Sziasztok,
mennyi fura kérdés...????!!!
azt sem tudom melyikre reagáljak. és ráadásul egy órája csak olvastam. mennyit írtok!!!
Na szóval:
Holnap:
Már várnak bennünket olyan fél 12h - 12h között. Egyébként több terem van, de mi a játszószobában leszünk.
fél 11h-től már mi szerintem ott leszünk (mert dúdolóra is megyünk előtte), bár Marci nagyon fáradt lesz utána, és szerintem kifogom vinni aludni a levegőre egy órára. de azután majd csatlakozunk ám hozzátok.
Gabi, igen lehet kaját melegíteni asszem. (Mondták, de még sosem próbáltam ki. Majd holnap mi is, mert én is elviszem az ebédjét Marcinak.)
Ilba,
akkor is elviszed holnap a 12 pontot, és punktum!
neked szereztem egy csomót (3 db-ot) ismerőstől. Szerezz hozzá párat még a teszveszről, vagy ismerősöktől, és akkor lesz szupcsi holdjárótok. Na? 36 pont egyébként aholdjáró, de van 16 pontos király fürdőjáték is. Meg asszem van 10 pontos játék is.
Szóval valamit lehet velük kezdeni.
Alvás:
Marci legkésőbb 9h-kor alszik. Én nem tudom hányszor ébred, (egyszer mindig felkel még szopizni 11h és éjfél között, és utána még legalább egyszer, de van, hogy 4x-5x is szerintem, bár nem biztos), mert én is elég kómás vagyok olyankor. sosem nézem az órát sem, és MArci is olyan mintha szomjas lenne, mert mindig szopizik, ha ébred. És ő sem ébred fel teljesen, csak nyöszörög, és forgolódik, és akkor odafordulok hozzá, és szopizunk. Marci a kiságyban alszik, és ott is szopizunk, tehát nem veszem ki, meg be, hanem egyfolytában ott van. A mi ágyunk egy szintben van az övével, és elég csak odafordulnom, bár néha be is fekszem a kiságyba is, hogy ne őt kelljen mozgatni a szopikhoz. Bár ezek is eléggé kómában zajlanak...
Aztán reggel 7h-kot kukarékol. (Arra szoktam ébredni, hogy magyaráz, hogy miért nem megy a TV...
)
A du alvások szintén kiságyban, és szintén szopival vannak. Így Marci napközben 2x alszik. De alszik 1 órát általában a babakocsiban, du pedig 2, 2 és fél órát az ágyában úgy, hogy egyszer felébred és akkor szopizik még egy kcsit, és nagyon hamar visszaalszik még legalább 1-1,5 órára.
Szóval így vagyunk. Suttogót meg el sem kezdtem még, mert nincs rá egy perc időm sem. Takarítani sem takarítottam ma...
aludtam Marcival, meg zöldkártyát intéztem az autóba...
Beus az én dokim Dr. Ruttner Zoltán, a rendelője a Parlamentnél a Kossuth térnél van. Jó doki, és a kórház is jó szerintem. van egy nem túl szimpi csecsemős, de a többiek nagyon kedvesek, és segítenek amiben csak tudnak.
Nemtom mit akartam még....
Satjti,
köszi a mailt Ilbának!
Mamacka, tényleg eljöttök holnap? Vagy valamit rosszul értelmeztem a Hsz-edben? És a lakás miatt ne aggódj, meglesz minden egyszer. Ah lassan, akkor lassan, de meglesz, és VAN EGY SZÉP LAKÁSOTOK!!!! és ez tök jó!!! a kutyaszag a festéssel kimegy, szóval nem lesz gond, biztosan!
Ja akartam ám még azt is írni, hogy Mancs, Mamacka, azon nincs szerintem értelme agyalni, hogy valamit rosszúl csinálnátok, mert szerintem egy anya mindig megérzi hogy mi a legjobb a babának és neki egyaránt. Tuti, hogy nincs köztünk oylan aki nagyon rosszul csinálna valamit...
Én azt gondolom, hogy az anyai ösztön az egy olyan valami, amit sosem éreztünk annak előtte, viszont amióta baba van a családban, azóta olyan erősen megérzi az ember a baba szükségletét, igényeit, hogy nem tud nagyot hibázni sem nevelésben, sem altatásban, sem másban. Mert az irányt nem a tudatunk, hanem az ösztöneink szabják a baba igényeinek megfelelően. Persze, olvasunk hozzá, és próbálunk tanulni másoktól, de a fő irányt azt úgyis a magunk gyermekének igényei szabják. Írhat bárki bárhány oldalas könyvet akármiről.
És egy anyuka pontosan be tudja határolni a gyermeke igényeit.
(Remélem nem fogtok kinézni, amiért most jól le-ösztönlényeztem az anyákat.... )
Na akkor holnap talizunk, hurrá!!
Jó éjt!