Szia Ildikó!
Nagyon sajnálom, hogy későn ajánlottam a Siesta kupont. Biztosan jó lett volna pedig az a kis kedvezmény.
Nagyon édes lehet a kislányod, hogy beszélget.
Úgy szeretném már látni.
A képen, amit felraktál múltkorában úgy néz ki, hogy jó sűrű haja lesz.
De nem is baj talán.
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, Gergi beteg volt, így nem túl sok időm maradt írni. Abban sem vagyok biztos, hogy náthás volt, a fogára tippelek, tudod, orrfolyás, laza széklet, stb.
Az éjszakáink sem voltak tutik, sokszor ébredt. Az étvágya viszont jó volt, bár nagyon ritka, ha nem kell neki a kajcsi.
Gergi még nem indult el, úgy sem nagyon akar menni, ha fgom a kezét, azonnal teszi le a fenekét. Négykézláb viszont olyan tempóban rohan, hogy az életveszélyes. A feje állandóan tele van foltokkal, mert merész manőverei eléggé balesetveszélyesek. Aztán meg van naaagy sírás-rívás.
Beszélni sem beszél, még mindig az anya és a hama a két szó, amit mond. Nem vagyok megrémülve, azt mondják, a fiúk később csinálnak mindent.
Tesó: egyáltalán nem haragszom a kérdéseidért, válaszolok rá szívesen. Szóval csak csecsemőt, tehát újszülöttet vállalunk. Kislányt szeretnénk, de nem zárkózunk el a fiútól sem, főleg, ha vérszerinti lenne. Annak örülnénk a leginkább. Most nem kell olyan sokat véárrni, Gergi 2 éves szülinapja körül szeretnénk, ha már lenne egy kislányunk is.
Ám az eljárást végig kell járni, így várjuk a határozatunkat az alkalmasságról.
Mostanában nagy program a lánynév választása, egyezkedünk apával rendesen.
Gergi nagyon szereti a kicsiket és nem bántja Őket, csak én félek mindig, hogy fogja, ha jön hozánk valaki picivel. Érdeklődik, az biztos.
Mire lesz tesó, biztosan okos nagyfiú lesz, fog örülni, hogy nincs egyedül. Bár kezdetben tuti nem lesz neki óriási élmény.
Nemrégiben vettünk Gergőnek egy hintát, most az a sláger. Képes fél délelőttöt is ülni benne.