Új privát üzeneted érkezett!

Zita, Karol!

Királyok, akarom mondani, királylányok vagytok a mikikkel! :lol:

Kata
Nem fagyasztott gyümire gondoltam, hanem volt szamóca és málna ízű fagyasztott kristályos fagyiszerű, kerek dobozban. :lol:
Senki nem emlékszik már erre? Előttem még a doboza is előttem van. :P

Sasha
Jobbulást!

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Köszi a jókívánságokat!

Örülök, hogy a mikulás probléma megoldódott! Én bízom az ovi által kiragasztott két mikulás szolgálatban, márcsak azért is, mert nagyon körültekintő az ovi. Pl nem lehet bevinni semmilyen kaját, gyümölcsöt, sőt tortát is csak általuk lehet rendelni, hogy tudják honnan származik...

pusz

Kép
sasha

Hali lányok, csak egy gyors kérdés:
Kell esetleg valakinek folytonérő eperpalánta? Ma átültettem őket, szétszedtem a töveket és rengeteg megmaradt. Sajnálom kidobni, ingyé odaadom ha kell bárkinek. :D

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

De jó, hogy van Mikulásunk! Köszi Csajok!

Mi most értünk haza az Állatkertből. szuper volt. Alig lézengett 1-2 ember, csomó tök jó fotót csináltam, minden állatot szép nyugiban megnéztünk és az idő is király volt. Belépő féláras, mert egy csomó rész le van zárva, de így is közel 4 órán keresztül ott voltunk, pont elég volt, Márk a végére be is aludt a babakocsiban.

Holnap reggel megyek Nórival hallásvizsgálatra, aztán csütörtöktől ovi. Kíváncsi leszek, hogy meddig bírjuk takony nélkül. Most szedi a MultiTabs vitamint, speciális orrsprayt is kaptunk, ami szintén a felső légúti betegségek ellenszere.

Panda! mi kezetfoghatunk, nálunk is nagykönyv szerint mennek a dolgok: Nóri igazi kislány (babák, cicomák, ruhák, könyvek, állatok mind mind lázba hozzák), Márk pedig igazi pasi (Autó, autó, autó és aztán a többi játék) :lol:
Én is nagyon kislányos kislány voltam, imádtam babázni, és sokáig babáztam is. Emlékszem felső tagozatban emiatt vesztettem el a legjobb barátnőmet. Őt inkább a fiúzás érdekelte, engem ez a téma meg teljesen hidegen hagyott még sok-sok évig.

szép napot Mindenkinek:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok

Ilke, Gumicuki

Nagyon szepek a kezimunkak, majd en is rakok fel az enyimekbol mindjart!
Kedvenceim a gumicuki Micimacisa es Ilke hajoja...:)

Hurra Telapo!

Mano

ANgol nyelvu Telapo...:)

iskola

Emlexem, en elit gimnaziumba jartam ,ez azt jelentette, hogy az osszes osztalytarsamnak orvosok-ugyvedek voltak a szulei, csak az enyimek prolik...:) Illetve anyumnak van valami estis kiegeszito diplomafeleje. De apumnak csak mezei asztalos diplomaja volt, ami nem baj. csakhat irigyelhettem a tobbiek meno cuccait... de emlexem a legjobb baratnom, akik azert jol el voltak eresztve penzzel megis megjegyezte egyik vasarlas alkalmaval, anyummal voltunk harmasban, hogy de jo nekem, hogy en valaszthatok....:(
Es arra buszke vagyok, hogy most jobban allunk mint ok.:)Meg ma is tarjuk a kapcsolatot , sajna neki meg a ferjenek meg gyerekeik sincsenek, akikkel megoszthatnak.

Bea

Nem emlexem arra a fagyasztott izere, de arra igen,. hogy 2 orakat allt apum sorba bananert, mikor kapott arut az ABC...:)

beszolasok:

Mondom Eminek a Coraban veszunk angol mamanak, meg papanak ajandekot...erre o:
"Miert, hozzajuk nem megy a Mikulas?"
GYerekeknek meselem, hogy nemsoka jon a karacsony, mire Danny:
"Ide jon, hozzank?"

KépKép
KépKép
nyuszika

Ime a kepeim, meg ugyan keretezes elott, ugyhogy lehet egy kicsit gyurottek:
http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=245445

KépKép
KépKép
nyuszika

Zsuzsa!
Hogy én milyen vak vagyok :oops: ! Bocsi a palacsinta receptért, az amerikai jelző tök elkerülte a figyelmemet. De ha gondolod, írok egy mélt egy nagyon jó barátnőmnek, aki már évek óta az USÁ-ban él, ő biztos tud valami tuti receptet. A férje oda valósi, így szerintem már jól ismert az amerikai kajákat.

Nyuszi!
A te kézimunkáid is milyen jók!!!! Én nagyon lassan haladok :cry: . Pont ma nyomtattam ki egy szuper autós képet, a férjemnek szántam karácsonyra. De sajna, elszámoltam magam, mert 52 színből áll, és most erre nincs anyagi fedezet :( . Csak a fonal lenne vagy 10 ezer forint, plusz a keretezés. És emellé még valami rendes ajándékot is szeretnék... Szóval, ez marad majd szülinapjára.
Akkor dobsz fel képet a Barbie-s sapiról és sálról????

Na, megyek, mert a férjem mindjárt jön a gyerekekkel. Ma anyu ment értük, mert be kellett mennem Csepelre. Erre du. telefonált neki a nagybátyám, hogy bevitték a nyagyimat a neurólógaia klinikára. Most viszi a férjem be hozzá, ha hazahozta a gyerekeket.

Panda
panda
Halásztelek

Már régóta szeretném megkérdezni, hogy valaki nem látta valahol a Fognyűvő manócska c. könyvet? Egyszerűen sehol nem lelem :( én imádtam. meg volt egy csokigyárban grimbuszkodó manó, aki a csokiba más tölteléket töltött éjjelente, a címére nem emlékszem. kár, hogy mi elajándákoztunk egy csomó könyvet anno. Meg volt egy könyvtári könyv Nemtudomka kalandjai címmel, de sajnos azt sem lehet sehol kapni, talán antikváriumban.

Nyuszi-a temunkáid is szépek nagyon!! a 2 sétáló nőcissel sokat dolgozhattál, főleg a falombos résszel, gondolom.

a banánért sorbanállásra emlékszem, csak mi narancsért álltunk anyuval, emlékszem a sorra, és nem is lehetett sokat venni, hanem csak 1-2 kilót, hogy másnak is maradjon. jó ez a nosztalgiázás :) én a modern talkingos :lol: kitűzőmre emlékszem még, 20 ft volt, majdnem 3 hónapig gyűjtöttem rá.. és nagy büszkén hordtam. meg a saru, nektek volt? meg az úttörő sípért döglöttem, sokáig nem volt, aztán vmi úttörőtáborban nyertem vmi éneklésért. moncsicsi nekem is volt, igaz használt, de szerettem, szegénynek elég hányatott vége lett, nagyimák kutyája azt gondolta, hogy kölyökkutya, és szétcincálta :cry: később, amikor már régen kiment a köztudatból kaptam egy cseh cserediáktól egy másikat, azóta is megvan.

panda- jobbulást a nagyidnak!!

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Sasha
Hat ez nem semmi szegeny Danival.Es Gabi nem beteg ugye ?

Zsuzsa
Megkerdezem a tesomat,O szokott soxor csinalni a fiuk szeretik.En nem annyira,vagyis egy fajtat igen de az melyhutott kesz pali es csak a piritoba kell betenni par percre.Az tejjel valami isteni reggeli ott :D
O tobbszor csinal hagyomanyos palacsintat,barki jon hozzajuk teljesen odavan erte,ertheto :wink:

Judy
Nem semmi Gelli a firkalassal. Es lejott?
En meg csak nem is lattam ezt a reklamot.Nalunk is tabu a fal,bar a sarkokon a motorozastol azert mar van nemi megjeloles ,dehat gyerek ugye a lelkem :D

Bea
Hat en tenyleg nem emlekszem,bizti mert meg zsenge voltam akkor :lol: :lol: Na jo csak vicc volt :!:

Nyuszi
Igazad van,a gyerek a csalad az igazi ertek nem a vagyon..Erdekes hogy a te baratnodnek sincs megaz enyemnek sem...szerintem ez siman adodhat abbol hogy tu lelkenyelmesedtek gyerekkorban es ugye anyanak lenni aldozatvallalassal jar...
Hu nagyon szepek a te kepeid is!!!!

Panda
nagyidnak jobbulast.Ez az a nagyi akinel laktatok?

Zsuzsa
Segedem nekem is szokott ,lenni,imad spriccelni,ja meg meteres papirokkal maszatolni :lol:
Van idopont, de hat ugye az sosem biztos :wink: Bar mivel ez a cica csucsul szo szerint a hasamban talan kivarja az idejet.

Na megyek mert lejart a moso +mosgato gepem is...miert nem csinalnak olyanokat ami ki is pakol magatol :roll: :lol:

Kata

Kép
Kép
kataa

Most éppen :lol: időm egyenlő a 0-val :lol: , csak a Fognyűvő manócskára kaptam fel a fejem. Én is ezer éve kajtatom, de SEHOL nem lehet kapni :cry: Kisgyerekként a kedvencem volt :D Még antikváriumban is csak előjegyeztetni lehet :cry: Múltkor már épp beszéltük Gyurival, hogy lehet, hogy nekünk kéne újra kiadatni, mert sztem lenne kereslet. :wink:
Van egy régi telkünk, ahol vannak még nagyon-nagyon régi cuccaink, ott akarom még megnézni, hátha nem veszett el :roll:

KépKép
KépKép
banyóci

kataa- nem túl nagyok az igényeid mosó-mosogatógép ügyben :D Dani szokta mondani anyukámnak, hogy majd feltalálja a magától vasaló vasalót :lol:

ül, mint Katában a gyerek :D bár a mondás szerint áll, de ez nagyon muris :)

remélhetőleg ma már lesz fűtésünk és melegvizünk... unom már melegíteni a vizet esténként. lehet túl kényelmes vagyok?

halacska - köszi a tippeket könyv ügyben, elő is jegyeztem az antikvár könyvek oldalon. az egyik könyv 1965-ös kiadású... de a borító láttán elfogott a nosztalgia érzés.

gc

KépKép
KépKép
gumicukor

Banyóci- egy kis nosztalgia, bár csak egy kép erejéig, szerintem sokan emlékszünk még rá:
http://www.grunwald.hu/archiv/sms/index.html

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
:lol: :lol: :lol:
Ebbe a képbe én is belebotlottam a múltkor :lol: Gyurinak is csak akkor esett le, hogy ki is a Nyalókás Gergő :lol:

KépKép
KépKép
banyóci

Gumicukor

HAt kicsit megoszultem, mire a lombokat kivarrtam vagy 10fele zolddel...:)
Tok jok ezek a nosztalgiak, csak ilyenkor kicsit megijedek, jezusom, ilyen oreg lennek? En is voltam kisdobos es uttoro is...:) hihi es az alfoldi papucs? asszem ugy hivtak....

Panda

itt vannak a sapik, 3 kep, leteznek feherben, rozsaszinben, vilagoskekben

http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=245529

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Alföldi papucsért mi lejártuk a lábunkat...

Akkor már a trapper farmer és limo por is legyen itt. :lol:
és a kötelező iskolai nylonköpeny. De a finom, igazi kifli és zsemle hiányzik nekem talán a legjobban. Nem versenyezhetenk ezek a mű, felfújt izék.

Én is voltam kisdobos, úttörő és cserkész is. Höhö.

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali

Megjöttünk a kontrollról, minden rendben, holnap mehet Gergő oviba.
Gellikét is megmutattam a fülorrgégésznek, szerinte nem is mandulagyuszi volt, hanem valami afta.
Mind2 kölöknek adott bronchovaxom immunerősítőt.

Egyébként nagyon kivolt ez a dokinő, hogy a Madarász u-i kórházban a csodálatosan felújított gyerekosztályt bezárták, és állítólag a Bethesdán is ez lesz. Marad Bp-en fülorrgégére az egy darab Heim Pál, ami sokkal lepukkantabb, mint a Madarász u.
Nemtom mér kell gyerekosztályokat bezárni.

Firka: én fent vasaltam a függönyöket, apa vigyázott rájuk, pontosabban a Gergővel rajzolt. A gellike is kedvet kapott a falon kipróbálni. nem jön le, úgyhogy majd megpróbáljuk korrigáni, van még eltéve a festékből.

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Halacska!
Képzeld, limó port lehet még kapni, de már a citromos és narancsos mellett van asszem epres is :lol: . De a csomagolás ugyanaz, a kis "műanyag üveg". Én olykor-olykor veszek, az íze ugyanaz :wink: .

Én az eper- és ciromhabot szerettem nagyon. Azt hiszem, a hivatalos neve epres joghurthab volt. De pl. a Kajla nevű nugát "csokival" ki lehett volna kergetni a világból :lol: .

Nyuszi!
A második sapi kellene, amihez van sál is, de fehérben (persze, a rózsaszín is jó :wink: ). Noémi mérete 4-es, vagy 54-es, vagy 122-128-a, attól függ, hogy vannak számozva a sapkák :D . Már csak azt kellen megbeszélni, hogyan jutok hozzá... Ha esetleg feladod a címemre, akkor postaköltséggel, mindennel együtt átutalom az árát , ha adsz egy számlaszámot. Esetleg pelerin szabású esőkabátod nincsen Noémi méretében????

Köszi mindenkinek, a nagyim jobban van, bár őszintén megmondom, nem tudom pontosan, mi is volt a baja. Valami agyi dolog, talán érgörcs. De már volt 2 agyvérzése, úgyhogy nagyon megijedtünk. Kataa, igen, az a nagymamám, akinél laktunk.

Jó éjt mindenkinek,

Panda
panda
Halásztelek

Panda

Csak a felreertes elkerulese vegett, a sal-sapi egyuttes sapkaja csak egyretegu, mig a masik ketto belelt, nem baj? elpostazom, sztem levelkent siman elviszik majd.
A Spongyabobos esokabat nem pelerin sajna, de nezek mashol, van egy olasz nagyker ahova ujabban jarok es vasarolok, ott lattam esokabatot.

Jobbulast a nagyidnak!

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicuki,
Átengedjük a kollégádnak a télapóskodást, ha Te is úgy gondolod :)

Nosztalgia: én is voltam kisdobos, úttörő - KISZ-tag nem, bár ez akkor még különcség volt. És 8 évig tanultam oroszt :). Az Alföldi-papucs után csak a nyálamat csorgattam, valamint az Alföldi csizma után is...

Zit
parazita

háát, szégyen, de én alföldi vagyok és nem tudom, milyen az alföldi papucs... nincs képetek róla? a szegedire emlékszem, de az nem tetszett.
nejlonköpeny :) én az elöl cippzáras V alakú piros-fehér csíkosért voltam oda, és egyszer csak kaptam :) ma van még köpeny a suliban? általánosban? gimiben már csak biosz kémián kellett hordani kötelezően.

limopor :) emlékszem, én is láttam mostanában. meg a negrorágó, viszont a visszahozott márka üdítő már nem a régi, mint ahogy a traubi sem.

az első libresse betétre emlékeztek még? atomvastag, de milyen jó volt a nyikorgós mikulásszakáll után :shock: . na, azért azt nem sírom vissza

zit- ok, szólok akkor neki ismét, mármint a mikinek.

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Kepem nincs rola, mert sosem volt nekem, de ugy kell elkepzelni, mint egy klumpat, csak nem vastag es fa a talpa, hanem rendes cipotalpa van es barna borbol volt... jol emlexem?:)
Mikulasszakall...:):):) ezen jot vigyorogtam. En egy ido utan rajottem, hogy kicsit komfortosabb, ha a steril valtozatot veszem a gyogyszertarban.:)Az nem nyikorgott....
Kar hogy nem voltal a mamatalin, jot nosztalgiazhattunk volna PZitaval, meg Kataaval....:)

Markat imadtam, marmint az uditot, meg a csokik kozul a Melbat.:)
Szerintem mar nincs kopeny a suliban. Beszti? Conti?

Ja es nagy csoves voltam, hosszu haj, no szoknya, csak gatya, makramezott tarisznya es koncertekre jartunk ezerrel. Mar amikre Debrecenben lehetett ugye. Aztan gimis voltam, amikor mar nagyobbakra is elengedtek ,meg valahogy mindig lett jegyre penz, nem tudom honnan.... gondolok itt a 80-as evekben kis hazankban jart Jethro Tull-ra, Genesis-re! Meg asszem Dire Straits is volt. Feljottunk 2 osztalytarsnommel nagy Pestre, szervezett buszos uttal... emlexem hajnali 6-ra ertunk vissza Debrecenbe.... persze ebren vartak a szuleim....ez volt a Genesis, a masikrol meg postavonattal mentunk haza hajnalban. Nem is tudom hogy engedtek el a szuleim. Voltam vagy 16.:)
Na befejezem a nosztalgiazast.:)

pusza
jo ejt

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Beszti
értetem :wink: de én zitával értek egyet ,

Panda
nálunk tudják hogy mi veszük az ajándékot és el is mondták hogy mit szeretnének szerencsére fiaim nem bonyolult kérésük volt favonat,társasjáték ,én tetem nekik 2 kikötést gyakorolni kell minden nap ,és jol viselkedni , :D buta ,értelmetlen játékokat én sem veszek nekik ,de szerencsére nem is érdeklik,

Mano
nem sértetél meg nem tudom hogy medig maradok 1 órát bizti.

Judy
nálunk is tabu a fal de anak elenére nem régen az elöszoba falát petike SZÁNDÉKOSAN össze csokizta :? apjátol kapot is egy alapos fejmosást ,

mennem kell csics
csics

Nyuszi!
Nem baj, hogy egyrétegű, Noémi nem nagyon szereti a nagyon vastag sapkákat. A többi már túl kislányos. Ha utánanézel az esőkabátnak, azért nagyon hálás lennék! Én már lejártam a lában, de egyszerűen sehol nem lehet kapni.

Köpeny már nincs az iskolában.

Donald rágó... Emlékszik rá valaki??? Alig fért az ember szájába, de tömtük, mint a majmok :lol: .

Szép napot,

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok

Latom megy a nosztalgiazas :D

Gumicukor
Hat en kiegyeznek a magatol vasaloval is,szolj ha Dani feltalalta,megvesszuk a prototipust :wink:
Meg jo hogy most nincseneke hidegekt,es csak a viz jelent kenyelmetlenseget nektek.Anno emlkeszem alfoldon kellett minidg melegiteni a vizet a dedimnek,de akkorene zt ugy imadtam hogy a gangon furodtunk.

Bea
Alfoldi papucsunk nekunk si volt,de mar jo keson,Trapper az sosem,pedi szerettem volna.
En csak uttoroig jutotam,akkorszunt meg a KISz amikor kellett volna lenni :lol:
Megvan a szajre,apa felaldozta magat es elment megvenni :lol:

Judy
Szuper hogy Gergo mar tul is van rajta!!!Rmeelem lassan erzitek a jotekony hatast is.
Hat ez tenyelg nem semmi,hogy bezarjak,plane hogy fel is van ujitva.En most voltam elosozra Madaraszban egy legzesfigyelos tanfolyamon,meg is lepodtem hogy milyen kicsi korhaz.

Nyuszi
A nagy csovesen jot nevettem :lol:
En mar akkor is nocisre vettem a figurat,(persze visszanezve nagyon vicces ruhak voltak :D ).

Ja praktikus kerdes:
Nalatok mikor hozta a kisteso az ajandekot a nagynak? A korhazban vagy amikor hazajottetek????

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

nyuszi : nagy csöves :) ez jóó!! nekem is először nőcis volt, aztán átmentem keményebbbe. így pl. New Kids On The Block utána élesváltásban jött a GNR és társai, a bőrkabi is bejött :). most már vegyesen hallgatok mindent. egyébként most is vegyes vagyok :) időnként nőcisre veszem a figurát, máskor meg lazára, sportosra. emlékszem anyukám cuccait is lenyúltam időnként :oops:
koncertekre én is jártam, micsoda feelingje volt!! Meg énekeltem egy rockbandában, amolyan kisvárosi alakulatban (Erőltetet menet volt a nevünk :lol: ). igaz csak vokált, de rém jó volt. most is röhögöhk, hogy te jóóó ég!! a srácok időnként tök hamisan reszelték a gitárt mellettünk :D most meg nagy üzletemberek, lenyugodva, családdal :)
jó ezekre gondolni :)

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Hű, de jó téma. Nosztalgikus hangulatba kerültem, ahogy olvastalak Titeket.
Saruért és kimonóért hosszú hetekig kellett kuncsorognom otthon.
Tesóm nyáron kapta meg a Trapper farmert, 40 fokban mindenki rövid gatyóban-szoknyában flangált, róla lerobbantani nem lehetett a farmert. :lol:
Én soha nem "rajongtam" a fiúzenekarokért, nőcisen sem öltözködtem soha. Viszont voltam alternatív, hosszú, bő szoknyák, térdig érő bakancsokkal, nyaklánc-bizsu hegyekkel. Volt DM korszakom, a seggig érő hajamat egyik napról a másikra felnyirattam. És persze a rockzene az örök szerelemem, háát tudtam öltözködni :roll:
Kíváncsi leszek, hogy a gyerekeink milyen korszakokon fognak átesni. Remélem még akkor is együtt lesz a társaság és meg tudjuk majd vitatni "ezeket a mai fiatalokat" :lol: :lol: :lol:

Tegnap megjártuk a hallásvizsgálatot, minden rendben, nem lesz orrmandulaműtét. :wink:
Ma voltunk oviban, másfél hét kihagyás után. Nem volt könnyű menet, sirdogált Nóri, hogy nem akar oviba menni, menjünk játszózni-Állatkertezni. Hiába, nagyon eseménydús hetünk volt, tényleg minden napra jutott valami jó program.Vissza kell rázódni a hétköznapokba.
Persze mikor mentem Nóriért minden oké volt, jól érezte magát az oviban, csak nekem műsorozott reggel.

Márkkal igazi pasis programunk volt, gumisnál voltunk, felrakattuk az autóra a téli gumit. Márk nagyon élvezte a látványt, egyfolytában beszélt, mutogatott, lehet, hogy autószerelő lesz a drága??? :lol:
Aztán elmentünk egy barátnőmhöz, lMárk szuperjót játszott a házigazda kislánnyal (akivel mellesleg egy napon született).

Esik az eső :cry: kezdődik a szobafogság :?:
Szép napot Mindenkinek:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

HAli

PAnda

Ird meg melben a cimed, nekem meg a regi van meg....

Jo ez a nosztalgiazas...
Nekem jo mozgalmas napom volt, a delelottot a Dunakeszi rendelointezetben toltottuk, ugyanis anyu elesett a minap es raesett a csuklojara. Annyira fajt hogy elmentunk megnezetni, egy darab letorott belole, ugyhogy gipszeltek 5 hetre. Kicsit elegem van mar...:( most meg faj neki, ugyhogy en furdettem ,meg csinaltam vacsit neki, meg mostam, teregettemm meg mellette a ket ded ugralt egesz nap. Emi ugye nem megy oviba a baranyhimlo miatt, a doki is azt javasolta. De egesz jol birtak a rendeloben a 2.5 orat... asszem egesz hetvegen fozni fogok, hogy legyen fott kaja neki amig mi Angliaban leszunk. Aztan ha mar megszokja a gipszet gondolom konnyebb lesz neki is. Meg jo, hogy a bal keze....

najo, befejeztem a panaszkodast

megyek is

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Rég nem voltam, időnként azért olvasok..

Milyen ügyesek vagytok a keresztszemesekkel, gratula!

Kis betegeknek jobbulást kívánok!

Nálunk minden ok, Betti szinte minden nap meg van sértődve, mikor megyek érte az oviba, estig ott maradna, pedig nem hozom el korán, fél5 körül. Annyit fejlődik mostanában, csak lesek. Önállóan telefonál, a szünet alatt frankón lebeszélte az állatorvossal, hogy a kutyánk megszökött és nem kell beoltani. Bárki aki hív, őneki kell felvenni, és közli, hogy kik vannak otthon és jól vagyunk.:)
A rajzban is fejlődik, olyan édesen lerajzolja a családot, persze ez hármunkat jelenti(nem bánom)

Nosztalgia: Én lélekben ma is olyannak érzem magam, mint akkor. Máig zenebolond vagyok, ez kihat a lányokra is, nálunk többet mennek a zenecsatornák, mint a "magyarok". Igaz van három tv, úgyhogy nem gond.
Tényleg nincs már iskolaköpeny vagy 15 éve.
Nyuszi, én is voltam csöves, apám katonatiszt volt, úgyhogy a gázálarc tarisznya sem hiányzott. Később voltam egy darabig popper, emlékszik vki még erre a fogalomra?
Fura, én is jártam házibulikba, koncertekre, most meg örülök, hogy a lányom otthonülős és nem kell izgulnom érte, pedig elengedném, de mégis... A Britney-re kénytelen voltam elmenni vele :mrgreen:
Örülök, hogy láttam élőben Tina Turnert, Bon Jovit, M.J.-t, Michael Flatleyt, East17= ismerte vki? Nálam nagy szám voltak!

Télapóbuli: Nagyon feltételes, hogy megyünk-e. Ha mégis, viszünk csomagot magunknak.

Pusszantás

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok
Reklámok
csontvázas turorudi nálunk nagyon nyerö de nem a figurák miatt hanem mert finom :lol: amugy mostanában már csak imike eszik ilyett ö kedvence a rosszcsont rudi petikét letudtam beszélni rola mert drága :?

Nyuszi
thomas gözmozdony petinek is tetszik söt minden vonatos játék :) de favasutat kap. thomas most nem, nyavajgot érte itthon egy kicsit de aztán el is felejtete .amugy közöltem vele hogy a fél játékboltot /játékrészleget nem veszem meg nekik :? .

pusz csics
csics

Sziasztok
Értékek
szerintem a pénz ugyan olyan fontos mint a gyerek,család ,legalábis nekem :)

Judy
A betesda egyházi korház tudtomal miért zárnák be ? amugy sokal normálisabak mint a heim pál .

Nosztalgia
én ara emlékszem szivesen hogy nagyimnál milyen finom gyümik ,befötek,sütik voltak ,kamrába,fagyasztoba és együtt tetük el a beföteket nyáron 5-6 éves lehetem ,akortájt :lol: 10éves korszakomra nem szivesen emlékszem visza ,szegénységre és ez nem változot adig amig elnem mentm dolgozni :cry: ,

folyt.köv este

csics
csics

Sziasztok!

Nyuszika
Azt hiszem mi kezetfoghatunk, és mindketten várjuk, hogy vége legyen ennek a "szuper" 2006-os évnek! :cry:

Láttam viszont, hogy szereztél egy új "barátot". :lol:

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,

Vegre megint pentek :D

Magdi
Ja en is nagy DM meg Bonanza rajonogo voltam.Bar Akos meg mindig elvarazsol :wink:
Ja gumikat cserelni csak Alexxal lehet lalunk is,imadja,magyarazza a pasinak hogy mit hogyan kell csinalni :lol:

Nyuszi
Szegeny Anyukad,hat ez nem jott jokor. :oops: Remelhetoleg par nap es megszokja a gipszet.
Nekunk mar regota van Thomas Mozdonyunk,mindig boviteunk neki valamivel,mar egy fel szobanyi palya van,imadjak apaval :wink: DVD meg mesekonyv is van,az isnagy kedvenc.Szeintem nezd meg azert Angliaban,mert mi felaron vesszuk kint,ahogy neztem az itthoni arakat. :?

Conti
Orulok hogy jol vagytok,Betti rajza nagyon meghato volt,lenyeg hogy erzi ratok szamithat.
MJ-n en is voltam :wink: Michael Flatley-t meg a mai napig imadom, es az a zene....,tisztara mas dimenzioba visz mindig.

Na pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa
DM, Bonanza dettó :) fekete ruhában jártunk :lol: :lol:

Nyuszika
anyukád keze :( remélem hamar gyógyul.
Nemrég a tesóm 6 éves lánya leesett a hintáról és neki is eltörött.
ő meg most tanulna írni :roll:

Panda
nagyidnak jobbulást :)

Csics
hát fontos a pénz, de azért nem tennék egyenlőségjelet a gyerek, család és pénz mint érték közé. Pontosabban nem lehet összehasonlítani, a pénz kell a gyerek, családhoz, de azért az nagyobb érték.

Conti
Azért jó lenne, ha jönnétek mikire :)

jó 7végét, mi utazunk nagyszülőkhöz. nem tom front van-e, de igen bolondok a kölkeim.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

jövök én is :):):)

mese sajt, boci cukor, pille cukor, kojak-nyalóka :)
"felfrissít a dupla buborék, sokáig, de soha nem elég, épp ezért a legkedvesebb énnekem... " szóval a traubi szóda is legyen itt!!!!

én is voltam kisdobos, meg úttörő meg munkásőr meg őrsvezető :) sőt halványan ugyan, de rémlik, hogy még az elején volt A és B hét a suliban, mert minden 2. szombat sulinap volt - most meg szünet szünet hátán

és ez:??: "egy kicsi mozgás mindenkinek kell, a karosszékből álljatok most fel..."

rit
anemona7

Haliho

Rit

:) Reklamok. A Traubi nekem is eszembe jutott, csak mar nem emlekeztem a szovegre...:) Es igen, szombaton is volt suli!:(

Bea

A Godi topikos uj baratra gondolsz? (Varga Iza a baratok koztbol)Ugy latszik mindig talalok valaki hiresseget, regen a Haumann Petraval jartunk ossze, mikor a parom egyik kanadai-magyar haverjaval jart. Az eskuvonkon is ott voltak.:)

Kataa

Az lehet, hogy az USA-ban olcso a Thomas ott milliokat eladnak belole,de Angliaban ketlem. Azert majd megnezem az arakat itthon, mielott kimegyunk. :)

Conti

Naaa, gyertek a Mikibulira!!!

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Azert gondolta mhogy olcsobb ott, merthat ugye eredetileg ez Angol mese :wink: Jo regi raadasul,tehat nem egy uj termek mar naluk sem, de kiancsi vagyok mit mondasz majd :wink:
Na leesett nekem is a barat..ja es kozben lattam hogy arulni fogsz Dr.Leot is.Ugyhogy en le is csapnek egy szandira majd,pont mostansag tervezek venni neki ujat.Mindegy hol veszem meg,plane hogy a kozeli boltban olyan de olyan undok az elodo hogy nem szivesen megyek oda tobbet.
Ugyhogy majd beszeljunk meg egy pesti randit,ok?

Rit
Hogy Te mikre nem emlekszel?
Remelem az ahitott tuzhely hasznalat osszejon a hetvegen :D

Judy
Nektek jo nagyizast :!:

Kép
Kép
kataa

Magdi ezt kulon neked,meg szoken :wink:
Kép

Huuu,most nezem,na ilyen lapos sosem lesz a hasam :roll:

Kép
Kép
kataa

Nyuszika
Igen, rá gondoltam. :D

Kata
Neked elfelejtettem írni, hogy voltam én is a madarasban és megnéztem a cuccot de nekem bevallom nem tetsz. Nagyon műanyag. és több húr is el volt szakadva a kiállított db-on, szal vigyázzatok, nehogy... arra persze jó, hogy játszon vele, gondolom, nem nagy előadásokra készül. :lol:
Nem tudom, hogy kaptál-e válaszokat de én úgy hallottam barinőimtől, hogy az idősebb gyerek az első kórházi látogatásnál kapta meg az ajit. Ezt kicsit bonyi lesz nektek kivitelezni mert szép darab.

Magdi
Aranyos lehetett Márk a gumis szituban! Abszolút testhezálló progi volt. :lol:

Bevallom, elkeseredtem ezen a kórház orvosválasztó illetve nem választható dolgon. Bár még nem látom át, hogy tényleg mit is jelent konkrétan. Azok miatt valóban kell a szabály, akik több helyen is elvégeztettek ingyenes vizsgálatokat de egyébként ez lenne a szabad orvosválasztás? Lakik ismerősötök a XII. kerületben? Ideiglenesen, papíron beköltözhetnék majd hozzá ha aktuális lesz? :oops:

Rit
Skála kópé :wink: deit volt az, amit inni kell, inni kell, inni kell? mese sajt fúj. 8) naon nem szerettem

Tsók

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea, ezen a kórházas dolgon én is ki vagyok kissé akadva :evil: Ha már a nyugati mintára megyünk, ahol ugye nincsen választott orvos, akkor tán előbb minden kórházban meg kéne teremteni a megfelelő feltételeket... De jó magyar mentalitás szerint persze megint a végéről kezdjük... :evil:
Nem is értem hogy képzelik, hogy a több éve jól bevált dokiját az ember csak úgy lecserélje akárkire... :?
Szerinted csak XII. ker.-i mehetne a Kútvölgyibe? II. kerület?

KépKép
KépKép
banyóci

ma nincs ovi szakmai nap miatt, anyukámék reggel levitték Danit, vasárnap meg tesómék hozzák vissza. mi addig a nappali bútort rakjuk össze, illetve végleges helyére, meg egy kis karácsonyi ajándékhajszolásba kezdünk.

ja, elfelejtettem mondani, hogy szerda óta már nincs nálunk jégverem, és melegvíz is szuper!

a szombati sulira én is emlékszem, meg elsős koromban egyik héten délelőtt jártunk, másikon délután. tök sötét volt, amikor apukám jött értem a suliba.

van egy régi reklámokból felvételem valahol számítógépen, pécsi kesztyű, kesztölci tapéta, tisza cipő, centrum.akkor még nem volt ez a sok bankos baromság, meg gyógyszerreklám. a hajam égnek áll, amikor jön a neocitrán, és elnyomja a citromot és mézet...a két legősibb gyógyszert...

DM-Bonanza- én egy-két szám erejéig szerettem, de sosem vettem volna fel fekete cuccot, nem is áll jól most sem, de emlékszem, nagy kultusza volt. nekem letépett ujjú kockás ingem volt, illetve inkább mellény, mint az Aerosmith klipben a csajnak :)
kojak nyalókát ma is lehet kapni, íze uolyan, csak már kevesebb anyagot tesznek bele. én időnként elcsábulok :)
örsvezető én is voltam, 8 fiút igazgattunk a most fogorvos barátnőmmel :) mikrobi örs voltunk, és a fiúk sosem akartak naplót vezetni... :lol: megjegyzem, bár most nem azok a fiúk a kollégáim, de a legtöbb dokumentációt én csinálom, mert utálják.

tv-torna- hát én sajnálom, hogy megszűnt. tesómmal mindig tornáztunk rá, ráadásul én még májerkedtem is, mert akkor szertornáztam még. hétfőnként meg nem volt tvműsor, csak a csehszlovák adót lehetett fogni, azon volt vecsernyícsek, meg előtte torna. anyu idegeire mentem szerintem, mert a logoban lévő felugrást gyakoroltam :lol:

én sem tudom mi lesz ezzel az orvosválasztással, nekem is bejáratott már a Kútvölgyi, és belvallom nekem számít, hogy maga kórház is nem egy tréé ledurrant zöldcsempés akármi. azért még egy gyereket jó lenne ott szülni.

KépKép
KépKép
gumicukor

Banyóci :)

Nem tudom, konkrétumokat még nem. És nagyon szeretném, ha nem drasztikusan, bután vezetnék be, amit mondtak eddig a tv-ben. Bár abban a vidéki kórházban, amit elsőként említettek már bevezették, hogy csak az ügyeletesnél lehet szülni. Gyorsan ment. :cry:
Talán a II. ker is ok, elvileg szomszéd. De hogy Kistarcsa már nem számít oda, az már tuti. :cry:

Én még abban sem hiszek, hogy egy ügyeletes is uúgy áll a beteghez mint aki végig kísér egy babásságot és azt is tudja, hogy milyen színűt kakil a kismama. Na jó, ez abszurd pld. De nálam is az előzmények és a pajzsmirigy is mind-mind figyelmet érdemlő dolgok. :cry:
Abban sem hiszek, hogy egy nagy frontban az ügyeletes levezényel egyszerre akár több szülést. Vajon szülésznőket lehet majd választani és behívni vagy őket sem?

Conti
Az jó ha tini maradtál belül. Könnyebben megérted a lányokat. :) Nálunk a férjem ilyen.
Szép 7végét mindenkinek!

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

hahó még csak 17 óra van és nem 18.00. ejnye babanet! :twisted:

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea
Vegul nem azt vettuk meg,pont amiatt amit Te is irtal :wink: Nem nagy es nagyon vagesz.Szoval ezek szerint a korhazba a tuti,hat majd meglatjuk :D
En ugy tudom lehet mashol is szulni,de azert fizetni kell majd.Szoval ha valaki ragaszkodik a korhazhoz/orvoshoz akkor kenytelen fizetin.Egyebkent nekem mindket korhaz benne lenne a legkozelebbi 3-ba.Ez is szempont volt,kocsival este 3 perc az ut,nappal meg 6 :)
Persze azert nem orulnek az ugyeletesnek,de pl Sasha mindharomszor annal szult es nem voltak rossz elmenyei.Koteles tistesseggel levezetni,plane hogy simaszulesnel ugyis csak a vegere jon be ,nem?a szulesznon van a hangsuly.
Azt meg meg csaknem szabalyozzak be,bar ezektol szerintem minden kitelik......

Gumicukor
Szabad hetvege ,jo is az :wink:
Hat en nem jartam fekete cuccokban,sosem tudott egy zenei iranyzat sem ennyire magaval ragadi hogyaszerint oltozzek,csak max sokat hallgattam a ketkazettas !!! :lol: magnon a szamaikat.

Kép
Kép
kataa

Hát ez az, erről beszélek én is. Az éppen ügyeletes max. akkor állna úgy hozzá az emberhez, ha adottak lennének a feltételeket(fizetés, stb.). Először ezeket kéne rendbetenni. Persze ez most általánositás, kivételek vannak. És igen, ha fizetek mehetek ahova akarok, de sztem ettől nem szűnik meg a hálapénz. Meg nyilván azért járok valakihez, hogy aztán ő legyen velem. és persze minden ember más, és mindenki mást igényel. Speciel én a szülésznő kérdést nem éreztem olyan fontosnak, hogy válasszak. Nálam nem állja/állta meg a helyét az, hogy a szülésznő csinál mindent, igy ő a fontosabb. Nekem a dokim nem disznek volt ott :wink: :lol:

KépKép
KépKép
banyóci

Kata

Tényleg nem azt vettétek? Akkor félreértettem amikor azt írtad, hogy megvan a "szajré..."

Igen, lehet szülni az ügyeletesnél. Én nem szerettem volna. És ha úgy adódik akkor sem szeretnék.
És abban is igazad van, hogy válaszhatok másik kórházat csak éppen fizetni kell érte. Legalábbis most ezt mondják. Nem hiszem, hogy lesz +100ezer forintom szüléskor egy kórházra.

Amúgy Telkiben is lehet szülni mégsem ott szültem. :wink:

Szerencsések akiknek sem az anyagiak és sem a családtervezés nem jelent/jelentett gondot. Bárcsak fel se kellett volna kapnom a fejem erre a hírre. :?

B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Banyóci

Nekem pedig pont dísznek volt :lol: de ettől függetlenül abban az állapotban vhogy nem szeretném egy vad idegen ember arcát, kezeit stb. :wink:

A hálapénz szerintem se szűnne meg. Vagy ezt vajon hogy gondolják? Fizetek a kórháznak, ahol szülni akarok és a dokim bejön a két szép szememért vagy a választottban szülök az ügyeletesnél?

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea :D

Most direkt megkérdeztem Gy.-tól, hátha csak én emlékszem rosszul, mert el voltam varázsolva, de nem. Ő is azt mondja, hogy mindkét szülésnél a dokim csinált "mindent", abszolút az Ő személye volt a mérvadó.
Ezt nem értem én sem. Mégis mire föl jönne be akár hajnalban, csak azért mert a kórháznak fizettem???
Ja, és azt felejtettem el az előbb még irni, hogy persze már mi sem lakunk a II. ker.-ben :? , de elvileg egy barátunkhoz bejelentkezhetek ideiglenesre :roll: . És nálam ez aktuális is lesz, mert jövőre lesz egy műtétem.

KépKép
KépKép
banyóci

Bea
Azt vettunk,csak nem a katalogusban megjelentet,hanem egy masik fajtabol.Remelem orul majd neki a kis lokoto :wink:
Persze igazad van de en ugy tudom ebbol a100ezerbol fizetnek a dokinak,tehat nem ingyen csinalna O sem.
Amugy a maganrendelesek+halpenz siman van 100ezer,nem? Nekem egy doki 5000penz (na hozzateszem a SOTEn-n is majd ennyitadtam csak orakat vartam ra )es ez szerintem meg nem draga,hallottam maar 10ezer tarifarol is siman :cry: Szoval a babassag vegere megvan a 100 fele plusz a halapenz...
Tehat ugyanott van az ember,megis megmarad az ismerosnel.Persze sima szulesnel biztos fontos egy ismert doki,de latod neked olyan gyorsan megy hogy igazabol disznek volt ott :wink:
Akar meg jo is lehet ez a rendszer,csak epp nem a magyar dokik mentalitasaval...
Tesom ugy jart hogy a biztosito fizette es 4 dokibol allo csapat valamelyike volt minidg a vizsgalatokkor,es pont mindket szulesnel ugyanahhoz kerult.Nekunk furcsa ez de mindegyik ugyanolyan kedves es profi volt.Tehat a dokiknak is fel kene noni ehhez a rendszerhez,nemcsak minket betegeket belekenyszeriteni :roll:

Lehet ,hogy nem lesz ebbol semmi...bar ha mar torvenyjavaslat akkor ebbol ugye penzt akarnak csinalni....

Kép
Kép
kataa

Banyóci :)
Elhiszem én neked, hogy a dokid volt utánad a főszereplő. :lol: Nálunk csak azért nem mert volt fogadott sznőm. Ő csinálta a gátvédelmet.
Megbundázzuk vhogy ezt a lakókörzeti dolgot. Ok? :wink:

Kata
Én is hallottam már 100ezres tarifáról. Brutál drága. De mihhez képest, Telikihez képest (650) nem. :lol:

Igen, így is van 100 körül a vége de maradnának a praxisok, tehát alkalmanként menne a píz a dokinak és szüléskor a kórháznak, azért ez mégiscsak több mint eddig?! Vagy hogy akarják te ismered a tervezetet pontosan?
Dokim dísz volt, de ezt előre nem tudhattuk. Persze örültem, hogy úgy alakult. Nem bánnam ha a harmadiknál is csak dísz lenne, egy szép nagy macidísz, de megnyugtató ha "kéznél" akarom mondani lábnál van. :oops:
A második szülésem pedig azért is volt nagyon rossz mert mindenki magamra hagyott. Még Zoli is, aki egyébként végig velem volt de abban a bizonyos pillanatban a sznőt kajtatta. :cry:
De ezt most azért hagyom abba mert mint írtam nem tudom pontosan, hogy hogy és mit is akarnak. :)

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

http://www.fn.hu/index.php?id=3&cid=148 ... 2006-11-09

januárig már tutira nem szülök.

Ja, az előbb a mihezt két h-val írtam. bocsi.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?