Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi még élünk! És Ti? :roll:

Vagyogatunk... nem könnyű a két kölkeccel, néha 100 felé kéne szakadnom, de lehet, hogy az sem lenne elég :( Ma fél 4-ig 2-esben voltam Benivel: egy 2 hónapossal öröm az élet. Viszont, ha meg van spékelve egy majdnem 2 évessel, hát az már hagy némi kívánnivalót maga után. Na nem panaszkodni jöttem, de elég fáradt vagyok.

Többet most nem is írok, mert Beni a másik karomban alszik: egyszerűen etetni sem tudom, annyit alszik ma.

Gyertek!
Puszi mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bocsi,hogy megint magunkkal kezdem, de tiszta lelkibeteg vagyok, hogy sírva ott kell hagynom Norbit a bölcsibe! Már reggel azzal kezde, hogy "nem megyünk bölcsibe, beteg vagyok", de hát sajna vinni kellett, mert már meggyógyult. Végül nem is tiltakozott, de mikor ott kellett hagynom nagyon keservesen sírt, olyan szívszaggató ez az egész, olyan mintha cserbenhagynám! Ugyen nem sinyli meg a kis lelke??????

Melinda!
Olyan jó, hogy legalább Te írtál, teljesen kihal ez a topik!
Milyen jó lett volna, hogy Marci két hónapos korába is ugyanezt tudod érezni, hogy milyen egyszerű minden, ugye? Néha nekem is eszembe jut, hogy hogy lehetett, hogy amikor Norbi olyan pici volt, sokszor azt sem tudtam hol áll a fejem, hova kapjak, pedig akkor ha letettem egy helyre, akkor nem tudott rosszalkodni, nem tudott magába vagy másba kárt tenni, csak feküdt és járt keze, lába, gőgicsélt.........Ki érti ezt??? :lol:

Norbit holnap viszem vissza a szemészetre, drukkoljatok! (már ha valaki benéz ide) Amúgy a szemcseppeket egész jól viselte, csak az elején panaszkodott, hogy nem lát, de gondolom megszokta, hogy minden homályosabb!

Lányok!!!!!!! Írjatok!!!!!!!!!

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Elveszett jelentkezem. :lol: :lol: :lol:
Bocsánat, de festés volt nálunk.
Gigi!

Teljesen át tudom érezni a problémádat, borzalom, ez a kosz és rumli.

Nyáron, a fürdő miatt, volt kosz és felfordulás egy hónapig, most meg a lányok szobáját csináltuk.
Minden dobozolva, letakarva, leragasztva, de még így is nagyon gázos volt a helyzet.
Több mint egy hétig dobozoltam, és készítettem elő a terepet, a festéshez.
A lényeg, hogy készen van a csajos rózsaszín szoba.
Nagyon tuti lett, a lányoknak nagyon bejön.
Annyira aranyosak voltak, mikor rohantak be a szobájukba, és tátott szájjal nézték.
Felváltva kiabáltak, hogy köszönjük anya, apa.
Majdnem elsírtam magam.
Azt hozzáteszem, hogy nekem soha nem volt külön szobám, gondolom ezért is olyan jó érzés, hogy legalább a gyerekeimnek sikerült ezt megvalósítani.

Látom mindenkinél zajlik az élet,és senkinek nem kell a szomszédba menni egy kis gondért.
Csak nagyjából futottam át a leírtakat, ha lesz egy kis időm tüzetesebben is elolvasom.
Most rohanok, mosni vasalni, és főzni. :? :?

Mindenkinek minden jót, és sok puszit.
Saxi
saxi

Csak pár kép erejéig futottam be, Beni nem hajlandó aludni! :twisted:

Ime Beni!

Sziasztok!
Kép

Hú, de szép színesek ezek a figurák! Még a nyakamat is kitöröm, de akkor is megnézem őket!
Kép

Minek nekem cumi?!
Kép

Csoda helyesek ezek csörgők az ágyamban :D
Kép

Bezzeg fürcsi előtt már aludnék, de utána...
Kép

Íme Marci!

Repülök! :lol:
Kép

Én vagyok a komoly bátyus!
Kép

Kéne mi?!
Kép

Finomabb, mint ahogy kinéz! :lol:
Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Gyönyörűek a fiaid! Beni nagyon sokat változott és mostmár kezd hasonlítani Marcira!!!!

Olyan rossz, hogy jönnék írni, de annyira nincs forgalom, hogy nem tudom kinek írjam le a gondjaimat! Ha valaki be is ugrik annak nincs ideje elolvasni amiket más ír. Persze megértem, csak így olyan mintha magamnak írogatnék!

Azért leírom pár sorba, hogy mi lett a szemészeti vizsgálat eredménye, meert sajnos semmi jó! Norbi szemüveges lesz és még emellett ragasztani (takarni) is kell a szemét felváltva! A jobb szemére +2,75 dioptriát, a balra +7 dioptriát állapítottak meg! Amikor minden kiderült nagyon kiborultam, alig tudtam tartani magam a rendelőbe, de mára nagyon sok mindennek utánnalolvastam és próbálom a jó oldalát látni, hogy még szerencse hogy idejébe észrevettem , így van esély rá, hogy talán iskolára kinövi, de legalábbis javulni fog sokat! Igazából amiatt félek, hogy bölcsi mellett kell egy teljesen új helyzethez hozzászoktatnom, de hát nincs más választásom! A bölcsi kezd alakulni, bár még mindig sírdogál, de már nem olyan durva, sőt ma úgy hagytam ott, hogy nem sírt. Ottalvással még nem próbálkoztunk de jövőhéten arra is sor kerül!

Remélem nem hal meg a topik!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Hú, ez a szemészeti dolog elsőre nekem is elég rosszul hangzik, de ha Te utána is olvastál, akkor még jó,hogy most felfedeztétek és akár még ki is nőheti. Te eredetileg az esetleges kancsalság miatt vitted Norbit a dokihoz, ugye? Az végülis van Neki? A szemüveget mikor fogja kapni, már most? Ilyen kicsi korban elviselik már? Szegényem, nem bombázlak kérdésekkel! Drukkolok, hogy Norbika most mindenképp jól viselje a ragasztgatásokat és hogy ki is nőjje!!! Viszont emellett egy bogarat ültetettél a fülembe, hogy akár Marcinál is lehetnek gondok. Te észrevettél bármit is Norbikánál a kancsalságon kívül? (ezzel nem azt akarom mondani, hogy Norbi kancsal!!!)
Drukkolok a bölcsihez is!!! El sem tudom képzelni milyen nehéz lehet. Valamelyik nap az én fejemben is megfordult, amikor már sírtam a két gyerkőc között (Marci játék közben ordibált, zajongott, Beni pedig emiatt nem tudott a szopira koncentrálni és ordított), hogy milyen könnyű lenne, ha Marci bölcsis lenne. De a következő pillanatban el is hesegettem a gondolatot, mert nem vagyok képes rá. Lehet, hogy Ő igen...

Saxi!
Ügyesek vagytok, hogy csodaszép szobákat kreáltatok a Lányoknak! :D Kérhetnénk róla képeket? Most már próbálj pihenni és írni nekünk :wink: Diétával hogy állsz? Méred a kilókat vagy csak érzésre mész. Én nem tudom magamtól megvonni az édességet, de Marcival is így volt a szopi alatt, főleg az elején :roll:

Csajócák!
Györesznek igaza van, gyertek és írjatok, nehogy már mindenki eltűnjön.
Kata gondolom tanul ezerrel, Mica dolgozik ezerrel, Gigi takarít a kecóátalakítás után (meg készül Olika szülinapjára :wink: ), Évi pocakot simiz, Saxi gyönyörködik a rózsaszín szobákban, Györesz pedig várja, hogy írjatok!!! Bocsánat a sok hülyeségért, de ez is mutatja, hogy a kölkecek jól kicsavarnak a nap folyamán. Jogosan tehetitek fel a kérdést, hogy AKKOR MI A FRANCOT KERESEK ITT A NETEN ÉJJEL NEGYED 12-KOR????!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: JOGOS!!! HÚZOK ALUDNI!!!

Pusz Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Annyira örültem, hogy írtál!
Na szóval van veleszületett kancsalság, meg van amikor attól alakul ki, hogy rossz a gyerek szeme! Ez azt jelenti, hogy pl. Norbi esetébe azért kezdett kancsalítani (nem folyamatosan), mert annyira rossz volt a bal szeme, hogy a jobb szeme átvette az irányítást és bal szeme lelustult, tul. képpen nem is nagyon használta és így a lusta szem kancsalít. Ő tökéletesen látott, mert a jobb szemét használta. Ez azért veszélyes, mert ha nem foglalkozunk vele, akkor a rosszabik szem annyira ellustul, hogy teljesen tompalátóvá válik, azt meg már nem lehet gyógyítani és akkor felnőttkorára akár 10%-os látása lenne, de így van esély, hogy meggyógyul! A dokinéni azt mondta, hogy a bal szeme elég rossz, úgyhogy azt nem tudja garantálni, hogy 100%-osan kinövi, de van rá esély! Mivel ezeket nem tudtam így Norbinál csak a kancsalítás tünt föl, de most hogy már tudom megpróbáltam, hogy befogom a jobbik szemét és tényleg alig lát, elkezdet tiltakozni, ha viszont a bal szemét fogom be, akkor simán hagyja. Dokinéni is ezt csinálta és bal szemmel nem ismerte fel a képeket csak amikor már lencsét is tettek elé. Eléggé rossz volt szembesülni vele, hogy ennyire nem lát! Sőt a dokinéni leragasztotta a szemét, a jobbat és Norbi nagyon bizonytalanul mozgott, nem tudta elvinnii a játékot egyik helyről a másikra, csak toporgott egyhelybe!
Jövőhéten váltjuk ki a szemüveget és azzal egyidőbe el kell kezdeni tapasztani is a szemét, szóval egyszerre lesz letapasztva a szeme és rajta a szemüveg! El sem tudom képzelni, hogy hogy fogja megtűrni, de próbálok majd mindent bevetni és csak szép fokozatosan!
Majd beszámolok róla!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon aranyosak a fiúk,élmény nézegetni a képeket,a hozzátartozó szövegek is nagyon tetszenek! :D
Igaza van Györesznek,most már azért szembetűnő,hogy tesó ez a két legény! :wink:
Hogy van a lábad ujja?Mik történnek Veled?!!

Györesz!
Nagyon jó,hogy időben szemészhez került Norbika!Most ez a legfontosabb!Majd írj,hogy tűri a szemüveget.
Remélem hamar vége lesz a sírásnak a bölcsiban,én igazán tudom milyen érzés otthagyni a síró gyereket.Raulon nem tűnik egyenlőre úgy,hogy megsínylette volna a lelke a hosszú és nehéz beilleszkedést.

Igyekszem sokat tanulni,csak az időm kevés hozzá.És a kedvem is időnként,pl. a kémiát útálom.
Fiúk jól vannak,Raul az egyik legjobb tanuló az osztályban. :D
Patrik sokat-sokat beszél és olyan ügyes már. :D

Most ennyire futotta,megpróbálom magam rábeszélni a tanulásra és puskagyártásra. :lol:

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Melinda!

Gyönyörűek a fiúk. :) :)
Marci igazi nagylegény, és Beni is rengeteget nőtt.
Nagyon aranyosak.
Diétával egészen jól állok, már a bugyogóim is nagyok lettek. :lol: :lol: :lol:
Kicsit ciki, hogy állandóan huzogatom a ruháimat, de babonából nem merek még kissebbet venni.
Ebből gondolom, hogy mehetnek le a kilók, de mérni még nem mértem.
A dokit most elhalasztotttam mert annyira nem volt időm.

Györesz!

Sajnálom, hogy ilyen gondjaid vannak.
Pont mostanában olvastam egy cikket erről a dologról, és ott is azt írták, hogy ha időben észreveszik akkor nagyon jó eredményeket lehet elérni, és meggyógyulhat a szem.
És reklámoztak valami macis szemtapaszt amit a gyerekek szivesebben elfogadnak.
Remélem, Norbika hamar megszokja a tapaszt és a szemüveget.
Nagyon sok gyógypuszit küldök neki, neked pedig kitartást.
Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Kata!

Fiúkat puszilom, nagyon ügyesek.
Gratula a jótanuló, Raulnak.
Neked is jó tanulást, irigyellek, hogy ilyen kitartó vagy, két gyerek mellett belevágni a suliba.

Most rohanok, Liliána felébredt.
Mindenkit puszilok.
Saxi
saxi

Drága Olivér!

Nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk Neked!!! :D

Millió puszi: Melinda, Marci, Beni

Kép

KépKép

KépKép
bujka

DRÁGA OLIVÉR :!: :!: :!:

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK :!: :!: :!:
SOK PUSZIT KÜLDÜNK NEKED :!: :!: :!:

Györgyi, Norbi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok :)

Na nem fog kihalni a topik!!! Én is visszatérek! Ma sikesen össze dugtuk a kábeleket.
Köszönkük a köszöntést! Hihetelen, hogy Oli már két éves. Csak lesek :shock: Olyan okos, olyan szép :D
Képeket szerintem majd holnap teszek fel.
Kecóval is kész lettünk. Az tuti, hogy pár évig nem engedek be mesterembert....

Csak nagyjából olvastam vissza (de pótolni fogom) Egy két dologra reagálnék ami megütötte a szemem:

Györesz :)
Kitartás Norbi bölcsibe szoktatásához!! Szörnyű lehet nektek. De az biztos, hogy semmi maradandót nem fog okozni a kis lelkében. Csak most gondolom még több szeretetet igényel otthon. A szemüveg témához nem tudok hozzá szólni.. De biztos nekem is rossz érzés lenne ha kiderülne, hogy kell Olinak szemüveg. Múltkor azt nyilatkozta egy szemész, hogy nagyon sok felnöttnek nem kéne szemüveg, ha gyerekkorában hordott volna. Szóval kinőhető. Hamar meg fogja szokni. És Te láttad rajta, hogy nem jó áll a szeme???
És nekem mostantól megint írhatsz, mert jövök, leszek!!

Melinda :)
Fiúk gyönyörűek!!! Beni egyre Marcisabb :D Marci kajálása??????

Saxi :)
Szintén zenész :) De hát a lányok boldogságáért mindent!!

Kb eddig jutottam a visszaolvasásban!!!

Ja és az rögtön feltünk, hogy Norbika szülinapjára nincs kép!!! Légyszi!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Kép Kép Kép [img]
Na ezért nem jöttem: :shock:

Kép
Kép

KépKép
gigi28

Kedves Olivér!

Isten éltessen sokáig! :D
Kép

Azok a torták,mmmm....
Ja,ilyen segítséggel könnyű! :wink:

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gigi!
Nagyon örülök, hogy újra itt vagy!!!!!!
Oli tényleg nagyon nagyfiú és nagyon szép és még a haja is hogy megnőtt!!!! :lol: Nagyon klassz tortái voltak, főleg az autós, hát Norbi tutira elalélt volna egy ilyentől! :lol:
Mostmár azért alakul a bölcsi, bár ma megint volt sírás, de ez betudható annak, hogy hétfő van! Az alvás lesz még keménymenet, de talán az is előbb-utóbb menni fog! Bölcsi óta annyiban változott meg, hogy ha idegen helyen vagyunk, akkor egyik pillanatról a másikra rátör az anyahiány és akkor csimpaszkodik belém és senkinek nem hagyja, hogy elvegye tőlem. Meg azt elmondani nem lehet, hogy hogy örül nekem amikor érte megyek, csak ölel egyfolytába és csókolgat és mondja, hogy "nagyon szeretlek anyuci". Különben már a bölcsis néniket is nagyon szereti és mindig egy újabb mondókát tanul!
Szemüveg: mostmár nekem is csak ez lebeg a szemem előtt, hogy így legalább van esély rá hogy kinövi. Aaz a nagyon durva, hogy 1-1,5 év a takargatás mire a két szem egyensúlyba tud jönni és elég lesz csak a szemüveg, de a cél érdekébe mindent!!!!
Azt vettem észre neki kb. másfél hónapja, hogy valami fura néha, mintha kifelé kancsalítana a bal szemével, de akkor még mindig azt hittem, hogy csak rosszúl látok, mert mire észrevettem már nem is állt úgy. Aztán mikor egyre gyakrabban láttaam, akkor szóltam anyuéknak, hogy figyeljék már Ők is és mikor már Ők is észrevették akkor egyből elvittem a szemészetre!

Kata!
Abba bízok én is, hogy ezt nem sínyli meg Norbi és nem is fog majd rá emlékezni, hogy mennyit sírt a bölcsibe. Az nyugtat, hogy látom, hogy jól érzi magát ott és szereti a gondozónőket, csak én hiányzom neki!
Gratulálok Raulnak, hogy ilyen jó tanuló, biztos büszke vagy Rá!!!! :lol:
Tanuláshoz sok kitartást kívánok! Mikor mész legközelebb???

Saxi!
Gratulálok a fogyáshoz, csak így tovább!!!!!! Apa is észreveszi már?
Mostmár nagyon sokféle szemtapasz van, mi egy nagyon jó hypoallergéntkaptunk és a receptem az is be volt jeleőlve, hogy fiúnak lesz, így kimondottan fiús szemtapaszunk van. Van közte terepmintás, labdás, repülős, autós! :)

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsi, most csak egy köszöntés erejéig ugrottam be, mert rengeteg a dolgom.

Drága Olivér!

Isten éltessen nagyon sokáig!
Minden szépet és jót kívánunk szülinapod alkalmából!

Sok szeretettel puszilunk, Saxi és a lányok.

Kép
saxi

Sziasztok!

Ma elmentünk megcsináltatni a szemüveget! Egy nagyon szupi keretet választottunk, Norbi nagyon cuki volt benne és kb. 10 perci hagyta, hogy rajta legyen és közben egyfolytába vigyorgott, azt hittem megzabálom! Ha nem kéne a tapasz akkor egész kis pasisan nézne ki! Ja amúgy az árán nagyon kiakadtam! Nem a keret volt olyan vészes, hanem a lencse, mert hát ilyen kicsiknek még műanyag lencse kell és mivel elég nagy a dioptriaszám így elég húzós az ára. Mindenféle kedvezménnyel együtt 48.000 forint lesz! Úgy eg hét múlva lesz kéész! Majd írok róla és persze majd lefényképezem az én kis szemüveges fiacskámat!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

48 ezer?????????????????????????????? :shock: És akinek nincs ennyi pénze, mert minden forint be van osztva??????? :evil:
Szeritem hamar meg fogja szokni a szemüveget. Olinak napszemüvege volt, eleinta huzigálta, de aztán el is felejtette, hogy rajta van.
Most a rendesen látó szemét fogják letakarni?? Ez úgy működik, hogy ilyenkor a lusta szem elkezd dolgozni?? Egyszerűen elképzelni sem tudom.
Remélem a bölcsivel is haladtok! Szülinapos képek?????

Nagyon ügyes vagy a fogyással!! Lassan tanga bugyit vehetsz :wink: Ha a fogyókúra után is egy picit odafigyelsz, akkor meg tudod tartani a súlyod. Én már rég nem fogyózom mert egyszerűen elég volt belőle, de egy gramm sem jött vissza és még így is havonta lemegy egy kiló.

Kata :)
Kémia............... Én humán beállítottságú vagyok, ezek a tantárgyak soha sem feküdtek. Két éves a suli amit elkezdtél?? Raul iskoljában rendeződtek a dolgok??? Nem volt újabb verekedés??

Mi szerencsére jól vagyunk. Délelött voltunk Bóbitán (zenés, énekes valami). Öregfiú már ki is dölt. Mondjuk nem csodálom, hogy hat és fél hét között kel........ :evil: Én meg fáradt vagyok mindig, mert este sokáig fent vagyok. Olvasok, Viktorral dumálunk stbbb........ A szülinapján is már reggel hatkor arról beszélgettünk, hogy neki nagy autós torta kell és majd jönnek a vendégek. Az esti elalvása viszont nem jött előrébb, 9 körül dől ki.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Megint csak egy percem van. :oops: :oops:
Bocsi, de apa non stop melózik, így szokás szerint minden rám marad.
Csak a beígért képeket tenném fel a lányok szobájáról, aztán már rohanok vacsoráztatni.

Kép
Ilyen volt.
Kép
Kép
Ilyen lett.
Kép
Apa nagy munkában. :)

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!

Gigi!
Hát igen mi is egyből erre gondoltunk, hogy mi van, ha nincs rá pénze valakinek! :evil: Persze lehet kicsit olcsóbban is kihozni, de nem olyan nagy a difi! Pl. egy ortopéd keret, ami tiszta műanyag és elég csúnya az is 6000, a mienk tök szupi kedvezménnyel 10000. Meg ha nem kérünk vékonyított lencsét, akkkor is kb. 3000-el olcsóbb! Mutatott a nő egy éppen elkészült szemüveget, ami egy kislánynak készült -16 dioptriás és az anyukának nem volt pénze a vékonyított lnecsére így a szemüveg úgy nézett ki mint egy szódászifon és így is 44ezer volt, szóval nagyon durva! :cry:
Úgy működik ez a takarás, hogy 5 napig a jó szemét kell takarni és a rossz szemét használja. Meg kell tanulnia a rossz szemével látni, a plusszos dioptria húzza visza folyamatosan a szemizmokat, tornáztatja a szemet, de hogy a jobb szeme nehogy ellustuljon így a rosszat is takarni kell 2 napig, ilyenkor a jóval néz majd!
Szégyellem magam, de a szülinapos képek még mindig a fényképezőn vannak, de majd igyekszem e térem!!!! :D
Megnyugtatlank Norbi mostanába 5-fél6-kor kel reggel! :x
Bölcsivel egész jól haladunk, de még az ottalvás nem jött össze, ez lesz a legnehezebb része! :roll:
Bocsi ha tolakodó vagyok, de megkérdezhetem, hogy döntöttetek lombikügyben? Belevágtok majd és kihasználjátok azt az egy alkalmat, ha eljött az idő?

Saxi!
Nagyon jó lett a lányok szobája!!!! Igazán ügyeseek vagytok!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!:)

Köszönjük.
Hát hallod, katasztrófa, hogy ennyi pénzt elkérnek egy gyerekszemüvegért.
Mintha csak divatkellékről lenne szó, vagy tehetne róla az illető, hogy ilyen szemüvegre van szüksége.
Nem is tudom, hova jut így ez az ország, csak azt kérdezem, hogy mire fizetjük ezt a rengeteg, Tb.-t.
Azért örülök, hogy Norbika első próbálkozásra felvette, és nem zárkózott el rögtön.
Ügyes ez a kislegény nagyon.
A bölcsibe meg lassan belerázódik, ne aggódj nem lesz semmi gond.
Várjuk a szemcsis képeket.:)
Most rohanok.
Sok puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Márti remélem néha benéztek...

Gigi!
2. születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot és még annál is több szép ajándékot kívánunk Neked!
Kép

Puszi: Melinda, Marci, Beni

KépKép

KépKép
bujka

Lányok!

Ígérem, amint összekapartam magamat (Beni kikészít a szopijával), írok rendesen!!!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Kicsi Gigi!

Születésnapod alkalmából, kívánunk neked sok boldogságot, minden szépet és jót!

Sokszor puszilunk, Saxi és a csajok.

Anyának pedig légyszives szóljál, hogy ha van egy kis ideje, írjon egy pár sort, mert már hiányoljuk nagyon. :) :) :)

Kép
saxi

Sziasztok!

Itt vagyunk apánál és szeretném pótólni a rég ígért képeket!

Gigivel:
Kép
Kép

szülinap:
Kép
Kép
Kép
Kép
így elbújik ha bújócskázunk:
Kép
most ilyen a hajam:
Kép
Apával:
Kép

Csajok! Írjatok!!!!!

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Nagyon jól nézel ki! A hajad is nagyon jó. És mindig olyan csinos és jólápolt vagy a képeken. Apa nagyon izmos fiú :wink: :D
Norbika, hogy bírja a bölcsit? Megbékélt már?
Gigire rám sem lehet ismerni (elöször nem tudtam, hogy ki ő.... :oops: ). Sajnálom, hogy nem ír Márti, de azt hiszem, hogy kértem eleget... :(

Szuper lett a szoba. Ti festettétek?? Nem semmi lehetett azokat a félköröket felfesteni................ Nagyon egyedi, Te találtad ki? Én még ilyet sehol sem láttam.

Ma délelött Minimax hajón voltunk. Olivér teljesen Thomas a gőzmozdony lázban ég, és Thomas játszósarok volt a hajón. Az utolsó fél órában fogta fel kb., hogy hajón van, addig ki sem látszott a vonatok közül :D A héten már kapott több figurát a meséből, így már ismerős volt neki. Nagyon jól érzte magát. Csak egy csomó gyerek volt és játék jóval kevesebb. Volt még bohóc, könyveket árultak, lufit. Lent bábelőadás ment. Abból mi nem láttunk semmit mert fent játszott a vonatta. Dög meleg volt, a gyerekek egymást tapostá Mit ne mondjak nem bántam amikor két és fél óra múlva kiszálltunk. Hazafelé aludt kb negyed órát, és aztán úgy gondolta, hogy neki mára elég volt ennyi............... :shock: Gondolom nem kell ecsetelni, hogy milyen volt már este.
Az ikres barátnőm nyitott egy gyerek ruha boltot. Tegnap elmentünk és megnéztük. Nagyon szuper bélelt bakancsot vettem Olinak. Az ára is jó volt, a boltban 6 ezerért adja a Zsuzsi. Végre egy olyan cipő amiben simán becsusszan Oli nagy rüsztje is.

Remélem mindenki jól van. Írjatok!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Na azért nyugodj meg sok olyan kép van, ahol nem vagyok valami "jól ápolt", de azokat nem reklámozom! :lol:
Hogy Ti milyen jó helyeken jártok!!!!!
Márti néha szokott minket olvasgatni, de nem sok ideje van, bár én is szoktam kérni, hogy legalább pár sort írjon, mert hiányoljátok, de hát nincs energiája! Hát ez van! :cry:
A bölcsivel egyre jobban állunk! Reggel még pityereg egy kicsit, de nem vészes és ez természetes is, aztán egész nap jól elvan! Sőt képzeld, csütörtökön végre eljutottunk oda, hogy megpróbálták elaltatni, hát nem sikerült, de nem sírt, csendben volt. Aztán pénteken fél óra után sikerült Valinéninek elaltatni és fél órát aludt! Annyira türelmes Valinéni, több mint fél óráig küzdött vele, már mindenki aludt Norbin kívül, végül ölbe vette és énekelt neki és úgy aludt el! Amikor már aludt Norbi akkor behívott és meg is nézhettem! Ma már 1-re kell érte mennem!

Hahóóóóóó csajok!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!

Igen, mi csináltuk a szobát.
Eredetileg az volt a terv, hogy a fal és a plafon találkozásánál, cik-cakkok lesznek, de kipróbáltuk és nem igazán tettszett.
Akkor jutott apának eszébe, hogy mi lenne ha virágszirmokhoz hasonló formát festenénk.
Elkezdtük festeni és nagyon bejött, így felváltva csináltuk, apa is 10-15- öt aztán én is, és így festettük körbe a szobát.
Simán szabadkézzel, egészen vékony kis ecsettel, aztán vastagabb ecsettel töltöttük ki a szirmokat.
Ne mondom, hogy nem éreztem úgy kb. a felénél, hogy kár volt elkezdeni, de a végeredmény azért nagyon tettszett.
És a lényeg, hogy a lányok nagyon oda vannak érte.:) :) :)
A Tomas a gőzmozdony, nálunk is nagy kedvenc, Liliána imádja.

Györesz!

Nagyon csinos vagy a képeken.
Norbika, pedig gyönyörű, annyira finomak a vonásai, nagyon szép kisfiú.
Apa is nagyon jóképű. :) :) :) :)
Szépen haladtok a bölcsiben, szerintem nem lesz gond az ott alvással.
Sokszor én is csodálom, Bogika dadusát, hogy mennyire nyugodt és türelmes, pedig 28 gyerek nyüzsög körülötte, szerintem erre születni kell.

Nálunk, megint zajlik az élet.
Bogikám beteg, nagyon csúnyán köhög, és tiszta láz volt.
Voltunk a dokinéninél, és nem engedi a héten oviba.
Kicsit be voltam tojva, mert teljesen úgy kezdett köhögni, mint mikor kruppos rohama volt.
De időben elkaptam és gyorsan adtam neki szirupot.
Most szigorúan figyelni kell, és ha kicsit is romlik a helyzet, akkkor vissza kell vinnem.
Hát ez van, de csodálkoztam volna ha nyugodtan mennnének a dolgok.

Most megyek muffint sütni. :D
Puszilok mindenkit, szép napot, Saxi
saxi

Most csak gyorsan.

Remélem Bogi már meggyógyúlt!! Nem is tudtam, hogy neki is volt kruppja. (ugye már múltidő???? ) Gyógypuszi neki.

Szemüveg???????????????

SOS!!!!
Olivér fürdés után nem hajlandó lefeküdni a fürdőszobai pelenkázóra. Eddig csak sírt. De ma este őrjöngött az apjának. Befeszítette a testé, még leülni sem volt hajlandó. Ordított aztán az egész teste remegett. Kérdezzük, hogy mi a baj, miért nem fekszik oda. De nem monda semmit, csak ordít. Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet ez. Soha nem esett le onnan, soha nem ütötte be a fejét, soha nem szóltam rá még hangosam se, hogy feküdjön oda. És az egyik napról a másikra kezdte ezt csinálni...... Tanácstalan vagyok, így még öltöztetni sem lehet.
Szerintetek???

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
A szemüveg talán ma lesz kész, úgyhogy most már megint kezdek izgulni!
Nem tudom mi lehetett Olival! Norbi pont két napja csinálta ezt a fürdéssel pedig nagyon szeret fürdeni, de akkor nagyon sírt, hogy nem akar fürdeni!
Talán próbáljátok meg, hogy fürdés után nem ott öltöztetitek, hanem a szobába az ágyon és ha pár nap után minden ok, akkor esetleg próbálkozzatok újra a fürdőszobai pelenkázón!
Az őszieknél olvastam párszor, hogy néha teljesen váratlanul a fürdés körül megy a sírás, aztán újra minden oké! Ezek a gyerkőcök néha megfejthetetlenek! :lol:

Saxi!
Boti remélem már jobban van és nem kellett visszavinni!!!!!

Rólunk:
Bölcsivel minden rendben! annyi van, hogy minden reggel megy az alkudozás, meg a nyafizás és folyton mondogatja, hogy "nem akarok bölcsibe járni", de amikor már átöltöztettem és bevittem, akkor megnyugszik és a bölcsisnénik csak jókat mondanak, hogy nincs vele semmi gond, nem sír! Mostmár minden nap 1 órát alszik is (itthon is annyit szokott), bár Valinéni kézben altatja még mindig, de azt mondta, hogy ez nem jelent gondot! Fél 2-re szoktam érte menni és olyan tündér, mert van, hogy már fent van, de szépen fekszik az ágyába és nézelődik! Egy bibi van még, hogy nem valami szépen eszik a bölcsibe, így ha hazahozom akkor gyorsan rögzönöznöm kell neki valami kaját!
Ami még jó a bölcsibe, hogy mostanába este már 8-kor alszik Norbi és többnyire át is alussza az éjszakát!!!! Ami rossz, hogy itthon nagyon kitombolja magát és estére már nagyon rossz tud lenni!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Bocsi Saxi véletlen rosszúl írtam: Boginek jobbulást, ha még beteg!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Bocsanat, hogy eltuntunk, de nem volt jo idoszak az elmult 2 het, legalabbis nekem.
A fiuk jol vannak, nagyon edesek egyutt, Zolcsi tiszta dumagep, es mindent egyedul akar csinalni, igy reggel kicsit tovabb tart az oltozes, de megeri, mert nagyon ugyes. Ha minden igaz, januar kozepetol megy bolcsibe.

Utolag is gratulalunk az osszes Unnepeltnek!!!

A hianyzas oka: az oszi szunetben lent voltunk Anyukameknal, vegre egyutt, mindannyian. Cserebe jol lebetegedtem (vegigment az egesz csaladom otthon, Apukam kezdte, aztan en, Tesom, Sogornom, majd vegul Anyukam), es a lazas-nathas-influenza melle meg egy arcureggyulladast is osszeszedtem.. Miutan hazajottunk, mar egesz jol voltam, de 2 napja ismet elkapott vmi, ughogy ismet doki, de mostmar tappenzre vett, mert szedelgek, faj mindenem, folyamatos hoemelkedes-laz van, szoval nem a legjobb... Mazlimra pont most van szabin parom, igy nem kell a lurkoval nyuglodnom.

Most bocsi, de megyek is, mert a gepelestol is faj az egesz karom.

Bacimentes puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Szaisztok!

Gigi!:)

A krupp sajnos még nem teljesen múltidő, mert ha sűrűbben nem is, de egy évben egyszer azért jelentkezik.
De most már tudok mindent ezzel kapcsolatban, és állandóan van itthon szirup, és hörgőtágításra kúp is, amit azonnal be tudok neki adni.
Addig míg a gyógyszerek hatnak, kirohanok vele a konyhába, és a nyitott hűtő elé állítom, mert a hideg nyirkos levegő sokat segít.
Azért akárhányszor előjön a dolog, mindíg frászt kapok, ettől a hangtól ahogy kapkod levegő után.
Hát ez van, a dokinéni azt mondta, hogy lassan ki fogja nőni.
Bízom benne, hogy így lesz.

Györesz!:)

Örülök, hogy Norbika ilyen ügyes már a bölcsiben.

Mica!:)

Neked jobbulást és gyógypuszit, küldök.:)

Köszönjük a jókívánságokat, már egy kicsit jobban van a leányzó, de még nem az igazi, hétfőn visszaviszem a dokihoz.
Tegnap óta Lilikém is rondán köhög, szerintem megint végigmegy az egész családon ez a ronda vírus.

Mindenkit puszilok, szép napot, Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Boginak jobbulást!
Ptrikkal kettecskén mi is betegek voltunk,nekem még folyik az orrom.Patrik,bár lázas is volt,megúszta az antibiotokumot.
Nagyon szép lett a lányok szobája!!! :D

Gigi!
Mondja csak valaki,hogy a friss kismamák gyerekei nem beszéltek össze!:Patrik olyan cirkuszt vágott le tegnep fürdésnél... :x ,hogy meg sem tudtuk fürdetni,csak lemostuk.Komolyan mondom,lilult a feje.Az öltözés felénk amúgy is nehéz,rendszeres cirkusz van belőle. :cry: Van,hogy segít ha énekelet Neki,de nem mindig.
Suli négy éves.
Raul mostanában jókedvűen megy iskolába,egyenlőre nyugalom van.Ő az egyik legjobb tanuló! :D

Györesz!
Elkészült a szemüveg :?:
Nagyon jók a képek,szépek vagytok rajtuk!Norbika nagyot nőtt. :D
Örülök,hogy a bölcsi jól alakul.A Vali néni egy igazi főnyeremény! :D

Mica!
Jobbulást Neked,pihenj sokat,ha tudsz!

Melinda!
Hogy van a csipet-csapat? :wink:

Jövő héten iskolában leszek,így biztos nem tudok jönni.Lesz olyan nap,hogy Pesten alszom Anyósnál,mert 7 után lesz vége az óráknak. :shock:
Igyekszem tanulni,de úgy érzem semmi nem marad meg a fejemben,sok ez egyszerre.Küszködök a házidolgozatokkal és a határidők betartásával.

Puszi mindenkinek!
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Saxi!
Annyira szörnyű lehet ez a krupp!!!! Drukkolok, hogy igaza legyen a dokinéniteknek és tényleg mihamarabb kinőjje Bogi! Mennyi idős volt amikor az első kruppos rohama volt?
További jobbulást Neki!!!!

Kata!
Hát tényleg nagy szerencsénk van Valinénivel, de Timinéni is nagyon aranyos! Tegnap pl. szabin volt Valinéni és így is majdnem két órát aludt Norbi a bölcsibe, sőt még ringatni sem kellett, csak Timinéni simogatta a hátát!
A szemüveg nem lett kész, felhívtam Őket és remélhetőleg meg lesz jövőhét elején, már nagyon izgulok miatta!
A tanuláshoz kitartást és nagyon sok energiát!!!!!!
Nagyon jó, hogy megúsztátok antibiotikum nélkül! Mostmár én is elterveztem, hogy ha megint beteg lesz Norbi és a dokinénink ír fel Neki ab-t akkor nem váltom ki egyből, csak ha tényleg nem javul! Amúgy most nagyon boldog vagyok, mert 3 hete folymatosan tudtunk járni bölcsibe!!!

Mica!
Hát csak jobbulást tudok Neked kívánni! Pihenj sokat és hagyd apára a gyerkőcöket!
Nagyon ügyes Zolcsi, hogy egyedül próbál öltözközni, Norbi ilyet még nem csinál! Kiváncs leszek majd a bölcsizésetekre!

Gigi!
Változott azóta valami a fürdetésnél? Nálunk Norbi tegnap megint nem akart fürdeni, aztán úgy volt hajlandó, hogy Anyukám fürdette!

Melinda!
Mi újság Veletek! Remélem minden rendben!!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kedves Mica!

Boldog Szülinapot!
Kép

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Meg elek, javulok, de meg tappenzen tartott a doki. Erom meg nemsok van, valahogy nagyon faradt vagyok. Ma is aludtam napkozben, pedig nagyon nemszokasom. Koszonom a jokivansagokat, ramfer, reg voltam ilyen allapotban.

Kata,
Koszonom a koszontest :) Allapotom ellenere gyonyoru szulinapom volt, viragcsokoral, cserepes viraggal, meglepi-tortaval :) A fiuk kitettek magukert :)

Puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Az otthoni gépem szervízben. Amint kész lesz, jövök!
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így eltüntem, de elhihetitek, hogy van okom rá. Sajnos Benivel is nehezen megy a szopi, de most totál biztos vagyok, hogy nem én követtem el a hibát (lehet, hogy anno Marcinál sem). Ezzel nagyon sok energiám megy el, emellett ugye Marcit is "le kell kezelnem".
Beni nem egyszerű eset, vagy egész napot átalussza (ilyenkor szinte álmában etetem, legalább így megy), vagy semmit sem alszik, na inkább ezt a másodikat tartom a katasztrófának.
Marcikám édes rosszaság még mindig, okos nagyon, és már talán néma sem marad :wink: , egyre több szót ismétel utánunk :D
A házépítés is megy gőzerővel, aminek a problémáit, nyűgjeit elsősorban Gábor oldja meg, de azért nem kevés dologhoz én is kellek. Hétvégente már az új házba vásárolgatunk burkolatot, nézelődünk, lessük az akciókat. Holnap is fürdő- és konyhabútor miatt megyünk az IKEA-ba.

Az i-re a pontot rátette, hogy a szomszéd lakásban totális felújítást végeznek, de eddig csak hétvégente. Viszont tegnap beállítottak a fűtésszerelők ütvefúróval, vésővel stb. Gondolhatjátok, hogy mennyit aludt Beni a nap folyamán... Már sztereóban bőgtem Vele, mert a fáradtságtól már az ölemben is sírt. Marci is szenvedett az elalvással, de csodák csodájára végül Szegényem beájult. A lényeg, hogy a hetet valszeg Anyuméknál töltjük, amíg itt vannak a szerelők: Gábor visz és hoz minket munkából jövet-menet.

Olvasni sem tudom ilyen körülmények között a Bnetet. Tegnap tudtam valamelyest bele-beleolvasgatni...

Minden babának és Anyukának jobbulást kívánok!!! Küldjük a gyógypuszikat ezerrel!!!

Bölcsis Norbikának további ügyeskedést!!! Eddig is nagyon ügyes volt ám!

Kata! Jó tanulást és kitartást! Sok energiát!

Mica! Boldog születésnapot így utólag is! :D Gyógyulj meg!!!

Évi! Jó pocakosodást! :D

Gigi! Javulást a gépednek és aztán gyere! Én is megpróbálok jönni...

Saxi! Neked rendületlenül kitartást az élet zajlásához! Ennek az évnek tudod lassan vége, jövőre talán könnyebb lesz! :wink:

Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, akkor nagyon szégyenlem magamat.

Mindenkit puszilok: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Drága Melinda!

Egy percig sem kell szégyelned magad.
Még csoda, hogy egyáltalán eljutottál a géphez.
Teljesen át tudom érezni a helyzetedet.
Igaz mi nem építkezünk, de a többi stimmel.két nyűglődő gyerek problémák a szomszéddal, stb.....
Sok sok kitartást és minden jót kívánok nektek.
Remélem, ha felépül a ház, sokkal jobb lesz minden.

Sokszor puszillak, Saxi
saxi

Mica!

Isten éltessen sokáig!
Remélem hamar meggyógyulsz.

Puszi, Saxi Kép
saxi

Gigi!

Várunk nagyon!

Puszi, Saxi
saxi

Kata!

Nektek is jobbulást, a tanuláshoz pedig sok-sok energiát kívánok!

Puszi, Saxi
saxi

Györesz!

Én is nagyon remélem, hogy kinövi, mert borzalmas dolog.
Bogikám 1,5- éves volt amikor először jelentkezett nála.
Az egy nagyon kegyetlen időszak volt az életünkben.
Pont akkor jöttem ki a kórházból, mert elvetéltem egy 11 hetes babát, és az első itthon töltött éjszakán befulladt a Bogi.
Hát nem mondom, nagyon közel voltam egy idegösszeroppanáshoz.
Még most is libabőrös leszek, ahogy írok róla.

Norbikát külön puszilom, remélem simán megy a dolog a szemüveggel, jövő héten.

Puszi, Saxi
saxi

És most egy pár szót rólunk, hogy ne lepődjetek meg ha napokig nem leszek.
Apukám szombaton nagyon csúnyán elvágta a kezét körfűrésszel. :cry: :cry:
Megműtötték a kezét, mert inakat és ereket is átvágott.
Most ott tartunk, hogy nem érzi két ujját, és várunk a varratszedésre, és a gyógytornára, hogy lesz-e javulás, és fogja- e tudni használni a kezét úgy mint rég.
Nagyon ki vagyok idegileg, mert nála van ez a vérsűrűség probléma is, ami gondot okoz.
Holnap kihozhatom a kórházból, de pénteken vissza kell vinnem varratszedésre.
Aztán, indul a gyógytorna, ahova szintén én fogom vinni.
Mellette persze marad a két gyerek a háztartás, az ügyintézések.......
Hát röviden ennyi.

Most mennem kell fektetni a lányokat.
Mindenkit sokszor puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!

Gigi!
Várunk!!!!!

Melinda!
Annyira sajnálom, hogy Benivel is meg kell küzdened a szopival! Ezek szerint Beni is sztrájkol? Azt hinné az ember hogy másodjára már simán veszi az ilyen akadályokat, de akkor ezek szerint ugyanolyan nehéz! Hát majd a msáodiknál felkészítem amgamat erre! Mindenesetre megy a drukk, hogy hamar túljussatok rajta!
Az építkezéshet meg kitartást!!!
Ha van egy kis időd akkor a fiúkról dobjál egy-két képet!!!!

Saxi!
Hát ezt olvasni is szörnyű volt! Mit ki nem bír egy anya!!!!!
Apukádnak jobbulást és remélem hamarosan újra a régi lesz a keze!!!!
A szemüveg még mindig nincs meg, de én már eléggé izgulok miatta!

Mica!
Boldog szülinapot utólag is!!!!!!!!!
És mihamarabbi jobbulást!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Emléxik még rám vki? :) :roll:

KépKép
catrine

Drága Patrik!

Szívből gratulálunk születésnapod alkalmából!!! :D Légy nagyon boldog!!! Sok ajándékot kívánunk Neked!
Anyának is sok puszi, hisz ez az Ő nagy napja is :D

Millió puszi: Melinda, Marci, Beni

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

PATRIK!
NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! :lol: :lol: :lol:
Puszi

Catrine!
Szerintem mindenki emlékszik Rád, de jól eltüntél!!!! Hogy vagy? Látom nagyon szépen gömbölyödik a pocakod, gondolom már érzed a picur mocorgását!!!
Még nem tudjátok, hogy ki lakik odabent?

Csajok!!!
Már megint mindenki eltünt!!!!
Holnap meggyünk a szemüvegért, aztán azt hiszem kemény napjaink következnek, mert ráadásul Norbi mostanába alapjába iszonyat rossz és nagyon hisztis, úgyhogy elképzelni sem tudom, hogy mit fog művelni ha nem akarja hordani a szemüveget!!!

Írjatok!!!!!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Kata,
Boldog Szulinapot kivanunk a keteves nagyfiunak :!: :D
Remelem mindannyian jol vagytok!
Ha Zolcsi kigyogyul a virusos-lazas allapotabol, majd atnezunk hozzatok par percre.

Koszonom a koszonteseket es a jokivansagokat, mar ugy nez ki, hogy teljesen helyrejovok, csak neha kohogok meg. Most Zolcsit apolgatom, mult csutortoktol tegnapig folyamatosan lazas volt, mostmar alakul, csak a nyak-termelodestol kohog szegenykem. Alvas is nehezen megy emiatt, igy napok ota egyutt alszunk illetve nem-alszunk, ha olyan idoszaka van. Vasarnap is hajnali fel4kor kijelentette, hogy nem almos... :) Viszont (igaz, hogy draga volt) vettem egy kezi, elemes orrszivot, de nem bantam meg, siman hagyja takaritani az orrat, akar jatek kozben is! A porszivosnal meg a Laokoon-csoport is megirigyelhetett volna bennunket, olyan kepet mutattunk..
Gyuszko, parom jol vannak, halistennek oket elkeruli a baj, ugy nez ki.

Gyoresz,
nem tudom, hogy mi van a levegoben, de par napja Zolcsi is folyamatosan ellenkezik es akaratoskodik.. Remelem, hogy a szemuveg az ujdonsag erejevel hat majd Norbira, es erdekes lesz neki.

Catrine,
Persze, hogy emlekszunk, te vagy a topik legvekonyabb kismamaja :) Azert latom, szepen alakul a poci :)

Tobbieknek is puszi, probalok mostmar tobbszor irni :)

Mica

Kép
Kép
mica-

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?