Sziasztok!
Julcsi!
Hogy van Livi? Pöttyök múlóban? Megmutatjátok dokinak, vagy már nincs rá szükség?
Ha valóban van összefüggés a betegség és a környezet között, nem hinném, hogy te lennél rájuk ilyen hatással. Nagyon jó anya vagy, ahogy "ismerlek", kizárt, hogy emiatt lenne.
Márti!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Olyan jó, hogy tartjátok a kapcsolatot, és a képek is nagyon jók!
Párodnak újból indult a munka a héten?
Én sem értem, hogy miért nem alszanak napi 2x, de kellene nekik, nem azért, hogy nekem könnyebb legyen, hanem nagyon nyügik így délután és este. Sokkal jobban eljátszanak, örömködnek, ha délután is szundítanak kicsit. Tegnap végül 3-5-ig aludtak, erre kéne valahogy ráállnunk.
Zsu!
Szerintem is elég a 7 dl folyadék, főleg, hogy a főzelékben meg gyümiben is van. Ha nem lenne elég, Katica "szólna", az tuti.
Azért valamilyen szinten jó, hogy betegség, fertőzés nem áll Bence bepisilése miatt, de valami oka biztos van. Így viszont nehezebb lesz kideríteni, remélem hamar a végére tudtok járni.
Milyen a pesti élet? Már belerázódtatok? Hogy tetszik? Párodnak az új munka?
Edit!
Nem semmi anyósod! De ha a párod is melletted áll, az azért jó!
Gratula a 6. fogacskához (lehet már írtam), jól belehúzott a kiscsaj. Ha így halad, hamar túl lesztek az egészen.
Átköltöztél végül másik szobába? Virág hogy viselte?
Megoldódott Barni evés kérdése az oviban?
Nekünk a levegőzéssel/sétával még az is gond, hogy azon túl, hogy én sem szívesen mennék sötétben sétálni, a gyerekek meg egyenesen utálnak. Néha előfordult, hogy a Zsolti nagymamájához este mentünk át (10 házzal lakik arrébb), és végigüvöltötték azt a pár percet. Azóta kézben visszük őket ilyen alkalmakkor. Mintha félnének a sötétben a babakocsiban, vagy csak az zavarja őket, hogy nem látnak semmit gyakorlatilag.
Zsuzsi!
Hogy telt a tegnapi szabad 1-2 órád? Elhiszem, hogy nem tudtál mit kezdeni magaddal, én is jártam már úgy, hogy örültem a gyerekmentesítésnek, aztán csak kóvályogtam a lakásban, hogy mikor érnek már haza.
Örülök, hogy kezdi Szandi elhagyni a bukást. Alakul ez!
Edith!
Nem semmi a sógornőd! Azért ez az én olvasatomban már beteges. Valszeg tényleg túl sok a szabadideje, amit valahogy ki kell tölteni. Egyébként ilyen esetben én tuti nem bőgtem volna, ilyeneken valahogy nem tudok.
Sőt! Nálunk, ha vendégek vannak, nem szoktam foglalkozni, hogy mit mivel koszolnak össze, utána majd kialmolok, ha szükséges. Fő, hogy jól érezzék magukat, meg mi is. Nálam a függönykarnis mellé még tudnék írni egy-két dolgot, ami poros...
De valami csoda folytán nem érek rá minden nap suvickolni. Örülök, ha egy héten egyszer tudok port törölni ott, ahol a papok táncolnak.
Ergo, toll a fülébe (Márti után szabadon).
Tejtermékről én is úgy tudom, hogy majd 1 éves kor után, úgyhogy mi még nem eszünk ilyeneket. Bár nem vagyunk mérvadóak, szerintem mi soha nem fogunk rendes állagú, felnőtt kaját enni.