Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Enikő! Ez neked negatív? :lol: :lol: :lol: :shock: Hűha! :wink:

Lehet gratulálni vagy még csöndben maradjak? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Enikő: ez tuti negatív? Az nem egy halovány csík ottan? Hány perc után fotóztad le?

Ha az az esésed beágyazódási volt, akkor sem biztos, hogy minden úgy van, ahogy a nagy könyvben meg van írva... :wink: Nem vonatkozhat minden nőre, hogy beágyazódás után mondjuk 3 nappal pozitívat kell tesztelnie...Ráadásul ez tesztfüggő is...Nem véletlen, hogy mindenki más márkára esküszik :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Enikő! Gyere már vissza! :wink: Tényleg, mennyi idő után jött ki a halványka? A halvány csík is csík! :lol: De jó! :lol: :lol:

Robcsi! Válaszoltam a privire! De most ahogy végigolvastalak benneteket, muszáj mondanom, hogy az szerintem téves elképzelés, hogy a nagy tüsző összement, és azt látta a doktor 9 mm-esnek. Inkább én úgy gondolnám, hogy volt egy nagy, megrepedt, ment a dolgára, annak már nem látta a doki a nyomát, a többiek meg még kicsik.

Szezso! Végülis már tesztelhetsz szerintem! Szép nagyon a görbéd!

Gabi! Akkor húzzatok bele! :wink:

Az én görbuszom:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én már olyanról is hallottam, hogy valakinek a kimaradás után 10 nappal is negatív lett a teszt, pedig már ott volt a pocaklakó :wink:

Kép
gaby25

Szirom
A te görbuszod is jó :)

Kép
gaby25

Lányok, lányok, de hát ez nem negatív! Hahó! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én nem mondtam, hogy ez negatív, én is látom a halovány zebrát :)
Csak azért írtam, hogy van akinek 10 nap után is negatívat mutat, hogy hát a teszt sem mindenható :?

Kép
gaby25

Nem győzöm a kolléganőm példáját felhozni: lombikja volt, 3 embriót ültettek vissza. A visszaültetés után negatívat tesztelt DE! Vért vettek tőle, és kiderült, hogy iszonyat magas a HCG-ja. Ikerterhes! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom! Te mikor tesztelsz? A Te görbéd is nagggyon jó!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én még várok. 15 dpo. Vagy 16. Meglátjuk addig.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szezso!
Nagyon szurkolok!

Cenikő!
Nem tudom te hogy vagy vele, de én látom a 2. csíkot? Akkor most hogy is van ez?

Velünk minden oké. Van egy kis hüvelyi folyásom, arra kaptam kúpot. Ennyi. Hányinegerm a MagneB6 hatására alábbhagyott egy kicsit.

Mindenkinek szép napot!

moni

Szia Móni!
De rég jártál erre! Örülök, hogy jól vagytok! :lol:
Köszi a drukkot! Remélem, passzolhatom tovább a teszteket a barátnőmnek :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na vagyok bocs, boltba voltunk :lol: Sztem ez nem csík hanem átüt :(

Tegnap délután is nyomtam egy tesztet :oops: , az ilyen lett. Ma első pisiből csináltam és ugyanolyan lett mint tegnap:
Kép

Mindjárt az elején kijött de már tegnap sem tudtam eldönteni hogy az csík vagy csak átüt. Bakker! :shock:

És most voltam patikában és kértem olyan tesztet ami nem pisibedugós, hanem cseppentős, mert azok nem ütnek át. És nem volt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Csak pisibedugós volt abból és 2 fajta vettem 2 Hcg line-ot. 25-ös érzékenységűt!

ceniko
Szeged

Enikő! Szerintem pozitív, mind a kettő! Főleg, ha már az elején kijött a második csík. :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: de tegnap, délután csináltam sokadik pisiből, ma meg reggeli elsőből. Sztem azért egy kis erősségbeli különbségnek kellene lennie a mai javára!!!! De nincs :cry: :shock: :evil: ( a felső a mai az alsó a tegnapi) Tök egyformák :shock: . Ezért gondolom, hogy átüt és nem pedig csík....

ceniko
Szeged

Ceniko
Holnap reggeli pisiből csináld meg az új teszttel, és ha abban is van halovány, akkor az nem véletlen :) De lehet hogy már erősebb lesz :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek!

Enikő, ez nem át üt, hanem pozitív! :)
Szerintem ismételd meg holnap reggel is, csak egy másik teszttel!
Jaj, babátok lesz...de örülök, úgy szorítottam már, ahogy te nekem annó! :lol:

Kép
elizabeth25

Enikő!

Ez szerintem sem "átütés", ez pozitív. Gratulálok!
Én már rengeteg tesztet csináltam..amikor negatív volt, a második csík helyén abszolút semmi nem jelent meg.
A HCG-line-ról tudod a véleményem..egy héttel az első + One Step-es teszt után is halványan mutatott rajta a 2. csík. A One Step teszten meg már a 12. DPO-n tök jól látszott.

Kép
babancs

Enikő: akkor ezeket tekintsd semmisnek, és holnap v. holnapután reggel csinálj újat...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babancs: Sajna nem volt másmilyen csak Gabriel az még meg szarabb mint a Hcg line.... Nemtom miért nem rendelnek a patikusok normálisat :shock:
Azért nem élem még bele magam, nehogy pofára essek, megjön itt nekem azt majd nézek..... ááááááááááááááááááááááááááá

Holnap reggel újra teszt :wink:

ceniko
Szeged

Ceniko
Megy a drukk ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép
gaby25

Ja Ceni, és a HCG-line cseppentős változata volt, amelyik alig mutatta ki..pedig akkor már egy hete tudtam..

Kép
babancs

Cenikő!
Sz.tem egy paraszthajszálnyival a felső erősebb csík. És ha az elején kijött a csík, akkor tuti nem átütés! Figyi nekem az albumomban itt a babaneten (Moni albuma) van egy tavaly nyári tesztem, ahol később jött ki a második csík. Sz.tem az lehet inkább átütés, mivel utána meg totál negatívat teszteltem, rá két vagy 3 napra. Szóval sz.tem ez biza pocaklakó! Meg tegnap du. és ma reggel óta annyit nem nő aHCG szint hogy tetemes különbség legyen a 2 között. Várd meg a hétfőt sz.tem és akkor tesztelj, de u.iylennel, mert az a mérvadó!!!

Szezso!
Nagyon szurkolok továbbra is!!!

moni

Ja és a görbédben az az esés nem semmi. Emlékszel az enyém is iylen volt!

moni

Sziasztok!

Terhesség csak akkor lehet ha ilyen nagy esés van a görbébe, mint
Enikőnek?
byby

Byby: nem. Ha nincs esés, attól még lehet terhes valaki. :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Moni: Oké tesztelek mindenképp. Holnap is meg majd hétfőn is ha addig nem jön meg :wink: Nézem az albumodat!

Hja és a méhszájam zárt! Megnéztem :oops: Nemtom annak mikor kell kinyílni avagy bezárulni...

ceniko
Szeged

Ceniko!
hogy kell azt megnézni?
byby

Byby: Kezetmosol alaposan. Lefekszel felhúzod a lábaidat és felnyúlsz :oops: És ott érezned kell egy kör alakú valamit,ki lehet tapintani, határozottan érződik, olyan mint egy szájacska csukva, vagy nyitva
, szal ha nyitva van (be tudod dugni az ujjad) akkor PÉ vagy mensi körül jársz, ha meg zárt akkor a többi időszak.... Elvileg ha babás vagy teljesen zártnak kell lennie...

Moni: Nagyon szépek a gyerekeid, végre megtudtam hogy hívják őket és mekkorák, kb 3x kérdeztem már meg tőled, de sose írtál, lehet elkerülte a figyelmed :lol: A Viki a klónozott másod :wink: Martin inkább apája :)
Megkukkoltam a teszted is, valóban másmilyen... :roll:

ceniko
Szeged

Ceni! Nagyon drukkolok, én úgy tudom, beágyazódás után záródik be úgyhogy ez jó jel!! :lol: Én mondtam előbb ti babásodtok Szirommal és Szezsoval azt jövünk mi utánnatok sorba!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Cenikő halk gratula! Látod én megmondtam! Az az esés már erősen babagyanús volt! :D

3 fázisos görbe: ha megnézed a görbéd a 10. nap tájékán 3x egymás után egyforma hőt mértél. Legjobb tudomásom szerint ez a 3 fázisos görbe. Ha a fertyn nézel terhesgörbéket elég sok ilyen van. Persze nem feltétele a terhességnek.

Kép
Kép
robcsi03

A trifázisos görbe (á la Ferty):
2 emelkedés van benne: 1. pé után 2. a beágyazódás után. kb. a pé után 7-10 nappal, a progi emelkedés miatt.
Persze a trifázisos görbe nem jelenti, hogy tuti terhes valaki. És fordítva: nem kell trifázisos görbe a terhességhez. U.a. mint a beágyazódási esés.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Annyira telezabáltam magam, hogy mindjárt rosszul leszek... :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, vagy mástól leszel rosszul?! :lol: :lol: :lol:

Én gulyás levest és máglyarakást csináltam. Fincsi lett!

Osztom Szezso véleményét a trifázisos görbe kapcsán, én is íyg tudom.

Kép
kata05

Én ma ragulevest főztem, meg oldalast sütöttem krumplipürével :wink: Hozzá csípős almapaprika hmmmmmmm :)

Kata: Máglyarakás jöhet ide is :wink:

Szezso: Ez a trifázisos görbe érdekes. Én próbáltam kianalizálni az enyémet, de nem jutottam előbbre :lol: Bénabéla vagyok :oops: :lol:

Robcsi: Hát nemtom...holnap holnapután kiderül.... :wink: :lol: Csak győzzem kivárni :lol: :shock:

ceniko
Szeged

Sziaztok, régen nem voltam, gratula és drukk mindenkinek- Képzeljétek nekem 8 napja késik és tegnap reggel is negatív lett a tesztem, pedig a hőm fentvan, a melleim feszülnek és negyedik baba lévén nagyon gyanus a dolog.
Hétfőn megyek UH-ra:) itt olvastam, hogy voltak olyanok akiknek a teszt nem mutatta ki, de ez mitöl lehet? :?
melyik a legjobb teszt?

Veramama
veramami4

Veramami drukkolok, hogy jó dolgokat lássatok az uh-n. :D

Kép
Kép
robcsi03

Ceniko,

Ezt én is második csíknak látom, de még azért halványan drukkolok csak. Alig bírom ki a holnapot :lol: EL sem hiszed mennyire örülök :lol:

A többieknek mennek a drukkok, mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sajna mennem kell főzni :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Kata!

Itt is gulyásleves volt (csak pogácsával :D )

Kép
babancs

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat, hiszen annyira kedevsen drukkoltatok nekem a héten.

Tegnap megjött. Nem, nem vagyok szomorú, tudomásul vettem. Gondoltam már előtte is, hogy a progiszintemmel lehet vmi gubanc (ezért is megyek jövő héten dokinénihez), és ez most beigazolódni látszik. Majd jövő hónapban tiszta lappa... :)

Ceni!
Nem lebeszélni akarlak, csak elmondom: én a 14. dpo-n ugyanolyan tesztet csináltam este, mint te. A 15.-en szintén ugyanolyat, mint te, és én is reggel. A 16.-on délben egy másik fajta szintén halvány, de jól láthatóan csíkos lett. A 17.-en viszont görcsölt egy nagyot a hasam, és megjött. Nem ijesztgetés, de aki csalódni nem akar, annak azt javaslom, várjon egy hetet az elmaradt mesi után, és akkor legfeljebb annyit fog tudni egy ilyen esetről, hogy kicsit késett.
Nekem ez így volt jó, mert legalább most már tudom, hogy volt peteérésem, meg tudok foganni, apa is ok. :) A többi részletkérdés :)

Küldöm neketek a pozitív energiát, meg drukkot!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok!

meri

Képzeljétek válaszolt a netes doki bácsi, és azt írta, ha volt vezető tüsző és az megrepedt akkor amikor éreztem, akkor azt már nem láthatta uh-n a doki. :D

Egy reménysugár.

Viszont mindenképpen javasolta a 21. napi vérvételt, úgyhogy ezt ki kell járnom valahogy magamnak. Ez nehéz ügy lesz. :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Bocsi, nem tudok ennyit visszaolvasni. Miért lesz nehéz ügy elintézni egy vérvételt?

meri

Hát azért mert még a vetélésem után sem volt hajlandó elküldeni vérvételre, akkor most mit várjak.

Nagyon sajnálom, de örülök hogy pozitív vagy.

Kép
Kép
robcsi03

Ez magándoki?

meri

Igen, de most végül is 2 dokim is van, és nagyon eltökélt is vagyok most, ha kell, akkor 5 dokihoz is elmegyek, 1 csak elküld vérvételre.

Kép
Kép
robcsi03

Tudok egy nagyon kedves dokinénit a Blahánál, ha pesti vagy környéki vagy! Ő nagyon emberi módon áll a dolgokhoz. Pl. azt vallja, hogy fél év után már érdemes elkezdeni vizsgálódni egyébként problémamentes esetben is. Érti ő, hogy szakmailag az egy év az indoklot, de ő emberi indokokat is ismer (pl. a babára váró pár kétségbeesését.).

meri

Hát én sajna vidéki vagyok, de nagyon szépen köszönöm.

Nem fogom magam lerázni, hétfőn elmegyek az egyikhez, ha kell kedden a másikhoz, szerdán meg a többihez, mert csütörtökön lesz a 21. napom.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Tegnap reggel 37.15-öt mértem, erre késő este MEGJÖTT... :cry: A hőm mára esett le, mint látjátok, 36.9-re. Nem értem,... 27 napra... na mind1...
Kb. 2 órát bőgtem :cry: :cry: , most már jól vagyok... inkább jobban, mint jól... Ez van.... nincs mit tenni. Reméljük a következő hónapban!!!

Ceniko! Remélem Nektek összejött, de ne éld bele magad... halkan gratulálok!

Meri. Sajnálom nagyon.

Mennek a drukkok Csajok!!! Most már jó lenne, ha vkinek összejönne!!!

Megyek pihenni, nagyon elfáradtam ma a suliban (is).

Üdv.

Snufi

Kép
snufi

Még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy tegnap és ma is próbáltátok tartani a lelket bennem. Nagyon sokat jelentett. Örülök, hogy vagytok és veletek olyan dolgokat is meg tudok beszélni amit mással nem.

Pusszancs mindenkinek! :D

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?