Sziasztok!
Timka,
köszi a tippeket hasfájásra, most senki nem iszik semmilyen teát, ott tartunk, masszázs, torna az megy, meg a homeos golyó neki, én meg a homeos serkentőt eszem. Hát meglátjuk, tegnap este azért kapott még infacolt, ma még eddig nem kellett, hát remélem javulgat és remélem, hogy tejem is marad neki elég a teák nélkül, mert pihenni azért nem nagyon van időm, ezt be kell vallanom!
Remélem jót csavarogtok ma és sikerrel jártok!
Juc,
akkor voltatok ma már levegőzni? Akkor jobban van Marci? Kész csoda, hogy még beül Neked a babkocsiba, Marcink már több mint fél éve nem volt rá hajlandó, viszont jó nagyokat lehet vele gyalogolni.
Oltásokról majd kifaggatom jövő héten a dokinéniket, ő elég reálisan látja a világot, remélem el lát majd jótanácsokkal.
Hú ruhákat majd nekem is kell még nézni Marcinak, de két gyerekkel egyedül még nem merek elindulni vásárolgatni, nyuszi vagyok!!!:D
Vasalni még nem tudtam, mert délelőtt boltban voltunk, meg a Dédinek csinálam meglepetés fotóalbumot, mivel csak neki nincs nete és szgépe a családban, így neki hiába küldenék emilt, viszont a papírképeket imádja nézegetni, velük alszik, úgyhogy ez remélem nagy örömet fog neki okozni!:)
Elvileg reggel indulunk, ma este megpróbálok összepakolni, ma déli állapot szerint apa pénteken éjjel későn jöhet haza, talán nem kell hétvégére kintmaradnia, így mi is jövünk haza a hétvégére Egerből. Jövő héten itthon leszünk, ha jó idő lenne, akkor tudnánk csavarogni egy kicsit, pl Ikeában csúszdázni, ....
Na meg most fogok hosszú útra menni először a kiskocsival, na kíváncsi vagyok, hogy fog beleférni minden cucc, apa már berakta a babakocsi vázat, utazóágy van Egerben, szóval "csak"ruhát és egyéb kellékeket kell csomagolnom, csak most két gyerekre!:)
Főzés:
marcit nagoyn érdekli, mindig ott van velem és segít
, van kiskonyhája, meg apu megtalálta az én régi edényeimet és egyebeket, így most azokkal élvezkedik. De azért most így egyedül nem csinálok bonya kajákat, sőt lehet, hogy jövő héttől rendelek ebédet, mert apa gyűjtött egy csomó étkezési jegyet, úgyis le kéne enni valakinek!
Flames,
mikor fogsz már írni nekünk? Gratula az autóhoz, akkor már közlekedsz is, gondolom, tehát lehet veletek programot szervezni????
Na ezt írtam még délután, most próbálom folytatni:
Babus,
ezek szerint csak sikerült elérnem, hogy írj, olvastam, hogy majd félév múlva, de akkor is, már terv és ez tök jó!
éjszakáink nekünk is zaklatottabbak Marcinál, ő meg csak kéri a kakaót iszik egy kicsit és alszik vissza, na de pl kettőkor marha jó arra ébredni, hogy kakó, kakó!!!!!:)
Nyuszko,
aranyos a gombszeműtök és tényleg nagyon csini kismama vagy! mi volt a dokinál??? Benyomások? szimpi volt? Babóca?
Eveka,
köszönjük a Lili dícséretet, hát igen, nagy a korához képest, ma este mérte már 4.25 kg.
Remélem Marcitok jobban van és nem robban le az oltás után!!!!
Éneklés nálunk is sláger, meg a versek is, de még nem mond minden szót, csak ami neki tetszik!!!
Andi,
na mizu az úszómesterrel????:D:D
Na megyek, megpróbálok pihenni, mert sajnos ma este is volt lili műsor fél 8-fél10-ig ordított és Marci sem tudott tőle elaludni, és ő is szívatott, kibújt a zsákból, locsolta a kakaót, így össze is vesztünk a végén már én is bőgtem, hogy nem tudok segíteni ezen a pindúrkán, végül megint a szélcsövezés maradt és utána kb 20 perccel elnyugodott. most rendberaktam a konyhát, begtömtem a mosogatógépet és elmostam a cumis vackokat, hát kicsit hulla vagyok és pakolni már nincs erőm, majd reggel folytatom, mert még csak egy táskát tudtam összerakni! Na mindegy, azért nem egyszerű tök egyedül, most padlóra kerültem ezzel a hasfájással rendesen, főleg, hogy tehetetlen vagyok, ettől meg jól feltúrom az agyam!!! Na mindegy, most végre én is panaszkodtam egy kicsit!!!:D
Szép álmokat!