Anyapoc
Jaj, tényleg a világért sem akartalak/akartunk megbántani
! Persze, hogy aggódhatsz a helyed miatt és szerintem mi (legalábbis én) csak azért írtam, hogy ne aggódj, hogy nyugtassalak. Egy ilyen ezer fokon égő nőcire tényleg biztos mindig szükség lesz. Ha valakinek mennie kell, hát biztos, hogy nem Te leszel az szerintem.
Szóval ne haragudj, de azt azért mégsem írhattam, hogy persze, aggódj, van is miért!?
Petra
Gergővel szerintem elég sok gondom lesz, ha megjön a kistesó, mert most szinte egész nap a sarkamban van, pár hete/hónapja nagyon-nagyon anyás lett. Azt sem nagyon bírja, ha kilépek a szobából, egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy kezeli majd azt a helyzetet, hogy várnia kell rám, míg a kistesóval foglalatoskodom. Rémálmaimban mindig attól tartok, hogy bántani is fogja, amikor egy percre nem figyelek oda
.
Nagy szerencse (lapkiadási szünet lesz), hogy apánk pont akkor lesz itthon egy hónapig, amikor megszületik a Zsófi, így ketten talán jobban boldogulunk a megváltozott helyzettel.
Timi
Jobbulást Barnusnak, remélhetőleg most már hamarosan túllesz ezen a fránya torokgyuszin.
Gergő nem beteg, de valamiért extrán nyűgös ezen a héten
, most is épp az anyósom kínlódik vele, hogy aludjon végre. Alig lát, olyan álmos, de ellenkezik és hisztizik
. Apa egész éjjel ott aludt a szobájában a szivacson, annyiszor felébredt akkor is. Remélem, nem tart már sokáig ez az állapot nála, mert egyébként nem jellemző rá.
Orsi
Csak nem interneten rendeltél valamit Jocinak? Én tegnap licitáltam Gergőnek játék gitárra, Zsófinak is vettem már két rucit így. Tesz-vesz oldalt bírom, jó kis dolgokat lehet ott találni.
Szilvia
Én sem vagyok a nagy gyógyszerezések híve, de vannak esetek, mikor elkerülhetetlen és szükséges. Lehet, hogy tényleg meg kellene mutatnod egy másik orvosnak is Marcellt.
Kezd alakulni a karácsonyi bevásárlás, legalábbis Gergőnek már "rendeztem" pár dolgot. Holnap megyünk apával a játéknagykerbe, remélem, hogy mi is letudjuk részünkről az ajándékvásárlást ezzel. Legalábbis bízom benne. Egy csomó kisebb ajándékot kell venni, jövő héten névnapja lesz, aztán Mikulás, utána kistesótól is kap valamit, aztán Karácsony. Szóval gondolkozhatunk rendesen, mit is kapjon egy-egy alkalomra.
Karácsonnyal kapcsolatban: Ti mit ajándékoztok apáitoknak? Nekem ez mindig akkora gond, mert férjecskémnek semmi hobbija és káros szenvedélye (utóbbi persze örömömre szolgál) vagy ilyesmi, ruhát nem akarok ajándékozni, szóval baromira nehéz az ügy. Várok pár ötletet!
Sziasztok