Sziasztok!
Kisbora: a császárral szültem topicban 1-2 oldal, nem tudom pontosan, de csak 4oldal van, nem nehéz megtalálni, az időpont:Elküldve: 2006 Október 29 Vasárnap - 23:05. Pár sorban a lényeg le van írva, csak azt a két hónapot, de az első 2hetet a legiszonyatosabb igazából átélni
Nem írok róla sokmindent, mert belül ez egy örök fájó pont.
Mit mesélhetnék egy 27hetes terhességről, egy altatásos császárról és két hónapról, ami alatt a kislányom életéért drukkoltunk, közben probáltunk úgy élni mintha minden úgy lett volna ahogy a nagykönyvben van, de semmi sem volt ugy.
Semmi
Mesélni rémtörténetet lehetne, de örülök ha nem kell újra(gondolatban) sem átélnem. Az érzések: elveszik a babádat 3hónappal előbb, és nem védheted többet a pocidba, a világ mocskába engeded holott még fel sem készítetted rá, ezek a szőrnyű dolgok, mert a császárt már rég elfogadtam. Sok-sok boldog anyai érzés hiányzik a 27héttől a születésen túl az életben maradásig.
Azóta nincs gond, rendben vagyunk, de soha nem felejtem el mint semelyik anyuka a gyermeke kezdetét, ahonnan indult minden
Mert maga a gyermek születése boldogság, de nekem nagy fájdalmat jelent, ami soha el nem múlik, egy titkolt kudarc.
Na ennyit az én nyavajgásomról. Szeretnénk másik babát, de már írtam másik topicba is hogy félek. Ugyanettől. Attól hogy akár a babám vagy én is meghalhatunk, de azt sem tudnám melyik a nagyobb veszteség, hiszen Málnát sem hagyhatom itt. Nem tudom megéri e kockáztatni.
Kerestem olyan anyukát aki toxémiával vállalt másik babát és hogy milyen volt a toxémiája, mikor, hogy történt, hasonlításképp keresem. De nem találtam csak olyat aki pl.elsőt 34hétre szülte a másodikat ben tartották 36hétig, na a két történet ég és föld.
Sajna nem sokat tudnak a toxémiáról.
Na de olvasgattam te is írtad hogy 2hónaposak voltatok s kevesebbet kell kontrollra járni. Miért? Babagondok, vagy mi?