Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

nekem is kell száritógép! Megdobnátok pár infóval? Ár? Márka? láttam fennebb Nielet. Dobnátok képet róla?

Köszike!

Ja! és van egy pampers kódom. Felajánlom!

Puszika

KépKép
gaby70
 
 


Sziasztok!

Tünde: mi is képtelenek vagyunk a spórolásra. Törlesztés megy, előre spórolás nem. Úgy meg nem vagyunk hajlandóak spórolni, csak ha nagyon muszáj, hogy semmit sem veszünk magunknak, nem megyünk sehova... Lehet, hogy akkor 40 évesen jó lenne, de addig???

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok! :)

Mi ebben a hónapban már nem, jövő hónap meg ugye költséges, de januártól fűtőtestekre és kazánra spórolunk.És még 5 évig törlesztjük a lakás részketet.
Mi mióta együtt vagyunk csak spórolunk. Hol erre, hol arra. Volt olyan idő, h a fizumból még egy doboz gyufát sem vettem.
Sokszor már a kukim is kivan a sok spórolással, de mikor megkaparintunk valamit marha büszkék vagyunk, h saját erőből mire vagyunk képesek. :wink:

:D Kicsmikulás! :D
Kép
Vendég
 

 
 

Sziasztok mamik!

Nagyon horror a céklás sorozat! :twisted:
...a ruhákból, mennyire jön ki???



Képzeljétek most derült ki, hogy egy olaszországi barátnőm akivel pár éve sajnos egy kicsit megszakadt a kapcsolat... ugyanazon a napon szült mint mi! :)


Átvettük tegnap a lakást... meglehetősen le van pukkanva... :( letettünk azon nagyszerű tervünkről, hogy larácsonyra beköltözünk... a felújításra össz-vissz van kb 100000 Ft-unk :) :D :lol: (csak a kád 40000!!! erről jut eszembe nem láttatok valahol zuhanykádat olcsóbban? Akkora mint a zuhanytálca csak mély... elég kicsi lesz a fürdő ezzel szeretnénk növelni a teret) A lakásban mindenhol iszonyat kutyaszag van... :( a parkettát fel kell csiszolni, a konyhát-fürdőt szétverni majd újra felépíteni... festeni... tapétázni... egy kicsit elkenődtünk, hogy nincs miből rendbehozni(az ügyintézés elvitte a rávalót... kb 600000-el több kiadásunk volt mint amire számítottunk...) azért persze örülünk is, jó lesz már nekiesni...

Már az is megfordult a fejünkben, hogy kiadjuk és megyünk külföldre... :( :)

...barátkozunk...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Meli
Aranyos a fotó csinálhatnál ilyesmi képeslapot karácsonyra a rokonoknak! :)


Spórolás...
Mi sem tudjuk mit fogunk enni a következő időszakban... :( legalább lefogyunk... :( :)
Mi 35 évig törlesztünk... :( rémes belegondolni is... 64 éves leszek...
Örülünk ha valahogy ki tudjuk fizetni a törlesztéseket havonta... egy kicsit be vagyunk tojva...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


program ajánló

Néprajzi Múzeum.
50 év MTI fotóiból kiállítás.
Nyitva november 16-ig.

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jaj de jó!!!! Nagyon meggyőzőek voltak a szárítógép mellett szóló üzik!!! Minden kétségem elszállt. :)

Na igen, mi sem tudunk spórolni. De szerencsére mindketten úgy gondoljuk, hogy azért élünk, hogy éljünk, szóval valamire mi is mindig elcsesszük a pénzt. Azért kicsit teszünk is félre (előtakarékossági életbiztosításunk van, amit gyűlölünk kifizetni évente kétszer, de ebből legalább lesz valami ha lejár). Mi is mindent hitelre vettünk. Lakás 20 év, kocsi 5 év. Másként tényleg nem megy. :(

Angi! Annyira teszik a 4 generációs kép! Tiszta anyukád vagy! :) Hihetetlen, hogy Lidi több, mint 9 kiló. Nem néz ki annyinak! Hányas ruhát hord?

Mamacka! Kitartás! Tudom, hogy nehéz, mi is így kezdtük. :( De annál jobb lesz ott lakni később, mert minden a ti kezetek/pénzetek munkáját dícséri. Az ember valahogy jobban értékeli, amiért meg kellett dolgoznia. Áron gyönyörű! Megkaptad már a borítékot?

Barti


KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Nagyon édesek a manók!

Era!
Hatalmas a Martin nagyon!!! Céklás képek nagyon ütősek! :lol: Lassan itt is vánpírkodni kellene :) Nah, majd valamelyik következő kaja talán az lesz :)

Mamacka!
Kitartás!!! Megkérdezem férjecském zuhikáddal kapcsolatban. Majd írok pü-t.

Szarítógép: Nekem nincs, csak new mosógép, ami 1000-et pörög. A 400hoz képest ez szárító :lol:

Spórolás nekünk sem megy. Fizetjük a lakást, meg mellé még a nem toom hány személyi kölcsönt. Így spórolni nem lehet. :(

Kép

Kép
nancsika
 
 


Upszika :lol:
Szarítógép = Szárítógép

Kép

Kép
nancsika
 
 


Sziasztok!

Önző módon most csak magunkról írok, és a segítségeteket kérem. Dóri beteg :( Szombat reggel óta lázas, és nem megy a 37 fok alá. Voltunk orvosnál, dokinéni szerint a fogzás okozza, mert semmi olyat nem tapasztal, ami indokolná a lázat. Viszont elfelejtettem tőle megkérdezni, hogy feltétlenül muszáj a popsijában mérni a hőt? Hónaljban nem lehet? Szegény gyerek már akkor visít, ha közelítek felé, nem gyötörném feleslegesen, ha nem muszáj :( Eddig az orrszívás, most a lázmérés, kúp-beadás...
Szerdán vissza kell mennünk, és ha marad a láz, akkor pisit is kell vinnünk. Használt már valaki vizeletgyűjtő zacskót kislánynál? Vagy hogy oldjátok meg a pisigyűjtést?
Előre is köszi a válaszokat :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Eszter!

Azt hiszem a szerdai talit el kell halasztanunk :( Ne haragudj!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi: én hónaljban mérem a lázukat kezdetektől. Lehet, hogy nem tökéletesen pontos módszer, de nagyságrendileg kiderül, mi van.
Jobbulást Dórinak!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok,

Mamacka, kitartás nektek! :)

Évi, nektek is. Sajnos segíteni nem tudok pisigyűjtésben.

Na, ha egyszer lesz házikónk, biztosan lesz szárítónk is. :)

Tünde, nem fix még a Gödöllő, főleg azért nem, mert elég húzósak a telek árak. Ennyikért már pesti zöldövezetben is vannak nagyon szép telkek, és akkor inkább maradunk.

Spórolni mi szerencsére tudunk, de csakis úgy, hogy mindkettőnknek van lakása, törlesztésünk nincs. Ezért is tudunk továbblépni és gondolkodni házban, jó szerencsével azt is megússzuk kölcsön nélkül. Szerencsénk van nagyon. :roll:

Benyófinak nagyon nem jött be a cékla, szóval nekünk nincsenek horror képeink. :wink:

Nekem meg volt egy kis afférom Bence fogaival. Most úgy néz ki, hogy vége a vámpírkodásnak, de kb. 4 napja úgy szopizott állandóan, hogy a két felső fogát belenyomta a cicimbe......na, hát tegnapra már brutálul nézett ki, meg fájt, mint a fene.
Aztán mára jobb lett, ma viszont újra jól szopizik, szóval én arra gondolok, hogy pár napig biztosan megint jött a foga fent, és azért szopizott ilyen bolondul. :shock: Szerencsére éjszaka tudott regenerálódni a cicim, és ma már normális újra.

Cory, köszi a segítséget!
Vendég
 


Évi: én is hónaljban mérem, becsúsztatom neki és rászorítom a kezét. Addig meg szórakoztatom valamivel, hogy ne akarjon kiszabadulni
Jobbulást!!!

Eszti: drukkolok,hogy megtaláljátok a megfelelő telket!
Akkor ezek szerint építkezni fogtok??

Egyébként nekünk sincs már hitelünk, de vállalkozónak lenni szörnyű (legalábbis nekünk).
Olyan bizonytalan a bevétel, hogy előre nem is lehet tervezni. A kiadások annál biztosabbak :(

Na de van 3 egészséges gyerekünk, nem is panasznak írtam, csak olyan nagyravágyó vagyok... :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Eszti: nekem már 3-szor rágta ki Bettus a cicim az alsó fogaival. Most épp begyógyultak a sebek, de ki tudja mi vár még rám.

Cory: akartam is írni, hogy megint oké a szopi, bár ébredéskor ritkán fogadja el, de elalváskor jó hosszan cicizünk :)
Így napi 5 szopi tuti megvan (a hajnalival együtt)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Tünde, akkor nem csak nekem van vámpír gyerekem. :wink:
Mindenképpen építkezni szeretnénk, mert Peti az építőiparban dolgozik és töredék áron tudunk építkezni, így megéri, mert olyan lesz, amilyet szeretnénk, és még nem is kerül sokba. :wink:
Vendég
 


Lányok, mi az, hogy rizsnyák? Mire lehet használni? Hogyan kell csinálni?

...és íme, anyuci vicces kedvében ilyesmiket csinál (persze amíg a nagyi vigyáz Marcikára)

Kép

Kép

Kép
bettiflame
 
 


Sziasztok :)

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket :)

Angi
A generációs kép nagyon tetszik és mindenki nagyon jól néz ki rajta, szépek vagytok :) gratula :)

A céklás képek szuperek :)

Sporolás nálunk is lehetetlen, nincs is miből hisz mindig van valami feladni való, meg építkezünk is, kölcsönből kölcsönbe megyünk, azt sem tudom mikor leszünk egyszer végre egyenesbe, hogy ne mindig minuszban legyen a bank számlánk, szóval........ :evil: ááááá nem is írok róla többett mert csak felhúzom magam.

Meli
nagyon tündéri a kicsimikulás :)


Mamacka
Én is csak azt tudom mondani hogy kitartás, és hamarosan meg lesz az eredménye, lesz egy saját, szép lakásotok :)

Évi
Dórikának mi előbbi jobbulást :)

Eszti
Drukkolok hogy találjatok valami szép telket :)
Hajrá építkezés :) mi hál istennek már a vége fele járunk :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Betti, a rizsnyák az, amikor a rizst jól megfőzöd, és leturmixolod, vagy pedig rizslisztből főzöd meg vízzel. Szerintem azért rizsNYÁK, mert ha sokáig főzöd, akkor ilyen trutyi fő ki belőle, és attól lesz a kaja ilyen krémes, fincsi. :)

Remélem így van. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Voltunk súlymérésen Toncsival. Most már tényleg sírok. A héten fogyott 14 dkg-t. Holnap remélem sikerül eljutni a gyerekdokihoz és rákérdezek, mit javasol? Lehet, hogy még itt bepróbálkozunk a vérvétellel.
Évi, nekünk kellett vizeletet vinni vizsgálatra, pont a nem hízás miatt. Mindenféle rémképeket láttam, hogy hogy fogom kivitelezni :( . Erre odatettem a zacsit és egy percen belül belepisilt, egy csepp sem ment mellé. Nagyon egyszerű volt, ne izgulj!
Nálunk a lázmérés popsiban történik, de csak ritkán, és azt kibírja.
Ez a szárítógép nagyon jól hangzik. Csak éppen ma döglött meg az az átkozott autó végleg. Szinte minden hónapban volt valami baja :twisted: . ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, útálatos az a dög kocsi!

Itt magyaráz az ölemben :roll:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok LÁnyok!

SzabóPetra!
Mi a nagyiccei HÉV-megálló mellé járunk gyógytornára. Mi központban sose voltunk, közvetlenül kaptuk a gyógytornász telefonszámát a védőnénitől. Mindjárt elküldöm privátban a címét.

Era!
Jók a céklás képek! És hatalmas lett Martin! Pedig nem is kövér!

Tünde!
A férjecském az ágyon aludt, háttal a Tündinek! A Tündi a helyemen, én meg a földön. Ez van. De majd ha férjhez megy, ne félj, beköltözök a nászéjszakáján az ágy közepére! :D Mi egyébként tudunk spórolni. Persze csak úgy, ha a férjem külföldön dolgozik és az ott keresett pénzt tesszük félre. Mi abból vettünk pl autót. Most úgy terveztük, hogy amit én keresek az félretesszük, és a férjem fizujából élünk. Hát ez még sose jött össze.

Mamacka!
Én minden foltot ki tudok szedni ecetes ollóval! :D Egyébként Clorox fehérítővel bármit ki lehet marni a ruhákból, csak sajnos az eredeti szín is kijön.

Bartika!
Nem tudom, ti mennyit fizettek az előtakarékossági életbiztosításra, a férjemnek is olyan van. Én kiszámoltam, hogy ha alap inflációval számolok, sokkal kevesebb lesz a pénz, mintha itthon bevágtam volna a folyószámlára. Van olyan folyószámlám, hogy eleinte 8,5%-ot kamatozott!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Ma ezt vacsiztuk:
palacsinta túróval és Nutellával töltve, karikákra vágva, pudingokkal leöntve. Update

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Na és a kép:

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Sziasztok,

Szeretnék csatlakozni a "jöttem életjelet adni magunkról" mozgalomhoz, valahogy mostanában nem jön össze az írás, bocsika :roll:
Olvasni természetesen szorgalmasan olvasok, és a képeket is mindig csodaláttal nézem :)

A céklás sorozat nagyon tetszik, sajnos mi nem tudunk hasonlót produkálni, mert Aliz annyira imádja, hogy soha semmi sem megy mellé belőle :shock:

Eszti: A gesztenyés recept tuti siker volt, muszáj voltam másfél adagot adni neki belőle, mert annyira ordított érte :)
Sajna a gesztenyével kicsit megküzdöttem, mert egy csomó sz@r volt közte :( Viszont a boltban találtam fagyasztott natur gesztenyét (nincs benne se cukor se semmilyen aroma), azt vajon szabad babának adni? :roll:

Évi: Én nem vagyok hajlandó egyik gyerekem fenekét sem hőmérővel stresszelni, sztem simán jó, ha hónaljban méred. Én néha mikor gyanus a csajszi bevetem a fülhőmérőt is, az is jó arra, hogy azt megmutassa, hogy van-e láza.

Remélem a pisi gyűjtés simán fog menni, drukkolok nagyon. Légyszi majd írd meg, hogy csináltad, hátha netalántán egyszer nekünk is kell vinni.

Livi: Ez a vacsis kép most nagyon betett nekem, épp a kis salátámat toltam le, és mit ne mondjak, nem igazán érzem, hogy jóllaktam volna tőle :roll: Bezzeg ezzel a palacsintával ... :wink: Lehet, hogy ezzel fogok álmodni is :)

Nem utolsósorban a névnaposoknak és hófordulósoknak sok boldogságot kívánok :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Jajj és még valami:
Ma végre Aliznak kibújt az első foga :lol: Illetve még csak azt láttam, hogy végre áttörte az ínyt, de nem nagyon engedi, hogy gyönyörködjek benne :?
Viszont ülni még mindig nem ül, ami eddig nem zavart, de most már kezd aggasztani. Jövő héten megyünk mázsálásra, akkor majd dokibácsink mond rá valamit. Kúszva viszont szép nagy távokat megtesz, simán bebarangolja az egész lakást.

Vár a mosatlan, jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vanillka!
Úgy gondoltam, hogy elkezdek fogyózni. Ez volt az utolsó hízlaló kajám. Az jó, ha úgy csinálom, hogy délig mindent eszek, délután pedig norbis 1-es kajákat? Mert van pl norbis virsli, meggyes rétes, müzli. Azokkal elnyámmogok estig.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Angi: jót nevettem a megjegyzésen! :D :D Az egy templom a háttérben. Ha csak negyed ekkora házunk lenne én lennék a legboldogabb! Sajnos albérletben lakunk és az is a 4.-en van, lift nélkül.

Tündi: A régi családjaimhoz járok takarítgatni, meg vasalni, meg ilyesmi. Az egyik barátnőm szeptembertől nyitott egy magán bölcsit, és Angi ott van egy héten 3 szor 3-4 órát. Ebből csak két napot nélkülem, mert a harmadikon a bölcsibe segédkezem. Sajnos másképp nem tudtam megoldani, és így is csak zsebpénz ami össze jön.
Ebből már jön is a spórolós téma.... ez az ami jelenleg nem megy, de bizakodunk... Egyenlőre túl sokminden hárult ránk, nagyon hirtelen ami nem volt betervezve. Szóval nem is forszírozom. Nálunk az jelenti most a luxust, ha sikerül haza repülni a családot meglátogatni 1 évben 1-szer.

Livi: a palacsinta övön aluli volt!!! :lol: :lol: Pedig már nekem is a fogyókúra lebeg a szemem előtt. minimum 15-öt nekem is le kéne adnom, hogy jól érezzem magam. :(

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra
 
 


Sziasztok!

Csilla: pisil kakil a babád rendesen? MErt ha igen, akkor a fogyás nem hiszem, hogy a kajabevitellel lenne összefüggésben.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget lázmérés és pisigyűjtés ügyben! Akkor mérem hónaljban neki, végülis az nem lehet tragédia, ha egy-két tizedet téved a lázmérő. Viszont azért még reménykedem, hogy a pisigyűjtést megússzuk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Alízoknak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Kép
vas
 
 



Kedves Alíz babák,

boldog névnapot kívánok Nektek!

Utólagosan pedig köszöntöm a Marcikat és Martinokat is!

Kép
angi79
 
 


Sziasztok!!

Én is csak életjel és bekukk. :cry: Nagggyon nincs időm írni.Lili mindenhol feláll és nyomul,a sz.gépre féltékeny. :? :wink: Ha meg alszik,tudnék jönni,de muszáj tanulnom. :cry: :evil: Olvasni olvasok,de egyáltalán nem vagyok már naprakész regálásban. :(

Beteg babáknak 200 km/h-val küldöm a gyógymanókat! :wink: Lilkó is még mindig taknyol,ill. szörcsög,napont 2-3-szor még szívni kell,amitől iszonyatosan kiborul ő is,én is,sőt az egész család. :( Ma megyünk bőrgyógyászhoz a pattival,ami már alig látszik. :wink: Csüt. meg majd méricskére :shock: (majd jövök adatokat szolgáltatni :wink: )
Jaa és kibújt a Lilkó fenti recéje :D jó lenne,ha ezzel a takynosság is búcsút intene. :roll:

Egy képet mutizok és már lépek is.Ha lesz fölös időm,ígérem újra jövök.

Pizsamás-ácsorgós-kisördög :D
Kép

Alízoknak sok boldog névnapot!!! :)
Kép
Vendég
 


Babcika!
Boldog 9. hófordulót Lilkónak! És persze mennek a gyógymanók is! Ezek szerint a foga miatt van csak!

ALiz babáknak sok boldog névnapot! :)

Vali! Én is fagyasztott, előfőzött, hámozott gesztit szoktam adni neki, főleg mivel a héjasnál tényleg nincs garancia, hogy nem kukacos vagy rothadt a fele. :(

Livi! Nekem fogalmam sincs az élőbiztosításunkról, mert a férjem fizeti. :shock: Már azelőtt kötötte, hogy mi megismerkedtünk és majd 5 év múltva jár le, akkor lehet felvenni pénzt belőle.

Na megyek is, felébredt a csajszi, indulhat a vasalás. :(

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


bettiflame!
A risznyákot nekünk azt mondta a doki, h 1deci vizbe egy csapot evőkanál rizslisztet kell tenni.

Babcika!
Édes kisördög :)

Alíz babáknak sok boldog névnapot!

Kép



:D Martinnak és Lilkónak pedig boldog hófordulót! :D

Bartika!
A széketek Ikeás ugye?
Vendég
 


Sziasztok

Boldog névnapot az Aliz baboknak

Kép

Babcika
gratula a 9.dik hónaphoz, :) mi is ma vagyunk 8 hósak, én is nagyon örülnék ha már a fogacska elő bújna Martinnak :)

Vanilka
gratula a fogacskához :)

Martinom már pár napja tud pá-pát integetni annyira édes, felemeli a karját és csuklóból mozgatja a kis kezét és suttog hozzá, hogy ppppá, ppppá :)
Csak azt nem tudom hogy mit csináljak ezekkel az éjszakákkal, hogy végig aludja már végre, Este 1/2 9-kor alszik, aztán felébred éjfél körül, de pillanatok alatt feláll és sír, aztán oda megyek cumi a szájba és alszik tovább, utána megint fel kell 2-kor ilyenkor teát kap vagy tápot, de megfigyeltem ha teát kap akkor még többszőr ébred, ha tápot akkor alszik reggel 6-ig. Éhes lenne éjszaka de hát egész nap is eszik és nem kis adagokat. Szóval nem tudom mi tévő legyek etessem vagy itassam éjszaka, egyszer majd csak kinövi :roll: vagy nem???? Vagy ne adjak semmit hanem ringassam mimdig vissza, van valakinek tapasztalata ebben, A nagyobbik gyerekeimmel nem voltak ilyen gondok, viszont ők velem aludtak nagyon sokáig, és most ezt nem szeretném.

Puszi mindenkinek

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Vali: megnyugtat, hogy Bettina kb. 1 hete ült fel magától? :)

Zsu: én ha felébred éjjel Bettina, akkor enni(cici) adok neki. Ha többször ébred sűrűn, akkor tuti nem éhes, csak valami felébreszti.
Sokan kísérletezünk/kísérleteztünk hogy átaludják az éjszakát, de néha csak az idő segít. Ha napközben rendesen eszik és este is jóllakik, akkor nem éhes szerintem, csak a felszínesebb alvási fázisában "rájön", hogy szüksége van egy ellenőrzésre, hogy ottvan-e apa/anya. Persze ez nem tudatos és idővel elmúlik.

Bettinának kezdődő középfül-gyulladása van azért volt az utóbbi napokban lázas.
Kapott antibio-t, remélem időben elkaptuk még.
Állítóag az volt a baj, hogy nem volt taknyos és így nem tudtuk kiszívni a "betegséget" és a torkáról a füle felé ment. :( :cry:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Tünde,
jobbulást Bettinának!!! Szegényke.
Babci,
gratula Lilikónak!
Barti,
74-es ruhákat hord Lidi, van 80-as is, de van, ami nagy. Te melyik boltban kaptál olyan gesztenyét, amit írtál?
Évi,
jobbulást Dórinak!
angi79
 
 


Alizkák: Boldog névnapot!!


Vali, örülök, hogy bejött a geszti. Szerintem a kopasztott, fagyasztott szuper jó! És egyszerűbb!!! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Beteg babóknak jobbulást!!!!

Zsu!
Mi is szenvedünk az alvassál :cry: Nálunk csak akkor van nyugi, ha cicit kap vagy ha apa veszi akkor sétálni kell vele. Majd visszaalszik.
Mikor már 2 óránként kell akkor nálunk az az éjszaka már jónak mondtható.

Lányok!
Segítene valaki!!!!
Szeretnék regisztrálni egy oldalra, de külföldröl nem enged, csak magyarországi regisztrációt. Már próbáltam ugy is, h kitöröltem az IP számot és áttettem automatikára, de ugy is felismeri és mindig azt írja ki, h külföldiek nem regisztrálhatnak.
De gondolom regi után akár külföldröl is lehet használni az oldalt.
Ha valaki segítene nagyon megköszönném és priviben átküldeném hova szeretnék!

Teszek két képet. Ma este készültek séta közben:
Kép
Kép

Ma már nem leszek.

Jó éjt minden babának és mamának!
Vendég
 


Sziasztok,

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntést :)

Tünde: Igen, megnyugtat :lol: Köszi.
Csak olyan furi, hogy már szinte minden baba ül, meg már fel is áll, Aliznál meg semmi késztetést nem látok ilyesmire. Lehet, hogy most a kúszás köti le nagyon :)

Bettinának jobbulás! Remélem tényleg megúsztátok ennyivel, és nem lesz komolyabb fülfájás!

Este mi számít gyakori ébredésnek, amire azt írod, hogy szted nem az éhségtől van?? Csak mert Aliz is elég sokat eszik (főleg délután/este), és egy héten 7 napból 5-ször mégis éjfél után 2-3 óránként ébred, és csak a cici segít.

Angi: Én az Intersparban vettem natur gesztenyét (se cukor, se aroma), lehet kapni egészben is (hámozott), de én daráltat vettem, mert az valamivel olcsóbb volt. Megnéztem, Maroni a márkája (magyar).

Eszti: Ezek szerint már te is csináltad fagyasztottból??
Megdobhatnál valami újabb tuti siker recepttel :wink: :lol:

Zsu: Martinnak boldog 8. hófordulót :)
Édes lehet, ahogy pápázik. Ezt mi is most tanuljuk :wink:
Ahogy az előbb írtam is, nálunk is elég gyakran ébred a csajszi este, és sírásra csak a cici a gyógyszer, úgyhogy sajna nem tudok jó tanácsot adni :roll:

Petra: Én is azt hittem, hogy a képen az a ti házatok :roll: :oops:

Babcika: Lilkónak is boldog 9. hófordulót :) Nagyon huncutka azon a képen :) És nagyon ügyes :)
Gratula a felső fogacskához :)
Bőrgyógyász mit mondott a patira?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok!

Vanillka, gratula az 1. fogacskához! Biztos a fognövesztéssel van elfoglalva, nem pedig az ücsörgéssel! Én is ezzel biztatom magam :? . Igaz Toncsinak már 2 foga van, viszont ő még csak nem is kúszik. De a popóját már emelgeti rendesen, úgy hogy remélem már a kúszás sem várat sokat magára.

Cory, Toncsinak van rendszeresen pisis, kakis pelusa is. Tegnap mérlegelés előtt, két teli pelus vettem le róla! Jól tud időzíteni :? .

Toncsi általában csak 1x ébred éjszaka, akkor szopizik. Én nem is akarom leszoktatni róla, remélem ez is segít a hízásban.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Alízoknak nagyon sok boldogságot!!
Lilinek, és Martinnak további szép fejlődést!
Nagyon cukik megint a képek.. :D
Bettinának pedig sok gyógypuszi!

Vanillka: majd ha nem feljtem el csinálok a miénkről is, kiábrándító lesz ezek után.. :D De erőteljesen álmodozunk ekkora házról! :D :D :D

Szép álmokat mindenkinek!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra
 
 


Köszi mindenkinek!

Alizoknak én is boldog névnapot :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok Anyucik és Babucik!

Alízkáknak sok boldog Névnapot!

Zsu!
Az én lánykám is tud pápázni, de csak saját magának integet a tükörben és azt mondja hozzá suttogva, hogy tátátá. Én éjszaka inkább szopiztatok, mert nem vagyok hajlandó rászokatni az éjszakai teáztatásra, vízivásra a lánykámat. Az nekem pluszmunka. A szopiról leszokik éjszaka majd idővel, az éjszakai ivásról szerintem később. Ugyanezen oknál fogva mi sose járkáltunk vele éjszaka fel-alá és így nem is igényli. A házban egy anyuka ma panaszkodott, hogy nehéz a hétkilós lánykájával állandóan járkálva elaltatni, mert van, amikor másfél óra is kell, hogy elaludjon.

Tünde!
Jobbulást Bettinának!

Rólunk: Tüncike rendben növöget, ma csak kétszer dőlt el állásból, mert leülni nem hajlandó, inkább ácsorog egy órát és akkor összeesik. Persze mindig hatalmasat döndül, aztán sírdogál egy kicsit, megpuszilgatom, aztán kezdi elölről.
A férjecskémnek kihúzták ma este hatkor az egyik bölcsességfogát. Négy gyökere volt, most a fél arca fáj, nem tud aludni, szóval nagyon ki van készülve.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Vali, új recept nincs, de én mostanában így kezdem a főzést, sütést, ajánlom: olívaolajon megpirítom a zöldséget, rizst, húst, bármit, amit főzni akarsz. Hú, iszonyú fincsi lesz így, kap egy kis pírt a kaja, aztán kezdem főzni, vagy sütni zacsiban. :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Angi! Én az Intersparban szinte mindig kapok ilyen gesztenyét, pici dobozban van a mireliteknél.

Vali! Írtam már, hogy Pötyi sem ül? Viszont ezerrel kotor, mászik, kúszik, eddig legalább nem jött le a porondról (én a nappali szőnyegét hívom így), de mivel tegnap rájött, hogy azon túl is van élet, hát mától minden nap takaríthatok, legalább egy felmosás erejéig. :(

Meli! Igen, ez IKEA szék, mi nagyon szeretjük, mert könnyen takarítható, szétszedhető, és ez nekünk nagy előny, mert rém kicsi a lakás. És pont egy vonalban van az asztallal, ami azért jó, mert ha nagyobb lesz, levehetem a tálcát és velünk ehet, be tudom tolni az asztal alá. :) Ja és 2900 forint. :)

Csajok! Ti mennyire főztök változatosan prüntyiknek? Mert azért azt a 8 féle dolgot, amit ehetnek nem nagyon lehet variálni. :(

Pötyi ma végre átaludta a teljes éjszakát, ami azt jelenti, hogy nem kellett bemenni se cucót visszatenni, se betakarni, se visszatenni a helyére (van, hogy arra ébred, hogy beakad az ágyban) és így most ki tudja mióta, de először aludtam egy huzamban 8 órát! Most úgy érzem magam, mint aki 3 napig tudna pörögni. :)

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Jó reggelt!

Alizkáknak boldog névnapot, beteg manócskáknak pedig nagyon sok gyógypuszit!

Vanillka
Fülike sem ül, csak hason csúszni hajlandó, így viszont bebarangolja az egész lakást. Minden nap takarítok!

Mi éjszaka kb. óránként kelünk és csak a cici nyugtatja meg. Ez most sajna a fogacska miatt van.
Remélem már nem tart sokáig!

Jó kis kajareceptekre én is vevő lennék!

üdv: Ildi és Füli

Kép
tildiko
 
 


Sziasztok!
Bettina már alszik, Dorina még :lol:

Vali: azért, mert cicin tudom/tudjuk visszaaltatni az nem azt jelenti, hogy éhes volt. Egyszerűen én annak tudom be, hogy jól esik neki anya közelében a fincsi tejcivel visszaaludni :)

Szelivi: teljesen egyetértek veled, én sem teáztatom/itatom/sétáltatom éjjel. Cicin 2-5 perc alatt visszaalszik.
persze aki nem szoptat már, vagy másképp akarja szoktatni az csinálja másképp, ahogy jó neki. :D

Nekem Dorina 1 éves kora körül szokott le a minden északai ébredésről, utána is volt hogy ébredt (pl. ma hajnalban is), de egyre ritkábban.
Ehhez is ugyanolyan kitartás és türelem kell, mint az egyéb gyereknevelési dolgokhoz. :P

Bartika: én nem valami változatosan főzök Bettusnak, 8-10 féle zöldséget váltogatok pipihusival, meg 4-5 féle gyümölcsöt adok és a pépeket( Holle köles, Sinlac).

Ma adtam reggel először 2 szem kölesgolyót, fogtam a kezemben és az első fogaival (mivel nincs is neki más :lol: ) rágcsálta, de érdekesen nézett rám, hogy ez meg mi a szösz??? :)

Na, felébredt rontombontom, megyek neki reggelit adni.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Annácska, Vok, Anita: hol vagytok?????
Meg aki régen nem írt!!!???

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Csajok, ti csirkemájat mikortól adtok? A Cory táblában nincs benne, az én táblámban (elég szigorú) 9-10 hótól mehet.
Anyósom csinált Bencének egydarabos csirkemájakat fagyasztva, olyan aranyos. :)

Bencén teljeséggel kitört a szeparációs szorongás, gyakorlatilag állandóan rajtam lóg. Megtanult ölelni :) , annyira édes, ha meglát, bújik, ölelget, de játék közben is van, hogy abbahagyja, odamászik, és átölel. Aztán megy vissza játszani. Néha nagyon durva, akkor csak úgy jó, ha szabályosan magzatpózban az ölembe kuporodik. Majd megzabálom, olyan édes. :)

Nálunk is azok a zöldségek mennek és gyümölcsök, amiket ehet már. Azért én arra szoktam figyelni, hogy két puffasztóbb kaja ne jöjjön egymás után. Pl. ha borsót kapott, akkor másnap valami könnyebbet főzök. Bár Bencénél nem okozott gondot a borsó sem, nem pukizik tőle többet, sőt egyáltalán nem.

Ha olyat főzünk, már megkínálom a miénkből, pl. a húslevesünkből már evett, nagyon szereti. (Mi elég lájtosan főzzük, nem sok fűszerrel.)

Amit még én szoktam: lehet kapni az Intersparban (ritkán) sónélküli fűszerkeveréket, én abból szoktam a főzibe tenni. Ez nem granulátum, hanem tényleg szárított zöldségkeverék megőrölve. Ez egy kicsit felturbózza a főzit. :)

Még egy kérdésem lenne: mi durumbúzából készült tésztát eszünk, ebben nincs tojás. Ezek szerint akkor ezt már adhatok neki főzve, zöldséggel, hússal?
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?