Új privát üzeneted érkezett!

Helló Bibar, és Lukrécia!

Annyira rendesek vagytok, olyan hihetetlen.... Rögtön hívom Bibart!

Nagyon szorítok Lukrécia, sikerülnie kell! Már csak kettőt kell aludni! Annyira jó lenne így ott lenne a szívhang a karácsonyfa alatt. Neked volt korábban inszem? Te melyik orvosnál vagy?
málna79

Szia Málna,

remélem sikerült lebonyolítani az "üzletet". :D

Köszi a drukkokat,már én is nagyon várom a pénteket.Nekem Zeke a dokim,Bibarnak is,mi meg vagyunk elégedve vele nagyon.

Kép
lukrécia

Lukrécia,

sikerült, délután találkozunk. A 3. inszemen azaz 1 hónapja találkoztam egy csajszival, aki szintén Zekéhez jár. Ő is elégedett volt vele, 3 embriót kapott vissza és hallottam utána, hogy sikerült neki (1 baba). Ő azért volt a szobában, mert már meg volt neki beültetés, de pár napra hatalmas lett a pocakja. Igy kapott infuziókat, még a nővér mondta is neki, hogy ez jó jel. Hát sikerült.
málna79

Szép napot mindenkinek!
Sajnos én mostanság inkább olvasó üzemmódban voltam, este 10-íg ben t vagyoka kórházban, és aztán már nincs erőm írni, délelőtt meg sokáíg alszom... :oops:

De követem az eseményeket!
Lukrécia, Mamm
nagyon nagyon szorírtok Nektek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Málna,
ha gondolod, és volna kedved hozzánk csatlakozni, szivesen látunk!És ha szeretnél felkerülni a táblázatba, akkor küldd el az adataid, és már írlak is be! "Szerencsére" nagyon sokan itt hagytak bennünket mostanában!!!! :lol: :lol:
És remélem egyszer ez a topik kiürül, és megyünk eggyel lejjebb!!!! :wink:

Taptau,
írok ma mailt! Kisfönök már nagyon virgonc, ahogy olvasom! :lol:
Frissítek egy táblát, aztán teszek föl egyet!
Vendég

Sziasztok Csajok!

:)

Mindenkinek millió puszi!

Kép
mot

Szia Mot család!!!!!

Nagyon helyes kis pocitok van!!!!! :lol: Csini a kismami!!
Szép a kocsi is...Én is hasonlót néztem ki arra az esetre, ha nekünk szükségünk lesz rá! :wink:
További szép pocakosodást nektek, és további szép napot!
Vendég

Teszek egy friss táblát! Aztán rohanok dolgozni!
Mindenkinek szép napot!

Babásaink:

www.babanet.hu/album/main.php?album=11040&p=7764487

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak benéztem
Lukrécia alig várom a holnapot!!!! :lol:
Nagyon szoritok neked!!!!
Hogy érzed magad?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bibike27

Szia Bibike!

Köszi az érdeklődést,már írtóra várom a holnapot,tényleg.Szerintem csak fél 10 felé megyek oda,akkor már nem olyan nagy a sor,meg nem kell annyit várni az eredményre.Te hogy csináltad?
Kicsit elrontottam a gyomrom tegnap,most azzal kűzködöm,nem eszem csak főtt krumplit meg piritóst (jó sok fehérje :D ).Hála istennek semmi nincs,csak fájdogál a gyomrom.
Amúgy minden ok,azért elég gyakran szurkál a pocóm.A leszívás óta tök dinnye nagyságú a hasam,de nincs túlstimum,mert Zeke doki sem mondta,meg nem is érzem magam rosszul.Talán a sok folyadéktól,amit iszom,nem tudom.Tök béna.

Nálad mizu?Pihensz azóta rendesen?Jól vagy(tok)? :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Lukrécia, nagyon-nagyon szorítok holnap!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálunk még mindig semmi, de sajnos egyre jobban fáj a hasam.
Párom holnap megy a spermavizsgálatra, remélem eltűntek a bacik :oops:

Puszi Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Szia Lukrécia!
Mivel én itt lakom nem messze én ugy csináltam hogy 7 -re odamentem levették a vért és hazajöttem,lefeküdtem
mert hulla fáradt voltam és 13-ra mentem vissza!
Nálunk is minden ok iszom továbbra is a 3-4 liter folyadékot
és persze eszem a napi 25 dkg túrot,amit már kivánok is.
Ami egy kicsit aggaszt hogy nem igazán érzek semmit!!
Már nagyon várom a szerdát!!
Nagyon nagyon szoritok neked , hu én is tök izgatott
vagyok . :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem hogy ez megtörtént Kép
bibike27

Bibike,

Én a XVIII.ker-ben lakom,ugyhogy akkor maradok az eredeti tervemnél.
Majd viszek valami vastag regényt... :D

Írok amint hazaértem és továbbra is szorítok neked is nagyon! :D

Jucicuki,Kriszti,

nektek is köszi a drukkokat!

Bibarkám,

köszi a folyamatos lelki támaszért!!!! :D

(Most úgy köszöngetek itt,mint egy oscar díjátadáson. :wink: )

NA PUSZI MINDENKINEK!

Kép
lukrécia

Sziasztok! Gratulálok az új pocisoknak! Vigyázzatok magatokra!
Ma belevágtunk mi is. Igaz ugyan, hogy egyedül voltam az első konzultációnk (férjem dolgozott). Meglepően kevesen voltak. Vagy csak délelőtt van óriási tumultus? Szűcs dokinál voltam. Vittem minden eddigi eredményünket. Férjem leleténél azért megjegyezte, hogy van még remény :) Érezhette, hogy szükségem van némi biztatásra :) Jövő pénteken megy vérvételre, spermavizsgálatra én meg a köv. ciklus 3. napján kezdek. Azt mondta, nem érdemes sokáig várnunk. Kérdés: Mikor derül ki, hogy melyik dokihoz kerülünk? Amikor már megvan az összes eredmény? Vagy akinél ma voltam (Szűcs)? Vagy mindig ő konzultál először a párokkal? Bocs a sok kérdésért. Mostantól még több lesz :D
süni76

sziasztok
Lukrécia
ne köszöngess ennyit,te is szurkolsz nekünk és izgulsz mindenkivel,most te vagy a soros!!!!!!!!! :D :D
holnap hivj,várom nagyon,bár tudom hogy 100 felett lesz a hcg-éd :D :D

Süni
hát eljött neked is a várva várt pillanat.
a kérdésedre nem tudok válaszolni,mert én egyből a Zekéhez kértem magam,de lehet hogy neked a Szücs lesz,ha már vele beszélted meg a dolgokat.
csoda hogy kevesen voltak délelött,mindig olyan tumultus van :(
sok sikert a stimuhoz :D

Mamm
mennek a drukkok nagyon

Olyan rossz hogy a babások már nincsenek a táblicskuban,az olyan biztató volt :lol: :lol: ott volt a rengeteg szivecske,és most nagyon gyarapodott :lol:
lassan nagyon lecsökken hála az égnek ez a tábla :D :D

na jó éjt mindenkinek!!!!

bibar

Helló lányok!

Köszi a kedves fogadtatást....

Kriszti, adataim

27 év, Konc doki, 4. inszem, 2006.11.10. és Budapest

Lukrécia, holnap találkozunk én is megyek, holnap lesz a 4. inszem. Nagyon szorítok neked!!! Köszi a közreműködést.

Bibar, nagyon köszönöm a segítséget, sikerült este beadnom. Örök hála!

Judit, remélem minden rendben lesz holnap nálatok!!!!
málna79

Lukréci,
Nagyon drukolokk a napokban csak olvastalak benneteket de nem volt kedvem írni. Ma egésznap fogok rád gondolni.
Kép

Süni,
mi is a legelső konzultációnál hozzá kerültünk, igaz nekünk a Wiegand-ot ajánlotta az én nődokim, mert állítólag Kiskunhalasi köteléke van és ismerik egymást.
Mivel nem tudtuk mi a folyamat rendje nem mondtuk a recepción a nevét így nem hozzá kerültünk.
Következő alkalommal meginthozzá tettek minket pedig a recepción azt mondták, hogy az elején mindig másik dokihoz teszik a dossziét és ha megismertük mindet akkor dönthetünk, hogy kinél akarjuk folytatni. Na ez nem így történt, de nem bánom!
Mostmár mi mondjuk hogy kinek a nevét tegyék rá a mappára.

Szerintem jobb ha egy dokinál maradsz igaz szegényeknek annyi páciensük van, hogy nem emlékeznek ránk, de ez igazából azon is múlik, hogy melyik doki a szimpibb, mert szaktudásuk szerintem ugyan olyan jó.
Jó szakemberekhez kerültél az biztos!

Sok sikert és kitartást kívánok nektek!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Rengeteg a meló, bocsi. Jövök néha, meg olvasok, de nem tudom minden nap írni.

Mary, Bibike!
Gratulálok Nektek!

Lukrécia, Mamm!
DRukk nektek!

Kriszti!
LÁtom Te is melózol ezerrel.

Brigi:
2 nap nem dolgozom egy héten, valahogy mindig kifogja minden ismerős azt a 2 napot, vagy már későn érkezik. És azt mondják, hogy soha nem vagyok bent. :?
A héten pént.szom. vagyok még. 6-IG.

Mot Mami:
Szuper pocód van!

Rólam:
A decemberi ciklusnál kezdjük az utolsó inszemet, az valamikor december végén lesz asszem. A spontánra semmi esélyünk, de én azért mindig reménykedek.
Vendég

Szép jó reggelt! :lol:

Lukrécia,Málna gondolunk rátok és nagyon szorítunk! :lol:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jucicuki,remélem minden oké lesz?!++++++++++++++++++++++
taptau

Sziasztok!

Párom végzett a vizsgálattal, vért is vettek tőle, kedden lehet érdeklődni. Remélem...

Nálam még mindig semmi :wink: Ez már a 38. nap, de mivel 31-re szokott megjönni ez még csak egy hét...
Ha estig sem jön meg, veszek egy tesztet és holnap reggel kiderül :lol: ...v. beborul :cry:

Lukrécia, Málna, nagyon izgulok értetek!!! ++++++++++++++

Majd sűrűn benézek, hogy mik a hírek.

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok! Egy kérdés, biztos bután fog hangzani: Férjem jövő pénteken megy kiskatona vizsgálatra és vérvételre. A vérvétel miatt neki is éhgyomorra kell mennie? Elfelejtettem megkérdezni tegnap. :( Köszi
süni76

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk Lukrécia miatt, de látom, hogy még nem kaptunk infót róla... Remélem minél hamarabb jön, és a lehető legjobb hírekkel!!!! :D :D :D

Köszi nagyon-nagyon mindenkinek a drukkokat, remélem segíteni fog. Még nem érzek semmit, de hát inszem utáni 4. napon ez még nem is baj... :)

Puszi mindenkinek!

Mamm
mamm

Sziasztok Csajok!

Hát 104 lett a hcg-m,nagyon-nagyon örülünk neki,de alig merjük elhinni,ugyhogy még az ultrahangig kicsit csendesen örülünk... :D :D
20-án hétfőn kell menni UH-ra.
Sok puszi mindenkinek ezen a gyönyörű,NAPSÜTÉSES napon!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép
lukrécia

Mamm,
sokat gondolok ám rád most még olyan messzinek tűnik a 26.-ka de meglátod hamar elrepül az idő.
Nagyon szorítok neked, vigyázz magadra és amennyit csak tudsz pihenj. Remélem kiírattad magad?
Kép

Lukrécia, mizújs már annyira várom a jelentkezésed!!!
Remélem jó hírekkel szolgálsz!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

LUKRÉCIA!

ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!! :D :D :D
Vendég

Lukrécia,akkor csak csendben GRATULÁLOK!Halkan küldöm a babanövesztő energiát ++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamm,egy kis babatapi++++++++++++++++++++++++++++++++
taptau

Szia Lukrécia! Hurrá!! Puszillak így ismeretlenül is!! :oops:
vicuska1977

Lukréciaaaaa, jaj de szuper!!!!!
Éreztem hogy ezzel a hírrel jössz, és csak nyugi, minden rendben lesz!!! :D :D :D :D :D
További gyönyörű és NAPSÜTÉSES napokat neked (csak csendben: nektek... :D )

Bonya, édes vagy hogy gondolsz rám! Igen, kiírattam magam, de csak erre a hétre, hétfőn már megyek. Nem tudok egész nap feküdni, de azért amennyire bírok, próbálok nyugiban a hátsómon maradni... :oops:

Málna, nálad minden rendben volt az inszemmel?

Többiekkel mi újság? Tessék jelentkezni!
mamm

Lukrécia,
Kép
én is csak csendesen, de szerintem ha már megmutatta mgaát akkor az UH-on is ott akar szerepelni nem kell aggódni érte ő azt szeretné hogy egy ilyen aranyos anyukája legyen.
Pihenj sokat szerintem megéri!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Lukrécia de jo gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: Szoritok továbbra is értetek hogy,
minden rendben legyen!
Továbbra is csak az utrot kapod?
bibike27

LUKRÉCIA!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol:

tvmaci
tvmaci

Sziasztok!

Lukrécia, akkor egyenlőre csak csendesen örülök Veled!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép estét Mindenkinek!

Puszi!

J.
jucicuki

Sziasztok!

Kérlek, olvassátok el! Köszi!
http://www.petitiononline.com/IVF2006/
modrooka

LUKRÉCIA!! IGEEEEEEEEN!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
share

Már alig vártam hogy a párom felálljon a kompi mellől és jöhessek a babanetre.
olyan jól esik amiket írtatok,nagyon köszönöm mindenkinek,olyan aranyosak vagytok lányok! :lol:

Kép
lukrécia

Lukrécia Drágám

hát itt is mondom hogy isteni!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
annyi mindent tettél meg érte hogy nagyon rádfért :D most már minden okés lesz!holnap sirunk egymás vállán a moziban :lol:

bibar

Bibike,

Továbbra is csak az utrót kapom,gondolom Te is.Hogy érzed magad? :D

Jucicuki,

Azért ez a csúszás elég jól hangzik.Írd meg holnap mi lett a teszt eredménye.

Málna,

Tegnap már nem láttam az esti leveledet,egyeztethettünk volna,bár én fél 12-kor leléptem,lehet ,hogy Te csak később érkeztél.Drukkolok nagyon.

Bonya,Mamm,Share,Vicuska,taptau,estrella,

millió puszi nektek és köszi :P

Bibar,

extra puszi

Tv maci!

Előbújtál álmodból?De jó hogy újra itt vagy! :wink:

Mamm,

most 23-án vagy 26-án mész,a táblában 23 van,de bonya 26-ot írt.Szorítok nagyon.

Kép
lukrécia

Bibar,
egyszerre írtunk.... :D
Bár ahogy a dátumodat nézem,nálatok még csak szeptember van... :shock:
Most majd kiderül,nálam mit mutat majd.
IMÁDI!

Kép
lukrécia

Na jól van befejezem már,most átváltott a dátumod.ZIZI egy kicsit a net.

Kép
lukrécia

Lukrécia!

Csak suttogva de GRATULÁLOK :lol: Minnél hamarabb a másik topikban is látni akarunk :)

Kép
chesti

Lukrécia drága,

húúúúúúú, de jóóóóóóóóóóó!!! :D:D:D:D:D:D:D:D Nagyon jó híreket írtál!!! Csak csendben, de: GRATULÁLOK!!!! :D

És mostmár babanövesztők mennek!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Hurrá, hurrá: BABAESŐŐŐŐ! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lukrécia!!!!!!

Nagyon nagyon gratulálook! Úgy néz ki, tényleg Zsókuci beindította a babaesőt!!!!!!!!Nagyon nagyon örülök!!!!!!! Vigyázz nagyon magatokra, és csak csendben örjöngök itthon!!!!!!!!
Mostmár mennek a babaragacsok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Húúú, lányok, tényleg nem sokan maradunk!!!!DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

No, újra itt vagyok!
Estrella,
igen, ezerrel dolgozom...De azért nem hajtom túl magam...Csak sok az új dolog, és lefáraszt, azért vagyok ilyen keveset mostanság....Nagyon nagyon szorítok Nektek is!!!!!!

Igaza van Bibarnak, nagyon szép a sok szép szivecske! Ezért azt találtam ki, lekicsinyítem a betűk méretét, és így talán nem foglal el akkora helyet!
Kép
Kép

Remélem olvasható így is, ki hol tart!!!
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok,

Bocsi, hogy így eltűntem…

Mi jól vagyunk, már a 9.hétben járunk :D:D Sikerült hétfőre beszerveznem egy UH-ot :D, este megyek, remélem minden rendben lesz. Kiváncsi vagyok, hogy mi a helyzet legutóbbi kukucskálásom óta… Vajon B baba már teljesen eltűnt? Vagy csodát művelt és behozott minden lemaradást? Tényleg nagyon érdekel. Azért sem bírok várni a 11.heti UH-ra. Meghát természetesen A baba növekedése is rettentően izgat, hogy hol tart, mekkora? Mindenképpen kérek képet, és mutatom majd Nektek is :D

Mary,
Az egy baba is tökéletes hidd el :D Amúgy jó, hogy ezt pont én írom :D:D:D Mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++ :D

Vicuska,
Aztán halljunk ám rólad sűrűbben! :D

Bonya,
Nagyon sajnálom a bacit :( De inkább most derüljön ki, minthogy baj legyen. Azért jó hogy ennyire alaposak!!!
Remélem a keddi eredmény már jó lesz, nagyon drukkolok!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamm,
Milliónyi babatapi és drukk-hegyek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kriszti drága,
Örülök, hogy jól érzed magad a munkahelyen! Nagyon megérdemled ezt!!! :)

Süni,
:D Csak nyugodtan kérdezz, itt nagyon sok mindent tudunk/tudnak a lányok :D Nemsokára írok privit, de lehet, hogy már csak holnap, mert eléggé álmos vagyok :D

Puszi mindenkinek, és csak így tovább lányok!!! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Kérek mindenkit, aki egyet ért velünk, a Támogatást Születendő Gyermekeinkért Civil szerveződés céljaival, mely magába foglalja azt is hogy ne vonják vissza a lombikkezelések támogatását, írja alá a Nyílt levelünket, melyet a kormánynak szeretnénk elküldeni!
Mindenkinek az a célja hogy ebben az országban ne kevesebb, hanem több baba szülessen! Sajnos nagyon sokunknak csak orvosi segítséggel lehet kisbabája!

http://www.petitiononline.com/IVF2006/
darin

Lukrécia,
nem értem miért írtam 26-ot, bocsika.

Zsókuci ,
aranyos vagy ,de sajna az a keddi eredmény is pozitív lett most másik kórokozót találtak és persze másik antibiotikum kell.
Szegény párom teljesen magaalatt volt, de megvígasztaltam.

Most ezerrel etetem vele az áfonyát, mert állítólag baciölő kimondottan az e-collira, igaz mi nem tudjuk, hogy milyen baci, mert hogy ezt nem közölték még egyszer sem.
Szerintem azért jogunk volna tudni , hogy mi a frányaság van bennünk hiszen a mi testünk.
Vagy nem?

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci,
kiváncsian várom a pocaklakókról készült képecskét.

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Krisztike,

hát bevallom,elbőgtem magam,mikor megláttam a táblázatot,hogy már nekem is van szivecském!Köszönöm,hogy beírtad.

Kép
lukrécia

Nektek is szép jó reggelt leendő Pocisok!

Kép
taptau

Bonya,

nagyon sajnálom :( Ez tényleg eléggé idegtépő lehet, de meglátod, érdemes várni...:)

Lukrécia,
édes vagy :D, de tényleg csodás érzés, amikor ott van már a szivecske a neved mellett :D Én is elpityeredtem anno, amikor megláttam :)

Na most viszont megyek, mert fut a lakás, és hát még főzni, meg mosni is muszáj... még jó, hogy kedvesem besegít :)

Pusszanat mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Kriszti
hihetetlenül szuper vagy,hát nem jobb hogy látjuk a sok szivecskésünket?engem éltet ez a táblicsku :D :D :D
köszi Kriszti hogy megoldottad :D :D

Zsókuci
teljesen igazad van,engem is megölne a kiváncsiság mi van odabennt :D vagyis ki :D szoval drukkolok az uh.-ra

Málna
jelentkezz majd mi ujság,szoritunk nagyon :D

Mamm
te vagy a következö :D :D erösitsd a szivecskések táborát te is!drukkolok nagyon

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?