Sziasztok!
Eszter,
bocsi, nem akartalak megijeszteni
En epp azert nem is foglaltam allast, mert azokon az oldalakon volt pozitiv es negativ pelda is. Csak telleg nem jatek, es egy vizsgalatot meger. Most, hogy irtad, hogy tengerentulrol irsz, mar sejtem, hogy nem olyan egyszeru elvinni egy vizsgalatra csak ugy. Remelem, Adamod egyszeruen csak lusta
Nomeg tunderi a kepen. Olnya megertoen mosolyog, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam. Olyan szeretettel teli szemekkel nez
Napocska,
gyere maskor is, mindig jol jon egy tapasztaltabb Anyuka tanacsa
Csics,
eljon az az ido is, ne siettesd
Szerencsere mar legalabb a kezet kihuzza maga alol, erre rajott tegnap. Gondolhatod, mennyit kellett forognia, hogy volt ideje rajonni
Egesz nap forog, meg nem all. Csak azt tudnam, minek, ha utal hason lenni?
Agci,
milyen az a tornaztato? Az a "bak"-szeru valami, amirol lognak le mindenfelek? /ezt jol megaszondtam
/ OFF: A snitthatralekom talan holnapra kesz lesz, a scannerrel voltak zurok
En meg megvettem a kabatkahoz az anyagot
Sasha,
szegeny, mindig van valami
Ez a laz azert nem jatek, tessek magaddal is torodni!!
Gyermekagyi: en szules utani heten hasznaltam ilyen oriasbetetet, de en gyogyszertari segedeszkoz-boltban vettem darabra, kb 30-40 Ft-os aron. Ez is ragasztocsikos volt es oriasi. Ekkor ertettem meg, miert fontos az a kontos a korhazba
De most szamolom, en 20-at vettem, akkor itthon mar Allways-tol a legnagyobbat hasznaltam. Deutaltam ezt az idoszakot
De legalabb itthon lehetett barmikor tusolni, nem az az undorito korhazi korulmenyek voltak. Hivatalosan hat hetig tart/hat/. Ez a buvos szam mindenben
3 het utan mondjuk mar csak emlekezteto jele volt csak.
Popsitorlo, popsikrem: en lusta vagyok, bevallom, ezert rogton popsitorlovel "dolgoztam". Pampers van, ebbol 1 eleg egyszerre, nekem a szagaval sincs semmi bajom, vastag is. A vizessel elvileg egyetertek, csak eloszor kikesziteni, aztan elpakolni.. es kozben imadkozni, hogy le ne rugja
De lehet, hogy rosszul kepzelem a folyamatot.
Popsikrem: kb. 3 honapig volt piros neha a feneke Rekanak, addig normal esetben a gyogyszertarival kentem, es ha csunyabb lett, akkor a mintakent kapott Sudocremmel, ami szerintem "erosebb" lehet. Uticsomagba is ez van, mert kicsi /ilyenkor jok a reklamcsomagok
/ A popsitorlot utra en a legkisebb szappantartoban viszem, nem szarad ki.
Aztan valahogy enyhultek ezek a borbajok, most egyaltalan nem kenem /ejszakara sem, amikor nincs csere/, max. ha gyanus. De tan hetente egyszer kell. Biztos fugg a kajalastol, hogy milyet kakal, fugg az erzekenysegetol, minden baba mas, ki kell tapasztalni.
Huhh, ez jo hosszu mar eddig is, elkuldom