Ennyi hibát, mit amennyi az előző hsz-emben van, ez elképesztő!
Néhány napja folyamatosan korrektúráztam, biztos így vezetődik le
!
Mamac, küldjél bemutatkozó anyagot-portfóliót, hátha tudok valami munkát szerezni! cartaphilus kukac fibermail.hu
Altatással-alvással kapcsolatban, látom, hogy annyi előnyben vagyok, hogy még egy éjszakát sem aludt át Julcsi
, tehát nincs mit visszasírnom és legalább tudom, miért ébred fel sokszor (most pl. negyed 8tól eddig, kb 8szor) ill. nem is ébred, csak felsír, azért mert büfiznie kell. Képes evés után másfél órával is hatalmasakat! Ilyen volt a másik kettő is, emiatt nem lehet lerakni csak úgy aludni (próbáltam, egy darabig elvan, még altatja is magát, de aztán nyafi, és mikor felfeszem böfff. Ezt képes hosszú ideig. tehát altatás cicin, 20 perc büfiztetés, aztán a 2 órás alvás alatt legalább még egy felsírás, megint böff, és alvás tovább. Egészen ritkán van, hogy megússzuk enélkül.
Egyébként Bubek foglalta nagyon jól össze szerintem, hogy ahány ház annyi szokás, nem ugyanúgy neveljük, öltöztetjük, etetjük és altatjuk a gyerekeket, ők sem egyformák, ami az egyiknek jó az amásiknak nem.
9edik felsírás...