Új privát üzeneted érkezett!

Snufi, nagyon sajnálom! :cry:

Viszont időben jött meg, mert akkor a hülye proginak volt igaza és tényleg a 12. napon volt peteérésed.

Kép
Kép
robcsi03

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy ezt a vérvételt háziorvis is felírhatja?

Kép
Kép
robcsi03

Meri, Snufi :( :( :( :(

Meri, neked is leesett a hőd???

Mellesleg van olyan, mikor valakinek megjön pedig terhes, ez mitől lehet???

Robcsi
Remélem találsz egy normális dokit.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Zöldi! :evil: :evil: A mai napról már nem volt szó! Ez igazolatlan hiányzás, a felmentés csak munkanapra szól! :lol:

Kata! Babancs! Én is gulyáslevest főztem! :lol:

Snufi! :cry: De még idén összejöhet! :lol: :lol:

Ceniko! Hát én nem is tudom mit írjak! Főleg így, hogy elolvastam a többiek hozzászólását! Én eddigi pályafutásom során kb. 8-10 tesztet fogyasztottam el, de még negyedóra után sem volt rajta átütés, nem még időben! Szóval! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és ++++++++++++++++

Gondoltátok volna, hogy így telik az idő! Eddig azért izgultam, hogy megjön-e már végre és brutál görbémmel mi lesz! Most meg már lassan tüsző nézőbe megyek!
Szerintem lesz mind a két oldalon! Biztos hülye vagyok, de mind a két oldalon (tegnap, ma) éreztem néha-néha őket! :oops:

Akkor szerintem most legyen úgy, hogy Ceniko után Szirom és Szezso, aztán Kata és Robcsi! És akkor azt hiszem, hogy jöhetek majd én is! :lol:

Moni! Jó, hogy erre jártál és életjelet adtál!

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Azt nem tudom, de egy kérdést megér a házidokid! Végül is nekem a háziorvosom is fel tudta írni a fogigátlót, akkor elvileg vérvételre is küldhet nem?

Kép
bettike
Eger

Bettike
És velem mi lesz??? :? :cry: Én is beálltam a sorba :wink:

Kép
gaby25

Ja! És a táblával nem haladok, egyszerűen kész vagyok! Sehogy sem tudom olyan méretre rakni, amit feltölt és mi is látjuk! Ami meg normális méret az meg nem tölthető fel!:oops:

Sonjus! SEGGGGÍÍÍÍTTTTTSSSS! :oops:

Kép
bettike
Eger

Robcsi: szerintem a háziorvosnál is érdemes bepróbálkozni. Csak progeszteront kell nézni, nem lehet nagy ügy egy beutalót írni...
Régebben nekem mindig háziorvoson keresztül ment a vérvételem a prolaktin miatt...

Meri, Snufi: :cry: Kicsit észhez térítettetek, így én is várok még, pedig már majdnem teszteltem holnap reggel....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby bocsi! :oops: :oops:
Most látom, hogy te is megelőztél két nappal! Szóval jöhetsz elém!
Ja és akkor most jut eszembe Zöldi is előttem lesz babás!

Nézzenek oda lassan a sor végére kerülök! :cry:

Kép
bettike
Eger

Ceni:
Ez csont pozitiv, csak meg koran van... Ha atut a teszt, az nem azonnal jelenik meg, hanem sokara. Nekem volt mar , de akor tbb int fel ra kelett hozza. Orulok veszettul neked!

baratodildi

Bettike
Nem akarok én eléd menni, egyszerre is jó :wink:

Kép
gaby25

Gaby!
Nekem nem esett le a hőm!
Vagy legalábbis valahogy fura az egész.
Ez nem az igazi tábla, a mai és tegnapi gyenguszka vérzést átírtam pecsételésre, mert csak így rakja e egy táblába.
Kép

A hormonok miatt van, hogy megjön, pedig babát vársz. Ugyanaz, mint amikor megjön, pedig nincs is eteérésed. A hormonok csinálják. Valami ilyesmi.

És tényleg nem ijesztgetni akartam, csak gondoltam ez is egy tapasztalat. :) Hajrá, lányok!

meri

Meri
Neked még feljebb is ment a hőd :shock: Rendesen meg van?
Mit jelent az, hogy zölddel húzza be csíkot és nem kékkel? :roll:

Kép
gaby25

A terhességet jelenti a zöld az általam bejelölt teszt alapján. Nincs rendesen, (tisztasági betéten élek, illetve szinte csak vécézéskor ürül. bocs :oops: ) , viszont iszonyat görcsöm volt tegnap éjjel. Szóval igazából már nem tudom mi van, és nem is nagyon akarok ezen gondolkozni. Csütrtökön dokinéni. :)

meri

Meri
Ne is agyalj ezen. Majd uh-n kiderül pontosan mi is zajlik. Minden esetre, ha nincs meg rendesen, azért még van egy pici remény, és én nagyon drukkolok++++++++++++++++++ :wink:

Kép
gaby25

Nagyon ari vagy! Köszönöm! :)

meri

sziasztok,

valamikor mult heten a munka miatt teljesen elcsusztam, mar nem birom kovetni a sok irast es visszaolvasni is keptelenseg, legalabbis nekem nem megy :( . ugyhogy azt hiszem ilyen bolygo hollandi leszek inkabb :lol: , es majd beirogatok neha, meg benezek, de nem birok lepest tartani, ne haragudjatok.

ceniko,
ez neked negativ? :shock: en ennel halvanyabbra mondtam par honapja hogy pozitiv, pedig nekem meg keson is jott ki...csodalkoznek...

meg valakinek lattam egy gorbet par napja, amire szerettem volna irni akkor, hogy csodalkoznek, ha nem lenne babas. szezso, sztem a tied volt!!! mi a helyzet azota?

szirom, a Te mostani gorbed hasonlit az elozokre???maskor is ilyen sokat emelkedett a hod vonalhoz kepest?

coca????????????

nalunk semmi extra, sablonos gorbe, nem eleg magas ertekekkel, eshat tudom is, hogy a rossz oldalam volt a soros ehonapban sztem. azert az ember mig el remel, de mar keszitem magam lelkileg....

vakond
vakond

felrakom azert:
Kép

legyetek jok!
vakond
vakond

Vakond! Miért írod, hogy nem elég magas értékekkel? És szerintem nem sablonos! Vagy úgy érted, hogy mintagörbe? Mert akkor igen!

Zöldi egész héten munkahőse volt, ma meg családi szombatot tart!

Kép
bettike
Eger

Nemtom csajok, majd kiderül 1-2 napon belül :lol:

Vakond: Sztem ez nem alacsony a hőd! PL az én alaphőm jóval alacsonyabb a Tiednél, és a második fázisban is sokkal alacsonyabb vagyok :) Nem fogok a pokol tüzén elégni :lol:
Figyuka, a remény hal meg utoljára :wink: , Tudod :wink:

Baratodildi, Betti: Köszi, hát nemtom... Ha nem jön össze akkor szilveszterkor jól beba*unk :lol: :lol: Ha babás leszek nem fog menni :wink: :lol: Minden rosszban van valami jó kérem :) Tessék azt szem előtt tartani! :lol:

Na gyors tus aztán igértem apának egy masszázst
:lol: :oops: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vakond! :D

mi az, hogy a rossz oldalad volt a soros?!
páros szerveknél van olyan, hogy ha nincs az egyik akkor a másik átveszi a szerepet mind a kettő helyett.
Azaz egy petefészekkel is lehet minden hónapban peteérés, illetve kettő meglévőnél ideális esetben is van olyan, hogy egy hónapban nincs peteérés.
byby

Meri!
van olyan lány , akinek az első 4 hónapban volt vérzése és terhes volt.
Igen a hormonok, de pihenned kellene.....nem hajolgatni....., és a csütörtöknél kicsit előbb is mehetnél orvoshoz
byby

Most már végképp nem tudom, mit csináljak.

Azon gondolkodtam, hogy tán nem kéen menni dolgozni, ezt az esélyt még meg kéne adni. Az orvosomban nagyon megbízom, hozzá viszont csak csütrötökön tudok menni. :(

Nem tudom...

meri

Meri
Azért hívd fel a dokit holnap, csak tud adni hamarabb egy időpontot :?

Kép
gaby25

hali!
lehet, hogy csak egyszerű progipótlásra lesz szükséged!
de a helyedbe megadnám az esélyt és kicsit light-osabban végezném a dolgom.
az orvost én akkor is valahogy átteném, .....a dolog meg fog várni
byby

hali!
lehet, hogy csak egyszerű progipótlásra lesz szükséged!
de a helyedbe megadnám az esélyt és kicsit light-osabban végezném a dolgom.
az orvost én akkor is valahogy átteném, .....a dolog meg fog várni
byby

Annyira helyesek vagytok!
Megprbálom holnap, bár csak a rendelő számát tudom, ott meg hétvégén nincs senki. Szerintetek érdemes próblkozni a kórházban is?

meri

Meri: a Palástfűben növényi hormonok vannak! Méghozzá az ami kell a progihoz. Amúgy sztem is progihiányod van. Sztem amíg nem jutsz el dokihoz gyógyszerért, addig is igyál napi 2 bögre palástfűteát! :wink:

ceniko
Szeged

Köszi, Ceni!

meri

Sziasztok!

Enikő! Drukkolok nagyon még mindig! :wink: Én ezt nem átütésnek gondolom, legyen igazam :) DM-ben szerintem kapsz kazettás tesztet is, én pont ma néztem, volt vagy háromféle. De nem néztem, hogy cseppentősek-e, bevallom. Dehát én már betáraztam, van itthon kettő is. A HCG Line-t nem bántani, nekem az mutatta Miksát :wink:

Veramami! Neked is megy a drukk természetesen! :wink: 8 nap, az már nem semmi!

Robcsi! Ügyes légy és járd ki azt a vérvételt! Tényleg, te merre laksz?

Snufi! Nagyon-nagyon sajnálom! :(

Meri! Nem akarok hiú ábrándokat ébresztgetni, de ha nem jött meg rendesen, akkor még lehet, hogy tényleg van reménysugár! Nekem a dokim mondta annak idején, hogy a rendes mensi idején lehet vérzés, ne ijedjek meg. Emlékezik a szervezet valahogy... Azóta nem teszteltél?

Vakond! Nem tér el gyökeresen a görbém az előzőektől szerintem. Úgyhogy még nemtom, mit higyjek. Hajtanám az időt :wink:
És szerintem se alacsony a hőd!

Bettike! Köszi, hogy így besoroltál a képzeletbeli babás listába :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Meri! Végülis egy kórházi ügyeletre is beugorhatsz! Elmondod mi van, hátha segítenek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Meri
Ha nem tudod a doki mobilszámát, akkor legkésőbb hétfőn tessék felhívni :wink:

Kép
gaby25

Meri
Ja, a kórház is jó ötlet. Esetleg vérvételből jobban ki is tudják deríteni,van e baba, mert abban jobban ki lehet mutatni a hcg-t szerintem. Az uh-n asszem később látszik, de nyálkahártya vastagságából is tudnak következtetni.

Kép
gaby25

Sziasztok,

Snufi, Meri :cry: :cry:

Meri, én megfogadnám a csajok tanácsát, a kórház sem rossz ötlet, főleg, ha mondod, hogy volt egy pozitivad, a kórházzal csak egy baj van, ha bunkó az orvos, akkor aztán még jól meg is bánt, és segíteni sem segít :roll: ....

Purc

Kép

Kép
purc

UH-án is láccik már ilyenkor, egy jó UH-án egy jó doki látja :wink: a petezsákot mindenképp! Szívhang még nyilván nincs, de petezsák már van :D

ceniko
Szeged

Purc
Merinek 3 pozitív teszte is volt :wink:

Kép
gaby25

Ja igen, bocsi meri volt 3 pozitivad :lol: Akkor meg pláne, megérné...

Purc

Kép

Kép
purc

Meri, egyet értek a lányokkal, minnél előbb irány a doki! Nagyon szurkolok neked! :)

Enikő, megvolt a masszázs? :lol:
Nálunk is volt ma! :oops:

Kép
elizabeth25

Lányok!

Köszönöm!!!! Nagyon-nagyon jólestek a szavaitok! Jó Hozzátok tartozni!!! :)

Jó éjt!

Snufi
snufi

Snufi: elfelejtettem a jóelőbb írni, pedig akartam, én is nagyon sajnálom :( :cry: De fel a fejjel, új hónap új remények :wink: :D

Eliza: Megvolt hja :) Majdnem minden nap megmaszírozom, megérdemli nagyon sokat dolgozik értünk :wink: Ő is szokott engem, mert én meg sokat dolgozok itthon a gyerekekért és őérte :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Enikő, hát igen...néha kellene az ilyen dolgok! :lol: :oops:

Kép
elizabeth25

Sziasztok, ma én vagyok itt elsőnek :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, az előbb teszteltem, és most már egyértelmű lett. 3 perc alatt megjelent a második csík is. :wink:

Kicsit beleolvastam a tegnapi napba, Meri, szerintem igaza van a lányoknak, ha nem jön meg rendesen, főleg, ha csak kicsi barnás, az utalhat arra, hogy van baba, csak progihiány áll fent.
Vagy az is lehet, hogy ikreknek indult (elég sok terhesség annak indul), és az egyik felszívódott, emiatt a kis vérzés.

Ha élénkpiros és erős, vagy darabos (bocs), akkor valószínűleg nem marad meg, de hallottam már olyat is, akinek ennek ellenére is megmaradt. :shock:
poldi

Sziasztok!

Vakond szép a hőd, egyáltalán nem alacsony.

Meri, én nem tudom mit csinálnék helyetted. Mondjuk sokan nem fogtok velem egyetérteni, de én nem bízakodnék valszeg azért mert ilyen szempontból elég pesszimista vagyok! :cry:

Snufi sajnálom. :cry:

Lizi hogy vagy?

Görbém:

Kép

Kép
kata05

Poldi, nagyon gratulálok!!!!!!!!! :lol:

Coca, azért ma gyere és irogass!

Kép
kata05

Kata
Na végre, a ferty is bejelölte a 14. napot :wink:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Poldi! Én is gratulálok! Jó neked! :wink:

Kata! Szépen elindult ám a hőd fölfelé!

Enikő! Nálatok mi a helyzet, tesztelsz újat, ugye?

Itt az én görbuszom:

Kép

Húzok zsemlét sütni...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

mai görbe

Kép

páfrányokból lassan sormintát csinálok :? :shock: Igaz a tegnap is nagyon minimális volt benne, épp hogy észrevehtő. Lehet ott is inkáb non-ra kéne álítani :roll:

Kép
gaby25

Kata!

Nagyon szeretnék gratulálni ehhez a gyönyörű hő emelkedéshez!!! Remélem mielőbb bebabásodsz!!! :lol: :lol: :lol:

Ja és mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok!!!
egytestvér

Kata, köszi kérdésedet, aranyos vagy, jól vagyok. "Rókakoma" még néha sajnos megtalál, de egyszer csak vége szakad már! :)
És te? Szerintem tök jó napokon voltatok együtt! :) Ti mióta is próbálkoztok?

Enikő, várjuk a ++++++++++++++++ teszt fejleményét! :)

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?