Sziasztok!
Edó!
Ha te feketelistás vagy, akkor én is, én sem kaptam semmit.
PM! Mi a helyzet?
Na, szóval, mi bölcsizünk. Hétfõn kezdtük, szerdán ugye szünet volt, csütörtökön meg már mondták, hogy menjek ki egy fél órára. Aztán olyan jól bírta Bori, hogy rögtön meg is ebédeltették, azt mondta a gondozónõ, örül, ha leül az asztalhoz. Bori meg még evett is egy kicsit, bár a gondozónõ nem hiszi el, hogy csak annyit, amennyit itthon. Ma már csak bevittem, elbúcsúztam tõle, és ebéd után jött ki. Jövõ héten próbálják meg az ott altatását is, kíváncsi leszek, ez lesz a nehezebb falat, mert õ csak úgy du. 2 körül szokott elaludni.
Egyébként nagyon tetszik neki a dolog. Hétfõn volt egy kis konfliktusa, ugyanis van egy kis fekete kisfiú, aki minden új gyerekre féltékeny. Elkezdett kötözködni Borival, gondozónõ meg rohant, hogy "Jaj, Ralph, nem szabad bántani senkit." Mondtam neki, hogy hagyja, majd megvédi magát. Na, a vége az lett, hogy derekasan megküzdöttek a mászókáért, csúszdáért, kötélhágcsóért, homokozóért, padért, a végén Bori jól megmondta neki a magáét, mire a kisfiú sírva fakadt.
Olyan aranyos, minden reggel várja a bölcsit, minden reggel copfot kell neki csinálni, mert ugye az ember lánya nem mindegy, milyen külsõvel állít be a munkahelyére.
Eddig valahogy nem akarta.
Ja, meg mostanában állandóan levelet kell gyûjteni vele. Már van vagy egy tonna itthon. Majd karácsonyra felhasználjuk.
Virág! Néha komolyan azon gondolkodom, hogy mégiscsak nektek adjuk a macskát.
Már vagy ötször akkora, mint volt, zabál, de annyit. És párszor már sikerült belekakilnia a fürdõkádba, persze a lefolyóba, mert okos macska, csak sajna nem olyan vékony, mint a lik. Bori már szokta mondani, hogy "Jaj, némá, a büdös macska megint játszik a fürdõkádban."
Egyébként tényleg az a kedvenc helye, állandóan ott fekszik, meg játszik. Nem értem, miért, ez valami degenerált macska, imádja a vizet. Ha Bori fürdik az apjával, akkor is mindig a kád szélén egyensúlyozik, néha el is véti a lépést.
Bori meg olyan édi, mostanában, ha valami rosszat csinál, és látja, hogy na most anya télleg robbani fog, odajön, átöleli a lábam, és azt mondja: Szejetlek. Naná, hogy elolvadok.
Ja, amúgy meg megint kezd rajta kitörni a kórság, bevetettem az Oscillococcinumot, meg a grépfrutmagolajat, meglátjuk. Kedden viszem arcüreg röntgenre, doki néni tudta nélkül, de már jó lenne, ha kiderülne, mitõl van ez a göthösség, amikor amúgy meg nem szokott beteg lenni. Remélem, megtudjuk, bár lehet, hogy az lenne a jobb, ha nem találnának semmit.
Csajok, az Oscillo-t fel lehet oldani meggylében? Mert vízben nem hajlandó meginni, szopogatni meg még nem tud.
Mi is megyünk a börzére, Liesel, téged már tudom, hol talállak, mi az 575-576-577-es asztalokon leszünk.
Na, most ennyi rólunk.
Puszi:
Dia