Sziasztok!
Kicsit elmaradoztam én is, mert zsufi volt a hétvége.
Szombaton majdnem egész délelőtt, és kora délután a pelenkaszállítmányt vártam Csehországból. Délután fél 3-3 között érkezett meg, és pont lekéstünk egy vendégségről, ami meg volt beszélve. Kicsit bosszús voltam, de Ati elment, így azért nem volt olyan vészes. NEm is igazi vendégség volt, hanem egy baráti családnak kellett segíteni betonozni, mi meg mentünk volna Atival. Állítólag a kislány reklamált, hogy nem mentek a lányok
Vasárnap meg Győrújbaráton voltam egy bababörzén. Van itt egy egyesület, akik szerveztek egy helyi babbörzét, és mivel az egyesület bérelte a helyet, fizetni sem kellett érte. Ez kész szerencse volt, ugyanis EGY VÁSÁRLÓ SEM VOLT
Egy kismama bejött, adtam neki egy szórólapot, majd fellengzősen a következőket mondta:
- Ismerem.
Mikor mosolyogtam rá, és kérdőn néztem rá, azt mondta:
- Mármint a szórólapot ismerem, de még nem rendeltem semmit.
Rám néz ilyen becsmérlőn és a bajsza alatt motyogta:
- De nem is fogok.
Azt hittem hirtelen, hogy felröhögök hangosan.
Szerintem ő azt képzelte, hogy majd ezzel jól megsért engem.
Továbbra is kedvesen mosolyogtam rá, aztán elment.
Az eladók mi jól megvoltunk, elnevetgéltünk meg egymástól vásároltunk. Így én eladtam 1 db bodyt, és vettem Lilinek meg Katicának egy csomó itthoni ruhát.
Bocsi Bea, de ennek okán, megint nem sikerült megszabadulnom a cuccaidtól
Az eladótársaim szerint, akik már ilyen szempontból jobban ismerik a falut, azt mondták, hogy fejben kell egy kicsit változtatni, mert valljuk be, elég sznob ez a falu. Ez nem az én véleményem volt.
Ja, és lesz egy tök jó dolog is.
Könyvbazár lesz majd, ami azt jelenti: "Hozz egy könyvet és vigyél egyet."
Mindenki otthon körülnéz a polcon, és amiből esetleg kettő van, vagy ami nem az ő érdeklődési körének megfelelő könyv, azt elhozza, és elcserélheti másikra.
Remélem ez sikeresebb lesz.
A lányok viszonylag jól vannak. Katica kicsit náthás, és volt 37,1 körüli hőemelkedése, de már az sincs neki.
Lili jól van, neki ugyan már két napja hasmenése van, de egyáltalán nem vészes, semmi egyéb baja, eszik rendesen, egyszerűen híg neki és kész.
Képzeljétek januárban megyünk osztrákokhoz síelni. Vagyis Ati síel, én Lilivel szánkózok, Katica anyuéknál lesz. Ő még túl kicsi ahhoz, hogy kikapcsolódás legyen vele ez az egész. Bár nagyon nagyon nehéz szívvel hagyom itthon.
Ez lesz a nászutunk 4 év után
Mióta összeházasodtunk, sehol nem voltunk. Se nyaralni, se sehol. Vagyis tavasszal voltunk anyuékkal meg a két gyerekkel 4 napra, de iszonyat hideg volt, semmi program nem volt, úgyhogy még emlék szinten sem nagyon maradt meg bennem.
Enikő!
Ez tök jó lehetett.
És sikerült elmenekülni a rossz idő elől?
Bővebb beszámolót kérünk majd a hotelről
Judit!
Szerintem a legegyszerűbb, ha felhívod a védőnői szolgálatot a Lizen-ben, és megkérdezed.
Hajni!
Őszinte részvétem, bár azért így jobb, hogy most a teszt volt a rossz.
Össze fog jönni, hiszen már egyszer összejött, és sikeres volt minden!
Zsu! Piros!
Jobbulást Nektek.
Maminti!
Ez természetes, vannak időszakok, mikor így van. Aztán meg majd keseregsz, amikor Marcus egyedül akar játszani
Úgyhogy használd ki ezt az időszakot maximálisan, ahogy eddig is, olyan rövid ez az idő.
Puszi mindenkinek: Bogi