Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sonjus, a fagyasztott csirke címre én is szeretnék pályázni, 36.2-n megálltam, se PÉ, se semmi... :cry: :shock:

Purc, sajnálom! Majd most! :D

Lufisztori: :D Én is vizuális vagyok... :lol:

Mér nem történik már velem valami???? :shock: Kép
szilcsi

Szirom,

Igen jól érted, minden ugyanúgy történt kivéve a sürgősségit... :cry:

Többiek nagyon köszi, édesek vagytok. Nagyon sokat jelent nekem.

Pussz, azért mennek a drukkok.

Coca, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Csajokról friss képek :)

Van magának bányász engedélye?????? Viola turkál :)
Kép

Álcázzák magukat mintha nem lennének rosszak :lol: Itt láccik, hogy genygélkedünk....
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Purc: Én is nagyon sajnálom :(

Ilcsi: Mit szeretnél mi történjen???? :wink: :D

ceniko
Szeged

A Jónás-módszerről: nem tudom pontosan leírni, de valami olyasmit takar, hogy azokon a napokon a legtermékenyebb a nő, amikor a hold pontosan ugyanúgy áll, mint a születési idejekor.
Egy külföldi honlapon találtam rá a kalkulátorra, amelybe be kell írni a születési adatokat pontosan, és nekem egy évre előre kiadott egy táblázatot, hogy mikor vagyok a legfogamzóképesebb. (vagy valami ilyesmi) :lol:
Állítólag sokaknak bejött már ez a módszer, amely azt is megmutatja, hogy melyik hónapban milyen nemű baba foganhat.
Az enyém: Kép
szilcsi

Purc, sok erőt neked, de nézd a jó oldalát, legalább azt tudod, hogy a fogamzásig simán eljuttok! (Én még azt sem tudom, lesz-e PÉ-m...)

Úgyhogy hajrá, csak előre nézz mindig! :D

Ja, egyébként itt a babaneten is van egy jónásos topik, asszem ott volt a webcím.

Enikő, PÉ-t szeretnék, de izibe!!!!! MOST!!!!!!!!!! :D :twisted:
szilcsi

Jónás-módszerhez: sokszor egybeesik a mensessel, állítólag az sem baj - tehát köze nincs a biológiához, a pé.-hez. Én is kinyomtattam már az enyémet, de eddig (4 hó) nem vált be.... Vesztenivalója nincs...

Kérdésem: elvileg akkor vagy terhes, ha pé. után felmegy, majd pár nap múlva leesik a hőd? Vagy hogyan van? Köszi a válaszokat előre is. :oops:
snufi

Purc! Annyira sajnálom, és nagyon átérzem, hidd el! Nem volt rég :( Viszont én most a helyedben azt hiszem kivizsgáltatnám magam, mert lehet, hogy valami nem stimm.

Hányadik napon teszteltél most?

Enikő! Bányászlány :lol: Szépek a csajszik!

Az utakon mindenütt vannak hülyék, de én meg úgy vagyok ezzel, hogy nem küzdök velük, főleg, ha gyerekkel vagyok. Nekem is volt hasonló, de én inkább kiálltam az út szélére, hadd menjen a marhája. A biztonságunk a fontos, neki abban a monstrumban nem lesz baja, de nektek lehetett volna!

Vszont ez a zuhanás érdekes a görbéden :shock: nem mérted újra? :wink:

Szilcsi! Nekem is van egy ilyen táblázatom, nekem ezen a csíkon most november 16-19-ig húzódik a piros csík. Ha ez a lehetséges megtermékenyülési idő, akkor nem stimmel. Még jó, hogy nem ezt néztem, hanem hőmérőzök, mert lecsúsztunk volna a pé-ről :wink: Egyébként lányt ír erre a hónapra...

Te viszont még nem késtél le semmiről! Most nézz LH-tesztet! :wink:

Robcsi! Rékádnak nagyon boldog névnapot! És sok lufit! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Ceni, hát ez tényleg egy barom... Már bocs a szóért. A gyerkőcök tündérek :D

Szirom, igen megyek dokihoz nov 21-re kaptam időpontot, csak azt hittem, hogy akkor már UH-ra mehetek, és kisbabát látunk. Ezek szerint nagyon nem. Elmondom neki a bánatomat, és nagyon kíváncsi leszek mit fog kezdeni velem, mit mondd, milyen vizsgálatokat végez rajtam. Most már kezdek nagyon kiakadni :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy megzavarom a topikot, de lenne egy kérdésem a hőmérőzéssel kapcsolatban.
Méghozzá az, hogy mennyit szükséges hőmérőzés előtt aludni?

A lányom általában átalussza az éjszakát, de van, hogy nem, nem kiszámítható a dolog. Ez megzavarhatja a hőt?

Lassan szeretnénk majd kistesót, hátha szükség lesz hőmérőzésre is. Eminél nem szereztem gyakorlatot, csak 3 napig hőmérőztem :oops: , de mintha valami olyasmi rémlene, hogy előtte egyben kell aludni valamennyit.

KépKépKépKépKép
uxi

Szirom, érdekes, nekem egybeesik a PÉ valószínű időpontjával a jónás-táblázatom. Múlt hónapban és most is kb.
De akkor hogyan lehet az, hogy valaki mondjuk mensi alatt esik teherbe? (Mert hallottam ilyenről is, a jónás szerint akkor kellett együtt lenni, és bejött.) Rendkívüli PÉ? Vagy mi? :shock:
Na mindegy, veszíteni tényleg nem lehet rajta, és ingyér is van. :D

Uxi, ha jól tudom, talán 5 órát kell egyhuzamban aludni a valós eredményhez.

Purc, drukkolok a vizsgálathoz majd, lehet, a kapaszkodáshoz kell majd segítség az apróságnak...

Addig is küldök mindenkinek egy kis gólyát!

Kép
szilcsi

Szirom: Sajna a belső sávról nagy forgalomba felüljárón sehova nem tudok félreállni :( Amúgy meg nagyon siettem, mert a páromnak 1kor menni kellett dolgozni, és otthon volt vele a Viola (velem a Bogi és a bnője voltak) és nem hagyhatjuk egyedül, úgyhogy rohantam haza.... :roll:
Nah mindegy meg én nem bírom ki az ilyesmit szó nélkül én erre alkalmatlan vagyok....... :oops: :oops: Akármekkora is az "ellenfél" és akárki! Ez van :oops: :lol:

Hja megmértem a hőmet mégeccer akkor is ennyi lett. Később már nem mértem mert nem adott volna valós értéket!

Viola extra nyűgös ma, már teljesen ki vagyok készülve a reggel óta tartó nyekergéstől.... :cry: :shock: :x Egy laza órácskát nyekereg aztán 10 perc szünet, majd újrakezdi :shock: Nem találja helyét ááááááááááááááááááááá!

Hát ha ez beágyazódási esés, akkor ez a bébike nem marad meg olyan ideg volt bennem az ominózus eset miatt.....
:shock: :cry: :evil:

ceniko
Szeged

Ha valakit érdekel nekem van egy fájlom, ahol pontosan minden le van írva a jónás módszerről, megy hogy a neten hol és hogyan tudom megcsinálni.
Azt mindenképpen tudni kell róla, hogy elvileg csak az egészséges pároknál jön be.
Van aki nagyon hisz benne, én egy kissé szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.

Szirom Réka köszöni, hogy gondoltál rá! :D

Enikő, úúúúútttttttttáááááálllom az ilyen barmokat és (sajnos?) én is olyan típus vagyok aki nem tudja befogni ilyenkor a pofáját. Gyerkőcök aranyosak. Kíváncsian várom a görbéd további alakulását.

Kép
Kép
robcsi03

Szia Lánykák!

Purc: :cry: Remélem sikerül szerezned teát, és segít!!!!

Robcsi: szerintem most csapjatok a lecsóba :lol:

Kata: alakul a görbéd :wink:

Bettike: tényleg lehet, hogy befigyel egy késői pé....Az egyik ismerősömnek is brutál ciklusai voltak (40-50 nap), aztán tök hamar babás lett.

Sonjus: én is egy anti LH tesztelő vagyok...Sosem akar pozitív lenni, és csak felidegesítem magam.

Dobok görbicseket (Szirom, állítom, a Te meg az én görbém összebeszéltek :-D ):
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Elvileg akkor vagy terhes, ha pé. után felmegy, majd pár nap múlva leesik a hőd? Vagy hogyan van? Köszi a válaszokat előre is.
snufi

Enikő: jó, hogy nem esett bajotok...Nagyon cukik a lányok. Violának azok a párnás kezei :lol: Dögönyöznivaló kiscsaj :lol:

A Bogiról meg az jutott eszembe, hogy dettó olyan, mint a Hallmarkon a McLeod lányaiban a Reagen, csak kicsiben...Nem szoktad nézni?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi: lehet a pé után egy ún. beágyazódási hőesés (mint Enikőében)
Ez kb. pé után 7-10. nap van. Az az elv, hogy beágyazódáskor leesik a progeszteron szint, így a hő is. Nem mindenkinél figyelhető meg, aki babás lesz, és lehet olyannál is, aki nem lesz babás. Valamivel gyakrabb viszont terhesgörbéken ez az esés.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszönöm Szezso!
snufi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! :D

Ceni! Nem tudok hozzászólni a görbédhez, nem tom milyen a beágyazódási esés, de drukkolok 1000-rel hogy az legyen!! :D Édesek a lánykák!

Robcsi, szerintem nem pé.d van, holnap 1 tizedet fel fog ugrani a hőd!! majd jelzem ha az lesz! :lol: Rékának Boldog névnapot!

Betti, buli lenne ha péd lenne!! :lol:

Purc, rendkívül sajnálom, de itt a köv hónap. :cry:

Szezso! Jó a görbuszod!!!

Szilcsi, Lh- teszt?!

Áfi várunk!

Ancsa mizujs?

Kép
kata05

Ancsa,
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!
(Ancsa segített visszatalálni)
Beszéltem a babanet szerkesztőjével telefonon, hát lányok ne tudjátok meg milyen hangja van... ja, férfi mielött bárki félreért!!! Csak nagyon ritkán de vannak pillanatok mikor azt kívánom bár fel lehetne függeszteni a házasság ominózus intézményét... :oops: :lol:
Vendég

Szia Áfonya! Mi volt Veled? Nem tudtál belépni a jelszavaddal?
Ha jól értem, megbabonázott egy kellemes bariton?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ceni!

Édesek a csajok!

Hű annyit írtatok itt, hogy ezt lehetetlenség követni. :lol:

Nálunk megvolt a 12. heti UH. Minden rendben. Édesen ficánkolt, keze-lába jól látszódott a babának. Lett videó is.

Szerika, Melcsi!

UH?

Kép
babancs

Szia Babancs!

Gratula a 12 hetes babához! Nem teszed fel nagyban a képet?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!

Köszi!

Sajna képet nem tudtak adni..csak videó született, arról fotóztunk, de elég rossz minőségű lett. Felteszem azért.

Kép

Kép

Kép
babancs

Szia Áfi!

Babancs gratula a 12. héthez és a jó eredményhez!

Valaki használt hipermangánt ülőfürdőnek? K....a szar kimosni a kádból!! :evil:

Kép
kata05

Sziasztok,

Már egy ideje szeretnénk babát a férjemmel, de eddig normálisan csináltuk a dolgunkat, és nem jött össze. Szeptemberben a ciklusom 11. napján vettem egy pg53 tesztet, és abban a ciklusban nem is mutatott páfrányt. Megjött, és utána a 6. napon páfrányos lett, mi persze megtettük a tőlünk telhetőt. Viszont még a 15. napon is páfrányos volt, addig 2 naponta együtt voltunk. Ekkor elkezdett duzzadni a cicim, és feszült alul a hasam. Páfrányaim is voltak. Gondoltam ilyen sokáig nem lehetek ugye termékeny, lehet, hogy már összehoztunk valamit, és attól nő az ösztrogénszint. A hormonjaim becsaptak. Ma a 27. napon reggel megjött. A héten kezdtem csak el mérni a hőmet, mert olvastam, ha megjönne akkor lemegy. Érdekes, ma is 37 volt, mint előtte pár napig is. Hát újra próbálkoznunk kell. Most már végig mérem a hőmet is. De jövőhéten azért most már dokihoz is megyünk, mert már 1 éve nem védekezünk.
Ma egy kisé el voltam szomorodva, hiába mondogattam magamnak, hogy nem élem bele magam, mégis rossz érzés volt mikor megjött.
gaby25

Babancs gratula a kis izgő-mozgó 12 heteshez. Neked is ajánlom azt a weboldalt, amit tegnap tettem fel 3-4d felvételek vannak rajta az összes hétről.

Kata tényleg tök jó, hogy csak megnézem a görbéd és tudom milyen lesz az enyém másnap. :D
Viszont be foglak érni, mert ha jól láttam akkor neked 26 napos a ciklusod.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! 26-28 naposak nem tudom most milyen lesz!Úgy szeretném ha ez lenne az utcsó hónap a hőmérőzésre, ha nem akkor folytatom tovább! Persze ezzel mindenki így van!!

Kép
kata05

Sziasztok Lányok!

Önző módon először magamról! Most csináltam egy LH tesztet! Namost! Ha fel olyan erős a csík, mint a kontroll csík, akkor az csak annyit jelent, hogy jól csináltam a tesztet vagy azt is jelenti, hogy elkezdődött valami?

Gaby! Üdv! Akkor te is a "meleg hősök" táborába tartozol, mint Kata és Robcsi! Remélem nem bántok meg senkit ezzel a kifejezéssel! :lol:
Hát ha jól emlékszem itt nem nagyon vannak oda a pg53 tesztért, meg a megbízhatóságáért!

Babancs! Már 12. hét? Szupi! Én nem is gondoltam, hogy egy 12-es uh-n már ennyi mindent lehet látni! Teljesen el vagyok bambulva tőle! :lol:

Áfi! Na-na! Nem eltévedni!!! :lol:

Kata! Hát az tényleg buli lenne!!! Vagyis lett volna! MIért csináltál olyan fürdőt?

Szezso! De jó lenne, hogy ha én is gazdagíthatnám az ilyen sztorikat a brutál görbémmel!!!

Kép
bettike
Eger

Babancska,
nagyon szép poronty! Gratula hozzá! :D
Gabi,
a PG53ról én sok infót gyűjtöttem mert én is venni akartam. De mindenki azt mondta amit te is, hogy túl hosszan és túl összevissza jelez, gyakran ad fals eredményt. Szerintem hőmérőzz, járj ide és gyűjts tapasztalatokat, és sikerül! Mióta próbálkoztok?
Szezso,
nem fogadta el a jelszavam, aztán kiderült hogy buheráltak a babanettel valamit, nem értettem pontosan mi történt, és megváltozott a jelszavam, ezért nem engedett be, de mostmár megtudtam a kellemes baritontól az új jelszót, és újra vagyok.
Kata,
hipermangán??? Minek csücsülsz te abban?
Vendég

Lányok!

Akkor ti még nem használtatok ilyet!
Olyan mintha kamillafürdöben ülné! Gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő funkciója van! A dokim mondta mikor legutóbb fertőzésem volt ( fogékony vagyok)! És most is kezdödött valami viszketős fertőzés de sikerült visszaszorítani mielőtt kifejlődött volna!

Bettike! Ha nem olyan erős vagy még erősebb mint a kontrollcsík akkor az negatív, nem jelent semmit! De csinálj egyet azért holnap is! Előtte 2 órával csökkentsd a folyadék bevitelt és utánna csináld meg!

Kép
kata05

Sziasztok,

Nagyon köszi mindekinek, édesek vagytok. A teát még nem tudom elkezdeni, mert nem kaptam még. De ez lesz az első teljsen E-vitaminos hónap, remélem az is segít majd valamit. Jaaaa nálunk apa is eszi :) biztos, ami biztos alapon.

Babancs gyönyörű ez a baba :D

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Csajszik!

Annyit írtok, hogy nem mindig tudlak követni benneteket, de nagyjából azért olvaslak és itt vagyok.

Mindenkinek szurkolok, drukkolok, remélem a napokban sok pozitív teszt születik. :)

Babancs, örülök, hogy minden rendben veletek és nagyon édes a kis foltocskád :) Én is voltam, minden rendben velünk is.
Rakok fel képet, az enyém se valami jó minőségű, úgy fotóztam le a képet, amit kaptam, de remélem azért látszik a lényeg.
Egyébként 13 hetesnek írtak a méretek alapján, úh. nagyon együtt haladunk Babancs. :) Ti hány milisek vagytok?

Melcsi, merre vagy? Mi volt az uh-n?

Kép

Pussz mindenkinek!
szerika

Szerika!

Nagyon jó ez a kép! Gratula az édes kis bébihez!
A miénk 5,4 cm. (ülőmagasság)

Kép
babancs

Köszi Babancs. A tiédhez is gratula! :)
Az enyémnek olyan kis ufócska feje van szerintem, de nekem nagyon édes :)
Én végül kedden voltam uh-n, mert elnéztem az időpontomat és akkor volt 6,2 cm. Jó nagy :)
szerika

Ó, majdnem 1 cm-vel nagyobb a babád Szerika! Mindegy, max. 60 cm-re nő nem? :lol: Reménykedjünk. :D
Szerintem nincs ufo kinézete. Azért tűnik úgy, mert csak 2D. Ha most mentünk volna 4D-sre, akkor biztos nem ilyen fejformát mutatna. Az enyémet is E.T.-nek látom :lol:

Kép
babancs

áfonyaaa
Úgy 1 éve próbálkozunk. Eddig arra figyeltünk hogy normálnak számító termékeny időben akciózzunk. De mivel így nem jött össze, ezért vettem a pg53-at, egy ismerősöm ajánlotta, hogy neki a barátnője 1 hónapon belül terhes lett vele. Már elkezdtem a hőmérőzést, és nézem majd mindkettőt. És lehet veszek még mellé ovulációs teszte is :D Vagy ha túl sok mindent nézek, összezavarodok?
gaby25

Sziasztok Lányok,

Köszi, hogy hiányoltatok :) Ezen a héten nem tudtam egyáltalán jönni, végig dolgoztam és későn este értem haza. Kemény gyerkőc lesz a kis ebihalunkból :D .

Babancs, Szerika, nagyon cuki a baby-tek, próbáltam megkeresni a bluetooth-omat, hogy feltegyem az én képemet, de nem találom, holnap megkérdezem apát, de most dolgozik.
Nekem csak egy képet csináltak :( , de végig ficánkolt, annyira jól érezte magát, ide oda úszkált, láttam mind a két kis karját meg a két lábacskáját.

6.1cm a drágám :D, nyaki redő is rendben.Olyan furcsa érzés volt látni. Néha azt gondlom nem is vagyok terhes, mert annyira nincs semmi jele sem. Nem vagyok rosszul, nincs hányingerem, a pocim is talán most kezd piciket látszódni. Ilyenkor legalább megnyugszom, hogy tényleg ott van.

Lányok bocsi, hogy csak magamról írtam, de egyszerűen totál kész vagyok a fáradtságtól, pihennem kell.

Puszilok mindenkit és mennek a drukkok tőlem is.

Melcsi

Zöldi, egyébként háromszor is átszámoltam a kék pöttyeidet, de szerintem Te a 16.dpo-n vagy, úgyhogy ha reggelig nem jön meg, teljesen nyugodt szívvel tesztelhetsz. A pé utáni időszak 14-től maximum 16 napos lehet :D :D :D Puszi neked is.

Kép
melcsi6

Sziasztok!

ZOLDI?????????????????????????????????

Afi!
Nincs mit! :D Orulok hogy segithettem! :D

Kata!
Megvagyok,koszi!
Multkor kerdezted hogy spontan miert nem sikerulhet nekunk!A HSG szerint a bal oldalam elvileg jo,viszont a PCT teszt szerint kivegzem a hadsereget mielott bevehetnek a varamat! :(

Eniko!
Nagyon edesek a lanyaid!!!! :D

Purc!
En annnyira nagyon sajnalom!!Elmondani nem lehet hogy mennyire! :cry: :cry: :cry: Lehet hogy neked is csak egy kis tamogatas kene a babucinak hogy eros legyen es megmaradjon!Titokban nagyon szoritottam neked a multhonapban tortentek miatt!Nem gondoltam hogy megismetlodhet! :(

A gorbem:
Kép

Tobbieknek is szoritok nagyon csak most nem tudok mindenkinek irni!Igy este mar nem tudok gondolkodni! :oops:

Es egy kep Marcirol:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Babancs, egyébként Győrben fogok én is szülni :) , csak a munkahelyem van Budapesten, szinte mindig ott vagyok, azért irtam tartózkodási helynek.
Papp Zsolt a dokim, Te kihez jársz?

Persze ez lehet, hogy tök mindegy lesz január 1-től......... :(

Kép
melcsi6

Kismamiknak GRATULALOK A BABAKHOZ!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Mondom en hogy ilyenkor mar kihagy!Elfelejtettem irni:

Robcsi!
Kislanyodnak nagyon sok boldog nevnapot!!!
Kép

Zoldi!
Jelentkezz legysziiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!Latom hogy bevagy lepve!Olyan sokat gondoltam rad napkozben!!Ird meg hogy mi van veled!!!

Kép
Kép
ancsa81

Melcsi!

dr. Horváth Zoltánhoz járok a terhesgondozóba. Nincs magánrendelése. Előtte a dr. Nagy Miklóshoz jártam, csak váltottam. A Zoli a férjem volt gimis osztálytársa..na meg ingyen van. (ez sem az utsó szempont).
Ezek szerint az én babám a legkisebb? Szerika, Melcsi majdnem 1 cm-rel leköröztetek :lol: . Vagy az számít valamit, hogy alacsony vagyok? (155)..a férjem mondjuk 185 cm. Bár nem bánnám, ha nem lenne túl nagy a baba.

Kép
babancs

Most mar megyek!Remelem hogy reggel jossz Zoldi! :!: :!: :!: :?: :?: :?:
JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,

Köszi nagyon. Hát igazából tegnap reggel, én is úgy gondoltam, hogy nem történhet meg mégegyszer ugyanaz. Hiszen ez mekkora kitolás az élettől, ráadásul a sors fintora, hogy napra pontosan 1 hónapja volt, ugyanígy 9-én csináltam reggel októberben is egy pozitiv tesztet, és éjjel már görcsöltem. De hát sajna mégiscsak bekövetkezett.
Én is úgy gondolom különben, hogy támogatás kell ennek a picurnak nincs mese, pedig úgy gondoltam, mivel nem szedtem fogi gátlót, hogy nekem rendbe kéne lennie a hormonjaimnak, hát ezek szerint lehet nincsenek. Lehet a sport miatt nincsen rendben, mert mikor hivatásosan sportoltam, akkor észrevettem, hogy megváltozik a hormonháztartásom, erősebb volt pl a kezemen a szőrzet, természetesen izomzatom növekedett stb... (A szervezetem iszonyatos terhelése megnövelhette a férfi hormonokat) Mikor abba hagytam kellett a szervezetemnek jó pár hónap, hogy pl a ciklusom teljesen rendbe jöjjön, a kezem is szépen vissza halványodott. Persze ez csak teória, és lehet hogy semmi köze az egészhez. Majd kiderül mi lesz... Én bízok abban, hogy nem kell kierőszakolni a vérvételt, és magától érthetődő lesz a dokinál.

Na Ancsa neked is lesz bajod a csajok miatt azt hiszem :lol: A fiad le se fogja tudni vakarni magáról őket.

na most jó hosszúra sikerültem bocsika mindenkitől emiatt.

Gratula a kismamiknak csodaszépek a csöpségek.

Pusszantás

Purc

Kép

Kép
purc

Hahó!

Szépek a babák, gratula a kismamiknak! :wink:

Zöldi! Én is sokat gondoltam rád, gyere, mesélj!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Igen, Ancsa, én is fáradt vagyok már, úgy kellett visszajönnöm, hogy megdicsérjem a fiadat, mert csoda helyes kispasi! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csajok!
Bocsi, de tegnap még végig sem olvastalak benneteket, dőltem be az ágyikóba.
Most meg felébredtem 4-kor, és 36,6 a hőm (1 órával a rendes mérés előtt). Ja, és iszonyatos derékfájásra ébredtem. Még nem jött meg, de nem jól érzem magam.
Visszafekszem, és majd jövök, ha magamnál leszek.
Köszi, hogy ennyien aggódtok értem!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Coca! Lehet beágyazódás is nem? Vagy az már későn van? Nem értek hozzá! De mennek a drukkjaim!

Ancsa,
helyes a fiad, és nagyon jó róla a kép!!

Babás lánykák,
gratulálok babáitokhoz!!

Kép

Kép
kata05

Nekem ma is 37 volt a hőm, ennyi volt tegnap is mikor megjött, meg előtte is. Ez normális? (Összesen 5 napja mérem, mivel azt hittem terhes vagyok, és alá akartam magamnak támasztani azzal, hogy nem esik le a hőm. de hát tévedtem)
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?