Sziasztok!
Megjöttünk tegnap este Keszthelyről, csak kicsit későre sikerült kipakolnom, már nem volt erőm jönni.
Manka!
De jó, hogy Neked megvan Réka száma, és hogy beszéltél vele, már én is gondolkoztam hogy lehetne elérni! Megírnád nekem emailben a számát, felhívom, hogy elmondjam neki a címet, mert akkor emilt írni is fölösleges neki. (az én címem
nyukisza@freemail.hu)
Ayse!
Megírád az emilcímedet, mert a többiekét tudom csak a Tiedet nem. A cím, útvonal miatt.
És szerintem ne cipekedj semmit onnan a messzi Nagykovácsiból, bőven elég lesz Neked a két gyerkőc! Hozd csak Magatokat!
Nem kell ám mindenkinek sütni lányok, a vége az hogy mindenki dolgozik, én meg csak itt fogadom a sütiket.
Szerintem már így is el leszünk látva mindennel.
Ásványvíz, almalé, málnaszörp van itthon. Én csinálok franciasalit és sonkakrémes melegszendvicset, meg lesz gyümi is bőven.
És próbálom minél gyerekbiztosabbá tenni a terepet.
Nagyon várom már a szerdát!!
A hétvége amúgy jó volt nagyon otthon, kollektív birkanyírást terveztünk, amiből az én hajam és apáé sikeredett is, de Bendegúz bealudt a babakocsiban a fodrászat előtt, és nem volt szívem felébresztgetni. Amúgy sem hosszú még a haja, csak úgy tetszett olyan tüsin. De majd legközelebb.
Amúgy Bendegúz borzasztó jól viselkedett, bűvölte a nagyikat, folyamatosan papázott meg mamázott nekik, különösen a nagypapára tapad rá ilyenkor. Végigaludta az éjszakákat otthon is, csak tegnap az úton volt a végefelé nagyon hisztis, a sötétben kicsit nehezen bírja az autókázást szegénykém, ha nem alszik. Nem csodálom mondjuk mert biztos unatkozik.
Na megyek és azért elkezdem kicsit rendbevágni a lakást. Ráfér.