Sziasztok!
Tünde!
Sajnálom, hogy nem tudtok elmenni szülinapozni, de szerintem ez most egy-két évig van csak így, aztán ha már kicsit nagyobbak lesznek, biztos könnyebben mozog az ember. Én most voltam először este el, igaz egyedül, amikor évfolyamtalim volt, és Laci fürdette egyedül, mondjuk amúgy is ő fürdeti Bendegúzt, de tőle kapta az esti tápit is, és ő ringatta kicsit, úgy aludt el. Állítólag nem volt semmi gáz, meg sírás sem. Azóta is csináljuk néha, hogy Laci eteti és altatja el este, de ez csak úgy megy, ha nem lát engem közben, szóval én heverészek a hálóban az ágyon, várom hogy bevonuljanak a kisszobába, és aztán uzsgyi Barátok köztöt nézni.
A héten szerdán is valószínűleg ilyen este lesz, én meg el tudok menni a munkatársaimmal bulizni egyet. Persze ha sírás lesz, telefon és hazajövök.
Viszont ha éjjel felébred, csak én vagyok neki jó, hozzámbújik és egyből megnyugszik, olyankor majd megeszem mindig.
Nálunk ma apa főz megint, az illatából ítélve fincsit, én meg sütöttem Barbi féle citromos muffint mazsolával, és a közepében részben lekvárral,részben málnával. Kíváncsi vagyok milyen lett.
Képzeljétek nálunk is új korszak kezdődik lassan, Bendegúz tegnap kikéretőzött a kocsiból az Árkádban, és csak kézenfogva, vagy a babakocsit tolva volt hajlandó közlekedni, ha felvettük, hogy kicsit tempósabban haladjunk, egyből ment a nyüszítés. Jól el is fáradt estére, meg mi is. De még itthon is nagy buzgón tologatta a kisautóját. Kíváncsi vagyok mikor teszi meg az első kapaszkodás nélküli lépést.
Viszont majdnem mindennap tanul valami új szót. Már mondja azt is hogy ejnye, dádá, meg ma kétszer mondta a kiscsirkére hogy pipi. És az oroszlán meg úgy csinál hogy bááááááá.
És továbbra is annyira imád fürdeni, újabban egész testével pancsol, rugdos a lábával, csapkod a kezével, hogy minél nagyobb hullámokat kavarjon a kádban, és így persze tegnap is eldőlt, és jó nagy rötyögés lett belőle.
Ayse!
Tudom ám, hogy nem vagyunk lúzerek, csak ránézek Bendegúzra és egyértelmű!
Manka!
Milyen volt az ananászos-répás muffin? Ha fincsi én is kipróbálom valamikor.
Tünde!
Remélem Zita fogacska hamar kibújik és rágcsálhat tovább kedvére. Bendegúz meg a pikkszalámit imádja sajttal, kiflivel,és paradicsommal, olyan élvezettel csócsálja, majdnem mindennap ezt reggelizik, meg utána baracklekváros kiflifalatkákat anyu lekvárjából.
Réka!
Mi is BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk Neked így utólagosan!!
Timi!
Én se adtam még Bendegúzra kesztyűt, de most már ideje lesz, aztán lehet hogy nem is fogja zavarni, a babakocsiban újabban nem szopja az ujját, csak nézeget.
Parketta.
Bosszantó lehet, meg hát az is, hogy eláztatnak fölülről, én síkideg lennék az biztos.
Na, megyek, azt hiszem mindjárt kész az ebéd.