Na most van egy kis időm írni,
sziasztok,
remélem, a képek mindenkinek elmentek....
Sasha,
Hála az égnek, hogy Geri javul. Lehet hogy hét elején haza is jöhettek talán. Azért ez a tüdőgyulladás ez nem egy leányálom. Gyógyuljatok meg hamar!
Hát komolyan mondom...!!!Az ilyen anya az akit nem is tudom, hogy mit tennék vele...olvasom a sorokat, és könny gyűlik a szemembe.
Két és fél évesen miért kell egy gyereknek így megtapasztalni, hogy mocsok anyja van????!!!! Az ilyeneken annyira fel tudok háborodni.
Na látjátok! Íme a példa, hogy ki az aki rosszul csinál valamit a gyereknevelésben. Az hogy mi azon agyalunk (na jó én nem annyira, de páran azért igen, meg azért én is hébe-hóba), hogy valamit rosszul csinálunk, amikor sír a gyerek. De mi ott vagyunk mellette, és keressük a megoldást. DE EZ?????!!!!! Istenem, szívem szerint nagyon be tudnék egy ilyen anyának olvasni...
Dia,
tök jók a képek! És akkor most Domi már megismerte a Mikit? Hogy-hogy ilyen korán volt valahol Mikulás, és karácsonyi ünnep? Nem is tudtam, hogy ilyen korán is tartanak ünneplést valahol!
Sajti,
Nálunk dettó ez a helyzet a renddel. Itt is kupi van mint állat, pedig szinte állandóan rámolok. Nem értem igazán, hogy hogy van ez...mi lesz velünk, amikor majd összevissza rohangál, és motorozik, és pakol méginkább mint most...???? hajaj...!
Eszti, aszta!!!
Benyó nem semmi! Jócskán túltesz Marcin...csak két hónappal korábban indult el...
Timi,
te tényleg nagyon csini vagy ám!!!!
Vuka, Mancs,
ne depizzetek, mert nagyon szépen süt a nap, és lehet nagyokat sétálni!!! És különben is hétvége van, ilyenkor Apával is lehet egy kicsit a tücsök...
Marci csütörtökön megfázott....
(amikor de vártunk rátok a parkban, olyan sokat aludt, és nem volt rajta sok ruha, mert úgy készültem, hogy nem alszunk, hanem dúdolózunk, csak amíg odaértünk, eladludt. Be volt takarva, meg lábzsák is volt rajta, de ez nem volt elég...
) Nincs láza, de tüsszög ezerrel, és szívom az orrát. Szegény, ha már meglátja az orrszívót, hogy dugom be a porszívóba, már nyöszörög...Aztán amikor meg odakészülünk, és bekapcsolom a porszívót, na akkor már nagyon sír...krokodil könnyekkel...én meg bírjam ki, és csináljam végig napi 10-12x.
(Apa persze nem bírja ha Marci így sír, és olyankor ajtó becsuk, és megy a lépcsőházba cigizni...
) Szóval egyedül csinálom. De már kezd az én szívem is szakadozni emiatt...
Na megyek, mert ébred...
Pussz.