Kedves Naplóm, beszámolok a mai napról - tisztára ezt érzem, ugye nem zavar titeket? Ha majd könyv írásra adom a fejem, lesz honnan merítenem!
Reggel fél 10-re értünk be. Már itthon magyaráztam Korinak, hogy ma én is megyek dodozóba, mint apa. Megérthette, mert ahogy bementünk nem ment el, sőt fogta is a kezem. Aztán öltözés irány az udvarra, kiment a többiekkel. El sem tudtam tőle köszönni!
Ebédet kellett befizetni, beszélgettem egy 10-15 percet a vezetővel. Megyek ki, és bokor mögül keresem a gyerekem. Erre egyszercsak sírást hallok, ez Kori tuti. Igen ő volt, aztán jött a hiszti, földhöz verem magam c. előadás. Már majdnem én is bőgtem, és gondoltam felhívom Lacit (még jó, hogy nincs pénzem a kártyán, meg pénz se, hogy most feltöltsük). Inkább elmentem, találtam egy turit, és búfelejtőként vettem Korinak egy pólót 300-ért. Saciék felé vettem az utam, és persze közbe útba ejtettem a bölcsit, vagyis a bokor mögül kukucskáltam. Azt láttam, hogy Kori csak ül a padon. Nem egy ücsörgős, imád motorozni,stb. Ekkor erőt vettem magamon és inkább felmentem Saciékhoz.
Jó volt ott lenni, mert kaptam a szíverősítőt, no nem alkoholról van itten szó! Már úgy belefeledkeztem majdnem a beszélgetésbe, hogy szaladtam Korihoz a bölcsibe (jó hogy ilyen közel van). Még ebédeltek, persze az ablaknál megkukkoltam. Szépen ült és evett, csak 12-kor hozták nekem oda. Gondozónő mondta, hogy szépen evett, jó volt. Erre mondom láttam, hogy sír az udvaron, egy nagyobb gyerek fellökte. Nosza gondoltam van ilyen. Erre amikor öltöztettem láttam, hogy vérzett az orra!
Ilyenkor ezt nem szokták elmondani????? Ráadásul még soha nem vérzett az orra!
Örült amikor meglátott, de nem csimpazkodott rám, viszont a szekrényéhez mentem és akkor gyorsan belém kapaszkodott!
Hazafelé jól megáztam, a cipőm is beázott, Kori esővédő alatt volt!
De szar lesz ilyen időbe valahol is kolbászolni, megyek is Sacihoz, amikor csak engedi és ha otthon lesznek!
Cas
Holnap kb. 1,5 órát lennék ott, szóval azalatt amit tudsz rendbe rakhatsz, Sebivel foglalkozok - ő lesz a búfelejtőm!
De jó lenne ilyen közel lakni az ovi, bölcsihez!