Új privát üzeneted érkezett!

Lehet lemaradunk az ehavi peteérésről? :roll: :cry: Ma már utazik apa.

Kép
gaby25

Szirom, ez a görbe nagyon biztató! :)

Kép
elizabeth25

Lizi, kicsit furán érzem magam, a cicim eléggé elkezdett fájni, és tegnap felidegesítettem magam a hülye szomszédomon, (miután légpuskával a kutyámra lőtt) és azóta feszít az alhasam. Nekünk ez a 3. hónap.

Szirom, jó az a görbe nagyon és én soroltalak a leendő babások közé! :lol:

Gaby, nagyon korai lenne neked a pé-d 10. napon! Mennyi a ciklushosszod!

Egytestvér köszke! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
kata05

Sziasztok!

Poldi gratula!

Kata tök jól alakulgat a görbéd! Egytestvér csak nem a tesód?

Elizabeth neked mi a véleményed, háziorvos felírhat szerinted progi szint mérést?

Kép
Kép
robcsi03

Kata
Mostanában 26 nap a ciklusom. Az utóbbi négy hónapban 3* volt 26 és 1* 28.

Kép
gaby25

Na szóval a görbém, egy baromi sz@r éjszaka után, nem tudtam aludni, csak forgolódtam, aztán talán hajnali 1/2 5-kor sikerült elaludni, reggel meg takaró nélkül ébredtem :cry:

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! :lol: :lol: :lol:

Bocsánat, hogy csak így idepofátlankodtam, csak annyira megörültem ennek a hő emelkedésének, hogy na! Így gondoltam nem felhívom, hanem meglepem!!! :lol:

Drukk mindenkinek mégegyszer!
egytestvér

Üdv egytestvér!

Akkor beletrafáltam! :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, gondolom a hugim írt, de én sem vagyok benne biztos!! :lol:

Gaby és nem lehet hogy hamarabb haza tud jönni?! A férfiaknak véletlenül sem akkor akad dolguk amikor mi a mikivel szórakozunk! Én bizti dühös lennék a helyzetre! :cry:

Kép
kata05

Szia HUGIIIIIII!!!!!

Kép
kata05

Szerintetek nagyon gáz a görbém?

Kép
Kép
robcsi03

Kata, az az ember egy idegbeteg! :( Meg is ölhette volna a kutyátokat, simán feljelenthetnéd, és még meg is érdemelné a szemétje! (már bocsi lányok, de az ilyen nagyon kitud akasztani :(, mert nagyon szeretem az állatokat!)

Amúgy a 3. hónap még nem sok, ne aggódj, nekünk a 15. hónapban sikerült! :)

Robcsi, szerintem nem, csak a nőgyógyász....és úgy gondolom, hogy az is csak vérvétel után...., de mondjuk meglehet kérdezni, veszíteni nem veszítesz vele! :) Amúgy meg görbusz miatt nem elkeseredni, mert a Ferty szerint volt peteérésed, szerinted is? És jó napokon próbálkoztatok! Úgyhogy van remény! :) Ti mióta gyúrtok az "utódra"? :)

Kép
elizabeth25

Elizabeth én vérvételre gondoltam :)
Nekünk igazából ez az első (aug-i vetélés után), de azért már a múlt hónapban sem tettünk ellene. :D

Kép
Kép
robcsi03

Kata
Dolgozni megy, most vették fel egy kamionos céghez, és ma délután indul spanyolba, nem hiszem, hogy szombatnál hamarabb hazaér :( Operatőrködni szokott, de most nincs munka, és esküvőkre sem hívták így télen. :( És hát kell pénz :?

Kép
gaby25

Robcsi, nem gáz szerintem! Egy szar éjszaka is nagyon be tudja folyásolni a hőt! Szerintem nyugodj meg, most az lenne a legfontosabb, ne idegeskedj!!
Pé-d előtt és után is elég egyenletes a hőd! Nézd meg az enyémet urál mint egy kabóca!

Kép
kata05

Robcsi, hát nem tudom, azért, mert én még ott vagyok leragadva, hogy pl. nekem hormonszintet néztek még annó, és én is mentem a háziorvoshoz, de mondta, hogy ő nem írhat fel, menjek a nőgyógyászhoz, mert ez már az ő hatáskörébe tartozik! Aztán kitudja! :) Lehet, hogy háziorvosa válogatja!

Kép
elizabeth25

Gaby, mit csinál az esküvőkön? Nekem jövőre lesz!! :lol:

Kép
kata05

ja igen szerintem volt peteérésem, voltam uh-n, de csak a 15. napon (ami már rég késő volt) és ott a doki csak 9 mm-es tüszőket látott.
ezért szeretnék egy vérvételből azért megbizonyosodni, hogy mi van. Kérdeztem egy másik dokit és ő azt mondta, hogy lehetett egy vezető tüsző, ami megrepedt, de azt a 15. napi uh-n már nem láthatta a doki.

Kép
Kép
robcsi03

Szia!!!

Robcsi, szerintem abszolút rendben van a görbéd! Én mit meg nem adtam volna, ha ilyen gyönyörű merőleges piros vonalat kaptam volna!!! :lol: Katkának is lesz nemsokára (én tudom)! Amúgy meg két fázisú, amilyennek kell lennie, a mai eredmény az alapján, amit írtál meg nem teljesen hiteles! Szóval fel a fejjel!!!
egytestvér

Itt az én görbuszom, mikor terhes lettem! :)

Kép

Kép
elizabeth25

Robcsi, szerintem se gáz :wink: És ma nem is a szokott időben mértél

Kép
gaby25

Robcsi, sajna a mai egészségügyi reformok mellett nem biztos hogy felírhatja a házidoki!!

Kép
kata05

Köszi Kata, pocakos vagy babás esküvőt tervezel? :D

Kép
Kép
robcsi03

Amúgy a Ferty egy nagy csaló volt :), mert nekem a 14 cn-en volt a peteérésem....tutkó, ezer millió százalék, mert én mindig éreztem, hogy mikor volt....és berakta a 17 napra, bár szaggatottal, szóval nem volt biztos benne! :D

Kép
elizabeth25

Elizabeth, látod egy ilyen nagy leesést én is szeretnék :D
Ahogy a görbéket nézegettem, az ilyen nagy leesések csak a babásoknál vannak.

Kép
Kép
robcsi03

Pocakosat, mert áprilisban lenne!! :lol: :lol: :lol: Aki pesti az tudna ajánlani jó éttermet nekem, ami megbízható és középárfolyamon van? Ne haragudjatok hogy ilyennel traktálom a topikot!

Kép
kata05

Elizabeth, nekem is a 12. napra tette, de én a 13. nap este és a 14. nap de. éreztem, hogy fáj a hasam, de inkább az esti volt a jelentős.

Kép
Kép
robcsi03

Kata
Videózik esküvőkön :wink: Idén kezdte el ezt a profilt, mert nem nagyon volt munka, de egész nyáron ment hétvégente, szóval nem panaszkodhatunk. Most vettünk egy nagyon tuti fényképezőgépet, és én meg fotózni fogok, igaz én még nem vagyok profi fotós, de majd vizsgák után megyek egy ismerősöm apukájához, aki fotóművész, és kiokosít ennek a gépnek a használatához :)

Kép
gaby25

Na én most lépek egy kicsit tejberizst főzni a családnak. :D

Kép
Kép
robcsi03

Lizi ti mikor voltatok együtt azt nem látom! Akkor ez enyém nem is nagyon ugrál a tiedhez képest!!

Kép
kata05

Elizabet
Én is pont azt néztem a görbéden, hogy pénteken voltatok együtt, és kedden volt peteérés, már kezdtem örülni, hogy akkor a mai akció célba találhat, ha mondjuk szerdán lesz peteérésem.

Kép
gaby25

Sziasztok :lol:

Kép

Halovány bár, de csík akárhogy is nézem :lol: :lol:

Kép

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kata
Hát éttermet azt mi nem nézegettünk, mert cateringgel oldottuk meg, és a Károlyi palotában volt az esküvő a Múzeum utcában. De nagyon finom volt a hami, és jó áron volt. "olcsón" megúsztuk az esküvőt, igaz fele annyi bérleti díjakt kellett fizetünk, mivel annál a cégnél dolgozok, aki az épületben van.

Kép
gaby25

Ceniko
Szerintem lehet gratulálni :D Az a hő leesés olyan, mint az Elizathé, és ő biza terhes :) És gyönyörű zebrád van :wink:

Kép
gaby25

Ceni, én halkan azért gratulálok!

Kép
kata05

Ceni! Megmondtuk ugye, hogy nem lehet átütés! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Görbe, aztán rohanok! Délután jövök! Zöldinek pedig ajánlom, hogy addig teleírjon legalább 3 oldalt! :lol: :lol: :lol: Kép

Sziasztok, drukk mindenkinek!

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Máris jó sokat firkáltatok :lol:

Kata, jól akalul a görbéd... :lol:

Bettike: mindjárt pé!!

Robcsi: szerintem a mai mérésedet akár ki is vehetnéd a görbédből...Alig aludtál, meg kitakaróztál...

Gaby: nem tudom, de ez a páfrányos dolog elég gyanús...nem tűnik valami megbízhatónak...inkább lh teszttel próbálkoznék. Bár nálam az sem jött be.. :(

Enikő: hatalmas gratula! Örülök, hogy Neked sikerült!!!!

Sajnos, nagyon valószínű, hogy én nem fogok csatlakozni a novemberi babás csapathoz (sem) :-( A görbém:
Kép

Mindig ez van...Pedig annyira reménykedtem, hogy megúszom a petevező átfújást, dehát nem így lesz... :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Viszont ha túl leszel rajta, lehet rögtön jön a baba :)

Kép
gaby25

Gaby
Nem tudom, mi lesz...14 hónap után egy kicsit elfáradtam már hinni abban, hogy majd nekünk spontán lesz babánk...Majd kiderül.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Milyen vizsgálatokon vagy már túl? Ha az a bibi, hogy nem átjárható a petevezeték, és az megoldódik, akkor hinni kell abban, hogy jöhet a pocaklakó spontán :wink: Elizabethnek a 15. hónapban sikerült spontán, szóval nem feladni :evil:

Kép
gaby25

Szezso sztem ez egyáltalán nem vészes esés. Ez semmi, meg sem közelíti az alaphődet!! Fel a fejjel :wink:

Betti: nemsokára te is peteérsz :lol:
hogy rohan az idő.....

Most látom, hogy véletlenül rosszul írtam be a hőmet, nem 36,7 hanem 37,1 volt reggel..... :wink:

Basszus csajok itt nézegetem a tesztemet szerintetek normális vagyok :lol: ????????
Apának mondtam, hogy ha minden jól megy kistesója lesz Violának meg Boginak :lol: És megölelt megszeretgetett és megkérdezte, örülök-e. És mondtam hogy igen, nagyon :)És mondta, hogy ő is majd mondta, hogy még most többet fog dolgozni, mert a gyerek drága :shock: :roll: Hát ez igaz, és az a dúrva, hogy pont júliusba fogok szülni ha minden jól megy, ami ugye főszezon közepe a szakmában. Hát nem sokat lesz itthon. Nemtom hogy fogok megbírkózni egyedül 3 gyerekkel :shock: :? Ebbe csak most gondoltam bele igazán :oops: :shock: Nahh, mindegy majd riadóztatom anyuékat, a tesóm is ráér nyáron, majd megoldjuk :) Nem én leszek az első akinek 3 gyereke van/lesz :) :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gaby
Apa teljesen rendben van. Vérvételeken túlvagyok, de néhány eredményem még nincs meg. Ami már megvan, az mind jó. Az előzetes prolaktin egy kicsit magas, de azt még tovább vizsgálják.
Az átjárhatóságival csak egész enyhe átjárhatatlanság oldódhat meg...
Igen, én is szoktam Elizára gondolni :lol: De valamikor annyira magam alá zuhanok, hogy mások jó példája egyáltalán nem tud megvigasztalni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, az előző hozzászólásom végére ez került volna: :cry:

Enikő: ha egyszer nekem elindul lefelé, annak már annyi....sajnos
Biztos ügyes leszel 3 babával is, arra már Viola is nagyobb lesz, jól ellesznek majd Bogival...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ceniko
Húha, az szép nagy ugrás, 37,1. Szerintem ez már tuti :D Majd a nagylányod is segít :wink: GRATULA!!!

Kép
gaby25

Jó reggelet mindenkinek!

Köszönöm a tegnapi biztatást mindenkinek. Kata, én igazából veled értek egyet, meg szeritem érzi is az ember. Én a görcs után éreztem, hogy ennyi.
Ma reggel teszteltem egy negatívat. Csak azért írom le, hátha tanulságos lehet még másnak.
Csütörtökön megyek dokinénihez, gondolom megbeszéljük ezt a progis problémát. :) Hiszen ez volt az első hónapunk!! :)

Szép napot mindenkinek! :)

meri

Szezso
Mi az a prolaktin? :roll: :?
Nekem nem volt még vérvételem, apa is csak most fogja megnézetni magát. Átjárhatóságim volt, akkor "átfújták". 20 évesen volt egy méh környéki gyulladásom, amiatt agódtam, hogy esetleg elzáródtam.

Kép
gaby25

A lényeget meg elfelejettem!!!!

Gratula a zebrásoknak!!!!!! :D

meri

Meri
Mégsem mész hamarabb mint csütörtök? Vagy már rendesen megjött? Eddig csak pecsételt szinte.

Kép
gaby25

Gaby: a prolaktin nevű hormonnak a tejtermelésben van szerepe. Aki szoptat, annál magas a prolaktinszint. Ha valaki nem szoptat, és úgy magas, akkor a peteérést gátolhatja....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby! Azért ez túl volt a pecsételésen :) Ma reggel teszteltem egy negatívat, úgyhogy inkább igyekszem túllépni a dolgon. :)

meri

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?