Új privát üzeneted érkezett!

Azért ne verd a fejed a falba :wink:
Igen, teszteltem tegnap este egy halványat, ma reggel meg egy talán még halványabbat. :( Asszem, be kéne ezt fejeznem. :)

meri

Meri
szerintem 1-2 nap, és olyan erősek lesznek azok a csíkok, hogy csak na :wink:
gaby25

Köszi, Gaby, ari vagy! Asszem várok is pár napot! :)

meri

Lányok!
Azt hiszem tényleg átaludtuk az e havi lehetőséget :cry:

Kép

Anyós storym:
Én már voltam férjnél (elváltunk) az esküvő napján, megérkeztem úgy fehérben ahogy kell, kiszállok a kocsiból, majd anyósom hozzámlép és ezt mondja: olyan szép vagy, tudod, hogy már sohasem leszel ilyen szép?! :shock:
Belopta magát a szívembe!

Betti!
tényleg nagyon pici a tábla! Lehet nagyobb? El sem tudom olvasni, hogy benne vagyok-e :)

Eliza!
Ez a gyerek nagyon szép :) És hogy fiú, az még érdekesebb! Tudod beszéltünk arról, hogy vki azt mondta lányod lesz 8)

Ceni!
Papíron egy szakmám van és az a lakberendező!
Le kell szedni! :)
Az ívek köré, pedig lehet sablonnal festeni mintát, mondjuk a zöld háttérhez valami sötétzöldet, vagy narancsosat, vagy éppen ami tetszik! Levél, inda, mikor mi illik a helységhez!
A konykában jól mutatnak a citromok! Ezeket a mintákat nem kell olyan sűrűn tenni, csak ahogy jólesik! Ez persze csak egy tipp volt!
sonjus

Meri! Akkor már 4 csíkod van!!! Kép
Sonjus!
Holnapra magas hőőőőőőt lálooooook!
Gaby!
Neked is kellemes ébredezést!
...mekem nincs első két órám, hihi!

Kép
zölddisznó

Coca!
Köszi! Imádom ezt a pozitív hozzáállást! :D
Nekem viszont fél 4-ig nonstop órám van, nem tudom, hogy fogom kibírni ezt a mai napon, túlságosan zaklatott vagyok :)

meri

Mindenkinek jó reggelt
Én most reggel nőgyogyinál kezdek, utána munka :(
gaby25

...látni látok magas hőt, csak a betüket nem

Kép
zölddisznó

Sonjus , látod! :) Szerintem is inkább ne menj, mert ennyit ér a dolog! :) Már nem az első eset, hogy nem a valóságnak megfelelőt mondott....., de hát majd a 16. heti uh-ra kiváncsi leszek...mindenesetre megfogom a napokba írni neki, hogy fiú lesz és nem lány, úgyhogy ezt bebukta4 :lol: :lol: (Egybe volt csak igaza a sok dolog közül, hogy nem szervi bajom van és kész!)

Zöldi, könyönjük a dicséretet! :)

Meri, szerintem várj még egy két napot és újra tesztelj reggel! :) Akkor már tuti lesz az eredmény! DE a halvány az jó jel! :)

Gaby ezer drukk a dokihoz! Ügyes legyél! :)

Áfi, én is visszafekszem még egy kicsit lumhálkodni, rájöttem, hogy igazad van! :)

Sonjus, hát ebből azért még akármi lehet! Várd ki a végét! :shock:

Kép
elizabeth25

Kép

No eltűnt az a néhány páfrány, ami két napig volt. Ti a cervixért felnyúltok, vagy csak azt nézitek ami kijön? :oops: Én most felnéztem, és olyan vízszerű, azaz olyan semmilyen. :roll: A vízszerűnek soknak kell lenni, és az ki is jön? Bocsi a hülye kérdésekért :?
gaby25

Lehet hogy a fürdősó is befolyásolja a váladék állagát? :roll:
gaby25

Sziasztok!

Coca nekem nem jósolsz valamit? Léci, léci! :D

Gabi tegnap én is úgy csináltam, csak én már nem vagyok VIP-s és szerintem nekem azért nem mutatta.

Sonjus, örülhetsz, hogy már csak az ex anyósod. Nekem egyszer az egyik barátnőmnek olyan anyósa volt, hogy azt mondta legközelebb csak árva pasival kezd. :D

Dobok egy görbét, mert napok óta nem mutattam aztán majd jövök.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Gabi azt nem tudom, hogy a fürdősó befolyásolja-e, de tegnap én is vettem zöld színűt.
Érdekes én eddig még sose figyeltem, mi van ezekre a fürdősókra írva, apa szereti neki szoktam venni, de tegnap én is tettem a vízbe. :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Akkor már apának nincs nőgyógyászati problémája :lol:
gaby25

Köszi Coca az előjóslatot!
Még mindig érzem a hasam ott lennt, lassan már 1,5 hete!
Reményeim szerint valóban nem maradtunk le!!!!

Eliza!
Na igen :) tévedni kinez dolog?
Neked is köszi a bíztatást, tudom, hogy még akármi is lehet, mondjuk egy bébi?! De jó lenne!

Gaby!
Én nem szeretek nyúlkálni, így ami kinnt van azt vizsgálom! Csak hát ugye nézőpont kérdése, hogy mikor mit lát az ember! Van hogy ennek, van hogy annak látom, valahogy nem mindig egyértelmű. Lehet én vagyok anti nőci, de nálam ez így van! :oops:

Meri!
Én is csak annyit tudok mondani, hogy én még halvány csíkot sem láttam sosem, így drukkolok, hogy pár nap múlva tuti legyen az a zebra!
Azt mondják, a türelem tornaterem, de hátha babát is :lol:
sonjus

Robcsi
Lehet hogy holnap lezs a nagy nap? :P
gaby25

Robcsi!
alakul a görbéd :)

Én a jelen helyzet szerint, átjavítottam a tickerem, mert lehetetlenségnek tartom, hogy 28 napra megjöjjön ilyen 19. cn pé-vel!

Ha feljebb megy holnapra, lehet átteszi a piros vonalat?
Szeretném!!!!
Olyan rossz nézni, hogy lemaradtunk róla :cry:
sonjus

Sonja
Hát nem szabad annyit aludni az éccaka :wink:
Dologra fel :P Következő ciklusban tuti elkapjátok :D
gaby25

Cocabanya azt érzi, hogy MA van a nagy napja Robcsinak!

Kép
zölddisznó

Na igen, én néha álva elalszom, annyira fáradt vagyok :)
Lehet megbeszélem a párommal, hogy ne zavartassa magát, ha én alszom közben, csak tegye a dolgát :lol: .
Szegény hasonlóan kipihent mint én!
Tegnap mondjuk elmentem egy konditerembe, mert mindig csak agyilag vagyok lemerült, gondoltam, ha fizikailag is sikerül kiütnöm magam, akkor átbillenek ezen az álomkóron és sikerült is mint az látható a tegnapi hancúrból :oops:
Kb 4 éve meg sem mozdultam úgy igazán :? Kérdezték, a kondiban, hogy az elmúl fél évben mozogtam-e, hát mondtam, hogy az elmúlt 8 félévben sajnos nem sokat :)
Most lenyomtam a fokozatosság elvén alapulva :) 1 óra teremben kevés ugra-bugrát és 1 óra kardiógépezést!
Alig bírtam lemenni a lépcsőn, de a kocsihoz már kocogtam kicsit levezetésnek. :) Mazoista vagyok vagy mi!
Meg is kérdeztem a párom, hogy nem akarja-e megnézni közelről, mennyivel formásabb lettem!? Meg akarta :oops:
sonjus

Sonjus, nem lehet, hanem lesz is! Kinez nélkül, ahogy nekem is! :) Tudod , jön a Jézuska! :lol:

Robcsi, ma mindent bele apával! :)

Kép
elizabeth25

Sonjus
A torna jó, beindítja a vérkeringést :) Igaz, mostanság én sem mozgok, látszik is rajtam :(
gaby25

Coca!
Ha feljebb megy, lehet átteszi a pirosat?
Vagy mit lát az a cocaboszis röntgen szemed?

Eliza!
Nem jöhetne idén kicsit korábban a Jesszus? :)

Gaby!
Szerintem szánd rá magad egy kis mozgásra, látod nálunk is csodát tett :)
sonjus

Hát már november közepe van, de végül is meglehetne próbálni szólni neki, hogy siessen jobban! :)

Kép
elizabeth25

NÉVSOROLVASÁSÁS!!!!!!!!
1163576123.13.doc

Eddig kuncogtam! Most feldolgozom az infokat és jövök!
Ma van a dokis napom!! :lol: :lol: Ezt is megértük! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
tetszik nekem a 18-as sorszámom, szinte fiatalnak érzem magam tőle :)
sonjus

Ceniko! Szerintem nem is romás! Már mint amennyi látszik belőle!!!

A táblát igyekszem csinálgatni, de csak délután és este tudom bizgerálni, hogy nagyobb legyen!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Feldobom a görbén, hát kicsit megviccelt. A ferti szerint a 12. napon volt :)
Kép
byby

Ceni!

Valóban most még kicsit giccses a lakás..mondjuk nekem eleve a fehér díszítőelemek (kicsit műanyaghatásúak) nem nagyon tetszenek. Szerintem álterméskővel körbe lehetne rakni a boltíveket. Nálunk is boltívek vannak és nagyon jó! Optikailag tágasabbnak tűnik tőle a lakás. Na meg a sok tükör..mivel a konyhánk nagyon pici :lol:

Kép
babancs

Robcsi! Kata! Jé, hogy én meg hogy lemaradtam tőletek! :lol:

Sonjus! Akkor én vagyok a fiatalság titka! Azaz a névsorom! :lol:

Kép
bettike
Eger

3x irtam es elszallt !!!!!!!!! :twisted: nem enged feltolteni gorbet sem! es dolgoznom is kell....aaaaaaaaaaaa

vakond
vakond

Meri! Drukkolok a teszteléshez! ++++++++

Elizabeth! Lenyúltad a fiú nevem! Igaz azóta már másikat is találtam ki! :lol: De jó, hogy ilyen hamar már látnak valamit! :lol:

Byby! De így is jó nem? Látom azért körbe lőttétek!!!

Kép
bettike
Eger

Vakond! Nyugi! Bár az előbb én is bénáztam és ideg lettem! 2x nekem is elszállt, aztán a munkahelyemen lefénymásoltam a semmit jó sokba!

Kép
bettike
Eger

Bettike alkotsz, alkotsz? Kíváncsi vagyok mi lesz ma a dokinál. Én pénteken megyek uh-ra. Aki jár/járt tüsződ nézni a dokihoz én pénteken már a 15. napon leszek, akkor lehet még látni valamit. Mert addigra én már tuti túl leszek az ovuláción.

Coca köszi a jövőbelátást, pont ma akartam apának 1 szabadnapot adni. :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Látom sokan vagytok, és segítetek folyamatosan egymásnak.
Nekem is segítségre lenne szükségem! :lol:
Ha jól értettem akkor jó a görbe ha az pé után emelkedik és nem esik le, vagy csak akkor esik le ha nincs gyerek??
klarissza32

Üdv! Klarissza!

Akkor nagyon jó a görbe, hogy ha a pé után emelkedik és nem esik le! Ilyenre vágyunk mindannyian! :lol: Az a babás görbe!

Akkor is jó a görbe, hogy ha a pé után emelkedik és a mensi előtt, alatt, körül leesik, de ezt nem akarjuk! :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Miért is tuti, hogy túl leszel? És ha csak, holnap vagy éppen pénteken lesz?

Kép
bettike
Eger

Klarissza van görbéd?

Bettike nem is tudom, olyan fura az elmúlt 2 hónapban mindig éreztem már a 12. nap táján a szurkálást most meg semmi. Lehet, hogy a végén még anovu leszek.

Kép
Kép
robcsi03

Bettike!

Köszönöm a választ még egy kérdés, az jó-e, ha a görbe szép lassan felemelkedett 0,6 C°-ot 3 nap alatt, majd két napja stagnál?
klarissza32

Ja Robcsi! Most esett le, hogy a clostys UH-ra mész! Csak a gyogyit nem szedted be! Na akkor én is kíváncsi leszek a pénteki doki látogatásodhoz!

Kép
bettike
Eger

Klarissza a kérdés csak az, hogy hányadik napon vagy. nem tudod csatolni valahogy a görbéd?

Kép
Kép
robcsi03

Klarissza! Ehhez görbe kellene!

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Ez jó duma!!! Nem bírom abbahagyni a nevetést!!!
Azt hiszem fel is fogom használni, ha megengeded!
Ha már kileszek a melóhelyen, azt fogom mondani a főnökömnek amit írtál, hogy akkor most elmegyek és lefénymásolom a semmit jó sokba :lol:
sonjus

Csatolni nem tudom, de leírhatom

1. nap 36,3 mensis
2. nap 36,8 "="
3. nap 36,5
4. nap 36,6
5. nap 36,6 utsó mensis
6. nap 36,6
7. nap 36,2
8. nap 36,2
9. nap 36,7
10.nap 36,8
11.nap 36,1
12.nap 36,4
13.nap 36,5
14.nap 36,6
15. nap 36,6
16. nap 36,6
Szerintem a 11. napon volt ovulációm, billinngis szerint is.
klarissza32

Sziasztok!

17-es jelen. (a táblázat picike, de asszem kimaradtam belőle)

Mai görbém:

Kép

Na Lányok? Mit gondoltok?
snufi

Snufi, ha így marad akkor megvan minden reményed. Szerintem jó! :D

Kép
Kép
robcsi03

Snufi!
Csak így tovább felfelé :)

Bettike!
Ha gondolod, de véletlenül sem szeretném elvenni a tábládat, nekem lenne időm most foglalkozni vele, ha gondolod variálhatok rajta, hogy olvasható legyen és egyebek...?
sonjus

No, reggel voltam nőgyogyinál. Meg sem vizsgált, csak megírta a beutalót apának a kiskatona vizsgálatra :?
gaby25

Klarissza nem tudom, szerintem nem emelkedett meg rendesen a hőd. Biztos hogy volt peteérés?

Kép
Kép
robcsi03

Bakker Sonjus! :oops: Szívesen odaadnám variálásra, de az otthoni gépemen van! Délután nem jó?

Snufi! Ha elküldöd nekem, hogy mi legyen benne beleteszlek! :lol:

Gaby! Hát nem vitte túlzásba! Ettől tartok én is, hogy elmondom a gondom, felírja a receptet, aztán isten áldja!

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?