ma nincs ovi szakmai nap miatt, anyukámék reggel levitték Danit, vasárnap meg tesómék hozzák vissza. mi addig a nappali bútort rakjuk össze, illetve végleges helyére, meg egy kis karácsonyi ajándékhajszolásba kezdünk.
ja, elfelejtettem mondani, hogy szerda óta már nincs nálunk jégverem, és melegvíz is szuper!
a szombati sulira én is emlékszem, meg elsős koromban egyik héten délelőtt jártunk, másikon délután. tök sötét volt, amikor apukám jött értem a suliba.
van egy régi reklámokból felvételem valahol számítógépen, pécsi kesztyű, kesztölci tapéta, tisza cipő, centrum.akkor még nem volt ez a sok bankos baromság, meg gyógyszerreklám. a hajam égnek áll, amikor jön a neocitrán, és elnyomja a citromot és mézet...a két legősibb gyógyszert...
DM-Bonanza- én egy-két szám erejéig szerettem, de sosem vettem volna fel fekete cuccot, nem is áll jól most sem, de emlékszem, nagy kultusza volt. nekem letépett ujjú kockás ingem volt, illetve inkább mellény, mint az Aerosmith klipben a csajnak
kojak nyalókát ma is lehet kapni, íze uolyan, csak már kevesebb anyagot tesznek bele. én időnként elcsábulok
örsvezető én is voltam, 8 fiút igazgattunk a most fogorvos barátnőmmel
mikrobi örs voltunk, és a fiúk sosem akartak naplót vezetni...
megjegyzem, bár most nem azok a fiúk a kollégáim, de a legtöbb dokumentációt én csinálom, mert utálják.
tv-torna- hát én sajnálom, hogy megszűnt. tesómmal mindig tornáztunk rá, ráadásul én még májerkedtem is, mert akkor szertornáztam még. hétfőnként meg nem volt tvműsor, csak a csehszlovák adót lehetett fogni, azon volt vecsernyícsek, meg előtte torna. anyu idegeire mentem szerintem, mert a logoban lévő felugrást gyakoroltam
én sem tudom mi lesz ezzel az orvosválasztással, nekem is bejáratott már a Kútvölgyi, és belvallom nekem számít, hogy maga kórház is nem egy tréé ledurrant zöldcsempés akármi. azért még egy gyereket jó lenne ott szülni.