Új privát üzeneted érkezett!

Angel! Amúgy Te mikor kezdesz?
andrea23

Andrea,
fogigátlóval most ha megjön, 22 körül!
angel37

Akkor tényleg majdnem egyszerre indulunk... egy hét különbséggel.
andrea23

Sokáig kell majd szednem, azt mondta a doki, úgyhogy lehet, hogy a punkcióra összeérünk! :wink:
angel37

Jól van! :wink: További szép napot!
andrea23

itt agyalok ezen az aláírós témán....
szóval szerintem ez azért tényleg óriási át*****
mert
1) törvényi háttér erre tuti nincs, egyébként mindenhol menne
2) a saját testemmel és a gyerekeimmel is ÉN rendelkezem, kívülálló max. javaslatot tehet, de a döntés és a teher az enyém.

szóval én azért rájuk borítanám az asztalt, nem is kicsit.
nem beszélve arról, hogy azonnal kikérném valami hozzárétő véleményét, hogy nem járnak-e el itt jogellenesen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

A saját teste felett mindenkinek önrendelkezési joga van (lásd 18 évesen sterilizáltathatod magad)...nem is értem hogy valaki ilyet hogy írhat alá... :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lányok! :)
Nekem is jár az agyam ezen az aláírás-dolgon.
Nem lehet, hogy ez valami félreértés???
De ha tényleg igaz, akkor az felfoghatatlan...

Orsi! :)
Nagyon szép az új vonalzód!!! :lol:
Ha hétfőn az UH-n én is jó híreket kapok, én is csinálok egyet!
kismokus

Angel mennyi ideig kell szedned a fogigátlót?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

dec. 24-ig (júj, v. 21-ig? :oops: )

Ahogy először kiszámoltuk, épp úgy jött volna ki, hogy karácsonyra esett volna punkció stb. Így inkább abban maradtunk, hogy szedem kicsit tovább, és szilveszterkor már szúrhatok! :)

Dec 7-én még megyek egyet konzultálni.
angel37

Sziasztok

Pézsé
hát ez nagyon szupi, gondolom most a fellegekben jártok

aláírás: szerintem is hihetetlen, nálunk volt róla szó hogy létezik ilyen, de semmi ilyet nem irattak alá velünk

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Hello-bello!
Na ma még jobb híreket kaptam, mint tegnap:
11 drágaság kezdett el gyönyörűen osztodni!!! :lol: :lol: :lol:
Holnap reggel 9kor hívom őket újra, de a laboros nő szerint esélyes, hogy még holnap sem lesz ET, csak később.
emma1976

Sziasztok Lányok!
:lol: :lol: :lol: HCG453 :lol: :lol: :lol:
szivvi

Sziasztok!

Angel, Andrea, Bols70 örülnék ha együtt tudnánk haladni. Nekem szükségem van arra, hogy valakivel, valakikkel megbeszéljem az adott gondolataimat ezzel a témával kapcsolatban.Az első lombik után totál egyedül voltam és nagyon nem volt jó.Szivesen örülök mások sikereinek és vigasztalom ha esetleg nem sikerültek ugy a "dolgok" ahogy szerette volna.Szerintem nagyon jó tudni azt, hogy nem csak én küzködöm ezzel a problémával és vannak olyanok akikkel ezt meg lehet beszélni.Remélem nem értett félre senki én mindenkinek azt kívánnám hogy minden baba jöjjön a maga természetes módján.
Úgy érzem "hiába" vannak nagyon ari barátnőim ők ezt a problémát nem tudják átérezni(szerencsére).Így bizonyos esetekben azt sem tudják, hogy mit mondjanak.

Emma további gratula neked!
beu9

Szivvi!!! :lol: :lol: :lol:
JUHHÉÉÉÉÉÉÉ!
Hogy vagy? Mit érzel???
emma1976

Szivvi

gratulálok :D
hanyadik napon vagy ma?

Emma

neked is gratulálok, ebből rengeteg baba lesz :D

Zsuzsi
zsuzsi73

Köszönöm Csajok!
Ma volt 2 hete az ET. Még most is remegek :lol:
szivvi

Szivvi
Volt/van vmi tünet? Jaj, de nagy lehet a boldogság :D

Icsilya
Most olvastam vissza, hogy ugyanígy voltál, mint én: szerda leszívás, pénteken neked is azt mondták, hogy szombat vagy hétfő. Én először azon csodálkoztam, hogy a vasárnap szóba sem jön... Vagy 3. vagy 5. bap. De akkor az oldatcsere az oka?
emma1976

Szivvi
Volt/van vmi tünet? Jaj, de nagy lehet a boldogság :D

Icsilya
Most olvastam vissza, hogy ugyanígy voltál, mint én: szerda leszívás, pénteken neked is azt mondták, hogy szombat vagy hétfő. Én először azon csodálkoztam, hogy a vasárnap szóba sem jön... Vagy 3. vagy 5. bap. De akkor az oldatcsere az oka?
emma1976

Szivvi! :)
Gratulálok! :)
Te is megkapod a zebrádat! :lol:
kismokus

Szivvi!
ÓRIÁSI GRATULA! :D :D :D
Éreztem, hogy Neked sikerülni fog!

Angel!
Én sajna nem veletek fogok haladni, mert nov. 2-án kezdtem a fogigátlót, így decemberre számolom az ET-t.

Lois!
Igen, sajna nem az első, hanem a 3. nekifutásunk. A 2.-hoz hasonlóan ez is fogigátlós protokoll.

Pézsé!
Nem csodálom, hogy nagy a boldogság!

Emma!
Ez ám a jó hír! Csak így tovább! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Emma,
ez egyre jobb! :)

Szivvi,
gratulálok! :)

Bols,
ó de jó! :) Márminthogy már hamarabb sorra kerülsz!

Viszont úgy emlékszem majdnem egyszerre volt az előző stimunk... nem kellett kivárnod a 3 hónapot?

Azért leszünk így is páran januárra! :)
angel37

Angel!
Igen jól emlékszel, elég egyszerre haladtunk. Mivel az előző ET. aug. 25-én volt és nem volt fagyibabánk, ezért a decemberi ET-ig bőven megvan a 3 hónap. :)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Lányok!
Képzeljétek, elég szarul vagyok. Szerdán punkció után egész jól voltam, tegnap már volt 2 óra elég gáz, ma meg dél óta csak akkor vagyok jól, ha felpolcolt lábbal vagyok, különben puffadok, görcsölök, pisilni is tök rossz. Meg olyan égető érzés a hüvelyem-tájékán. Volt valakinek ilyen???
emma1976

Bols,
aha :)
Úgy tudtam, a fogigátló szedéséig kell eltelnie...

Emma,
nehogy túlstimu legyen!

Lehet, hogy fel kéne hívnod a dokit...

Igyál rengeteg vizet, izotóniás italt!
angel37

Sziasztok!

Kérlek, olvassátok el! Köszi!:-)
http://www.petitiononline.com/IVF2006/
modrooka

Emma :D
szerintem ezek hiperstimus tünetek. Telefonálj holnap és beszélja dokiddal, ha ennyire vészes a helyzet!
igyál nagyon sokat 4-5 liter/nap, és sok fehérje.
Transzfer: 4 naposan nem szokták. Okát nem tudom, de nagyon-nagyon ritkán csinálják.
Szuper ügyesek ezek a kölkök már most :D :D :D

Szivvi :D
GARTULÁLUNK! ez nagyon szép szám! és nagyon bíztató a 14. napon!

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!
már én is kapom a suprefactot.megint jobb oldalon volt a kilökődés,tuti nem lehetettem spontán terhes.ez az én formám!
szerdán voltunk uh-on.egyfolytában azon filóztam, ki lehet a harcimúkus.segítsetek!nov vége lesz az et,vagy dec eleje!!!!!
lola29

kismóki!
majd írd át légyszi mert már a pesti kaáliba járok kováts doktornőhöz!
köszi
lola29

Mióta írtam megittam másfél liter folyadékot + 3 lágytojást ettem, jobban vagyok. De mindenképpen beszélek a dokival, és szerintem egy fehérje-infúzió rám fog férni holnap............
Na majd jelentkezem.
emma1976

Emma! :)
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek: sok folyadék, sok fehérje és izotóniás ital!!!
Ha mész holnap, lehet hogy találkozunk, mert sajna Nekem is kell mennem. :cry:

Ma délutántól ugyanis vérzem...felhívtam Harcimókust, aki megnyugtatott, hogy ha nem sűrű és darabos (szerencsére nem az), akkor nincs baj, de azért beszéljek egy orvossal. Mivel Krizsa doki nincs, Kováts doktornőt próbáltam elérni (hozzá mentem volna hétfőn UH-ra), de több órtán keresztül nem sikerült. Végül Harcimókus közreműködésével azt találták ki, hogy menjek be holnap 10-re, de addig is pihenjek...... meglátjuk mi lesz!
Nagyon remélem, hgy nincs semmi baj!
Lányok!
Szorítsatok!
kismokus

Emma,
örülök, hogy jobban vagy, de holnap tényleg értekezz a dokival! :)

Kismókus,
Remélem, nincs semmi komoly! Lehet hogy az Utrotól van!

Hülye tanács, de próbálj ne nagyon izgulni, és gondolok rád holnap délelőtt! ++++++++++++++++++
angel37

Emma, Kismókus minden rendben lesz szorítunk nektek!

Harcimókus!
Te voltál, aki ma levette tőlem a vért? 12-kor voltunk ott.
szivvi

Sziasztok

Emma - Szivvi
mindkettőtöknek nagy nagy gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kismókus
bizti nincs baj, csak +++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Már nagyon rég jelentkeztem,de azért hiányoztatok.
Csak azért ugrottam be hozzátok,hogy megnézzem,hogy a kedves régi ismerősökkel mi újság.Én már az örökbefogadós topik boldog lakója vagyok.

Látom nagyon sok zebra gyűlt a táblába!
Gratulálok Mindenkinek!Azt is látom,hogy nagyon sok szép babóca született amióta hanyagoltalak titeket.

Viszont azóta nálunk óriási dolgok történtek.

Augusztus 31-én beköltöztünk a mi kis saját kuckónkba,és nagyon élvezzük a különlétet a szülőktől.Sikerült belaknunk a lakást.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De van ennél még sokkal jobb,és örömtelibb hírem is!Remélem nem haragszotok meg....de szívesen dicsekszem vele.
Szepteber 22-én ,az én szülinapom előtt egy nappal,megszületett kisfiunk Kiss Márk Sándor.Szeptember 27-én fogadtuk őt örökbe,és október 4-étől lakik velünk,és okoz rengeteg boldogságot nekünk.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon szurkolok,és további sok kitartást kívánok mindenkinek!

Szeretettel gondol rátok Kavicska-Zsuzsa
kavicska

Szia Kavicska

nagy nagy gratula nektek
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1163189315.52.gif[/img]
és mikor mutatod be nekünk a pici boldogságotokat?

Szia

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Kismókus!
Remélem minden rendben lesz továbbra is!!! :)

Emma!
Hiperstimu gyanús vagy!
Beszélj az orvosoddal!!! :?

Jó éjt mindenkinek!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Angel! Nekem december 27.-ig kell szednem a fogigátlót.

Emma! Gratula,csak így tovább!

Szivvi! De jó!Gratulálok,akkor most nagy a boldogság!

Beu! Jó helyre jöttél... ! :wink:

Bols! Nekem aug. 16.-án volt az ET-m.És úgy volt hogy a második december közepére esik.De valami miatt megváltoztatta a doki és így egy hónappal eltolódik.Nem értem miért tolta el,mert akkor is kijött volna a 3hónap.Na de mindegy!

Modrooka! Én már aláírtam!!!

Kismókus! Remélem minden rendben lesz!

Kavicska! Gratulálunk a boldogságodhoz!
andrea23

Kismókus!
Hogy vagy? Milyen erős a vérzés? Nem lehet, hogy most megy el, ami nem tapadt meg? Szorítok!!!!!

Kavicska!
Gratulálok a babádhoz!!! Írj többet! Melyik alapítványnál, mennyi ideig vártatok? Mi is elíndítottuk a procedúrát, minden részlet érdekel

Helyzet: telefonáltam a laborba, még mindig szépek, úgy hogy hétfőig biztosan várunk, de lehet, hogy keddig.... Én azt hittem, a hétfő az utolsó nap, ezt most nem értem. Azt mondták, megvárjuk, hogy blaszto állapotba kerüljenek. A 11ből 6 ICSIs, 5 nem.
Sajnos a dokimat nem értem el, 10kor kell újra hívnom.
emma1976

Emma
Jobban vagy?
Kismókus
Nagyon remélem, hogy minden rendben!!
szivvi

Elértem a dokit. Feltett kb 15 keresztkérdést (beleférek-e a gatyáimba, hányinger, pisilés stb.), szerinte ennyi tünet, ami nekem van, a 17 tüsző után akár bele is férhet, de hétfőn ET előtt megvizsgál. Most ezerrel próbálom magam rendbehozni, mert azt mondta, a legeslegrosszabb esetben a fagyiba mennek a csodaszép blasztók. De erre kicsi az esély, és én mindent meg fogok tenni, hogy visszakapjam most őket.

Kismókus
Mi van veletek? Jelentkezz!
emma1976

Angel, Bols!
Már rájöttem orvosa válogatja ki hogyan számolja a három hónapot, Angel meg én Krizsa dokihoz járunk, nála a 3 hónapnak az ET és fogigátló kezdése között kell eltelnie.
Angel!
Huhh, neked aztán tényleg jó sokáig kell szedned a fogamzásgátlót (te is Rigevidont?) és csak az ünnepek miatt toljátok ki ennyire? Nekem szerintem akkor pont úgy lesz ahogy te nem szeretted volna... :oops: Mikor mondtam a dokinak, hogy jééé, itt még az ünnepek körül sem áll le az élet?? Azt mondta, hogy tök rosszul esne neki, ha nem akarnék vele szilveszterezni klinikán.. :lol: :lol:
Bols!
Neked jobban bevált ez a protokoll, ettől több petesejted lett, mint a másiktól?
Emma,
szuper hogy blasztókat kapsz vissza, remélem sikerül!!! :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Lois :)
ezek szerint dokija válogatja, bár én azt hittem, ez egységesen előírás...

Jaja, Rigevidon! Azt számolgattam, hogy épp elég lesz, ami maradt, a múltkor 28 napig szedtem.

Nektek akkor jó bulitok lesz! :lol: Szilveszterre nálunk szurka van előirányozva :D Dec 7-én még lesz egy konzultáció, ki tudja, esetleg még változhat a dolgok menete! :wink:

Kismókus,
jelentkezz! Ugye minden OK?
angel37

Lois,
te már szeded? :)
angel37

Lányok! Kép
Aranyosak vagytok, hogy így vártátok a híreket!
Szóval EGY BABÁNK VAN, aki 5mm-es!!! :lol: Vele minden rendben van, szépen pulzált Kép a doktornő szerint, bár nem látszott olyan jól... :? De a doktornő azt mondta, hogy higgyem el, ő látja, amit kell. :lol:
A vérzésről azt mondta, hogy a méhszáj felé van valami "fellazulás", az okozza. Nem igen lehet tenni ellene semmit, csak feküdni, pihenni... Harcimókus is azt mondta, hogy feküdjek, csak enni és pisilni keljek fel! :)
Hát most ezt csinálom...
Egyébként a doktornő nagyon kedves, nagyon szimpatikus volt!!! :lol:
kismokus

KISMÓKUS :D
Jaj, de nagyon megkönnyebbültem!!! :lol: Gratula a kicsikéhez!Van már szívhangja is? Hányadik hét ez?
emma1976

Emma! :)
Október 13-án volt az ET, szóval a pocakomban 4 hete és 1 napja van, de mivel a terhességet máshogy számolják, aszerint 6 hetes és 1 napos terhes vagyok! :lol:
kismokus

Kismókus!
Gratula a picihez, most aztán pihi!!!
Angel!
Még nem szedem, úgy számolom úgy kb. szerdától fogom (bár előzó hónapban 13 napott késett, pedig nekem sose szokott :? ), 18 napig fogom szedni, az alatti időben még én is megyek egyet a Krizsához. Hát nem tudom mi lesz a szilveszterünkkel, mert három napos bulit szervezünk éppen.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok

Kismókus
HATALMAS NAGY GRATULA NEKTEK! Akkor most megnyugodtál ügye?
Akkor most pihizel jó sokat.
Dolgozni akkor most nem mész már ügye?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Emma: Nekem sajnos volt ilyen és vissza is kellet mennem 2x. Először, amikor kiderült a vérből és nagyon pufi voltam, de Kovács doki nem volt itthon, ezért Kováts drnő nézett meg és egyből infúziót kaptam. Aztán had ne mondjam 2-3 hétig nagyon rossz volt. 2 hétig még az ágyon is alig tudtam megmozdulni.
Az Icsilya tanácsait tartsd be, ezeket fogják úgy is mondani. Inkább pihenj, mert a mozgással a víz termelődik. Mikor most voltam (csütörtökön) a 6 hetesen, a Kovács még mindig mondta, hogy ott vannak azok a nagy sárgatestek és még mindig vigyázni kell a hasamra. Sőt, most jút eszembe, mérni kellett a hasam átmérőjét és a súlyomat is. Reggel mindig jobb volt, de estére már alig tudtam levegőt is venni. Remélem tudtam segíteni. Nekem már cseng lefelé lassan, de ez tényleg hiperstimú lesz, sajnos. Harci sokat segített, írjál neki!

Kismókus: Gratulálok és akkor tessék pihenni!

LÁnyok, pár napja érzékeny lett a köldököm környéke és egy kicsit keményebb is. A fájás akkor jellemző ha megnyomogom, de a nadrág is zavarja. Vélemény??

PéZsé
pézsé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?