Szia Sziaszka!
Látom, továbbra sem vagyok egyedül ezzel. Nekem ikreim vannak, úgyhogy hatványozottan érzem, amit te. A lányok 10 hónaposak és még egyetlen éjszakát sem aludtam át mióta megszülettek. Persze voltak jobb és rosszabb periódusok, már olyan is volt, hogy külön-külön átaludták az éjszakát, de egyszerre még soha.
Kipróbáltam én is mindent. Eldöntöttem, hogy éjszaka nincs többet szopi, kapott helyette vizet. Az is jó volt. Aztán vizet sem kapott, úgy is jó volt, szóval annyi kellett neki, hogy bemenjek hozzá. Nálunk az együtt alvás szóba sem jön, mert 1., négyen nem férnénk el az ágyban, 2., sokszor éjszaka is egyedül vagyok ha a férjem dolgozik, akkor meg tuti leesnének az ágyról, ha elaludnék. Kipróbáltam a sírni hagyós módszert is 1-3-5 percenként bementem, de közben hagytam sírni. Először úgy tűnt, működik, 3 nap alatt eljutottunk oda, hogy este 8-tól 4-ig aludt, aztán most megint felébred, ugyanott vagyunk, ahol elkezdtük. Szerintem van gyerek akit be lehet törni és van aki nem hagyja magát. Szerintem egy próbálkozást azért megér, mert így már nem hallgatom azt a férjemtől, hogy bezzeg X, Y, stb. sírni hagyta pár napig és azóta alszanak. Addig nagyon sokszor megkaptam, hogy bezzeg..., meg ez így nem normális...
Azóta annyiból jobb, hogy már nincs több ötletünk, kezdünk beletörődni, így legalább egymást nem marjuk emiatt.
Tudom, hogy ezzel most nem segítettem, csak leírtam, nekem könnyebb, ha meg tudom beszélni valakivel.
Kitartást!
Ditke