Új privát üzeneted érkezett!

meri:
Ez szep csikocska, de en meg holnap dokhoz mennek progi receptet kerni. A barnazas szinte biztosan erre utal. Szerintem csendben kezdjel orulni, de a dokiddal konzultaljal a dologrol minel elobb!

Hu lanyok en meg mindig alig jutok ide a forumra. :oops: Most se tudtam teljesen visszaolvasni :(

Ceni:
Javulast a leanyzonak!

Afi:
Jot nevettem a torteneten. :lol:

baratodildi

Jó reggelt!

Odáig fajultam, hogy tegnap felétek sem néztem...
Na de majd ma!

Lassan, de biztosan hülök: Kép

Izgulás-szorítás-drukk!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Itt a görbém. Nem olyan jó sajna! Tegnap nagyon szúrtam jobb oldalon, de ebben a ciklusban ez volt a 3. ilyen eset. Úgyhogy nem tom mikor mi volt!

Kép

Mindenkinek mennek a drukkjaim. Ma sajna többet nem tudok jönni, DE majd holnap!! :lol:

Kép
kata05

Sziasztok!

Pár napja olvasgatlak benneteket, szeretném a segítségeteket kérni.
Még nem hőmérőztünk, a következő ciklustól szerettünk volna, (ebben a hónapban láttuk a peteérést, mert a rákszűrésnél megnézett a dokim uh-val is, és azt mondta, aznap, vagy másnap megreped egy tüsző. Ez a 12. napon volt).

Szóval ma vagyok a 28. ciklusnapon, és csináltam egy One step nevű tesztet. Az van ráírva, hogy 1 percen belül kimutatja, ha baba van, de 5 percen belül mindenképp, viszont 10 perc után nem lehet figyelembe venni.
5 perc múlva még nem, de 8-9 perc múlva megjelent halványan egy 2. csík, 15 perc múlva egész erősen látszik.

Még sosem csináltam negatív tesztet :oops: , már van egy lányom, nála kicsit később teszteltem, ott 1 percen belül mutatta.

Az lenne a kérdésem, hogy ha negatív, akkor egyáltalán nem jelenik meg a második csík, vagy 10 percen kívül előfordulhat akkor is?
poldi

Hello Lányok!

Coca: jövő hétvége felé inszem?

Kata: érdekes a görbéd, talán pár nap múlva kiderül, hogy mi a szitu...LH tesztet nem próbáltál?

Ceni: akkor ma vagy Te is a 11.DPO-n :-D nem terveztem még teszet...de jövő hét szerdánál előbb semmiképp nem fogok...ha kibírom :wink:

Maigörbe:
Kép

Szép napot, jó peteérést, hancúrt, tesztelést, gyereknevelést és gyógyulást kívánok!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Poldi,
ugye reggeli első pisiből csináltad?
Ha igen akkor is rossz hírem van: a megadott határidőn túl "átüthet" a második csík, tehát mivel sokat ázott látszani fog (látszhat) a helye akkor is ha negatív. De ha a megadott idő 10 perc és te már a 8-9. perctől láttad a csíkot akkor szerintem nem erről van szó, csak nagyon fiatal a terhesség. Várj 2-3 napot, ismételd meg, és gratulálok a csemetéhez! :wink:

Én meg ma délután-holnap egész nap nem leszek, főiskolából kifolyólag. De azért ma délelött még benézek. Kicsit bosszús vagyok, ma van a 12. ciklusnapom, és sehol PÉ, pedig múlt hónapban ekkor volt, és nekem most rövid ciklusok kellenének... :? ilyen az én formám, ha megaciklus kéne akkor bezzeg a mensim közepén ovulálnék. :twisted:
Vendég

Poldi! Szerintem a legegyszerűbb, ha veszel egy másik tesztet (másfajtát), és holnapután reggel tesztelsz egyet első pisiből...Akkorra már a HCG is jóval magasabb lesz, úgyhogy szerintem tuti az 1 percen belüli duplacsík :wink: Különben a halvány csík is csík, és 10 percen belül megjelent, úgyhogy GRATULÁLOK!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi: jó okosodást! Lehet, hogy csak 1 napot kési az a fránya pé... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

jó reggelt mindenkinek.
Nekem is kell ma délután suliba mennem, és holnap is :( Sebaj, ez az utsó félév :P Lassan neki kéne látnom a szakdogának is :?
gaby25

Jó reggelt!
A görbe!

Kép

Na, így már tetszik a piros vonalam!!!! :lol:
Azt hiszem még nem is örültem ennyire vonalnak!
Ugye jó helyen van! :?:
Ha nem is lesz bébi, azért örülök, hogy egyáltalán jelölt pé-t!
Nekem eddig bejött, hogy piros vonalka után 14 napra megjött! :(
Ha ez most is így lesz, akkor viszon hosszú ciklus elé nézek :( lesz vagy 34-35 napos!
DE hátha már meg sem jön!!!!
Visszanézve az előző hőmérőzéseket, mindig 36,5-nél jelölt pé-t!
Ez az átlaghőtől függ? Ha 36,6 az átlag ez jó? Vagy erre nincs "szabály"?
Valaki itt írta azt hiszem, hogy a kiskatonák 5 napig is életben tudnak maradni odabennt! Ez igaz? Vagy csak élnek, de már nem teszik a dolgukat? :)

Ildi!
Gratula a bébike méretéhez! :)

Szilcsi!
Az én görbém is fura forma, Magyarország domborzati térképére hajaz :)

Meri!
Gratulálok a csíkokhoz :) !!!!
Szerintem nincsenek véletlenek!!! Szülinapon dokihoz menni, előtte két csíkot látni!!! :)

Ceni!
Jobbulást a kicsilánynak! Remélem jobban van!

Én jövőhét szerdán megyek dokihoz, mert végre eldöntöttem, hogy orvost váltok, és csináltatok egy vérvételt, szeretnék hosszasan elbeszélgetni és feltenni, a hülye kérdéseimet :)
A lapar előtt volt vérvételem (május) de utána nem nézték, hogy rendbejöttem-e! :shock:
Szerintetek nem kellett volna megnézni?
sonjus

Igen, első pisiből csináltam. Vagyis másodikból, mert pár napja éjjel is járok wc-re, de ráfoghatjuk, hiszen reggel hatkor teszteltem. :wink: Megmérném a hőmet is, de pont az éjszakai pisilés miatt szerintem nem lenne reális eredmény :oops: .

Tudom, nincs mit tenni, várunk pár napot.
Azért teszteltem ilyen korán, mert tegnap elkezdett feszülni és kicsit fájni a mellem. Mensi előtt nem szoktam érezni ilyesmit. :roll:

Mintha valami olyami rémlene, hogy a Hcg szintje eleinte minden nap megduplázódik, ha baba van. Vagy nem jól tudom?
poldi

na, ez az én görbém ma. Ez a pg tényleg össze vissza mutat páfrányt :?

Kép

Kép
gaby25

Sonjus
Akkor még sem aludtátok át, de jó :D

Kép
gaby25

Az előbb az jutott eszembe, hogyha nem lenne ilyen drága a teszt, kettőt vennék, és a férjemmel is csináltatnék egyet. Akkor össze lehetne hasonlítani, az övé tuti negatív. :wink: :D
poldi

Sziasztok!

Poldi drukkolok, hogy a következő teszted egyértelműen 2 csíkos legyen!

Kata én nem értem a te görbéd. Eddig olyan mintha nem is lett volna peteérésed. Szerintem ne hagyatkozz 100%-ban a görbére, ha érezted, hogy fáj a hasad, akkor volt, majd a ferty is beteszi a vonalkákat.

Szezso a te görbéd annyira, de annyira rendben van :D

Cenikő neked is mennek drukkjaim.

Bettike dobj egy görbuszt!

És íme az enyém. Szerintetek? Szerintem úgy jártam, mint Snufi és Enikő és az enyémet is 2 nappal korábbra sorolta.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Meri!

Gratulálok!

Szezso!

Álomszép a görbéd!

Rocsi! Sonjus!

Szépen tendál fölfelé a görbétek!

Robcsi!

Jó helyre tette a pé-t! Szerinted nem?

Poldi!

Vettem már "Lilly" tesztet. Abban 2 darab van, én elvágtam mindegyiket hosszában. Így lett 4 tesztem. Mondjuk nem a legjobb teszt, de ha spórolni akarsz, akkor ez így praktikus.
Azért tesztelj még pár nap múlva is!

Kép
babancs

NÉVSOROLVASÁS!!!!
NÉVSOR

GÖRBE: (Nem tetszik ez a hegyre fel, völgybe le!) :evil:
Görbe

És akkor visszaolvasok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Robcsi! Két nap múlva többet lehet mondani a görbuszodról, addig meg hajrá! :wink:

Sonjus! Örülök, hogy örülsz, és tényleg, akár még jó is lehet így :wink: Bár megjegyzem, elég nagy könnyelműség ekkora kihagyás így a ciklus közepén :roll: :lol: Jó, tudom, nekünk is van olyan, hogy munka, fáradtság, elalvás...

Poldi! Csendesen azért gratulálok. Az én fiam első tesztjén is akkor láttam meg a második csíkot, amikor már ki akartam dobni. Szerintem ha a csík látszik, akkor annak oka van. Végülis ott van ez az átázás, amit Áfi mond, és ezt tényleg érdemes szem előtt tartani, mindamellett ha ez sokszor előfordulna, akkor nem tesztelnénk anniy negatívat :wink:

Gabi! Te nyálból csinálod a mikroszkópozást, vagy hüvelyi váladékból? Mert a nyál elég megbízhatatlan, annyi minden befolyásolja. Utóbbi állítólag jobb.

Áfi! Kitartás a sulihoz! És drukk a rövid ciklushoz!

Kata! Háát...

Szezso! gyönyörű szép a görbéd, totálisan esélyes!

Erről jut eszembe, Enikő?

Bocsi, akit kihagytam, puszi nekik is!

No, és az enyém:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, suttyomban netezek megint . :lol:
Görbuszt majd délután tudok feltenni.

Enikő, Viola javulgat?

Meri, mizujs-mizujs?

Én biztosan tartom 3 napja a 36.5-öt... :shock:
Na lépek dolgozni, nehogy már Coca elbitorolja a kölcsönkapott munka hőse-díjamat! :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Szirom
Reggel felkelés utáni nyálból csinálom evés ivás nuku. Próbáltam cervixből, de szerintem nem abból sikerült mintát venni :? Rövidek az ujjaim :lol: Egyszer apával vetettem :wink: Nekem ez macerásabb :oops:

Kép
gaby25

Bocsánat Enikő, az előbb nem olvastam annyira vissza: jobbulást szegény Violának!

Babancs! Hol lehet venni ezt a tesztet? Ez a rossmanos? Nem is tudtam, hogy van olyan, amiben kettő van!

Lányok, tegnap megint elfelejtettem este meginni a teámat. Ez mennyit befolyásol szerintetek? Kb. harmadszor volt ilyen... :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!

6-os jeletkezek :lol:

Fájdogál a hasam amolyan megjövősen, de múlt hónapban is meg azelőttiben is dettó így fájt és meg is jött.... Azért nem adom ám fel a reményt addig, amíg valóban meg nem jön :wink:

Poldi: A gyakori pisilés és utalhat babára ám :wink: Meg egyéb tünetek amiket írtál fentebb... :)
Utcsó mensid mikor volt?????

Robcsi: Sztem is 2 nappal korábbra tette a vonalat a Ferty!

Sonjus: Jó lesz ez :wink:

Szezso: na én erre lennék képtelen :) Hogy kibírjam jövő hét szerdáig :lol: Amúgy még mindig gyönyörűűűűűűűűűűűűű :D :wink:

Áfi: Jó sulizást! Azért én nagyon drukkolok továbbra is :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata: sztem tegnap volt a PÉ-d :wink:

Csajok bocs a hülye kérdésért, de ha valakinek el vannak záródva a petevezetői, akkor a megérett petesejtel mi lesz??? Felszívódik a hasüregben, vagy mi??? Mivel nem tud lejutni a méhbe (gyakorlatilag) vagy ezt hogy kell elképzelni, tudja valaki???

Gőrbe:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ÁÁÁ nem bírok ennyit olvasni és feldolgozni! Bocsi! :cry:

Szezso! És még mindig kafa görbe! Csak így tovább!
Szirom! A te görbéd is nagggyyoonn jó! :lol:

Zöldi! Kata! Tudjátok ugye, hogy a felmentés a hétvégre nem szól és be kell pótolna babanetet? Kössétek fel a gatyátokat! :lol:

Poldi! Drukkolok az egyértelmű két csíkodért! :lol:

Bocsi akit most első körből kihagytam! :oops:

Kép
bettike
Eger

Szirom: Semmi baj :) Lily tesztet a Rossmannba lehet kapni 2 tesztcsík van benne és olyan 1000 ft körül van, de én vettem már ugyanilyet a patikában 600valamennyiért :wink: Úgyhogy ott jóval olcsóbb :wink: Sztem a teát bármikor ihatod! Ha este elfejeltődött, akkor ma reggel pótold, ennyi :wink:

Szilcsi: Köszi éjjel nem volt fosi! Mondjuk tartjuk a szigorú diétát. Sztrájkol is :lol: :oops: Látom stagnál a hőd :(

ceniko
Szeged

Enikő! Reggel-este iszom a teát :lol: Reggel már a reggelit iszom :lol:

Tesztinfót köszi! Nekem most egy Pregimax van itthon, az is csak csík, meg az a kék (megnéztem közben Gravi-HCG). Előbbi 25-ös, utóbbi 20-as.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: Asszem hogy a Lilynek a tájékoztatóján nem írta az érzékenységet. Ha jól emlékszem! De javítsatok ki ha tévedek :wink: de így rémlik!

ceniko
Szeged

Jó hírt kaptam, az uram nem indul ma külföldre, csak szombaton, szóval apára fel :D Már kiváncsi vagyok, hogy mikor lesz pé :roll: De remélem szombaton :P

Kép
gaby25

Szirom!
Na igen, azért is írtam, hogy hát nem helyes, ha babát akarunk nem együtt, lenni, de hát ez van!

Erről egy helyes story jut eszembe, mikor HSG után kérdeztem a dokit, hogy kell-e védekezni (gondolva itt ugye a röntgen káros hatásaira stb) azt mondta, hogy ha gyereket szeretnénk, akkor talán nem kellene védekeznünk!
Köszi, ezt én is tudtam :)

Ceni!
Nekem tetszik a görbéd, és amíg nem jön meg.... tudod, még akármi is lehet! :)
sonjus

Gaby!
Akkor hajrá, hajrá :)
sonjus

Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket, hogy a ferti előrébb tette a pé-t, mint ti gondoljátok.
Van ilyen? Akkor megbízható ez egyáltalán? Ha beírom , hog yátlag 26 napos ciklusok és mondjuk 28 napos lesz belőle, akkor ő a 26 naphoz viszonyítva pakol vagy ettől független. Csak a hőmérsékletet figyeli?
byby

byby a hőmérsékletet figyeli.

Szerintetek a ferty amikor a pé-t bejelöli figyelembe veszi az előző hó/hónapok adatait is vagy csak az adott hónapot figyeli?

Más: ma kellene mennem tüszőnézőbe, de így hogy megvolt a peteérés van értelme szerintetek?

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus! Ez jó story! Ilyesmi nekem is van! Mikor abba hagytam a gyógyszert még védekeztünk egy darabig, hogy azt a bizonyos 3 hónapot kivárjuk! (Igaz csak 1 hónap lett a kivárásból!) Voltam a dokinál és kb. én is ilyen kérdés tettem fel, hogy akkor 3 hónap múlva hogy és mit is kell csinálnom, mert védekezünk! Persze ő is közölte, hogy ha gyereket akarunk akkor nem kell védekezni! :lol:
(Még jó hogy hülyének nézett!!)

Gaby! Hát akkor nincs más, mint Apára fel!

Ceniko! Lakástéma? Tegnap voltatok nézni nem?

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Biztos ami biztos menj UH-ra! Aztán a dokiddal meg megbeszéled, hogy előtte volt pé-d szerinted!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Csak épphogy beugrottam, megyek én is suliba. ( a de.-i előadásokról lógok...)
A görbémet sem tudom feltenni, mert nem enged be a ferty. A hőm maradt (azaz - 0.05, de ez szinte semmi) 37.15. Na, majd meglátjuk... 8)
Este, vagy holnap jelentkezem....

Jók legyetek, mennek a drukkok mindenkinek! ************************************

Snufi
snufi

Csajok,
ha a ferty a 19. napra tette a pé-t, mi pedig a 17. nap reggelén voltunk együtt, az gáz??? :shock: :?
A 18. napon apánk bulizott... Nem volt otthon, másnap meg ne mertem, mert elég sokat ivott. :lol: Hiába, néha neki is jár egy kis lazítás... 8)
Szal ma betette a ferty a 19. napra a pé-t, de csak szaggatottal... :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi
szerintem az jó, két napig simán eléldegélnek a kiskatonák odabenn :wink:

Kép
gaby25

Na akkor egy gyors görbusz:
Kép

És most rohanok is tovább, egyik munkahelyről a másikra...
Coca, vigyázz a díjadra!!! :lol:
Ja, hány inszem lehet, az korlátlan? Vagy van egy limite? Ha van, az uccsó után jön a lombik? Vagy hogy van ez? :oops:
Munkahőse-fagyosszent Ilcsi ma megy fodrászhoz, olyan de olyan szép lesz!!! :lol:

Kép
szilcsi

Hi csajok,
szezso, cenikó, szirom,
Irigylésreméltó görbéitek vannak!!!! :lol: :lol: Szorítok a zebrásodásért!!
Snufi,
A 37,15 is nagyon jó érték!! :lol: :lol:
Gaby,
Akkor nem semmi hétége elé néztek apával :wink: :lol: :lol: .
Jó "szórakozást"!!!
Robcsy, és mindenképpen elmennék UH-ra. A tüszők pár óráig összelapulnak tüszőrepedés után, azután pedig 4-5 napig még UH-val jól látható sárgatestel lesznek. Bár az én dokim nem tudta a sárgatestet az érett tüszőtől megkülönböztetni UH alapján, csak vérvétellel....
Én nagyon magam alatt vagyok, leesett a hőm és reggel (13 dpo) egy óriási negatívat teszteltem, 20-as árzékenységű tesztel.
Reggel 4-kor arra ébredtem hogy nem fáj a cicim. Gorsan megmértem a hőm, és csak 37 volt. Elkezdtem sírni, kimentem megmosdani, majd odabújtam "apjukhoz". Viszaaludni már nem tudtam a depitől. Negyed hétkor, szokásos hőmérőzési időben megmértem mégegyszer a hőm , akkor 37,15 volt, Reggeli után is megmértem , és 11:30 kor is, akkor pedig 37,4.... Felhívtam a dokit hogy szedjem e még a negatív teszt után a progit, azt mondta hogy igen, így csak délben vettem be a gyógyszert, mert én már lemondtam az e havi terheségről. Járt már valaki hasonló cipőben, hogy ekkora különbséget még hajnalban és napközben???? Kép
macspacs

Sziasztok!

Köszi az ötleteket!
Babancs, én is néztem a Lilyt, hogy abban kettő van és csak 600 Ft körül adják a Rossmannban, de nem is jutott eszembe, hogy el lehetne vágni. :D
Mintha a Medi lab-ban is kettő lenne, de ebben nem vagyok biztos. Még nem vettem másik tesztet, talán délután, és hétfőn bevetem.

Ceniko, utolsó mensim október 20-án volt, a ciklusom 26-28 napos, a legutóbbi 30 volt, de akkor szerintem 2 peteérésem volt.
(nem hőmérőztem, csak a hüvelyváladékból és a fájdalomból gondolom).
poldi

Jajj, rossz görbét tettem fel. A jó görbe: Kép
macspacs

Az előző görbe a múlt havi "sikertelen" görbéim egyike... :cry: :cry:
macspacs

Coca,
Neked ez lesz az első inszemed?
macspacs

Macspacs! Nyugi! Szerintem nem vészes ez leesésnek! Persze jelezheti azt is, hogy még lejjebb megy és nem sikerült, de minek mindjárt a legrosszabbra gondolni! Így is 37 felett vagy! A 13. nap pedig lehet korai sztem a teszt szempontjából.

A különbséget nem tudom a kora hajnali és a reggeli hő között, mert nekem hajnali 4-kor még sosem volt késztetésem mérni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Poldi: A Medi lab-ban egy darab van. Ez tuti, mert kb 1 órája vettem, és most megnéztem 1 darabos :) és 25-ös érzékenységű!
Akkor holnap reggeli első pisiből teszteljél egy újat, az már erősebb csík kell legyen! :wink: :D

Macspacs: Azon a görbén amit először feltettél, nem is esett le a hőd a mensi előtt??????? Sztem addig amíg nem jön meg ne add fel a reményt, fő az optimizmus! :wink:

Szilcsi: Azért jelölte szagatottal, mert ő maga sem biztos benne :lol: Figyuka a 15-16. napon volt a PÉ-d édes: Ez tuti, ide a rosdás bökőt :lol: :lol: És el is kaptátok apával :lol:

ceniko
Szeged

Szirom, Cenikó,
Köszi a biztatást!!
A múlt hóban is leesett a hőm menszi előtt csak vhogy kimaradt a grafikonról, ez ma nem az én napom... :cry: Most vettem észre hogy ez az augi görbém volt, íme a végével együtt:
Szerintetek elképzelhető hogy ha szombat hajnalban van pé, akkor a szombat reggel 9 órai action már túl késő a megtermékenyítéshez, a szerda esti katonák meg már elpusztulnak addigra? :shock:
Kép
macspacs

Macspacs
Nyugi :wink: Szerintem nem véletlen, hogy közel azonos időben kell mérni, és a szokásos időben mért a mérvadó, csakhogy nem telt el a 3 óra pihi a két mérés között, szóval.... :roll: De ne legyél depi :shock: A stressz nincs jó hatással ám :wink:

Ceniko
Most nekem is a menzesz 4. napján esett le, addig 37 volt :shock:

Kép
gaby25

nekemm ma is görcsölget a pocim, remélem érik a pete :wink: és nem maradunk le róla apa külföldre utazása miatt :P

Kép
gaby25

Gaby, Ceni, köszönöm a biztatást!

Macspacs, bárcsak nekem lenne ilyen jó hőm, de én alapból el sem érem a 37-et, vagy ha igen, akkor már baj van, akkor már beteg vagyok általában... :( Szerintem nem olyan nagy az az esés, ne legyél elkeseredve! és más időben is mértél, az is befolyásolhatja.
Én is jól kiosztottam tegnap apát, hogy pont jókor ment el bulizni, bár én is ott voltam, de éjfélkor hazamentem, mert mennem kellett dolgozni, ő meg még szabit is vett ki. Aztán lelkifurija is lett, és végül arra jutottunk, hogy hátha nem volt túl hamar az a 17. napi lepedőgyűrés. :lol:
Ha meg 15-16. napon volt, akkor pont beletrafáltunk. :wink:
Szal amíg meg nem jön, addig senki se lógassa az ormányát, ez parancs!!! :lol:
Ez lehetne a topik jelmondata is... :D

Kép
szilcsi

Poldi!

Igen, Medilabból is van 2 darabos és azt is el lehet vágni. Csak Győrben nem kaptam Medilabot.

Macspacs!

A szombat hajnali pé után a szombat. reggeli actionból simán lehet baba.
A szerdai katonák addigra elpusztulnak.

Kép
babancs

Macspacs! Nem lehet késő.

Nekünk a múlt hónapban vasárnap délelőtt volt egy 19 mm-es tüsző, késő este éreztem, hogy iszonyúan fáj, valszeg akkor repedt meg. Persze életem párja éjszakás volt. Hétfőn este tudtuk pótolni (mikor végre elmentek a vendégek... :roll: ), és én reménykedtem, hogy az még elég, bár határeset volt. A doktornál kedden voltam, ő már csak azt látta, hogy megvolt a pé. Szerinte késő volt a hétfő, és ilyenkor szabit kell kivenni :wink: :roll: Namost a múlt hónapban volt halvány csíkom, de valamiért nem maradt meg... :cry: Én magamban arra fogom, hogy szegény petécske életének a legvégét kaphattuk el... Szerintetek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?