Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meri én is abban bízom, hogy jövő tavaszig lesz valami (pozitív) változás. Bár lehet, hogy túl naiv vagyok. :(

Örülök, hogy jobban vagy, és nagyon ügyes vagy, hogy gyógyszerek nélkül sikerűlt kikúrálnod magad! :D

Én úgy tudom, hogy a mentő elvisz a választott kórházban, amennyiben a kiskönyvben van erre utaló bejegyzés. (választott orvos pecsétje) De annyi minden változik..... :(

Esztora nyugi, de azért figyelj oda! Ha huzamosan lenne, azért nem árt a doki. Én is hajnalban keltem, mert lomtalanítás van, és a guberálok oltári nagy zajt csaptak az ablak elött. :x Aztán volt egy rémálmom..... :evil: Remélem jobban folytatódik a napom.

Orsi de jó, hogy bekukkantottál. Azért remélem kialudtad magad. Tényleg kedves, hogy hajnalban szakítottál ránk időt. :lol:
Már én is elkezdtem a matricaképeket az ablakra. :wink: Bár amilyen ütemben az halad, mikulás is elmúllik mire kész lesz.
A műhót hogyan kaparod le. Régebben én is fújtam, de mindig karistos lett az ablak. Most meg augusztustól vadiúj ablak van, és azt sajnálnám. :roll:
Most látom, hogy mától kezdve a 4. hónapot számláljuk, és a vonalzóm is előrébb lépett!
Megyek kicsit kifárasztom a leányzót! :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Meri, örülök, hogy jobban vagy.

Hajni, ugye Te is meggyógyultál már?

Fiona! Te mikor mész orvoshoz? Ugye ma? Kapunk majd képet?

ARwen! A Te képed hol marad?

Adrienna! Veled mi újság?

ÍRJATOK SOKAT!
vivi79

Fioona: bizti, hogy lesz valami, mert ez nem kizárólag a mi érdekünk. Jó játszadozást Lillával.

Csináltam megint egy LH tesztet és már - lett. Szerdán + volt, akkor beiktattunk egy kis hancúrt :oops: szerencsére.
De nem értem, a mai eredmény szerint már nincs pé-m?! Vagy téved a teszt? Ugye jól emlékszem, hogy a pé-től 14 napra jön meg. Ez tuti? Nagyon kiváncsi lettem, mert úgy éreztem ma tetőzik a pém és kiderül, hogy már túl vagyok rajta?!
Arra gondoltam lenaptárazom az adatokat és érzéseket és a mensi-hez képest visszaszámolok.
Bocsi, nem tudom ki volt, de valaki nagyon vágta ezeket a dolgokat.

Hajni mi újság, hogy vagytok? Marci hazament már???

Toti hová lett?

Orsi én is örülök, hogy előkerültél!

Többiek????

Nálunk gyönyörű az idő, de úgy fúj a szél, hogy nem lehet bírni.

Müller Péter november 27-én Miskolcon lesz és bemutatja a Szeretetkönyvét a Nemzetiben. Az nincs is brutálisan messze tőlünk, ha nem lesz ítéletidő és túl leszek a vizsgán, lehet megyünk. Csak még a páromnak nem mertem mondani. :oops:
De majd lekenyerezem valamivel :evil:

meriann

Hello!!!

Olyan jo olvasgatni Titeket!!!!
Na meg plane,hoyg egy-ket elveszett baranyka is elokerult :wink: :wink:

Orsikam,fo az optimizmus!!mar hogyne lenne masodik babad?Akinek ilyen szep kisfia van????
na ne viccelj mar!!!!!Siman lesz,csak ki kell varni (ami tudom nehez,de meglasd, ott lesz a pocakodban es elfelejted mennyit is vartal ra!!!!)

Bababutor!
En is az IKEARA szavazom :lol: :lol:
Tutijo arakon vannak jo kis butorok,es ugy ahogy mondjatok komod meghasonlok,siman mehet a gyerkocnek,ami amugy nem gyerekbutor!

Gyomoreges:nekem is sokszor van!!Nagyon sokszor!Bar most mar kezd alabbhagyni.nalam az valt be,hoyg mindig van nalam ropi meg keksz (probalok ebbol egszsegesebb muzliset,rostban gazdagot venni,stb) es akkor bekapok parat es elmulik.Egy idore :lol: Ezt ajanlom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiona mennek a drukkok!!!!!!!
majd jelentkezz ma,hogy mi volt!!!
A receptet en meg Stahltol szedtem anno :lol:

Meri,orulok,hoyg jobban vagy!!!!!!!!!!!!! :wink:

Hajni,Neked is orulok,hoyg most mar tul vagy a nehezen,de azert nem kellett volna nekiugrani a haznak egybol! :wink: :wink: :wink:
Marcus mikor megy haza???

Latom Mindenki karacsonyi lazban eg :lol: En is!!!!

Most meg doooogozzzunk!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Meri,szerintem cseppet se torodj az LH eredmennyel!!!! :wink:
Mint mondottam nem egy baratnom babas,akinek soha nem volt igazan egyertelmu vagy + LH tesztje! :wink:
Amikor + volt,akkor a tesztcsikod olyan eros vagy erosebb volt,mint a kontroll csik?
Mert elvileg,ha nem annyira eros,hanem halvanyabb,az - eredmeny.
Ha engem kerdezel,szerintem meg kesobb lesz pe-d,de nem tudom...(csak abbol indulok ki,hoyg kb egyforma hosszu ciklusunk van es nekem a 19.napon lett a nagyon +,majd 20, 21.napon is meg +)mert en is ereztem,es aznap amikor ereztem csinaltam LHt,es majdnem leugrott a tesztcsik,kb dupla olyan eros volt,mint a kontroll.Es utana meg 2 napig egyforma erossegu volt a 2 teszt.
Sajna mas osszehasonlitasi alapom nincs,mert csak egyetlen egyszer csinaltam LH tesztet,ekkor. :wink:
De inkabb a megerzeseidre hallgass,mint az LHra :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!
Meri szerintem sem, tudod nekem egyik se lett egy kicsit sem pozitiv.Fioona igérem odafigyelek.Azóta nem jelentkezett semmi.
Azért ma pihenek dolgozni holnap is tudok R. ugysem lesz itthon.

Bridzsi

Kép
esztora

Nem tulajdonítok neki nagyobb jelentőséget, mármint az LH tesztnek. Mindenesetre lerögzítettem minden dolgot róla, aztán mensikor visszaszámolom és kielemzem. Majd megírom, hogy mi lett az eredmény.
Ezzel a teszttel most olyan lázba jöttem, de nem a baba miatt, hanem nagyon izgatja az agyamat, hogy a megérzésem és valóság, na meg a tudomány mennyire fedi egymást.

Esztora: mindent csak mértékkel. Ne hajszold túl Magad.

Arwen: inkább én is az ösztöneim felé hajlok, mint egy műanyag eredményére.
Melyik lett erősebb már nem emlékszem :roll: , akárhogy is agyalok. De végül is mindegy is, mostanra sokkal jobban vagyok és akciózunk ezerrel (mostantól). Abból baj nem lehet.

Katával mi van vajon? Hátha beugranak a hiányzók mostanában, addig is beszúrom a táblákat.

meriann

Kép
Kép

Rendben van? Szóljatok, ha téves adatok szerepelnek!

meriann

Esztora Te ingáztál esetleg? Van már gyereked?

Anitamamitól ugyanezt kérdezném?

A többség azért kismama a csapatban. Szerintem ez nagyon jó arány.
Remélem Karácsonyra minden leendő kismamához beköltözik minimum egy pocaklakó !

meriann

Ha levizsgázom sikeresen utána csinálok majd egy remélhetőleg klassz kis téli táblát!

meriann

Szia Meri!
De jó, hogy feltetted újra a táblát. Jó így egyben látni a csapatot.

Vannak páran, akik mostanában nem jelentkeznek.
Pl: Anita, Angyal, Nán-dorka, Benita, Kata, Tímea, Vani,Csibe, Erzsébet, Fanny,Odry
Hol vagytok Lánykák?? :cry:
vivi79

Nem ingáztam,és nincs még gyermekünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok, megjöttünk! :D :D :D

Kép

Ime a sztárfotó. Nagyon rug-kapált, meg is jegyezte a doki, beleizzadt mire lemérte. A nyaki redő 1mm.
Sztem felköthetjük a gatyánkat, mert a Lilla mindig nyugodt volt, meg is jegyezték, és olyan baba is lett. Ebből azt a következtetés vontam le, hogy ezzel a bébivel lesz dolgunk! :twisted:
Még videót is kérhettünk volna, de nem tudtunk rólla. Majd legközelebb. :D
Nagyon édi volt, és most már egy kicsit meg is nyugodtam, hogy láthatjuk.
Egy ismeretlen doki volt, de rendes volt, nem úgy mint a régi. Ennek is nagyon örültem. Közvetlen volt, régen meg futószalag érzésem volt mindig. Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

De édes!Nagyon vidám babó!
Tudjátok mit eszek egész du.-án mandarint,narancsot és a ráadás kakaó!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Húúú Fioona,
ennek a picurnak már egész babaformája van :)
Nagyon édes!!!!!

Mééég ilyen fotókat többiek!

Esztora,
helyes, csak így tovább a sok gyümivel.

Orsi,
örülök, hogy előkerültél és tetszik a hozzáállásod.

Igyekeznünk kell, mert a fa alá mindenkinek be kell tennie a babócát :wink:

Kép
bodzi

Fioooooooooonaaaaa,de joooooo!
Nagyon szep baba!!!!!!Annyira hihetetlen,hoyg mennyit nonek hetek alatt!!!!
Nagyon orulok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es plane orulok,hoyg a doki normalis volt,ez annyira fontos!!!Meg egy ilyen csodalatos vizsgalatot is el tud rontani,ha a doki egy taho.......
Akkor jol indula hetvege :wink: Szuper!

Bizony sokan eltuntek..ahogy Vivi irja...
nan dorka remelem jol van,mert mikor legutobb itt ovlt,nagyon-nagyon rosszul volt,minden kijott belole,es fekudnie kellett...remelem jelentkezik hamarosan..
Toti draga...mi lehet vele?Hianyzik... :?
Kata az ikrekkel?remelem jol vannak ok is!!!
Adrienna,Benita...es meg sok Kismami....azert jelentkezhetnetek irgum-burgum!!!! :shock: :shock: Na es a leendo Kismamik kozott is van egy-ket renitens! :wink:
Varunk Titeket!!!!!!!!!!

Mi elmentunk Dragammal kajalni,aztan en hazajottem,mert annyira faradt vagyok
:( O meg ugyeket intez :wink: En meg pihikezek!!!!
Itt a hetvege!!!!De jooooooooooooooooo!!!

Mindenkinek jo hetveget!!!!!!!!
Majd benezek hetvegen is persze! :wink:
Pusz

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Lányok!

Ragota: nagyon szép pocid van már. Tényleg nagyon csini kismami vagy :)

Esztora: örülök, hogy rendben minden a babáddal és hogy láthattad.

Fiona: nagyon jó fotó :) Örülök, hogy minden rendben van veletek is.
Az én gyermekem is végig kavart a kezével, lábával, nehéz volt lefotózni.

Akkor jöjjenek az én fotóim, ahogy ígértem. Nem a legjobb minőségűek, de azért remélem látszik a lényeg. Ja, és a bébink egy kis ufócska még, de nekem akkor is a legszebb :)

Kép

Kép

Pusssz Mindenkinek!
szerika

Sziasztok

Szerika, Fiona, nagyon jóók a képek!!!! Hihetetlen, hogy már ekkora a bébitek!!!!!

Ragota, végre egy pocis kép :D Tessék a többi kismaminak is megosztani velünk!!!!
Most egy kicsit irigykedem :)

De persze tudom, hogy már nekem sem kell sokat várni mindezekre.

Vivi, meg tudtam végül nézni a fotókat, nagyon szupi lesz a házatok! A költözést még az idén tervezitek?

A fertilityfriend.com nekem nagyon bejön, most elkezdtem hőgörbét vezetni, LH tesztet, mindenféle tünetet, hancúrozást stb lehet vezetni rajta, szerintem tök jó. Utólag sokat lehet tanulni belőle, meg engem is érdekel, hogy az LH teszt és a megérzésem hogy fedi a valóságot.

Pusz mindenkinek!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Köszi lányok a kedves szavakat! :D
Szerika nem is ufó! Nagyon aranyos babi! Punk-tum! Vitának helye nincs.
Viszont kérdeznék valamit a kismamiktól. Nekem elvileg ma volt a 12. hét első napja. A baba CRL értéke 61mm. Na most, ami nekem van kismama újság, azt írja, hogy a 14. héten 5.4 az átlag. Nektek mekkora a babátok kismamik?

Viky vezesd csak a gőrbét, mert Arwennek is, meg nekem is, abba a hónapban jött össze a bébi, mikor elkezdtük! :wink: Remélem te is folytatod a hagyományt. 8)

Jó éjt mindenkinek! Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Oké Fiona, értettem, nem ufó :D
Nekem kedden volt 62,7 mm-es a drágám. Van egy nagyon jó oldal, a www.mamanet.hu és ezen az oldalon balról van olyan, hogy magzati méretek. Ezt nézd meg, ez nagyon jól belövi, hogy hány hetes vagy. Nekem a papíromra kedden azt írták, hogy 12 hetes 4 napos vagyok. Pedig akkor a mensim szerint 11 hetes 3 napos voltam. Szóval fog. sincs, hogy akkor most hány hetes is vagyok tul.képpen???

Vicky: én is vezettem a fertilityn a görbét és tényleg nagyon jó program. Az első emlékem a babáról a görbém. Aztán meg a pozitív teszt. :)
szerika

Sziasztok!

Nem tüntem el csak nagyon zűrös minden!

Fiona, Szerika,

nagyon aranyos a babátok. Nálunk az összes sztárfotó ki van téve és mindig rácsodálkozunk, hogy a kis pöttyöcskéből már milyen nagy baba lett. Fantasztikus dolog. Nekem mindig nagyobbnak mérik a babát. Hivatalosan mindig annyi idős, amennyi az utolsó mensitől számolva. PL. én ma elvilleg, a mérete alapján betöltöttem a 17. hetet, hivatalosan még nem.

Kép
Kép
adrienna

Meri, visszajött az iwiw-es meghívó :evil: Újra elküldtem a másik címedre. Remélem, most sikerrel jár, mert komolyan nem értem mi a baj :roll:

Kép
Kép
adrienna

sziasztok!

jó hétvégét mindenkinek,szépen süt a nap erre felénk.takaritok de nagyon utálom.
hát én még nem láttam szinte semmit az uh.majd 1és 1/2 hét múlva.
Szerika ne aggódj nekünk kiskutyánk van...ez a demo neve.
azt néztem a táblázatban hogy jó sok májusi babánk lesz!én is akkor születtem.miénk júliusi ahogy a fél család még egy rák csillagjegyű...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Egy kis karácsonyi hangulat? :wink:

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fioona

Szerika megnéztem a mamanetes oldalt! Köszi szépen! Akkor nagyjából jól vagyunk. Hát..... nem ez az első eset, hogy butaságot látok a kismamába. De azért szeretem! :wink:
Adrienna azért remélem nem komoly a helyzet. :shock:
A takarítás egy részét, én apára bízom, mert rosszúl vagyok a tisztítószer szagától. Inkább nem részletezném mi történik. :oops:
Sőt, újabban a hústól is. Na azzal nem tudom mi lesz. Nem tudom mindig átpasszolni. :( De a márványsajtosat nem is fogom!

Ha borzolhatom még az idegeket, egy kis skarácsonyi hangulattal:

http://snowflakes.lookandfeel.com/index.html?taf=receiver
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16959_rs.swf (klikkeljetek a szarvasokra! :lol: )

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!

Fiona, nagyon jók ezek a képek :) Nekem tisztára karácsonyi hangulatom van már egyébként is...

Csajszik: nem tudjátok, hogy terhesség alatt lehet-e festeni hajat? Bár én már vagy kétszer is festettem, amióta terhes vagyok és olyan vegyes véleményeket hallottam ezzel kapcsolatban. Mi a véleményetek?

Pusszz Mindenkinek!
szerika

Sziasztok!!!

Fiona,ez a renszarvasos marha jooooooooooooooooooooooooo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem 5 mm volt a 6.heten a baba,amikor voltam a dokinal.
A Te mereted teljesen jo! :wink:
De ez a honlap (koszi Szerika :lol: :lol: )tok jo!!! :wink:

Esztora,nekem is kellene takaritanom,de nem biiirok!!! :(

Par napja engem is kerulget az emelyges,hanyinger,de foleg estefele.... :?

Adrienna,de jo,hogy benztel!!!!
Zuros???Remelem azert jol vagytok!!!!Irj,ha lesz idod, tobbet!!!!

Vicky,jol irja Fiona, a hogorbe vezetese meghozta a babot nalunk! :wink: :wink: Ugyhogy hajraaaaa!!!!!
Nekem meg nincs pocim,ugyhogy nem igazan tudok kepet produkalni.... :(

Szerika,wow,de nagy ez a baba!!!!gyonyoruseges!!!! :wink:
Olyan hihetetlen,hoyg ilyen picin mar mindenuk megvan!!!!!De varom en is a kovetkezo UHt!!!!!!

Na en is beteszek egy kis hangulatkelto kepet :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

ma csajos napom volt barátnőimmel moziban voltam és képzeljétek el ki kellett mennem pisilni,ilyen azért még nem volt.
nap sikertörténete vettem csizmát!!!!!hosszú szárú pici sarokkal és 22 e ft...mindig felháborodok az árakon!
Hajfestésről ezt olvastam a kismama 9 hónap különszámában.a festékből azért felszivódik egy kevés a bőrünkön keresztül,ezért az első harmadban ha nem is tilos,de nem ajánlott ez a fajta hajszépités.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Zűrös sajnos, de nem a baba miatt. Sok a munka és új munkák is jönnek. Persze mind majd januártól, de elő kell készíteni a terepet. Na és hangot adtak annak, hogy az utolsó pillanatig dolgozni fogok. Na én meg mondtam, hogy természetesen, amig nem érzem "terhesnek" a dolgot. Meg aztán a nagy hóban tudjátok ki fog bejárni... :lol: Szóval semmi gáz. Leszámítva, hogy alhasamnál folyamatosan szurkál és húzódik, de azt mondta a dokim, hogy a szalagok nyúlnak és azt érzem. :roll:

Többiek hogy vannak? Tesztelők? Kismamik?

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Arwen nagyon szép a kép, amit feltettél. :D A rénszarvasos nagyon menő nálunk is. Órákon keresztűl tudná nézni a leányom. :roll:
Most láttam, hogy már 7 hetes is elmúlt a bébid! :shock: Így rohan za idő!? Adriennáé meg 16 hetes! Húúúúúúúúú...... AFP eredmények? Bár gondolom, még várni kell rá.
A hajfestésről én is azt hallottam, amit Esztora. Viszont vannak természets alapanyagból készítettek is. Talán bio, vagy natur boltokban érdemes kérdezősködni.
22.000-ért csizma? Még nem is olyan húzos. Sajnos! :evil:
Én is venni akarok, de itt nem kapni normálisat, majd fel kell menni Győrbe.
Sziasztok, szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Drágáim!!!
:cry: :cry: :cry:
Nem küldte el amit az előbb írtam, úgyhogy megint begépelem....

Szóval remélem mindenki jól van, sajnos nem nagyon tudtam tájékozódni, mert főoskolán voltam, és netünk sem volt a kiszolgálónak hála...:(

Hajnika :D
Remélem jobban vagy már!! Vigyázz ám magadra nagyon!!!

Fioona :D
Gyönyörű gyerek!! Mondjuk Lillát elnézve sejthető volt, hogy így lesz ;)

Ágota :)
Bájos pocak! Egyszer majd csak lesz nekem is....:)

Erika:D
A te Bébikéd is gyönyörű!!! Viszont azzal a nyomorult postással csinálnunk kell valamit, mert megint elkeverte a pozitív tesztem...:(

Rólam annyit, hogy csütin megjött, 25 napra :?
Úgys fest most így kompenzálja a szervezetem a múlt havi 4 napos késést.

A karácsonyis vonalzók isteniek, tök durva, hogy megint mindjárt eltel egy év!!!

Millió puszi mindenkinek :)

porsika

Sziasztok!

Porsika,pedig ugy drukkoltam!!!De most mar tenyleg szetverem a psotast arra feletek!!!!
A kov honapban tuti odaer a + teszt!!!! :wink:

Fiona,bizony telik az ido!!!!!
Hajfestes:engem erint :wink:
De azt mondjatok,ha tul leszek a 12. heten,akkor mar lehet?
Mert nekem muszaj lesz akkor,mar most is bena.... :( Vagy nem tudom mi lesz.
De en is azt hallottam,hoyg az elso 12 hetben nem ajanlatos,de aztan lehet.

Esztora es baratnoidnek mar elmondtad?
En is :wink: :wink: vettem csizmat,de nagyon nehezen sikerult.Az enyem ektalpu,es nagyon jol nez ki!!!!!!!Sotetbarna es hasitottbor :lol:
Eddig kb 7-8 centis cipoket csizmakta hordtam,de errol le kell allnom,mert nem kenyelmes..ugyhogy most ilyet vettem!De borzaszto a valasztek..szerintem.
Ja es marha jo araon vettem, 16 ezerert.Rohej,hoyg erre azt mondjuk ez jo ar!!!

Adrienn,szerintem ne foglalkozz azzal,hoyg ok mit akarnak..marmint,hogy az utolso pillantatig dolgozz,az szamit,hogy Te meddig birod.
Ha kiiratod magad a dokival,aligha tudnak barmit is csinalni....!!!!!!!! :wink: :wink:

Nekem ma eleg eros hanyingerem van,eddig 1 kiflit sikerult sajttal meg paradicsommal megennem,de semmi mast......
De azert probalkozom,mert tudom,ha eszem,akkor jobb,de nehez raszanni magam..semmit nem kivanok!!!!
Fozok egy kis kafiolllevest,hatha azt megeszem...
Puszi Nektek!

Kép

Kép
arwen07

Adrienna: köszi tegnap megjött a meghívó és regisztráltam is.

Nagyon szépek a babucik.

Most sajna eltűnök 1, 5 hétre, mert megint szorít a vizsga. De aztán jövök!

Addig is pusz MINDENKINEK!

Porsika: milyen szép is lesz karácsonyra értesülni a jó hírről! Majd meglátod, hogy sikerül, én nagyon drukkolok és +++++++++++!

Vigyázzatok Magatokra!

meriann

Meri remélem végre túlleszel ezeken a vizsgákon, és nyugodtabb szakasza következik az életednek!

Hajfestésről tényleg nem tudok többet, mint Esztora, telán mások okosabbak, és holnap tudnak válaszolni.

Azt mondjátok meg, hol vesztegetnek 16 pénzért jó csizmát? Azért képeslennék felvonatozni még Pestre is. :twisted:

Porsika nálatok mindenki ilyen megbízhatatlan? Postás, net szolgáltató.......
Ha ilyen változó lett a ciklusod, a legjobb amit tehetsz, hogy tényleg a természetre bízod magad. Bár mintha azt olvastam volna, hogy talán az E vitamin szedése, szépen beállítja a ciklust. De inkább Szerika tudna nyilatkozni erről, mert ha jól tudom, ő írogat is abba a topikba.
Mindenesetre bízzunk a legjobbakban, és továbbra is drukkolok ezerrel mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Szép estét, sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Arwen nem mondtam ég el.meg várom a következő uh-t és utána.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni, nem tudod véletlen hol van az új Árkád bevásárlóközpont Győrött?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

3 napja nem voltam gépközelben sem. Köszöntés-köszöntés hátán. Ettünk finiket mindenhol. :lol:
Meg hazahoztuk a nagylegényt és pótoltuk a lemaradást. Meg bevetettük magunkat sogornőmékkel a diva világába és vásároltunk. 8)

Most is csak nagyjából olvastam vissza, holnap melózok majd akkor ott pótlom. :wink: :lol: :lol:

Fioona:
Az Árkád a régi Rába Vagongyár helyén van. Az Interspártól nem messze. Mond mit ismersz Győrben és ahozz viszonyítva mondom. :wink:
Én pont ma vettem szupi csizmát 16.990-t az Árkádban. Meg még egy halom göncöt. Mindnkitől manit kaptam szülinapomra, na most jól el is költöttem, még a jövő évit is. :lol: :lol:
Vettem egy csomó gatyát, felsőt, kabátot, meg a csizmát. Apjuk azon poénkodik, h milyen jó is ez, főleg h ma pocakosodok és nem tudom majd hordani. :lol: :lol: :lol:

Merike:
Gyere amilyen gyakram csak tudsz.

Porsika:
majd decemberben. Tudod, megmondtam h mi együtt babásodunk és mvel ez a hó nekem is elúszott....Szval majd decemberben a karácsonyfa alá... :lol: :lol: :lol:

Arwen:
hányinger :evil: Remélem jobban leszel hamar.

Na eddig jutottam, folyt.köv.
Vendég

sziasztok,

Hajni, tök jó, hogy tudtál vásárolni, én is imádok ruhákat venni, de most a ház miatt már egy fél éve kb. semmit nem vehettem :cry:
Még néhány hónapig ki kell bírnom.

Szerika, Arwen, Fiona-remélem, én is csatlakozom a hőgörbés "dream team"-hez :)

Meri, kitartás és sok sikert!!!

Én most elég furán érzem magam. De inkább nem mondok semmit. Kb. 1,5 hét és tesztelek!

A héten nem leszek, szerdáig külföld már megint sajnos, semmi kedvem hozzá :(

Úgyhogy most kívánok szép hetet mindannyiótoknak!

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Ja és Porsika, fel a fejjel és jó hancúrozós hónapot kell most csapnotok :wink:

Kép
vickybabe

Orsi, te meg mindjárt tesztelsz!!!Drukkolok Neked!

Kép
vickybabe

sziasztok!
Olyan sokat termeltetek péntek délután óta, alig bírtam olvasni.

Fiona, Szeri: gratula a képekhez, nagyon szép bébik. Olyan jó Nektek, ugye nem baj, ha irigykedem?

Fiona: a karácsonyi képek nagyon jók, olyan hangulatom lett tőlük, hogy szívesen mennék már ajándékot vásárolgatni, csomagolni, vagy akár fát díszíteni.

Vicky: már többször írtam, hogy karácsonyra szeretnék költözni, de ahogy közeledik az ünnep, egyre kevesebb esélyt érzek. Nem mondom, hogy letettem róla, de próbálom nem túlzottan beleélni magam, mert félek, nagyot fogok cssalódni.
A vásárlással én is hasonlóan vagyok mint Te. Nagyon szeretek vásárolgatni, (főként felsőket) de az építkezés miatt mostanában semmire nem futja. Akkor van új ruhám, ha nővérkém vesz nekem.

Tegnap megint úgy ébredtem, hogy fel vagyok fázva. Volt kéznél gyógyszer, hamar vettem be, így aránylag hamar jobban lettem. Ami viszont kicsit aggaszt, hogy mi van, ha esetleg valaki már lakik a pockomban? Szerintetek árthat neki (már ha ott van egyáltalán) így az első napokban? Hajni, Meri ???? Ti voltatok hasonló helyzetben.

Írjatok. szép napot mindenkinek.
vivi79

Sziasztok!

Porsi,
ne mááááá :(
Úgy drukkoltam.

Kismamik,
köszönjük a fotókat, mindegyik babuci csodaszép. :lol:
Szeri, szerintem már a tiéd sem ufó :)

Hogy vagytok ma?

Kép
bodzi

Sziasztok!

Tiszta karácsonyi hangulatom lett ezektől a karácsonyi képektől, úgyhogy én is csináltam karácsonyi tickert.
Egyébként hol lehet ilyen képeket letöltögetni, nem tudjátok?

Köszi a hozzászólást hajfestés témában. Hát nekem már amúgy is mindegy, ha három hónapig nem lehetett volna, mert én festettem... remélem nem lesz gond. Egyébként pedig a fodrászok is vegyszerekkel dolgoznak és például az én fodrászom terhesen végigdolgozott 8 hónapot, na neki mennyi vegyszer kerülhetett a szervezetébe, de egészséges a babája, így remélem, hogy én sem ártottam a hajfestéssel.

Köszi a dícséreteket mindenkitől a babánkat illetően, jól esik.

Porsika: a fránya vigye el ezt a .... postást!!! Valami új stratégiát kell kitalálnom... ez így nem lesz jó. Inkább küldöm az angyalkával a karácsonyi fa alá jó? :)

Adri: muszáj ebben az évben végig dolgoznod? Nem tudsz eljönni hamarabb? A lényeg, hogy ha terhesnek érzed a munkát, akkor mindenképp gyere el szabira, vagy táppénzre. Az idegeskedés, túlhajtás nem tesz jót, vedd figyelembe, hogy mostmár ketten vagytok. :wink:

Hajni: ezek szerint meggyógyultál? segített a fülgyertya?

Meri: jó tanulást! Amint tudsz gyere ismét!

Vicky: nem rakod fel a görbédet? jó pár nap múlva is. Szívesen kielemezném :wink:

Vivi: nem gond, irigykedj csak nyugodtan.... aztán majd eljön az idő, amikor mi fogunk :)
Egyébként ne aggódj a gyógyszer miatt. Én is fel voltam fázva, amikor először nekiálltunk a gyerekprojektnek és pont ilyen félidőben, amikor már megfoganhatott. Szóltam a dokinak, hogy még nem derült ki, lehet terhes vagyok, azt mondta, hogy ez nem számít még, ez nem árthat még a gyereknek és felírt egy teljesen normális antibiotikumot, amire rá volt írva, hogy terhesek nem szedhetik. Szóval orvos-forrásból tudom, hogy ez még nem árthat. Ha meg akar foganni, akkor meg is fog, nem akadályozhatja meg semmi és nem fog ártani neki a gyógyszer!!!
Egyébként én is sokat szenvedtem a felfázással...

Bodzi: köszi. Már én sem látom annyira ufónak, csak szokni kell a kinézetét :) Veled egyébként mi a helyzet? Hogy vagy?

Arwen: még mindig rosszul vagy?

Bocsi, akinek nem írtam név szerint...
Mindenkinek szép napot!
szerika

Sziasztok!

Meri,drukk a vizsga miatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztan amint tudsz,gyere!!!! :lol:

Hajni,orulok,hoyg jobban vagy!!!
A vasarlas meg kulonben is gyogyit!!!! :wink: :wink:
Nekem is vettunk egy raklap ruhat mielott jott a baba :lol:
Pont vettunk egy nagyon-nagyon tutko telikabatot,es meg mondtam is Dragamnak,hoyg hat ebbe nagy pocak nem fer.....tok karcsusitott nocis kabi :lol:
Es kb 1 hetre ra lett + a teszt :lol: :lol:
Remelem nalatok is inkabb a ruhaknak kell meg Rad varnia,mint nektek a babara :wink: :wink: :wink: :wink:

Tesztkozelben vagyunk csajok,paran nemsokara elerkeznek a kapujaba!!!!Hu en ugy drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky,Vivi,hat igen, a haz az ilyen,minden penzt felemeszt... :( De aztan gondolajtok bele milyen szuper erzes lesz majd bekoltozni,meg rendezgetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi,sajnalom ezt a felfazast..... :(
Szerintem sem lehet semmi baja a babanak ilyenkorai stadiumban.
Gondolj bele,hanyan vannak,akik nem tervezik a babat es ugy esnek teherbe!Azok nem szoktam sem egeszsegesen elni,sem gyogyi nelkul lenni..stb Es a babak makkegeszsegesek lesznek!
Szerintem ne agodj,minden rendben lesz!!!!!!!! :wink:

Bodzi,Nalatok sincs mar messze a teszt :lol: :lol: :lol:

Szerika,nem hiszem,hoyg barmi lenne,hogy befestetted a hajad.
En azt hallottam,hoyg ez manapsag amugy semolyan,mint regen volt.Mert modernebbek az anyagok,amik a hajfestekben vannak..stb...
Rosszullet:haaaaaaaaaaaaaat neha bizony ramtor...
nem kifejezetten hanyinger,hanem olyan emelyges..
Tegnap egesz nap egy kiflit ettem,aztan estere birtam enni normalis kajat,addig semmit nem kivantam.......
De nem banom,ha a baba jol van,csak legyen!!!! :wink:

Ugy haza tudnek mar menni,nekem mara eleg volt a melobol.... :lol: :lol: :lol:
Elkepzeltem,hoyg bevetem magam az agyikoba,egy kis kakaoval,egy konyvvel....hmmmmmmmmmmmmm
Na jo,nem kinzom sem magam,sem Titeket
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nem is írtunk sokat hétvégén. :oops:

Hajni az Interspart tudom hol van. Diego áruház van mellette ugye?
Viszont a régi Rába Vagongyárt nem tudom melyik. Mi vonattal megyünk. Onnan az Interspárig, simán megy a dolog, de annál tovább nem voltunk még. :roll: :oops:

Arwen nekem is karcsúsitott kabim volt az első terhességig, és simán elég volt. Bár azt hiszem 1 hónappal hátrébb voltam akkor mint te. Azért gondolom feltudod avatni még azt a kabátot. Arról már ne is beszéljünk, hogy a poci a legjobb, legszebb ürügy egy plusz kabátra. :wink:
Én írok neked igazolást, ha gondolod, de nem hinném, hogy elfogadják. :(

Szerika!
http://www.karacsony.lap.hu Itt találsz linkeket, ahol karácsonyi háttérképeket tölthetsz le. Meg persze sok egyébb szépséges, és finom dolgokat. :wink:

Bodzi én ma s××××l vagyok! Fulladás, erőtlenség, csupa keringési nyavalya. :cry: A kajával se jutottam még dülöre, megy az "Arwen" féle "nemtudommitegyek".

Vivi, hogy hogy nem tudod elhagyni ezt a fránya felfázást. Homeopátiás bogyót próbáltál már? Remélem mihamarabb rendbejössz véglegesen!

Viky, Meri remélem amint lehet jöttök, mert hiányoztok!

Mindenkinek jó karácsony, és babavárást!

KépKép
KépKép
fioona

Fiona, Angyalkrisz: nektek mikor kell menni az AFP vizsgálatra? Nekem ma adott időpontot a védőnő és a 11.29-et adta. Mostmár tényleg nem tudom honnan számolják a heteket... elvileg 16 hetesen kell menni, de én akkor még utsó mensi szerint 14/4 leszek. A doki 12 hetes uh-ja szerint pedig 15/5. Tehát inkább a doki által adott hetek lehetnek a mérvadóak...

Adrienna: bocsi,ha elkerülte a figyelmemet nem tudom írtad-e, hogy te voltál mostanában AFP-n? Ez egy vérvétel tulajdonképpen, vagy milyen vizsgálat?

Arwen: hmmmm.... kakaóóó... meleg ágy.... de jól hangzik.... te tudod ám az ember idegeit csigázni :D
szerika

Fioona,
Szegénykém, jobbulást. Jól kivesz ez a babó. Meg gondolom a pici lány mellet sem unatkozol :)

Arwen,
elálmodoztam én is a kakó+ágy kombinációról :)
De egy telefon felébresztett :lol:

Szeri,
köszönöm kérdésed, én jól vagyok.
rágyúrtunk és gyúrúnk erre a hónapra, meglátjuk mi lesz belőle. :oops: De az még majdnem két hét, úgyhogy nem is idegelem addig magam. Ráérek még bőven :)

Vivi,
jobbulást Neked is!

Orsi,
mizujs, Neked már lassan itt a teszt ideje. Nagyon szoratok Neked!!!

Kép
bodzi

Szerika én december elején megyek AFP-re. Az utolsó menstruáció első napjától számított 16. héten pont. Ez egy sima vérvétel, amit UH követ. Te semmi különbséget nem fogsz észrevenni. Sztem 1 hét eltérés nem olyan nagy gáz.

A kakaós lazítást én is elképzeltem, de nálam az lett a vége, hogy Lilla kiverte a bögrét a kezemből, miközben a könyvet próbálta megszerezni. :D Mivel nagyon hasonlított egy rémálomhoz, inkább kihagyom. :roll: De egy teát bedobok azt hiszem. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Kolléganőm itt ül a nyakamon, nem nagyon tudok írni, csak olvasok.
Majd holnap jövök. Addig is jók legyetek, mindenki vigyázzon magára.
A betegeskedők gyógyuljanak, a kismamák nyavalyái (j, vagy ly??) pedig távozzanak.
Puszi: Vivi
vivi79

Sziasztok!
A hajfestésről azt hallottam, hogy nem a fejbőrön felszívódott vegyszer káros, hanem a belélegzett anyag. Jól szellőző helyiségben lehet. Első 3 hónapban nem javasolt, utána elvileg nem árt a festés.
vivi79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?