Sziasztok, nem voltam pár hete, mert sajnos mi is lebetegedtünk és nagyon megviselt. Elkapott Cserne egy vírusos fertőzést, elég rosszul volt, ma már teljesen jól érzi magát. Hétfőn 3 hét után mehet oviba.
Megvettük a babakocsit, az Arany János utcában egy kis játékboltba. Végre!
Ajánlom nektek is azt a boltot, egy nagyon aranyos csajszi dolgozik. Nem volt drága, bár nem is nagy, de nekem pont ilyen kellett, hogy ne foglalja el a lakást, hiszen kell hagyni helyet a motornak, autónak, bébitaxinak...
A Minimaxban (dorogi) meg már megint úgy jártam, ahogy sokadszor: az eladónő csak azt hajtogatta, hogy vegyem meg, mert ennél jobb ajánlatot nem kapok, és többet nem hoznak, és bánni fogom és tukmálta rám ezerrrel a terméket, inkább gyorsan kijöttem, mert azon voltam leállítom magam. Szegényke nem nagyon értette meg, hogy NEM SZERETNÉK RÓZSASZÍNT, MERT NEM SZERETEM A RÓZSASZÍNT! Sajnos nem egyszer jártam már így ott. Kész voltam! Végül igaz, hogy amit a városba vettünk ugyanolyan fajta és drágább is, de legalább nem rózsaszín, hanem kék!
Elnézést, hogy ilyenekkel tarkítom a topikot, de ezt ki kellett adnom.
Voltam tegnap nadrág körúton, mert csernek nem igen van téli nadrágja, de maradtam a teszvesznél, mert sehol sem kaptam, ami tetszett volna. Mindegyiken volt valami csicsa, amin meg nem, az 6000 felett volt. És ugyebár kellett vagy három.
Vera, engem érdekelne a Mikulás buli!
Mennyibe kerül, és a csomagot vinni kell, vagy az is benne van az árban?
Ja, és melyik nap lesz?
Szilvi, lassan már csak megmutatja magát Picur, amint megtudod, írj! Láttam beszélő susut ( --> Ildus, ez nagyon jó!) az egomi Minimaxban 16000-ért, ha még érdekel.
Edoci, sikerült eljutni a Gulliverbe? Mesélj!
Lívi, tényleg szépek a gyerekek, én először azt hittem, hogy egy kislány két képen!
Tényleg nagyon hasonlítanak!
Panda, milyen volt a a Manóban? Én még nem voltam az Élményben, de remélem nyáron/nyárig eljutunk oda! Addig mesélj majd, milyen volt az itteni úszás?
Ildus, mi van veletek? Hol tartotok?
Befejezem, megyek megvacsoráztatom kis családomat! Már kopog a szemük!
Remélem nem repül el levélkém!