Sziasztok!
Én napközben nem nagyon tudok feljönni, Elcsó nagyon izgága.
Erika, asszem az flpseeyou.com-on találsz dolgokat. talán jól írtam, ha mégsem sikerül, írjatok!!!!
mint mondtam, 1,5 éve foglalkoztam ezekkel, tartottam egy csomó bemutatót. azóta leálltam, a parfüm sokkal jobb biznisz.
viszont a termékeket fogyasztjuk, Elcsónak is vettem aloe gélt.
mai esti mese: nem mese az ásványi anyag kapszuláról:
kagylók, csigák meszes vázát tartalmazza, kiemelkedően jó eredményt értek el vele a csontritkulás kezelésénél. nem csak képes megállítani, de vissza is fordíthatja a folyamatot!!! nincs a piacon még egy ilyen termék, az orvosok az flp termékei közül a freedom gél (holnapi mese
) mellett ezt ajánlják, mert bombajó. az én keresztanyám megrögzött gyógyszerszedő és homeopátia gyűlölő, de könyörgéseimre elkezdte szedni ezt az ásványi anyagot. és láss csodát: a bazi erős csontritkulása 4 TIZEDET javult. aki ért hozzá, az tudja, mit jelent ez. Azóta nem tört el csontja, nem volt betegállományban, pedig 2 havonta előtte mindig beteg volt. na ennyit az ásványi anyagról. persze nem csak csontritkulásosoknak való, hanem kismamáknak, sportolóknak, és átlagembernek is! ráadásul ez az egyik legolcsóbb termék, 180 szemes, és 3500 ft körül van. csontritkulásra napi 6 szemet kell szedni, ez tehát egy havi adag.
ja, és még egy termék eszembe jutott, ami semelyik háztartásból nem hiányozhat: a first. minden fajta vágott, szúrt, harapott, lőtt és égett seb kezelésére, náthás orrba fújva azonnal levegőt kapunk, és nem gyilkolja az orr nyálkahártyáját mint az orrcseppek. torokfájásra, hanszálgyulladásra a torokba permetezve is használható. gyantázás után bőrnyugtatónak, nekem a császár után a vágásomra a dokim is megdícsért, hogy ezt használom. fájdalomcsillapító hatású, vérzés elállító. bomba termék. na, elég volt belőlem.