Új privát üzeneted érkezett!

Bettike
Azért vicces, hogy a maszek beutal az sztk-ba, az sztk-ban rendelő orvos, meg azt mondja menjek meddőségi centrumba :shock:

Kép
gaby25

Múlt havi görbém:
Kép

Mostani:
Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi a mostani görbét egyértelműbben. szerintem. Szépen mutatja a peteérést. Úgyhogy szerintem a remény hal meg utoljára. Fel a fejjel, reméljük nem is fog megjönni 9 hónapig :D és legközelebb már a babát lesitek a monitoron

Purc

Kép

Kép
purc

Robcsi! Én sosem írtam szerintem nem bíztatót, de most (ne legyen igazam)! De a múlthavi görbéd szimpatikusabb, mint ez! :oops:

Kép
bettike
Eger

Purc! Akkor most két szem kettőt lát! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Na szépen megaszontam az előző hozzászólásomat, bocsi érte... Szóval nekem a mostani jobban bejön :lol: Ez a lényeg

Purc

Kép

Kép
purc

A múlt havit amikor mutattam a dokinak azt mondta rendben van. Na, majd éjjel megálmodom mit csináljak, kinél küzdjek ki egy vérvételt, de igen nagy ellenállásba fogok ütközni, azt már most látom.

Bocsi de mennem kell fürdetni, de azért írjátok le a véleményeteket!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Gondolom így nem lettél okosabb, hogy én meg Purc mást látunk!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

na még gyorsan, ha megnézitek ti is látjátok, hogy az átlaghő is 1 tizeddel magasabb, mint a múlt hónapban (nem tudom ez jelent-e valamit), de tény, hogy az előző hónaphoz képest minden nap 2-3 tizeddel magasabb a hőm.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Drukkolok neked. :wink: Sajnos érdemen nem tudom kianalizálni a görbét, mert még nem vagyok nagy szakértője :?

Kép
gaby25

Robcsi: 1. sztem a mostani görbéd szebb!
2. Sztem későn mentél UH-ra mert tüszőlesős UH-ot a 11.-14. napon szokták csinálni! De a 12 a legjobb ezt mondta a dokim, ugyanis én múlt héten szombaton voltam bent a klinikán UH-án, mert akkor hívott amikor a 12. napon voltam! Szal mondta hogy a 11. napon kérjek másnapra időpontot. Neked a mai a 15. napod sztem a PÉ-n már túl vagy!
Amúgy a Fertybe van egy olyen hogy Ovulation Pain (ovulációs fájdalom) érdemes bejelölni, hogy azt is betegye a görbébe. Én a saját fizikai fájdalmamnak és a hüvelyváladéknak sokkal jobban hiszek, mint a hőgörbének illetve a Fertynek! :wink: Az álltal, hogy minden nap vezetem a görbét, átláthatóbb lesz a ciklusom. Mondjuk én beírok mindent. Szal ha nem hiányos sokkal inkább átlátható :wink: Pl írd be te is a hasfájást, gyógyszereket HA szedsz vagy bármit, amit lehet! :wink: és fel a fejjel, ez parancs :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko
múltkor pont azt beszéltük itt, hogy csak a VIP-nak jelöli a görbén a specific fülben levő dolgokat, mint pl. ovulation pain.

Kép
gaby25

Én nem vagyok vip és mégis bejelöli :shock: :shock: :shock:

ceniko
Szeged

Ceniko
Én még VIP vagyok, és nekem is bejelöli, de valaki azt mondta, hogy neki már nem. :shock: Akkor nem értem :?

Kép
gaby25

Robcsi! Na az én véleményemet leszavazták, szóval hallgass az okosabbakra! Én amúgy is kezdő vagyok egy volt brutál görbével! :lol:

Én már alig várom, hogy érezzek valamiket! Már nem is kell sokat aludnom, csak 5-6 napot!

Zöldi! Azt ígérted, hogy na majd ma! HÁt én nem látom!

:evil:

Kép
bettike
Eger

Robcsi!

Cenivel értek egyet! Szerintem is kicsit kései volt a tüszőlesés :lol: . Az 1 cm-es tüszők elég kicsik, nekem olyanokkal volt tele mind2 petefészkem. A vérvétel alátámasztotta a PCO syndromát. Ezek a tüszők nem tudtak megérni, egy idő után felszívódtak, majd újak kerültek a helyükre. Nemtom a doki mit látott a petefészkedben. A hőgörbéd viszont arra utal, hogy van peteérésed. Bár lehet, hogy nem elégséges. Akkor meg kell támogatni egy kis Clostyval. Ahhoz, hogy biztos légy, valóban kéne egy vérvétel. Az összeesett tüsző - sárgatest maradványból már elég nehéz megállapítani a peteérésed milyenségét.

Ceni! Purc!

A kolléganőm elkötette a petevezetékét, és ő mondta, hogy van peteérése, de a peték a hasüregben szívódnak fel.
Menstruáció peteérés nélkül is lehet, az nem a peteérés egyik jele. A fogamzásgátló mellett is van menstruáció - holott ott a peteérést gátolja a gyógyszer. A vérzés csupán a méh megvastagodott falának lelökődése. Ha nincs peteérés, vagy elégtelen - akkor a vérzés mennyisége jóval kevesebb, barnás és nemigen tartalmaz ún. nyálkahártyadarabkákat.

Kép
babancs

Sziasztok!

Én vagyok az első! :D

Enikő köszönöm szépen mindent amit írtál, kicsit megnyugtatott.

Babancs neked is köszi, ha csak csoda nem történik, akkor jövő hónapban jön a closty.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

jó reggelt mindenkinek, íme a mai görbe

Kép

Robcsi
örülök, hogy megnyugodtál kicsit :wink:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Robcsi: szépen alakul a görbéd :lol: Hát majd még a Clostyval milyen szép lesz :-D Ha egyáltalán szükség lesz rá ;-)

Én nem tudom, mi van...A hőm fenn, de már hétfő óta mensiszerű tüneteim vannak...Tegnap már iszonyúan nyűgös voltam. Nincsenek hatalmas fájdalmaim, csak enyhék, meg néha szünetelnek is, de hétfő óta tartanak.
Lányok, mikor lenne szerintetek érdemes egy tesztet csinálnom? Kibírnám én szerdáig, de ez a kellemetlen has és mellfájogatás kikészít...Jó lenne előbb tudni, hogy mi van...

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Türelem rózsát (babát) terem :wink:

Kép
gaby25

Szezso a görbéd nagyon, de nagyon jó, viszont a ma reggeli tesztről lecsúsztál. Várjad meg a holnapi hőd milyen lesz, ha jó, akkor tesztelhetsz szerintem. :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Szezso, nagyon szép a görbéd, szerintem holnap reggel már nyugodtan csinálhatsz egyet, ha jól láttam akkor leszel a 13.dpo-n!

Robcsi szép neked is a görbéd. Habár én mindig úgy tudtam hogy pé-nél legalább 2 tizedet meg kell ugrania a hőnek.

Bettike, az én görbém is cikkcakkos, ez van.

Többieknek mennek a drukkjaim!

Kép

Kép
kata05

Ja azt tegnap nem is mondtam, hogy van a neten egy tök jó doki, akitől ha kérdezel nagyon hamar válaszol. Tegnap írtam neki, válasz még nem jött, de kivi vagyok hogy mit fog írni.

Babancs, én úgy tudom (lehet, hogy nem jól), hogy a pcos tünete, hogy ciszták vannak a petefészkekben, az elhúzódó ciklus.
nekem most a 4-5. napon volt uh, ott nem találtak cisztát, a mensimhez meg szinte atomórát lehetne állítani.
Viszont aug-ban volt egy vetélésem és lehet, hogy még nem állt fel a szervezetemben minden úgy, mint ahogy kellene. (ha egyáltalán a doki figyelembe vette, mikor mondtam neki, hogy már megvolt az ovu, mert igen jól elnevetgéltek az asszisztenssel.)

Kép
Kép
robcsi03

Elfeletettem írni, hogy már fájdogál a cicim azt még semmi nem is volt! :lol:

Kép
kata05

Kata a hőd alapján azt mondanám, hogy a 14. napon volt valami :D

Kép
Kép
robcsi03

Köszi lányok...Asszem inkább lehiggadok, és kivárom a szerdát.... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="szezso"]K írta:szezsoöszi lányok...Asszem inkább lehiggadok, és kivárom a szerdát.... :lol:

Keddig is elég lesz szerintem várni :D

Kép
Kép
robcsi03

Kata
Én is a 14. napra tippelnék. Hány napos a ciklusod?

Kép
gaby25

Mi kaptunk +1 napot a próbálkozásra, apa csak vasárnap utazik, tök jó. :D

Kép
gaby25

Sziasztok!!

Szezso: A tüneteid is meg a hőd is nagyon babás :lol: Nagyon nagyon nagyon drukkolok Neked! ++++++++++++++++++++++++ Én holnap tesztelnék egyet :wink:

Gaby: Hát ez még egy rövidke görbe, nem igen lehet elemezgetni...majd 2 hét múlva :lol:

Robcsi: Egyetértek Babancs Clostys ötletével :wink: De majd a vérvétellel (21. napon!!!! ) kiderül mi van!!! :)

Babancs: Köszi az infót a pv-vel kapcs.! :)

Én ma teszteltem egy negatívat :( Pedig dettó olyan tüneteim vannak mint Szezsonak, csak kicsit kevésbé szabályos a görbém! Amúgy minden más stimmel. Mondjuk amíg nem jön meg van remény :) :lol: Ha meg megjön, tovább próbálkozunk, ennyi :lol:

Kép

ceniko
Szeged

Mitől van az, hogy valakinek beírja a görbére a dpo-t valakinek meg nem? Azt külön be kell állítani?

Kép
gaby25

JJJJJJJJóóóóó reggelt!

...ha azt hiszitek, hogy ma leszek, akorr nagy csalódást kell okoznom Nektek. Ma családi Szombat, utazunk.

Görbém torokkaparósleizzadvaébredős... Kép

Kép
zölddisznó

Cenikő hidd el nekem, hogy 2-3 nap múlva 2 csíkos lesz a teszted! Ez komoly!

Kép
Kép
robcsi03

[quote="robcsi03"]C írta:robcsi03enikő hidd el nekem, hogy 2-3 nap múlva 2 csíkos lesz a teszted! Ez komoly!

Szerintem ez egy 3 fázisos görbe :D

Kép
Kép
robcsi03

Gaby: akinek VIP tagsága van, annak beírja...meg ajánl tesztnapot is...meg egyéb nyalánkságokat... :wink:

Enikő: viszontdrukkolok! A Te hőd is nagyon szuper, meg az a beágyazódási esés is...Nekem a teától ilyen egyenletes, szerintem. Lehet, hogy korai volt még a teszt. Na de majd pár nap múlva!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca
Úgy néz ki jó korán volt a peteérésed, elkaptátok? Azt nem jelölted :roll:

Kép
gaby25

Szezso
Ceniko íyrta, hogy ő nem VIp, de neki is bejelöli a görbén a specific tüneteket. Hol ajánl tesztnapo? :roll: Ha a kaendár részét nézem, akkor ott jelöli, hogy szerinte mikor van ovuláció, erre gondoltál?

Kép
gaby25

Szezso
Rájöttem, hogy a dpo-ra válaszoltál :wink: Bocsika :lol:

Kép
gaby25

Mindig 28 kivéve a multkorit, mert az 26 volt.

Kép
kata05

Kata, akkor szerintem a 14. nap az pé volt, majdkésőbb bejelöli a fety is :wink:

Kép
gaby25

Lassaban fogok gépelni, mindig elrontom :? :lol:

Kép
gaby25

megint :cry: Lassabban :) Pedig jó vagyok helyesírásból, csak gépelésből nem :lol:

Kép
gaby25

[quote="gaby25"]C írta:gaby25oca
Úgy néz ki jó korán volt a peteérésed, elkaptátok? Azt nem jelölted :roll:

Gabi Cocának szerintem ez még nem a peteérése volt :shock:

Kép
Kép
robcsi03

[quote="szezso"]
írta:
szezsoEnikő: viszontdrukkolok! A Te hőd is nagyon szuper, meg az a beágyazódási esés is...Nekem a teától ilyen egyenletes, szerintem. Lehet, hogy korai volt még a teszt. Na de majd pár nap múlva!!! :lol:

Hát ha az beágyazódási esés lenne, akkor már ki kéne mutatnia a tesztnek, nemhogy? Mivel annak már jópár napja... és elvileg 3 napos terhességet kimutat. Amúgy Medi labot vettem....

Nemtom hna :lol: Mondjuk ha nem sikerül nem kötöm fel magam :lol: Nincs olyan szerencsétek :lol: Addig is kicsit nőnek a gyerekeim, főleg Viola, mert még igencsak soxor kell cipelni, ami a 14 kilójával nem egy élmény....meg ugye hordom a fejlesztőbe, mert gondok vannak vele...szal lehet nem is baj, hogy még nem sikerül! :wink: :roll:

Robcsi: És mi ezen a 3 fázis ???? :lol: :lol: Cocáé is az volt múltkor mégis megjött neki :( :cry:

ceniko
Szeged

Robcsi
Pedig nekem olyannak tűnik :shock: A cervix-nél a w is jó :? No mindegy, én nem vagyok még olyan nagy szakértője ennek :oops:

Kép
gaby25

Ceniko

Én úgy tudom, hogy a beágyazódás után 1 héttel mutatja ki a teszt :roll: Igazneke, az tegnap telt le ha az tényleg az volt. :shock:[/quote]

Kép
gaby25

Gaby: Azt írja a teszten: " Már 3 napos terhességet kimutat, a beágyazódást követően " :wink:

ceniko
Szeged

Ceniko
Értem, akkor ez gondolom teszt függő is :wink: Csak a dokik azt szokták írni, hogy 1 héttel utána. :oops:

Kép
gaby25

Ceniko, amit én vettem tesztet, arra az volt írva, hogy a kimaradt menzesz után 1 nappal, ez vizeletsugaras volt :shock:

Kép
gaby25

Szezso!

Én hétfőn tesztelnék a helyedben. 14. ciklusnapon volt pé-d, akkor a 28. cn.-on már a teszt nem fog hazudni. Addigra a beágyazódás már kész.

Ceni!

Tényleg nagyon szép a görbéd. Sajnálom a -at!

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?