Sziasztok!
Végre újra itt. Már nagyon hiányoztatok. Eddig próbáltam képbe kerülni.
Ilba:
Beninek boldog szülinapot! Nagyon nagy, és nagyon szép
Végignéztem mindenki képeit, és nem győztem ámuldozni, persze hozta mindenki a szokásos formáját, de akkor is.
Rólunk egy pár szóban:
Megvolt a költözés, azóta is dobozokban élünk. Még nincsenek beépített szekrényeink, nincs karnisunk, függönyünk, szőnyegünk. Egyszerűen nincs rá időnk megvenni, röhej de ez van. Petiről nem lehet elmondani, hogy maga lenne a villámgyorsaság
Szóval jó sok feszültség volt az utóbbi időben, de szép lassacskán majd csak helyére kerül minden. Ha jól sejtem, kb. karácsonyra
Úgyhogy csak akkor hívlak benneteket házszentelőre, ha nem baj.
Úgy volt, hogy lemegyek Szentesre, de végülis az utolsó pillanatban meggondolta magát a párom, és lement anyuért, úgyhogy itt volt egy hetet, próbált segíteni.
A gyerekemen teljesen kétségbe vagyok esve. Nem eszik semmit. Csak azt a pár falatot, amit ő maga vesz a kezébe, abszolút nem lehet etetni
Nem alszik, gyakorlatilag az éjjeli 3 ébredéstől indul a számolás, és sokszor két ébredés között is csak feszeng így én sem alszom. És hogy a sor teljes legyen profi módon eltanulta a hisztitrükköket. Nem tudom mit rontottam el. Igény szerint szoptattam, nem hagyom sírni, foglalkozom vele.... stb. Még egyelőre beletörődni nem tudok, de úgy tűnik őt így kell elfogadni.. valóban???
Na de hogy ne csak panaszkodjak, tényleg felmegy a lépcsőn, anyám megtanította csettinteni az ujjával, illetve őt utánozta, de csak őt, nekem már nem csinálta
Mindenkinek integet, nagyon vicces kis fazon lett
Mindjárt jövök képekkel is.
Natasa:
utolsó hsz-ed olvasva úgy látom lassan átlényegülsz olyanná mint én voltam a felújítás alatt.
Ha eljöttök majd élőben is meg tudom mutatni, a melósok őrült dolgait, amit most már mindig néznünk kell.