Új privát üzeneted érkezett!

Szezso
Köszi az infót. :wink: De neked volt peteérésed :?

Kép
gaby25

Meri :(
Akkor új hónap új remények :wink:

Kép
gaby25

Így van!
Írtam tegnap is: szintén csak a tanulság kedvéért, hogy örülök annak, hogy van peteérésem, nagy gond nincs se velem, se apával. Csak egy kis segítség kell a megtartáshoz. Vagy talán az sem, csak ez egy ilyen hónap volt. Ha nem tesztelek ilyen korán, most csak azt tudnám, hogy késett pár napot. És tovább izgulnék, hogy lehet-e egyáltalán gyerekünk. :) :) :)

Lányok, csak pozitívan!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

meri

Lányok! Szerintetek normális, hogy úgy szúr a mellem hogy este rossz volt hason feküdni? Vajon ez a pé-től van?

Kép
kata05

CENI GRATULÁLOK MÉGEGYSZER!

Annyira örülök!

Kép
babancs

Nekem felváltva szurkál vagy görcsöl a boldalam, lehet ma van a napom? :roll: de akkor miért nem voltam páfrányos :? Előző ciklusban meg állandóan páfrányos voltam. :shock: A cervix váladékot meg nem tudom megállapítani, az biztos, hogy nem eggwhite :roll:

Kép
gaby25

Meri: Sajnálom :( Sztem is egy kis + progi kellhet majd, legközelebb :wink: Nagyon örülök, hogy nem vagy elszontyolodva! Ügyes vagy és erős :wink:

Gaby: Sztem simán lehet h ma peteérsz hja. Miért nem veszel LH tesztet az állítólag sokkal megbízhatóbb, mint ez a páfrányos kütyü.
Én a hüvelyváladékot mindig reggel az első pisi előtt néztem meg a vécén ülve. Pisi előtt áttöröltem papírral ott lent, és látszott.....

Kata: Sztem itt bármi lehet :)
Amúgy kb 2-3 napja a mellbimbóim önállósultak :) :lol: Néha úgy döntenek bekeményednek és átmennek káddugóba :oops: :lol: Nem belül a cici, hanem kimondottan a mellbimbó! :oops:

Babancs: Köszi édes vagy :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko
Én már hőmérőzés közben majd be pipilek, alig várom, hogy wc-re jussak :? Napközben inkább olyan vizes, de lehet hogy krémes? passz. Nem teljesen átlátszó asszem . bocsi a részletezésért :oops:

Kép
gaby25

Lh tesztet drogériában is lehet kapni? Mert akkor kiszaladok érte :wink:

Kép
gaby25

Enikőmmmmmmmmmmmmm, GRATUUUUUUUUUULAAAAAAAAAAAAAAA! Mondtam én, hogy pozitív lesz a teszted! :)

Gaby25, pénteken voltunk együtt, és szombaton volt peteérésem....a ferty nem a valóságnak megfelelőt jelölte! :)

Kép
elizabeth25

Gaby, elvileg igen lehet kapni.

Kép
kata05

Elizabeth
Rájöttem, mikor írtad, hogy csalafinta a ferty és hogy 14. napon érezted :wink: Csak mielőtt leírtad, azt gondoltam, hú de jó, akkor nem gáz hogy apa ma elmegy :?

Kép
gaby25

Csajok, ki hogy tudja, hány napig éldegél benn a kiskatona átlagosan? Én 5 napról is hallottam már :?

Kép
gaby25

Eliza: köszi :) Így legyen ötösöd a lottón anyám :wink: Azt is megmondod fiú lesz vagy lány?????? :)

Gaby: Igen lehet DM-ben is meg Rossmannban is kapni! Én is innen a csajoktól tudom :wink:

Amúgy ma azért ülök itt ennyit, mert perpill csak 1 gyerekünk van, nagy kölcsön mamánál :lol: , és itthon van a Zuram is játszik a kiscsajjal.... Ebéd már fől, úgyhogy időben vagyok :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Ceniko
Akkor kaptál egy kis pihenőidőt, klassz :D

Kép
gaby25

No, akkor veszek egy olyan tesztet, lefotózom, és kinalazáljátok nekem, ok ? :D Mivel nem igen értek hozzá :(

Kép
gaby25

már megint elgépeltem :? szóval kianalizáljátok :D

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok!

Azért néha-néha olvasgatlak benneteket, de amilyen sokat írtok nem győzöm... Eléggé belendült ez a topic :lol:

CENIKŐ: NAGYON ÖRÜLÖK ÉS SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK!!!! :D :D :D :D :D

Egyébként pedig mindenkinek szorítok, drukkolok innen a háttérből, remélem mostmár beindul a babaeső! :D

Puszi Mindenkinek!
szerika

Szerika
Babaeső, ez jó, tetszik :D Babák potyognak majd az égből, a gólya repít őket :P

Kép
gaby25

Gólyák helyett megteszik az angyalok is és így karácsonyra mindenkinek lesz babája a fa alatt :D :D :D
Vagy a kéményen bedobja a Mikulás bácsi. :D
szerika

Ha baba nem is lesz a fa alatt, de egy pozitív tesztet szívesen odaraknék :wink:

Kép
gaby25

Gaby: Forrás: babaszoba.hu
"
Az ovuláció legtöbbször a ciklus 14. napján (ą 2 nap) következik be, ha a ciklus első napjának a rendes havivérzés első napját tekintjük.
A spermiumok élettartama 2-3 nap.
A petesejt legfeljebb 24 óráig életképes "

Tehát ha ma vagy a 10. napon és elutazik apa, akkor nem bizti ám, hogy összetalálkoznak odabent :cry: Meddig marad a Zurad külföldön?

SzErika: Nagyon szépen köszönöm :)

ceniko
Szeged

Lányok!

Próbáltam méhszáj vizsgálatot tartani. De én semmit nem éreztem odabent csak puhaságot!
Gaby fényképezd le és mi kielemezzük!

Kép
kata05

Ceniko
Zuram csak jövőhét szombaton jön haza :( Szóval, ha hétfőn vagy kedden van peteérés, akkor még van esélyünk a mai akcióval :? Elvileg lehetséges, mert utóbbi időben rövid a ciklusom, 26 nap. Ponosan most 26 volt, előtte 28, azelőtt meg kétszer is 26. No majd meglátjuk. :roll:
Azt tudtam, hogy a pete 24 óráig él, de valahol olvastam olyat, hogy akár 5 napig is él benn a kiskatona :shock:

Kép
gaby25

Kata,
Az előbb én is néztem, asszem watery a cervix, de hogy nyitva van vagy zárva, hát az passz :shock: valami kis dudort éreztem, de hát én ehhez nem értek :shock: Apa is nézte, de ő még annyira sem tudja :?

Kép
gaby25

ezt az lh tesztet bármelyik napszakban lehet csinálni?

Kép
gaby25

Legjobb délután, két órán keresztül ne menj pisilni és úgy!

Kép
kata05

no, akkor várni kell vele, mert most pipiltem :?

Kép
gaby25

akkor délután dobok egy fotót :)

Kép
gaby25

Cenikő!
Gratula! Biztos voltam benne, hogy ma is ott lesz a 2. csík. Biztos azért halvány mert nem pont középidőben fogant, vagy később ágyazódott be. De csík és kész! Örülök nektek!

Szomorkodók!
Nekem 2 évbe telett mire lett 2. csíkom. Hosszú idő nagyon! Közben volt egy nőgyógyászati műtétem is, enyhe fokú endometriózisom van, és mégis sikerült! tessék pozitívan hozzállni. Nekem egy év után volt amélypont, nagyon rossz volt, főleg hogy a barátnőmnek sikerült, és babás volt. De nyáron volt egy pálfordulat, átértékeltem mindent, és okt.-ben már kétcsíkos lett a tesztem! Ja és nálunk apci s.száma sem eget verő!

moni

Moni
Gondolom apuci akkor kapott rá valami bogyót, hogy több legyen :wink:

Ez az csajok, nemsokára mindenki babás lesz, kérem a pozitív hozzáállásokat++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép
gaby25

No, megvettem az lh tesztet, még fél órát várok vele, mert másfél órája pipiltem. Corax márkájút kaptam, ez jó? Nem ismerem ezeket a termékeket :?

Kép
gaby25

Mellesleg a 26 napos ciklusra azt írja, hogy már a 9. naptól kell nézni, és ma a10 van, hátha... :wink:

Kép
gaby25

Gaby elég jó a Corax! Én babymarktot használok, mert félbe vágva 5 helyett 10 lesz belőle.

Kép
kata05

Kata
Csak ezt lehetett kapni :?

Kép
gaby25

Megcsináltam a tesztet, nem érdemes lefotózni, egyértelműen negatív :( Csak tudnám, akkor miért érzem a baloldalam :roll: Azt már előtte is lehet érezni?

Kép
gaby25

Ráadásul egyre jobban érzem :? Remélem akkor holnap már + lesz, és a mai akció révbe ér :wink:

Kép
gaby25

Ceniko! Szezso! Ne "ijesztgessetek" már, hogy nemsoká pé-m lesz! :lol: :lol:
Keddig még kitartok remélem! Vagy miért is írátok? Láttatok a görbén olyat, amit én nem?

Gaby! Nekem is ilyen lh tesztem van! Mi az, hogy egyértelműen negatív?

Kép
bettike
Eger

Kata! Jó kis meglepi volt tesódtól! (Kapásból rá gondoltam, mikor megláttam a felhasználó nevét!) :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
A második csík annyira halovány, hogy szinte nem is látszik :cry:

Kép
gaby25

Ha nagyon haloványan látszik a második csík az lh teszten, akkor az már holnapra elvileg erősebb lehet, ugye? :roll: Úgy értem ez azt jelzi, hogy közeleg az lh kilövellés? Gondolom ha messzebb van a pé, akkor nem jön ki halvány vonal sem :? Okosítsatok ki légyszi

Kép
gaby25

Gaby! Mindig van két vonal! Ha olyan erős, vagy erősebb, mint a kontroll vonal, akkor jó!

Robcsi! Még mindig nincs kész a tejberizs?

Zöldi! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja és azt még nem is kérdeztem, hogy én a 10 cn. megyek UH-ra! Az nem korai?

Kép
bettike
Eger

Bettike
Köszi, azt tudtam, hogy az a jó, ha erősebb vagy ugyanolyan, elolvastam a tájékoztatóban, csak gondoltam ha haloványan látszik, az azt is jelentheti, hogy közeleg az idő :? Mert azt írják, hogy akkor negatív ha halovány, vagy egyáltalán nincs. NO mindegy, azért remélem holnapra két erős csík lesz :wink:

Kép
gaby25

Kata! Szirom azért nekem írta, mert a te listádat én egy kicsivel később folytattam! :lol: Szerintem Szirom ezt láthatta!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Ceni! Gratulálok!

Mától újra cickafarteázom, holnap veszek pg53at és lh tesztet is.
BABÁRA FEL!!!

****************Drukkolok mindenkinek!!!!**************

Üdv.

Snufi
snufi

Betti, akkor bocsi én meg a tiedet nem láttam! :lol:

Este lehet még benézek, most megyek mert apósom névnapja volt tegnap, és megyünk egy kis ünneplésre!

Apa kezelésbe vett és elmúlt a hasfeszítésem!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem amúgy volt olyan Lh tesztem amin még halovány csík sem volt!
Szerintem Gabi neked úgy három nap múlva lesz pozítív!! De csinálj minden nap egyet így nyomon tudod követni a változást! Tudom egy kicsit drága követés!

Kép
kata05

Snufi!

Szerintem lh-ból vegyél többet. Én nagyon sok rosszat hallottam a pg53-ról, én nem vennék helyedbe ( persze ez csak az én véleményem).

Kép
kata05

Holnap meg kedden még csinálok lh-t, utána már felesleges, apa úgysem lesz itthon, és nem tudom mozgósítani, a mai akció meg elvileg hétfőre és keddre még jó lehet.

Kép
gaby25

Kata
Ha 3 nap múlva lenne, akkor most még nem surkálna és görcsölne, enm??? :?

Kép
gaby25

Az utóbbi időben ennyi napos volt a ciklusom
25,29,26,26,28,26
Szóval elvileg már lehetne pé lassan :roll: Az lh teszt szerint a 26 napos ciklusnál 9. naptól kell nézni

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?