Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi szépen a drukkokat, dicséreteket a görbuszomra. Örülni nem nagyon merek neki, mert nekem a sikertelen hónapokban is szép szokott lenni tulajdonképpen... :roll:

Lányok, a tesztelés az szerintem nagyon egyénfüggő. 13. dpo-n szerintem már simán mutathatja a teszt, ha valaki babás, de én pl. baromira óvatos vagyok most már. Egy: azért lehet az is, hogy korai a teszt, és akkor indokolatlanul keseredik el az ember. Kettő: sajnos lehet olyan, mint nekem a múltkor, hogy ott a halvány csík, aztán mégse marad meg a terhesség, mert valami nem volt rendben. Olyat láttam, amit meg sem tudtam volna, ha nem vagyok türelmetlen. Ez is nagy csalódás, nagyon-nagyon rossz érzés. Úgyhogy én most várok a 15-16. dpo-ig. Még vacillálok, hogy melyikig :wink:

Enikő! A lakásra szeretném írni, hogy ha csak azok a giccsek zavarnak benne, egyébként meg tök jó, akkor én belevágnék. Az oszlopokat szerintem tutira ki lehet venni, a domborgiccseket meg legrosszabb esetben végül is le lehet takarni valszeg valami egyszerű borítással. Lesz ott egy domborulat, de mégse az a giccshalmaz :wink:

Szép a táblázat csajok, dicséret a készítőknek! Zöldi mér nincs benne?

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok CSajok,

Macspacs snufi szépek a görbék, nagyon mennek a drukkok.

Robcsi, ha fáj az alhasad, akkor apára fel :lol:

Szirom, teljesen egyetértek veled, én sem tervezek most már 16 DPO előtti tesztet. Kétszer megjártam, most már kicsit elég volt. Épp a minap gondolkodtam, hogy nem biztos, hogy jó, hogy ilyen túl érzékenyek a tesztek, mert most már azt is megtudom, amit nagyon nem kellene.

Babancs, azt nem tudod véletlenül, hogy a progi szintet csak peteérés utáni vérvételből tudják kideríteni, vagy már a peteérés előttiből látszik , ha túl alacsony?

Pussz mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

purc:
Epp csak belestem, ezert csak a progis kerdesre reagalok. CSak peteeres utan lehet megallapitani, hogy jo e a szintje, mivel a sargatest termeli ami a peteeres utan alakul ki.

Lanyok ma voltam uh-n es mar 19mm a babacskank :lol:

baratodildi

Húú, Ildi, gratula!!!! :shock: :wink:

Én Miksát mindig néztem a vonalzón :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi, gratula a kis csöpséghez, és köszi a választ. Azt tudtam, hogy a sárgatest termeli, és a peteérés utn, csak azt hittem előtte lehet valahogyan következtetni, hogy eleget termel-e. de akkor ezek szerint nem lehet. Azért volt fontos ez zámomra, mert ha néznek progi szintet, akkor tutira vissza kell mennem vérvételre majd a dokihoz. mert még peteérés előtt leszek a jövőhéten.

Tényleg és a progeszteront túl lehet adagolni? Ha úgy írja fel a doki, hogy nem nézte meg a szintemet, vagy abból soha nem elég?

Aztán bedugulok a hülye kérdéseimmel, bocsika :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Ildi,
Szuper!!!!!!! Szépen fejlődik a babóca!!! :lol:
Jó egészséget és sok boldokságot a kis lurkóhoz!! :lol:
Purc, szirom,
Annyira igazatok van a teszteléssel. Én csak a hülye progi pótlás miatt szeretném biztosra tudni hogy + vagy minusz, mert egy napig sem szeretném a duphastont feleslegesen szedni..
macspacs

Purc,
Én nagyon remélem hogy nem lehet túladagolni.
Attól viszont tartok hogy esetleg normál progi termelést visszafoghat a felesleges progipótlás......
De az is lehet hogy minél több annál jobb, ki tudja.. :shock: :shock:
macspacs

Szóval akkor, Macspacs, mikor tesztelsz? :shock:
snufi

Snufi,
Nem is tudom,
Mostmár nagyon elbizonytalanodtam.... Az tutui hogy veszek tesztt vagy 3-at. Ha holnap leesik a hőm, akkor tuti tesztelek egyet mielőtt leállok a progiról. Ha fent marad akkor lehet hogy várok szombat vagy vasárnap reggelig.......
macspacs

macspacs,

igazad van, hogy fölöslegesen ne szedd. De én a helyedben a plusz teszt után sem hagynám addig abba, amíg a doki rá nem bólint, nehogy azért menjen el a baba, mert nincs elég progi a szervezetedben.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc!

Ildi megválaszolta a kérdésedet. Nekem mindig azt mondta a doki, hogy csak a menzesz 3. napján levett vér lehet informális. A többinek nem sok értelme van. A peteérés, a tüsző követésére ott van az ultrahang.

Baratodildi!

Gratulálok a 2 cm-es bébikédhez!

Kép
babancs

Bettike nem derült ki, hogy miért történt 13+1 voltam amikor spontán beindult a vetélés. Sajna még csak nem is itthon voltunk. Egyébként ahogy utánaolvastam a vetélések több mint 90%-ában nem derül ki, hogy miért történt.

Ja és másnap mentem volna uh-ra. :(

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, :cry: ...
snufi

Macspacs,
a normál progitermelésedet ne féltsd mert ha babás lezel akkor a 12. hétig mindenképpen szedned kell, utána meg abbahagyatják veled mert akkor veszi ár a progitermelést a sárgatesttől a méhlepény. Abba meg már nem zavar be, mert addigra fokozatosan abbahagyod.
Vendég

Sziasztok!

21-es jelentkezem!
Tegnap nem tudtam jönni, ugyanis röpke két órát sikerült aludnom, úgyhogy meló után hazamentem alukálni.
Görbém érdekesen alakul, én már semmit nem értek benne, most van emelkedés, de se szurkálás, se tojásfehérje... A múltkor meg kicsi emelkedéssel volt minden: szurkálás, tojásfehérje... :shock:
Kíváncsi vagyok, hány napra fog megjönni.

Nagyon lemaradtam így 2 nap alatt, nem is tudok reagálni dolgokra, csak ami szemet szúrt: anyós téma.
Csajok, nekem se anyósom, se apósom nincsen. :cry: Higgyétek el, sokszor azt kívánom, bárcsak lenne alkalmam elviselni a hülyeségeiket, csak itt lennének még köztünk. :cry: Pláne így, hogy az én szüleim sem itt laknak, tök egyedül vagyunk.

Babásoknak gratu a kicsikhez, ki a legesélyesebb a + teszthez és mikor?
Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantottam, mert annyira kedvesen biztattatok a múltkor. :) Reagálni sajnos nem nagyon tudok rátok, mert olyan sokan vagytok, és annyit írtok, hogy egy "kinnfentesnek" :wink: elég nehéz követni.

Viszont mutatnék egy görbét és egy halovány tesztet véleményezésre. Ne nézzetek hülyének, de szerintetek ennek már lehet örülni, vagy még korai? Az a sok pöttyözés eléggé zavaró!

Kép

Kép

Én most annyira össze vagyok zavarodva!!! :cry: :cry: :cry:

meri

Meri, szerintem ez egyételműen csík!!!
Nem is annyira halvány az szerintem, ha még fényképről is ennyire látszik!

irigy-irigy-irigy vagyok ám! :lol:
De azért gratulálok, vigyázz magadra!
Mikor akarsz menni dokihoz?

Kép
szilcsi

Ja, a hődbe szerintem attól lehetnek az ugrások, hogy nem egyidőben mértél!

Akkor nem lesz valós eredményed, vagy legalábbis nem annyira valós, én pl minden reggel 7.20kor mérem, még hétvégén is, ha más nem, felkelek, gyors mérés, aztán szundi vissza.

Kép
szilcsi

Akkor csak nekem halvány?

Bejelentkeztem dokinénihez jövőhét csütörtökre a barnázgatás miatt még a teszt előtt. Akkor lesz a szülinapom. Akkor lehet, hogy nem véletlenül csak akkorra volt időpont? :)
Itt vigyorgok, élőben meg bőgök!!!

meri

Meri
Szép az a csík nagyon, én is irigy :D De azért örülünk mások örömének :wink:
gaby25

Meri én halkan, de gratulálok neked!
Viszont én egy másfajta tesztet csinálnék a helyedben holnap reggel!

Kép
Kép
robcsi03

Ez már egy másfajta. Ma déli.

meri

Meri, miért nem reggel csináltad, abban nagyobb koncentrációban van hcg :roll:
gaby25

Meri és ma reggel nem csináltál tesztet?

Kép
Kép
robcsi03

Gabi azért látszik, hogy mi már nem ma kezdtük az ipart :D :D :D

Kép
Kép
robcsi03

Drukkolok, hogy csodaszép szülinapi ajándékod legyen!
:lol:

Egyszer bőgsz, egyszer meg vigyorogsz? Hangulatingadozás? Hm???
:D :D :D :D
Ez is jó jel! A barnázgatás úgy tudom, a terhesség elején normális. Vagy rosszul tudom??? :shock:

Párod mit szólt? Tudja már?HOgy mondtad el neki?
Ne bőgj, örülj, kíméld magad. :lol: A csütörtök már csak egy hét!

Kép
szilcsi

Én is szeretnék örömömben bőgni :D :cry:
gaby25

Meri,
először is gratulálok, a csík egyértelmű! :D
Másodszor pedig ne haragudj de kicsit nem értelek... délben csinálsz tesztet aztán csodálkozol hogy halvány? Már a múltkor is mondtuk jópáran hogy ennyire fiatal terhességnél CSAK reggeli első pisiből érdemes tesztelni... nem baj hogy délben teszteltél (hiszen így is kimutatta) csak akkor ne várj erősebbet, nem is lehetne az! :roll:
Vendég

Annyira, de annyira jó, hogy lehet veletek beszélni! Apa annyit tud, mint én is két napja, hogy van egy nagyon halvány csíkom, ami mindekttőnknek igen kevés bizonyíték. :)
Azért nem reggel, mert én egy hülye vagyok. Csináltam tegnapelőtt este egy papírosat, mert nem bírtam ki reggelig. Tegnap reggel ugyanolyat. Ma elmentem venni, és megint nem bírtam ki. Ennyi. Nem is akartam venni. :oops:

Nem tudom, hogy örömömben, kétségemben, aggodalmamban vagy bizonytalanságomban sírok-e. Ti éreztetetk már ilyet?

meri

Meri látod milyen butus vagy?
Ha elteszed reggelig ezt a tesztet, akkor valszeg egy tök erős csíkot láthatnál rajta, nem ilyen kis haloványat és te is megnyugodnál.
Nyitva vannak még a drogériák fussál el, vegyél egyet és CSAK reggel használd fel!

Kép
Kép
robcsi03

Hamarosan megnyugodhatsz, nem lesz bizonytalanság :wink: Azonban a terheségggel együt jár az érzelmi labilitás :)
gaby25

Van még egy, de most megfogadtam, hogy leghamarabb 19-én fogom felhasználni. Az előzőre is azt hittem, erősebb lesz reggelre. De vki mondta, hogy neki pl. végig ilyen volt. :)

meri

De akkor bírd is ki addig, Meri!
Irgum-burgum!!! :wink:

Kép
szilcsi

Jó. :oops:

meri

Meri,
én életemben nem tutultam annyit mint a terhességem pár hónapja alatt! Ez normális, ég a hormonbomba kanóca...
Egyszer leesett a polcról egy piros műanyag tollbóbitás kis csirke (dísz) apa meg nem vette észre és rálépett a lábára, letörött 2 ujja... nna én ha hiszitek ha nem 3 napig sirattam azt a retek csirkét, pedig úgy megragasztotta szegény lelkifurdalásban fulldokló apa hogy nyoma se maradt...
Vendég

Áfi :lol: :lol: :lol: Ez nagyon jóóóóóóóóóóóó, a díszcsikregyászoló :lol:

Meri: Sztem is zebra lesz az :wink: :wink: Gratulaaaaa :wink:

Hú gyerekek anyukám ment a patikába és megkértem vegyen nekem tesztet. És azt mondta majd veszel magadnak, nekem az ciki :lol: Mondtam neki, és mi van ha óvszert kértem volna??? :oops: :lol: :wink: Majd holnap veszek én, de csak jövő hétfőn csinálom meg ha addig nem jön meg...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Meri!
1. Irgum-burgom! Pocsékoljuk itt a jó kis teszteket! Hát ezért élnek meg a tesztgyárak! :lol: :lol: :lol:

2. Drukkolok nagyon!++++++++++++++++++++++++++++ És hurrá!!!

Én kíváncsi leszek magamra, hogy hogy fogom majd megélni ezt a plussz dolgot! Egyre biztos vagyok, hogy mindenkire vigyorogni fogok mint egy vadalma! :lol:

Fodrásznál voltam és most csini vagyok! (Szerintem apának is tetszik, mert már megkörnyékezett! :oops: ) De azért igyekszem nem elájulni magamról!

Szilcsi! A 18. napon lehetett pé-d?

Vissza egy kicsit a gyogyikhoz, meg vérvételhez!
Akkor ha nekem most fog nézni UH-t és utána lesz esetleg vérvétel, akkor az már úgy nem is jó? (bocsi de a sok info miatt belekeveredtem) :oops:

Kép
bettike
Eger

Betti: UH-án tüszőt a 11-14. napon szoktak nézni, vérvételre pedig a 21. napon szoktak küldeni. Tehát jó lesz, mivel te most az 5. napon vagy :wink: Képet az új frizkóról nem dobsz? :)

ceniko
Szeged

Ceniko! KÖÖSSSSZZZII az infot!

Ja! A frizkó annyira azért nem jó! :lol: Meg semmi különös, csak 3,5 hónap után most jutottam el és csak annyi, hogy barnára be lett festve, mert már ugye lenőtt! De köszi a lehetőséget! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja! Én meg pont fordítva működök, mint anyud! Én bárki másnak szívesebben vennék, mint magamnak, mert ha magamnak veszem, akkor úgy érzem, hogy rám van írva: "Igen, nekem lesz!" De amúgy meg nem érdekel, ha másnak veszem, venném!

Kép
bettike
Eger

Kedves Meri!

Én is gratulálok!!! Azért a következő tesztet most már tényleg REGGEL csináld, okés? :wink:

Remélem Macspacs, Ceniko és a többiek..., hogy egyre többen büszkélkedhetünk mi is "zebrával"!!! :lol:

(Én is megvettem a 2 tesztet, vasárnap jeletkezem az eredménnyel!!! 8) )
snufi

Szia Lányok!

Csak most tudtam jönni...

Snufi, Macspacs, Enikő: mennek a drukkok a teszthez... :lol: Szuperek a görbék is...

Meri: gratula!

Drukk a többieknek is!

Görbém:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Álmaim görbéje! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezso! Ez erősen zebragyanus!!!! :D
snufi

Szezso
Tényleg jó a görbe :D Hány napos a ciklusod általában? A "nagy könyv" szerint az ovuláció után 10-12 nappal esik a hő ha nincs baby, szóval szerintem 2 nap múlva már okosabb leszel :wink: Hacsak nem érzel már valami tünetet :P DRUKKOLOK HOGY ZEBRA LEGYEN!!! :D
gaby25

Bettike: szerintem most már neked is jó kis görbéd lesz :lol:

Snufi: még korán vagyok a zebragyanuhoz :wink: te viszont már egész közel :lol:

Gaby: 25-31 napos a ciklusom, a leghosszabb időszak pé után 16 nap volt. Szóval 10. napon még nem lehet semmit mondani :wink:
Egyenlőre mensis tüneteket érzek...majd meglátjuk...köszi a drukkot :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: nekem is teccik a görbéd :) Olyan gyönyörű mintaszerű :lol: A Ferty ezen taníthatná a görbék rejtelmeit... :wink:
Mikor tesztelsz???? :)

Snufi: neked hanyadik DPO-d lesz vasárnap???

Betti: Azért csak jó lehet az, ha apa rádizgult :lol: :wink:

A kicsilányom extramód fosizik :( , ha a doktornéni adna egy tégelyt, és vinnem kéne mintát belőle elemzésre, bajban lennék, annyira híg a kakija :( :oops: :shock: Remélem egykét nap és túl lesz rajta! Diétán van, inni iszik...ptólom a sót és adom neki a Normafloret!

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Meri, gratula!

Ceni, jobbulást kicsi lányodnak!

Zebrához közel állóknak mennek a drukkjaim!!!!++++++++++++

És a görbém.

Kép

Kép
kata05

Ceniko!
Ferty szerint 16. nap, de lehet, hogy csak a 14. nap. (több fórumos csajszi is úgy vélte, hogy nem a 12. napon volt pé.-em, hanem a 14. napon)
Te mikor tesztelsz?
snufi

Snufi: Hát még nem,mert nekem is 2 nappal előbbre tette a Ferty a vonalat mint a valós PÉ napja! Nekem a 15. napon volt a PÉ-m az tuti, mert akkor fájtam! Szal ma vagyok a 10. DPO-n. Sztem hétfőn tesztelek ha addig nem jön meg! :wink:

Kata: Te ma peteérsz? :wink:

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?