Sziasztok!
Tali megvolt, én nagyon jól éreztem magam. A Zsombi csókolgatta az Ádámot, annyira aranyosak voltak!
A Szonja lezsuzsizta a Susyt. Okos kislány, tudja mit jelent!
És a szerelmük töretlen az Ádámmal, továbbra is imádják egymást.
Nem is bánom, szép kiscsaj.
Timi, nagyon sajnálom, hogy megint szúrni kellett. Nekem is azt mondta a doki, hogy ha nem szúrja fel, van rá esély, hogy kireped a dobhártya, és folyik a trutyi, annál már jobb lenne, ha ő szúrná. Én meg csak imádkozni tudtam, hogy ne így legyen. Úgy tűnik most megúsztuk (kopp-kopp), már szépen javul, húzódik vissza.
Megdöbbentett ez az oltás amit írtál.
Még nem is hallottam róla. Valószínű ezt adattam volna be az Ádámnak, (mégha hitelt is kell felvenni, hogy kitudjuk fizetni) és nem a sima agyhártyagyulladás ellenit. De megkérdezem a dokinénit mindenképpen, hogy ő mit tud erről. Főleg, hogy most mi is a középfülgyulladással bajlódunk. És ugye, ha ettől a fájdalomtól megtudom óvni, hát...
Az is eszembe jutott már, (de megkérdezem hétfőn a gégésztől), hogy ha már most előjött ez a gyulladás, vajon hajlamos lesz rá? Vagy ez most csak egyszeri, és legközelebb más lesz?
Julcsi, nagyon sajnálom szegény kiscsajt. De NEM VAGY ROSSZ ANYA! Ezt hidd el. És jól csinálod, bízz az ösztöneidben, a gyerekedben és nem hiszem, hogy elrontanál valamit. Hiszen a cél nem az, hogy hagyjuk szenvedni!
Tudod, az Ádám múlthét kedd óta volt lázas. Pénteken már csak hőemelkedése volt, várható volt hogy estére-éjjelre újra jön a láz. De én sem adtam neki este semmit. Úgy gondoltam, hogy tömöm az antibiotikummal, 3 napig napi többször Panadol, Nurofen és kúp, felváltva, most ha végre nincs láza nem vagyok hajlnadó újra begyógyszerezni. Ha véletlenül éjjel kel, sír és lázas, akkor adok neki valamit.
Kelt is, de szerencsére nem volt lázas, csak porszívózni kellett és már aludt is.
Jól csinálod és ne engedd, hogy elbizonytalanítsanak. Inkább finoman add tudtára anyukádnak, hogy most neked a lelki támogatásra van szükséged, és nem arra, hogy még jobban a gödörbe lökjön. Hiszen eléggé meg vagy ijedve nélküle is. És ha segíteni nem tud, akkor pá!