Heló Mindenkinek!
Köszönjük, jól vagyunk, csak ugye a lustaság
.
De most sok lesz
:
Eszter ténylegesen dec. 9-től jár majd oviba, addig is csak ismerkedni járunk: délelőtt 3/4 9-től addig, amíg ki nem mennek. Játszani már nem megyünk ki az udvarra a többiekkel. Ez is jó, mert együtt tízóraiznak és Eszter imádja ezt.
Úgyhogy egyenlpre még van 1 teljes hónapom.
Kedden megyünk a bőrgyógyászhoz igazolásért, h Eszter tojásallergiás, meg kell a háziorvostól is igazolás. Nem is értem, miért nem intéztem ezt még nyáron, tiszta dinka vagyok. Ráadásul a hideg miatt most bicajozni sem lehet, így villamossal kell mennünk
a klinikára.
Akkor dec 7-re kaptunk időpontot a szemészetre is - a szokásos évi rutinvizsgálat.
Borzalmas, hogy mindenhová ilyen késői időpotot kapunk.
Az útlevele is lejár hamarosan, így az okmányirodába is mennünk kell.
Tényleg, tudtok valamit arról, hogy a neten hogy kell sorszámot kérni?
Eszter most Orosházán van anyukámál. Szerdán otthagytuk és ma megyünk érte. Nagyon kellemes volt ez a pár nap, kicsit kipihentük magunkat apával: tudtunk beszélgetni, tojásrántottát enni
(mi öröm), a bort nem kívántam
, így a borozás elmaradt.
És jelentem, Eszter október 8 óta nem szopik
.
panu,
hívtam a minap cégünk HR osztályát, de még nem hívott vissza az illetékes kolléganő. Meg akartam kérdezni a szabi: mennyi van, hogy kell kivenni, mikortól pörögjön és ilyesmit.
Mindenképp ide megyek majd vissza, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő. Azért remélem, nem küldenek el, hisz apánk is itt van, nem nagy kiesés van.
Tegnap kimentem vele a területmre, ahová én jártam és most apa jár. Olyan klassz volt találkozni a régiekkel, rengeteget beszélgettem és dagasztottam a mellkasomat a dicséretktől
.
Bori,
mi most olyan hótaposó csizmát veszünk Eszternek, amit kinéztünk és tuti jó volt, az 7990 Ft-ba kerül. Nem olcsó, de még elfogadható ár, bár nem a csalűdi pótlékból vesszük. Kell vennünk 4-5 melegítőnacit is az oviba, pizsamát, tornacsukát, benti cipőt -a kb 15-ször hordott 6900 Ft-os ASSO szandiját kinőtte
-. Mindenképp jó minőségű cipőt akarok venni, mert egész nap ebben lesz. És ugye az sem 1000 FT
.
És akkor még nem beszéltem a fogkrém, fogkefe, budipapír és egyebekről.
Tegnap néztünk a Cora-ban hótaposót, de nagyon béna a belseje, semmi magasítás nincs benne, meg nekem olyan műanyagnak tűnt az egész. Így aztán megbeszéltük, h marad a fent kinézett csimma.
Dorki,
para: természetes, azért ne vidd túlzásba
.
Nekem is álmom egyenlőre a mosogatógép, talán ha visszamegyek a melóhelyre és több zsé lesz, akkor meg tudjuk venni.
Mikitipp: vegyetek piros nagy zoknit és arra lehet ragasztani filcből készült szarvast, mikit, ilyesmit. Szerintem kreatíboltban találsz ilyet. Esetleg ott adnak tippet is.
Többi passz, kézügyesség nálam is nulla
.
Ééés, gratu az egyedül alváshoz Nikinek!!!!
Andi,
meggyógyultatok? Eszter is 1 évesen volt tüszős mandulagyula, együttérzésem!
Mentem, kellemes 7végét!