Új privát üzeneted érkezett!

Szia Monyoka!

Akkor minden drukkom neked es gyere gyorsan kozolni a jo hireket es megmutatni a pottyocskedet! :D

Ancsa: igen, lattam a gorbedet a masikon hat, nekem tenyleg hamarabb fog megjonni hala Istennek, mar nagyon varom! :lol: De Neked ne jojjon meg!!!

Nezzetek a szupi gorbemet, zuhanni zuhan de olyan lassan hogy tuti nem fogja megutni magat! :lol:

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szegeny kicsim megint nagyon beteg, tegnap be kellett menni az ugyeletre annyira fulladt, kapot injekciot. :(
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, kár ezért a ciklusért! :? Na ez van! Ugyanilyen szépet, csak nem lefelé konyuló véggel kívánok neked akkorra, amikor már babagyártásba fogtok! És az már mindjárt itt van! :D

Monyoka, nagy drukk nektek! Aztán hadd lássuk mi is Pötyikét ám, ha visszaérsz! De jó neked! Már bocs, hogy picit irigy vagyok, csak az időpont végett! :) Most mennyi idős terhes is vagy elvileg?

Pusz
Vendég

Tonti, sajnálom Rate bébit! Mielőbbi gyógyulást neki! :wink:
Vendég

tonti athiz.koszike.

most 5 hetes vagyok a doki szerint.remelem hogy minden ok odabant es segitett apa allando torodese.olyan aranyos:)

Kép
monyoka

Sziasztok!

Tontica baromi jó a görbéd, csak kár, hogy még nem élesben ment. :shock:
Kisfiadnak jobbulást!

Monyoka remélem csupa szépet és jót fog mondani a doki.

Athiz hogy vagytok? Lassan-lassan, de nemsokára te is mehetsz dokihoz.

Nálunk most jön a belehúzós időszak, úgyhogy drukkokat kérek! :D

Kép
Kép
robcsi03

Csajok!

En megint tok sz@rul vagyok, gondolom a menzi elotti depi mert semmihez sincs kedvem, olyan szomorkas a hangulatom.
Es meg itt se megy az elet, tiszta uncsi minden, irjatok mar!!!
Mindjart lemegyek es veszek a kocsmaba cigit (most hogy kidobtam a kukaba) :lol: tortenne mar valami, ugy UTALOK varni!!!
Ki kene pucceralnom a lakast de kinek van ehhez kedve! Pfuujjjjjj!!!
TAKARITONOT AKAROK!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Hát tényleg nincs nagy élet a topikon :)

Tontica jó ez a görbe .... az enyémnél szebb. Rate-nek jobbulást kívánok ...

Monyoka biztos nóminden rendben van :)

Nálam nemtom mivan ... 3 napig minden reggel volt egy kis maszat, olyan barnás színű. Meg mellé tojásfehérje szerű nyák. Viszont a hőm totál semmiyen. El vagyok picit kenődve .....

Kép
kokusz

Athiz!

Összejött?????

Üdv:

Gizmi
gizmixxx

Lányok, mi ez a hullarosszkedv? :shock:
Csak ne legyetek letörve! Habár én sem vagyok jó hangulatban, de csak azért, mert szinte állandóan fáj a gyomrom, de nagyon!
Tonti, egy bejárónő nekem is jól jönne! Nekem sem kedvencem a takarítgatás. :roll: Nehogy nekiállj kocsmázni! Legalábbis nélkülem :lol: :lol: Ez csak vicc volt!

Robcsi, akkor nagy kalappal, drukkhegyek és hajrá bébi!
+++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Monyoka, mesélj, mi volt a dokinál! Remélem, hogy szépen növögetett a zsákocskád, és minden okés!

Kókusz, azért nagyon ne legyél elkenődve, azért megy felfelé az a hő, pedig már így is eléggé magas! Meg hát látod Monyoka példáját, miszerint még peteérést sem mutatott neki a program, mégis babás lett! Szóval ne legyen rosszkedved!

Gizmikém, hogy Te hogy eltűntél a látószögből! Egy darabig láttam, hogy írtál a Dévaisba, de aztán onnan is elvesztél. Hol jársz mostanság? Mi újság? Jól vagy?
Úgy fest, hogy sikerült terhességet produkálnunk nagy nehezen, mondjuk hogy spontán, már csak az a nagy kérdés, hogy van-e bent baba, és hogy fejlődik-e szépen. Ez majd jövő héten kiderül.

Pusszancs
Vendég

Tontica!
Ha jol latom holnap megkene hogy jojjon neked!Remelem nem keslekedik majd es kezdhetitek a bebi gyartast!!! :wink: :D
Ratenak jobbulast!

Athiz!
Ne haragudj!Csak a tickerbol azt hittem! :oops: Akkor meg kitartas neked! :D

Robcsi!
DRUKK,DRUKK....... :D

Kokusz!
Hatha mostmar ivelni fog felfele! :D

Gizmi!
Regen lattalak! :? Mi ujsag veled?

MONYOKA!
EGESZ NAP GONDOLTAM RAD!!!UGYE MINDEN RENDBEN??????????

Jo ejszakat mindenkinek!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Mindenki nagyon el van tűnve ....

Én magam alatt vagyok megint. Mostanában pedig egész jól bírtam, de ma úgy érzem elegem van az egészből. A hőm természetesen nem felfelé indult el hanem lefelé :( úgyhogy az a barnázás nemtom mi volt. Biztos megint valami hormonprobléma .... most megint úgy érzem soha nem lesz saját gyerekünk :(

Na megyek is mert csak rontom a hangulatot.
kokusz

Kokusz! Hogy tudnék egy kis jó kedvet küldeni?

Kép
bettike
Eger

Bettike

Hát nemtom .... de aranyos vagy :) köszi
kokusz

Ja eszembe jutott! Megfenyegetlek, hogy ha még egyszer az utolsó gondolatot, mondatot leírod, vagy csak gondolod, akkor irgum-burgom! Sőt annyi gólyát küldök arra, hogy csak na! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike :) én egy ovulációnak is örülnék ....
kokusz

Sziasztok!
Nem tűntem el csak dolgoztam.

Kokusz!
Nehéz erre vigasztalót mondani. Ez a nap szomorkás, de holnapra rendbe jössz. nem tudom mik ezek a vérzések, de sztem se teljesen normális. Baba meg lesz.

Monyó!
:?:

Tonti!
Cigi nem biztos, hogy a legjobb ötlet.
Ma már biztos jobban vagy. Szegény Rate, jobbulást neki.

Anyapoc!
Hát ezek a csipőnadrágos köldök kivillantós kislányok engem is kikészítenek. Legszívesebben odarohannék és beleráznám őket a nadrágjukba mint ahogy régen Apám velem azt tette mikor harisnyát adott ránk.
Pedig én is jártam így, de mindig volt nálam pulcsi amit a derekamra kötöttem, legalább ha leültem. Sajnos kemény tanulópénz lesz ez nekik.
Szóval rólunk, rossz volt most is az eredménye a páromnak, de mondtam a dokinak, ha már szétszuriztam magam és az UH-kat így is ki kell fizetni, ugyan csinálják már meg. A hétvégén még bíztam, de a pozitív hozzáállásom kezd csökkenni, a hőértékeim alapján.

Athiz!
Sajnálom, hogy nemigen értetted meg azt amit páran írtunk Neked. Mindegy, mások vagyunk.
Jövő hétre természetesen megy a drukk.

Zsazsó!
:?:
Vendég

Junko

Sajnálom, hogy nálatok is gond van ... mi a baj hőértékeiddel?

Holnap elmegyek a dokimhoz, megkérdezem a véleményét erről a pecsételésről.
kokusz

Kokusz!

Annyi, hogy semmiben nem különbözik az eddigiektől, hacsak nem az, hogy kicsit alacsonyabb. Ha sikerült volna az inszem azért csak mutatna valami mást. :shock:
Azért még kicsit bízom.
Mindenképpen jó hogy holnap elmész dokihoz a pecsételés miatt, UH-val is megnéz gondolom aztán csak látjátok majd, hogy állsz.
Vendég

Ancsa :)

Köszi,jobban vagyunk,már én is kifelé lábalok,remélem,most egy darabig nem lesz gond :).
Nyaklánc:itt is olvastam a babaneten,hogy valaki árul,majd előtúrom neked a topikot,asszem 6500 Ft egy nyaklánc.Mi külföldön vettük,jóval drágábban,de uilyet.Azért nem árt vigyázni,mert előfordul,hogy műanyag is uígy néz ki...
Ahol a párom vette,azt mondta neki az ékszerész nő(akinek a gyerekei szintén vilselték),hogy bmilyen formában érdemes hordani,akár gyűrű,vagy fülbevalóként is.CSak nem tudom,hogy a fülbi nem túl nagy-e egy pici babának... :roll:
Ennyire készülsz már? :wink:

Kokusz

Jobbulást lelkileg :),az nem baj,ha most picit lefelé megy a hőd,még mehet felfelé és így is normális.Még várj 1-2 napot :).

Junko

Én is adok a gyerekeimre még mindig harisnyát,sőt én is veszek fel,ha nagyon hideg van :).De a fiatalok.... :( Annyit veszekszem elük.... :(
Hát nem jó hír,hogy Apa eredményei nem lettek jók.... :( Azért drukkolok,mert csodák vannak :).Akkor már tuti a lombik?

Tontica

Térj magadhoz :D:D:D!

anyapoc

Anyapoc!
Harisnyát én is veszek fel hideg napokon, csak már nem rázatom bele magam apukámmal. :)
Lombik sem biztos. Kontrol lesz januárban, aztán ha rossz az eredmény műteni kell, mert különben nincs rá támogatás.
Ha valami csoda folytán javul, akkor inszem.
Hát a csodákban annyira nem hiszek, de sosem lehhesen tudni.
Gyógyulást nektek.
Kemény lehet gyerekekkel ez a téli időszak-
Vendég

Sziasztok!

Kokusz!
Bízzunk benne,hogy az a hő holnap elindul felfelé,és minden ok lesz :)

Junko!
szorítok,hogy csoda történjen nálatok :D

Anyapoc!
Mégegyszer köszönöm az újságokat.A gyerekeid még mindig nagyon édik :)
Remélem Apa is szerencsésen hazaért,azért ha itthon van,gondolom neked is könnyebb kicsit.

Monyoka!
Szuper,hogy így örült a család.Anyósék mit szóltak,nekik is így adtátok tudtukra?
Várjuk a dokis beszámolót!

Athiz!
Ég a gyomrod? Vagy hogy érted,hogy fáj?
Jó lett Szili új vonalzója. :P

Tontica!
Remélem vége a depis hangulatnak,és nem nyúltál cigi után.A görbéd szupi,ugyhogy biztos már az első mindent bele hónapban sikeresek lesztek. :D
Ratenek jobbulást.

KépKép
takido

Zsazsóka!
Remélem sikerült elkészíteni a tickert.Kíváncsian várom,hogy milyen lett.

Ancsa!
Veled mi újság mostanság?

KépKép
takido

Sziasztok!

Sok ismerős név a múltból.

Ancsa81!

Köszi az érdeklődést, tegnap válaszoltam Athiznak, de úgy látszik nem sikerült majd most.

Elég pörgős volt az elmúlt időszak. Gyorsan leszerveztem az esküvönket (okt.21.) , és elintéztem a vizsgálatokat a lombikhoz.
Jövőhéten szerdán megyek vissza a dokihoz, átnézi a leletemet, és megbeszéljük hogyan tovább.

Üdv mindenkinek!!!!!!!!!!
gizmixxx

sziasztok.

utolso dokilatogatasom ota ,potyi nem not semmit.valoszinuleg elhalt.csinalnom kellet tesztet es ha negativ akkor abbahagyni a gyogyszert.
reggel mar nem kellet gyogyszert bevennem.most varom hogy a szervezetem elintezze a dolgot.felek.
lehet hogy most egy darabig nem jovok,mert bar pici volt de nagyon szerettem.

Kép
monyoka

Draga Monyoka!

Annnnyira nagyon sajnalom!!! :cry: Nem is tudom hogy mit mondjak! :cry:
Legyetek most nagyon erossek!!Kivanom hogy miharabb rendbe jojjon a lelked!

Kép
Kép
ancsa81

Jaj Monyóka! :(
Borzasztóan sajnálom! Sok erőt kívánok!!!

Takido! :)
Aranyos vagy, de még nem tudtam a ticker-t elkészíteni idő hiányában. De rajta vagyok!!! :wink:

Junko! :wink:
Nagy drukk neked!!!!
És még azt nem írtam neked, hogy az inszem után 4. v. 5. napon leesett egy kicsit a hőm. Valószínű, beágyazódás... ( nem tudom, te méred-e a hődet ).
zsazsóka73

Monyoka

Annyira sajnálom :cry: Nem is tudok mit írni .... kitartást nektek ....

Anyapoc

Köszi a biztatást, remélem lesz legalább egy nyamvadt kis ovulációm. Mindenesetre holnap benézek a dokimhoz és megkérdezem hogy mitől lehetett a barnázás. Ha ovuláció lett volna akkor feljebb ment volna a hőm valszeg ... vagy mittudomén .... Örülök hogy jobban vagy :)

Takido

Bízom én :) csak néha magam alá huppanok.

Gizmix

Ez szuper :) gondolom szép kis esküvőtök volt :)
kokusz

monyoka :cry: :cry:
Nagyon sajnalom, ez mindannyiunk remalma, egyutterzek veled. :(

baratodildi

Monyoka! Nagyon-nagyon-nagyon nagy ölel!

Kép
bettike
Eger

Monyóka, annyira sajnálom!! Májusban ugyanígy jártam, nagyon átérzem hogy most mit érezhetsz! 3 hónap múlva újra próbálkozhattok, ez tartsa benned a leket!!
macspacs

Monyókám
:cry: :cry: :cry:

Ha nem is jössz, gondoltban veled vagyunk!
angel37

Jaj Istenem!
Monyoka annyira de annyira sajnalom!!! Egeszen biztos? Hat ez az igaszsagtalansag!!! Nagyon nagyon sok erot kivanok es sird ki Magad aztan megujjult erovel vagjatok bele!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
BORZASZTOAN SAJNALOM!!!

Gizmixx: tenyleg regen voltal, hogy lehet csak ugy gyorsan leszervezni egy eskuvot? :roll: Ugyi vagy!!! Akkor most nagy a boldogsag ugye? :D

Takido Te karacsony kornyeken fogsz szulni igaz? Szep ajandek lesz! :lol:
Mar nem vagyok (olyan) depis meg mindig nem jott meg, persze amikor az ember a legjobban varja! :evil:
Nem gyujtottam ra mert nem volt kedvem lemenni a kocsmaba. :lol:

Junko dehat most volt inszemed nem? Vagy en vagyok hule?
Akkor miert is nem bizol? Mikor kell kiderulnie?

Anyapoc valamennyire mar magamhoz tertem de olyan uncsi itthon, most megint sikamikalnom kell. :evil:

Kokusz szerintem Neked pont most lesz pe-d, nyugi! :D Bar en sem vagyok mostanaban valami jo kedvemben, ez a hulye varakozas kiidegel!!!

Ancsa:
Jo lenne ha mar jonne az a miki! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Monyoka, ez rettenetes, borzasztóan sajnálom! Nagyon átérzem, hogy ez milyen lehet! :cry: Bárcsak enyhíthetném a fájdalmadat!

Kókusz, drukkolok továbbra is, hogy legyen ovulációd, és egy szép babácskád! És azért is, hogy ne legyél olyan rossz kedvű! Árt a szépségednek! :wink:

Ancsa, az első UH képet tettem fel a tickerre. Köszi, neked is kitartás! :wink:

Junko, köszi, neked is viszontdrukk!

Takido, köszönöm a kérdésedet! Sajnos nem ég a gyomrom, hanem fáj. Nem nagyon tudom körülírni! Habár ma már kicsit jobb volt. Te jól vagy remélem! Vagyis Ti! :D

Gizmike, gratulálok az esküvőtökhöz! Képek nincsenek? Biztosan szép volt! A jövő szerdához drukkolok, meg ahhoz is, hogy hamar sikerüljön az időpontos dolog is!

Szép estét!
Vendég

Ja Takido, a tickert Szili választotta magának! Annyira édi volt, ahogyan válogatott az ölemben! :lol:
Vendég

Jo reggelt!

Na, milyen a rickerem?
Faj a hatam nagyon de nem baj mar csak ez a ciklus van vissza! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica nagyon-nagyon tetszik a 2 új tickered.
Mitől fáj a hátad?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Tontica :) szuper ....

Nálam még mindig semmi. Nem volt még PÉ-m ... lehet nem is lesz :( Pedig már úgy örültem hogy kezdek alakulni ....

Kép
kokusz

Robcsi: koszi! A menzitol faj a hatam meg a hasam is. :roll:

Kokusz: sajnalom!!! De azert bizzunk!!!
Ebbol meg akarmi lehet! Mikor mesz dokiho megkerdezni a pecsetelest?

Monyoka csinaltal tesztet ma reggel?

KépKép
KépKép
tontica

Monyóka!
:cry: :cry: :cry: :cry:
nem tudok mást írni!!!
sonjus

sziasztok.

semmi gond,az elet megy tovabb.azert koszi mindenkinek.
ma 1cn.hamar tulleszek rajta.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Monyoka!
Nagyon sajnálom,ami történt. :cry:
Le a kalappal a mai hozzáállásodon.

Kokusz!
Bíztatásként mondom,hogy nálam a 26.-ik ciklusnap körül jött össze a baba,Úgyhogy még semmi sincs veszve :)

Athiz!
A gyomorfájás kellemetlen tud lenni.Nekem égni szokott mostanában,de ez a baba miatt van.
Köszönöm kérdésed,amúgy jól vagyunk.Számolgatom a magzatmozgást.
Tényleg Anyukák,ki mennyire vette komolyan a magzatmozgás számolását?
Édi lehetett Szili,ahogy válogatott :D

Tontica!
Örülök,hogy nem értél le cigiért.
Látod nem vártad hiába a mensit,megjött.A hátad mindig szokott fájni ilyenkor?
Valóban karácsony környékén fogok szülni,persze csak ha gerda is úgy gondolja.Hivatalosan dec.27-re vagyok kiírva :D Aztán lehet,hogy majd szenteste rohanunk a kórházba. :roll:
Látom,mindenki lecseréli a tickerjeit.Nagyon szépek az újak :)

Gizmixx!
Várjuk a dokis beszámolót.

Zsazsóka!
Remélem minél előbb jut időd a tickerre :D

KépKép
takido

Takido, gratula a 34. héthez! :wink: Én sosem számoltam a magzatmozgást. Kellett volna? :shock: De mindig aggódtam, hogyha túlzottan ficergett, akkor meg főleg, ha sokáig egyátalán nem. Most biztosan nem lesz annyi időm ezeket figyelgetni!
Milyen szép Jézuskás ajándék lenne, ha karácsonyra meglenne Gerda, csak a kórház miatt nem lenne olyan nyerő, hogy pont akkor nem lehettek családi körben.
Nekem az maga volt a pokol, amikor karikor a kórházban voltam, igaz, akkor még Szili a pocimban kuksolt.

Monyoka, most írjam, hogy ilyen az élet :?: :roll: Néha nagyon igazságtalan! Remélem, hogy következő alkalommal sikerül a babó, és ott fog csücsülni a pocidban 9 hónapon át! :wink:

Tonti, nagyon édik a tickerek! És már csak ez a ciklus? Hű de jó! Akkor kezdődhet a visszaszámlálás 10, 9, 8... :D

Kokusz, alapjáraton ezek szerint jó magas a hőd. Napközben is ilyen? Csak azért, mert akkor lehet, hogy gyulladás van a szervezetedben. Amúgy meg még simán lehet egy késői peteérés! De jó lenne! :D

Pusz
Vendég

Monyoka!
Minden tiszteletem a tiéd a hozzáállás miatt.

Takido! :wink:
Hétvégén megcsinálom! :wink:
zsazsóka73

Na sziasztok!

Voltam dokinál .... aszonta hogy a pecsételés szerinte lehetett peteérés ... megnézte a görbét is. Viszont megnézett UH-val is és úgy látta hogy van folyadék a Douglas üregben ami ugye peteérésre utal ... szóval nemtom :) ikrek lesznek :)
Azt mondta ne izguljak minden rendben lesz. Hát próbálom ehhez tartani magam.

Monyoka, jó hogy így állsz hozzá :) erős vagy.

Takido nektek szép karácsonyi ajándékotok lesz :)

Athiz, nem hinném hogy gyulladásom van bárhol is. Nekem mindig ilyen magas szokott lenni. De majd meglátjuk.
kokusz

Sziasztok!

Kokusz!
Na ez jó hír. Remélem nem hagytátok veszni a tegnap estét.

Monyó!
Másikba már írtam. :( Szemétség ez az élettől.

Tonti!
Kitartás az utolsó menzihez. Tudod, türelem.
De most volt inszem. Csak eleve nem bíztattak minket. Azért én reméltem rácáfolok az orvostudományra, egyenlőre nem úgy néz ki, de nem baj.

Gizmi!
Szerdán majd tényleg ugorj be egy kis beszámolóval.
Gratulálok az esküvőhöz!

Ancsa!
Veled mi újság van? Görbédet ide is berakhatnád, a másik topikot már nemigen olvasom.

Anyapoc? Kriszta? :?:
Vendég

Sziasztok!
Ma voltam uh-n es mar 19mm CRL-t mert a doki :shock: Mekkorat nott ez a gyerek az utobbi idoben! :lol: Az a lenyeg, hogy minden ok. Most is allandoan alhatnekom van, alszom is napkozben is ha van idom. A hanyinger is egyre fokozodik, ma a villamoson peldaul botranyos volt, egy hajszalon mult, hogy nem hanytam el magam. :oops:

Athiz:
Szep az elso uh kepecske, hamarosan jon a masik :) Nekem most dec 5-en lesz a kovetkezo...

baratodildi

Sziasztok!

Tegnap este elcsípett a róka! Hát nem voltam oda a boldogságtól, de ez van. Ráadásul csak szenvedtem, mert semmi nem volt a gyomromban. :roll: Piszok sz@r volt. Most is nagyon küzdök az ingeremmell.
Ezt nem igazán értem. Reggeli rosszullétnek hívják, mégis nálam mindig este jön ki. Igaz, hogy mindigis fordítva mentek nálam a dolgok, mint másoknál.

Hát ennyit magamról. Gondoltam, megosztom veletek eme nagy ürömhírt. :lol:

Mindenkit pusszantok!
Vendég

Athiz:
Na ez mar aztan jo jel! Orulj neki, hogy este jon nalad. Nalam allandoan van. Reggel is, este is es napkozben is neha. Hanyni mondjuk csak ketszer hanytam, de oklendezni folyamatosan oklendezem. Neha meg az utcan is. :oops: Szoval en emelygek folyamatosan. Orulok neki, hogy erzem terhes vagyok :lol:

baratodildi

Sziasztok!

Athiz róka koma a te esetedben még jó is, ez is mutatja, hogy babócád rendben van. És a jövő héten uh.
Egyébként én a 6. hét közepétől a 14. hét végéig intenzív kapcsolatot ápoltam a wc kagylóval és az esetek 90%-ában ez este történt. Én is mindig röhögtem, hogy reggeli rosszullét. (már amikor röhöghetnékem támadt, mert 8 kg is lepattant róla ez alatt a pár hét alatt és amúgy se voltam egy szumó birkózó)

Pussz

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?