Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi
Nekem bejelölte a görbén amikor kipróbáltam :shock:
gaby25

Gabi te hol jelölted be? Lehet, hogy én csináltam rosszul.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, az a helyzet, hogy szerintem igen, a szteroidnak köszönhető.
Az a baj, hogy lassan 5 éve küzdök ezzel a betegséggel, és még nagyon fiatal voltam, amikor elkezdtem orvostól orvosig járni. Akkor még hittem nekik, vakon követtem őket és alávetettem magam minden hülyeségnek, amit csak felírtak.
Már kaptam két sorozatot a Diprophosból, amikor figyelmeztettek a mellékhatásaira. Sajnos szülők sem voltak mellettem, máshol élnek, hogy tanácsokat adjanak. Én meg megbíztam a dokikban, pláne, hogy ideig-óráig segítettek ezek az injekciók.
Azért nem volt leányálom, amikor egy-egy előadást a fősulin nem tudtam végigjegyzetelni, olyan fájdalmaim voltak! :cry:
Aztán most csak fél ampullát nyomtak belém, mondván, nézzük meg, hat-e. Hatni hatott, jobban lettem kicsivel, de ez lett a vége...

Kép
szilcsi

Szilcsi és mi van ha rendberakják a hormonjaid, terhes leszel és akkor is kiújul a betegség. Akkor széttárják a karjukat az orvosok? Gondolom szteroidot terhesség és szoptatás alatt nem lehet használni.

Kép
Kép
robcsi03

Nem lehet terhesség alatt, akkor majd szívom a fogam és tűröm a fájdalmat.
Egyik doki azt mondta, ha lesz egy gyerekem, nem arra fogok figyelni, hogy fáj a kezem... Hát nem tudom, ha már a gyerekemet sem tudom felemelni, akkor kénytelen leszek a fájdalomra is figyelni... :shock:
Ez igazából állandóan van ez a betegség, csak néha nem annyira fáj, máskor meg nagyon fáj. Néha fellángol, néha nyugalomban van.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Lányok ma volt/van pé-m, reggel a hőm 36,6, szúró petefészek és tojásos zatyulék! Aki ezt jósolta annak köszönöm és tényleg elmehet boszinak!! :lol: Táblám csak holnap lesz!

Robcsi, Szilcsi míg meg nem jön addig nincs veszve semmi!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!! Sok + tesztet szeretnék végre látniiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Szilcsi nagyon sajnálom, hogy beteg a kezed. A nagyim barátnőjének volt talán ez. Neki a csuklója fájt, de emelni sem bírt vele úgy. A végén az Árpádban( Pest) megműtötték, vmit babráltak vele és azóta tökéletes. Ha gondolod megkérdezem tőle??

Kép
kata05

Kata, engem is műtöttek csuklóval, két éve, azóta a könyököm fáj és a másik csuklóm...
Murphy törvénye...
Köszi a biztatást mindenkinek!
Szép estét, megyek barátnőzni... :lol:

Kép
szilcsi

kata akkor hajrá, egyeztess programot apával :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Megyek angolórára, holnap jövök!

Szép estét Mindenkinek!!!

Kép
snufi

Snufi!

Én is angolra megyek. Tehát én is elköszönök!!

Üdv mindenkinek!!

Kép
kata05

Csajok,

rám is rámtörta a rossz hangulat. Tegnap csináltam apának, mert nagyon szeretett volna enni, kocsonyát. Szerintetek bekocsonyásodott???? Hát nem, tök magam alatt vagyok, ilyen hülyeség miatt. :cry: Kicsit elegem van...

Szilcsi, esetleg a kézzel írás helyett, nem tudsz beszerezni egy laptopot, hogy gépelj inkább. Az egyik ismerősöm izomsorvadában szenved, mondjuk nála sokkal komolyabb a dolog, nálad olyan véletlenül se legyen, de ő a fősulin gépel, és nem fáj így a keze, meg bírja is a tempót. (Persze tudom ez pénz kérdése.)

kata, apára fel :lol:

Szép napot!

Purc

Kép

Kép
purc

Purc!

Mérnem kocsonyásodott be? Tettél bele bőrt, meg egyéb ilyen "csunyaságokat"? Anyu kiszokta tenni a hideg előszobába és ott reggelre mindig megdermedt. :)

Kép
babancs

babancs, tettem :( Na igen itt valószínűleg más a hús, de pont ezért tettem bele zselatint is, biztos, ami biztos alapon. Én hűtőbe tettem, de már nem tudok mit tenni. Pedig fini lett. Mindegy mondjuk, csak ilyenen kiakadni, vagyis igazából azon akadtam ki, hogy ez sem sikerült...

Purc

Kép

Kép
purc

Robcsi,
imádom az anyósos sztorijaidat! :D Annyira jókat vihogok rajtuk... :P
Purci,
úúútálom a kocsonyát így soha nem is főztem, nem tudok tanácsot adni. Én is szeretek piacozni, csak apa nem szereti ha én piacozok... kissé szívszélhüdést szokott kapni egy egy jobban sikerült bevásárlástól :lol:
Macspacs,
hát a lapar az megvolt... sajnos a petefészkeimet megműteni nem tudták, viszont kiderült hogy mindkét oldalon gyakorlailag átjárhatatlan vagyok. Lombik van lehetőségként, de nagyon keveset (úgy néz ki kettőt) tudunk megfinanszírozni, ha nem sikerül akkor ennyi. Ha meg sikerül még mindig hiányzik 1 gyerek a tervből, hármat szerettünk volna mindig is, így az örökbefogadás így is úgy is befutó nálunk :) (az egy kivétel az esetleges lombikikrek, de erre azért kevés az esély, én már egynek is örülnék)
Vendég

Sziasztok!

Idefigyeljetek, lánygyerekek, cirka 3 oldalt firkáltatok ma, alig bírtam elolvasni... :shock: Most meg nem tudok senkinek írni, mert kavarognak a fejemben az infók...

Mindegy küldök egy kollektív drukkot, kinek pé-hez, kinek teszthez, UH-hoz, babához stb. Válogassátok ki :-D

Szeretném felrakni ismét a kérdést: valaki dolgozott egyáltalán ma???Persze rajtam kívül :wink: Én ma lehasaltam egy paletta piszránglisztet a gyárban, úgyhogy jól néztem ki...A kinézetemnél csak a szagom volt jobb :-D

Felteszem a görbém...Kísértetiesen hasonlít Coca előző havi görbéjéhez :-D
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Jelentem én dolgoztam, csak k..va gyorsan, hogy legyen időm babanetezni! :lol: :lol:
Én levettem egy pé-t a drukkjaidból! És naggggyyyoooonnn tetszik a görbéd! Szupi!

Kata! Ne angolra menj, hanem apára!

Purc! Ha fincsi, akkor fincsi, az a lényeg! Kit érdekel az állaga!

Kép
bettike
Eger

Rocsi
Van olyan fül gogy specific, és ott jelöltem be. Kiírja a grafikon alá, hogy 01 ovulation pain, ad neki egy színt, és beteszi a táblába.
gaby25

Robcsi! Mi ez a negatív hozzáállás? Ki fogsz kapni!!!
Még anyós sztorit!!! Úgy látom jut minden napra 1!

Kép
bettike
Eger

Szezso
Én is dolgoztam egy keveset :wink: Hál istennek most nem volt hajtás :P
gaby25

Szirom! A teához még annyit, hogy én meg csak 3 napja iszom! Te akkor mensi vége után kezdted inni, vagy mensi első napján! És akkor nem vettél észre valamit?

Kép
bettike
Eger

próba:

Kép Babanetes táblánk

Kép
bettike
Eger

Purc: igaza van Bettikének...legfeljebb megisszátok azt a kocsonyát :D

Bettike: a palástfűnek van vérzéscsillapító, görcsoldó hatása...Az én mensim olyan volt, mint szokott, igaz, cak 3. naptól iszom a teát...
Én is nagyon gyorsan dolgoztam, aztán mégse végeztem...Cseréljünk munkát! :lol:

Gaby: néha lazulni is kell...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Azt én nem írtam, hogy végeztem is! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Elmaradt az angol, így apa hazahozott! :lol:

Kép

Szezso én dolgoztam, és meg is lepődtem, hogy mennyit irtak a többiek! No mondjuk nekem tetszett mert legalább volt mit olvasgatni délután! :lol: :lol:

Kép
kata05

Kata! Ez jel! Apára fel!

Kép
bettike
Eger

Bettike!!
DE Joooo!!!!!Mar nincs meg a program amivel meg tudtam nezni!Igy mar lathatom en is!KOSZZZZIIII!!!!!!! :D :D :D

Kata!
Mindent bele!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Tobbit kesobb mert jottek vendegek!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Pedig dolgozok rajta, mert így eléggé olvashatatlan miniatűr!

Kép
bettike
Eger

...naháténeztnembíromtempóval!

Ha én a lyukasórámban babanetelnék a tanáriban, másnap már az egész kerület arról pletykálna, hogy mire készülünk!

Így a 4. napon aztán nem olyan izgalmas ám semmi. Várok, várok, várok...

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Dobok egy görbét, amennyire én értek még ehhez szarintem a mai nap volt a nagy nap. (Holnap kiderül :shock: )
Byby Kép
byby

Sziasztok, Lányok!

Tudom, hogy nagyon ritkán járok erre, de most nagyon kellene a segítségetek! Úgy rémlik, mintha itt lett volna valaki, aki először nagyon halványt tesztelt, és aztán babás lett. Nem emlékeztek, ki ő? KÉptelenség ennyit visszaolvasni. :( Mit jelent a halvány csík is csík???? Mennyire halvány?
Nagyon hálás lennék, ha segítenétek!

meri

Meri!
Muti azt a tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Meri!

A halvány csík is csík! Érdemes inkább kazettás tesztet venni, ami utóbb nem színeződik el, hanem védi a műanyag. Én One Stepet használtam. Az már a fogamzást követő 12. napon kimutatta a halvány 2. csíkot. Már épp ki akartam dobni - mert 5 perc alatt semmi nem jelent meg - amikor még utoljára rápillantottam, és ott volt, baromira halványan a 2. csík.
Pár nap múlva érdemes megismételni a tesztet. A teszt erősségétől függ, hogy milyen korán tudja kimutatni a terhességet.

Kép
babancs

Jaj, de arik vagytok lányok! Nem tudom most muti :( Nagyon halvány. Csak arra emlékeztem, hogy a múltkor vki felrakott egy ilyen nagyon halványat, de nem találom. :( MÉg talán korai is, mert ez a 14. dpo, és elég zűrös hónap volt, igazából már attól megnyugodnék, ha tudnám, hogy képes vagyok megfoganni!! Ez hülyeség?

meri

Megnéztem újra: nagyon halvány, de a kinyújtott kezemben is látom. Pedig nem tökéletes a szemem. Most akkor lehet picit reménykedni??? Jaj, én mindjárt megőrülök!!!

meri

Hat Meri!En a helyedben nagyon bizakodnek!!! :wink: Most csinaltad a tesztet este ezert halvany!Ha esetleg van otthon megegy akkor azt csinald meg reggeli elso pisibol!Tuti erosebb lesz! :D

Kép
Kép
ancsa81

Meri
Csakis optimistán, halvány csík is csík :wink: :P
gaby25

Hajrá Meri! Hajrá Meri!

Kép
zölddisznó

Annyira-annyira-annyira arik vagytok!!! Ez olyan jó, hogy van kinek elnyekeregni ezeket a hülyeségeket! És olyan jó, hogy nem vagyok egyedül!
Köszi, lányok!

meri

Mi is akarunk halvány csíkokat :D
gaby25

Sziasztok

Megjöttünk az uh-ról! Babó 6,5 cm, nyaki redő 1,2. Mozgott, hát ez leírhatatlan élmény volt! :) Terpesztett is nekünk, doki mondta, hogy úgy néz ki fiú, de majd a 16. hetin már biztosat tud mondani! :)

Most épp bőgök a boldogságtól, ezt nem lehet leírni sem szavakba önteni milyen érzés! A sorstársaim biztos tudják! :) Apa is bent volt az uh-on, nem is tudodd megszólalni, csak fülig ért a szája, hazáig vigyorgott! :)

Na megyek, nem ömlengek, megszünök!

Mindenkinek jó éjszakát! :)

Kép
elizabeth25

Meri,
ej-ej hát szabad ilyen korán korán délutáni pisire pazarolni a drága tesztet? :wink: Holnap szépen reggeli első pisiből csinálsz mégegyet, és szerintem el fogod tudni dönteni! 8) Ha most halvány, reggel egyértelmű lesz! Drukkok: +++++++++++++++++++++++
Vendég

Lizi: Pöcse lesz a menyasszonynak??? Én megmondtam :)

Jajj csajok voltunk ma nézni egy lakást. tetszik az elosztása meg minden, csak nincsenek ajtók hanem boltívek és a boltíveknél ilyen gipsz akármik vannak, olyan romás, Gyöőőőőőzikés :lol: Nincs köztetek lakberendező vagy valami kreatív ember akinek van fogalma mit lehetne vele csinálni, hogy ne legyen ilyen romás??? :lol: Micsoda problémák :lol:
Egy kép ezen láccik, ez a konyha a hallból fényképezve. ugyanilyen gipsz akármi van a nappaliba is, ja és dzsipszis járólap :lol:

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Na de Enikőőőőőőőőőőőőőőőő! :o :lol:

Itt vagyok én, "úgy néz ki Dominik Tamás" :) =
Kép

Kép
elizabeth25

Lizi!
...gyönyörűűűűűű!

Kép
zölddisznó

Na csak hogy egyszer én legyek az első... :lol:
Visszafekszem még, csak álmodtam valami hülyeséget, és nem tudok aludni... :? Gondoltam benézek :D
Vendég

Most, hogy megsértődtem, amiért nem én vagyok az első Kép még a görbémet is megmutatom:
Kép
...aztán eltűnök megint a munkába temetkezve.

Sokasodjatok!!!

Kép
zölddisznó

Köszi a tegnapi biztatást mindenkinek, de ma reggelre sem lettem okosabb. :(
A görbém viszont érdekes:
Kép

Sziasztok!

meri

Mert!
Teszteltél?

Kép
zölddisznó