Helló, jó reggelt.
Remélem mindenkinek szuper éjszakája volt.
Gabi, és többiek, köszi a karalábé tippet, akkor ma azt főzök, répával. Vanília, neked is köszi a karfiolos hozzászólást.
Vuka, nem tudom, hogy miért kel fel Petra. Bencénél utoljára ilyen 6 hónapos korában volt, de ő egyértelműen a cici miatt kelt fel, de óránként. Aztán meg már ez sem volt elég, mert amikor visszaaludt a cicin, és én kihúztam, akkor már ki is pattantak a szemei. Na, az kicsit durva volt, és akkor mi kicsit bekeményítettünk, mert azt mégsem lehetett, hogy akkor egész éjszaka mellettem aludjon és benne lógjon a szájában a cici (cumit nem fogad el). Akkor mi hagytuk sírni másnap, negyed óra bömbi volt, aztán aludt reggelig. Másnap is ugyanígy, és azóta (lekopogom) nagyon jó alvó lett, sokkal kiegyensúlyozottabb a napja is.
Most is még alszik, pedig fél9-kor ő már horpaszt. Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy ti is így csináljátok, egyáltalán, csak mondom, hogy megértem, hogy milyen rossz, mert nálunk is ilyen volt, vagy legalább is hasonló.
(Megjegyzem, az a két éjszaka, amikor bömbizett negyed órát, na hát akkor meglehetősen leizzadtunk Petivel, olyan rossz volt hallgatni, de valamit muszáj volt csinálni, utólag ugyanígy csinálnám)
Nos, Mancs család úgy tűnik, végleg elhagyott minket.....vajon miért???
Én már nagyon várom a holnapi talit, és végre nem lesznek falevelek, amit Bence úgy szeret enni.
Mi Bencével tegnap egy barátnőmnél voltunk, akinek 10 hónapos ikerlányai vannak, tyű, gyerekek, az nem gyenge. (megj.: van még hozzá neki két idősebb lánya is
) Ahhoz képest egy gyereket nevelni szinte semmi. És tuti, hogy nem alszanak egyszerre, nem egyszerre éhesek. Nagyon nehéz mégcsak minimális rendszert is felépíteni.
Most pá.