Sziasztok Lányok!
A lényeggel kezdem!!!
Képzeljétek el: Az UH-on láthattam a kicsike kis potykamanónkat végre!!!! Annyira hihetetlen! Olyan boldog vagyok!
Kata -
köszi mindent, van egy aranyos nőgyógyászom, csak éppen elutazott, írtam is a hosszú levelemben csak lehet hogy éppen afölött véletlen átsiklottál, egyébként is egy kicsit ömlesztve írtam és gyorsan, talán tele hibával is mert izgatott is voltam, és kicsit elkeseredett is. Egyébként meg most amíg várakoztam, vérvételre beszélgettem egy hölgyikével aki azt mondja hogy az én orvosom már nem is vállal szülést, mire a mellette ülő hölgyike is megerősítette ebben.
Na ez megint lesúlytott picit, nem tudom miért, igaz hogy idősebb orvos de akkor is, most megint csak tanácstalan vagyok, de úgyis megkeresem ha hazajön. Igaz hogy nála a magánrendelőben nincs is UH-os készülék, de Ő minden vizsgálatra a korházba szokta hívni a pácienseit, elég egyszer elmenni a magánrendelőbe aztán mindent lerendez a korházban, nem az a pénzéhes fajta...
Zsebike drága -
Nagyon ügyi az Anyukád! De szép kis sztereo-garnitúra!
Köszönöm a szurkolást, meglett a hatása!!! Este alig bírtam elaludni, még hajnal fél 2-kor fent voltam. Járt az agyam.
Egyébként meglepetés volt az orvos, mert mintha nem is ugyanaz az ember lett volna, mint aki legutóbb. Jött időben ahogy megbeszéltük, és bár sokan álltak az ajtó előtt engem és még egy másik hölgyikét rögtön vitt az UH-hoz és rögtön meg is csinálta. CRL. 6mm, YS: 4mm és a terhesség kora 6 hét. De azzal van egy kis ellenvetésem, mert szerintem kevesebb, nem lehet annyi. Mivel pontosan tudom, hogy az utolsó rendes mensim óta kétszer voltunk együtt, igaz hogy éppen a ciklusom 13. és 15. napján, de úgy látszik véletlen nagyon jól irányzott volt!!
Máskor meg egy hónapban 15-ször is szerettük egymást és mégis semmi. Ez mégiscsak egy csodababó! Nem tudom ezt egyébként, hogyan számolják???? .....
......Tudja valaki? Hogy számolják ki hogy milyen korú a terhesség?
Hát ez történt! És azóta csak ténfergek és fogdosom az UH-os papírkát amit kaptam, és viszem magammal mindenhova, és tapogatom a pocakomat.
Megyek kicsit pihizni. Szép napot Mindenkinek!
Manó