Új privát üzeneted érkezett!

Kata! Itthon én is úgy csinálom, mint te, mert mozillám van! De hétköznap csak a munkahelyen jutok hozzá és ott meg az exploler nem engedi, ezért találtam ki a word-ös megoldást! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezso! Ez eddig minta görbe! Kívánom maradjon is az!

Szilcsi! Szerintem is megéri felébredni érte! :lol:

Kép
bettike
Eger

Betti, én ezt nem is tudtam hogy csak a mozilla engedi így. habár vmiben meg az explorer jobb.
Én a munkahelyen nem merem ezt megcsinálni, mert félek hogy rájönnek, miben sántikálok én. Itt megrögzött házasságellenesek és gyerek ellenesek vannak. Borzalmas!

Kép
kata05

Kata! Hát az biztos, hogy én feldobtam a munkaidőmet magamnak odabent ezzel a titkos munkálkodásommal! Azóta izgalmasabban telnek a napjaim tuti! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár én géppel dolgozom egész nap (így könnyű tudom) és ki is akadnék, hogy ha valaki a gépemhez nyúlna!

Kép
bettike
Eger

Én is géppel dolgozom, de nem nagyon lehet odabent ilyesmiket nézni, mert az ember háta mögött megy a bemártás... :? :roll:

Reggel nem jó, akkor nem tudok vízszintesben maradni... Menni kell dolgozni...
szilcsi

Ti hisztek a Jónás-módszerben? Nekem az is pont mostanra írta a termékeny napokat.
Lehet benne hinni?
szilcsi

Sziasztok,

Áfi üzeni, hogy nem fogadja el a felhazsnáló nevét vagy a jelszavát a babanet, ezért sajna nem tud jönni :(

Purc

Kép

Kép
purc

Coca most nem ér rá, mert dolgozik a gépen, de átadja Áfi üzenetét, miszerint szegény nem tud belépni, úgyhogy csak olvasgat, nem bír írni!

Pusz mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Áfi!

Legalább megnyugodtunk, hogy nincs nagy gond, és majd jössz ha tudsz!

Kép
kata05

Zöldi! Pfuj munka! Ilyen görbével tessék pihizni! :evil:

Szilcsi! Én nem ismerem ezt a módszert!

Vakond és veramami? Ki tud róluk?

Kép
bettike
Eger

Afi!
Ha gondolod szolhatok a szerkesztonek hogy nezzen utana mi lehet a baj!Ha gondolod irj a mail cimemre:marcianyu@freemail.hu

Zoldi!
Azert egy helyzet jelentest csak tudsz irni nekunk? :( :?

Kép
Kép
ancsa81

Zöldinél a helyzet változatlan! Stop! :lol:

Kép
zölddisznó

Zoldi!
Akkor remelem hogy ez jot jelent!!!NAGYON-NAGYON SOK DRUKKOT KULDOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek aludni!JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
ancsa81

Zöldikém! Tőlem is mennek a drukkok! :lol: :wink:

Áfi! Várunk! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ancsa, Szirom, köszi az esti/éjszakai szurkolást!

Hát, nem tom. Ma ugrik a majom a vízbe! (a legrövidebb ciklusom 29 napra megjövős szokott lenni)
Csak az a baj, hogy hülök, az meg jó, hogy nem nagyon. Végülis ilyen magas még sosem volt a 29. napon. Na, szószaporítás helyett:
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Egész jó kis trapézok rajzolódnak ki a görbédből!
Drukkolok, ebből még bármi lehet!+++++++++++++++++++
Azért az a 15. DPO sem semmi!!!

Szilcsi én sem tudom konkrétan hogy mi a Jónás módszer. De ha megtudsz infot akkor írj, mert érdekelni érdekel!

Szirom, Ceni, Szezso, Purc drukkjaim mennek!+++++++++++++++++

Ancsa te hol is tartasz, görbe?+++++++++++++++++++++

Kép

Kép
kata05

Robcsi, nem kaptál tőlem pü-t?

Bettike, remélem mikizel már?!

Szilcsi, reménykedem csak sikerült apát reggel befogni?! :lol:

Többi újnak meg megy a drukkom!!!!!!!!!!!

Coca az én görbém meg tele van gyök jellel! :lol: :lol:

No megyek dolgozni, a betegeknek javulást!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Zöldi!
a mai drukkkkkok neked
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bevallom férfiasan :) hogy én igazából már nem is szeretném mérni a hőmet, mert ez katasztrófálisan alakul és csak elcseszi azt a maradék kis rózsás kedvem, amit a 4 órás alvásom okozott a szél miatt! Nem szeretem, ha ennyire fúj! :(
Bár én már abban a fázisban vagyok, hogy a negatív rekord is rekord :) úgyhogy tudjátok mit? Én a topik fagyasztott csirke címére pályázom! :) Pedig kicsit meg is fagyok fázva!!!

Kép

Van valakinek tapasztalata a ciklus közbeni pattanások eljövetelének mikéntjéről? :shock:
Szóval, akinek nem állandó a jelenlétük, hanem a ciklus egyes szakaszaiban jön elő, annak mikor jön elő? Ezt azért kérdezem, mert pl az előző hónapban nem volt semmi, most meg már vagy 2 hete domborzati térkép a hátam!
sonjus

Sziasztok!

Nekem lassan nem is kellene mérnem a hőmet, mert az megy Katáé után, ha neki leesik, akkor a következő nap az enyém is.

Kata nem kaptam privit tőled.

Coca nagyon drukkolok!

Bettike mi van már? Megjött már a Miki?

Megnézte valaki azt az oldalt amit tegnap belinkeltem délután? Nekem nagyon tetszik, bár még nem tudtam végignézni.

Sonjus miért nem ugrik már fel a hőd? LH-tesztet nem használsz?

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Mert a hőm egy lusta dög :)

Én felhagytam az LH teszteléssel, mert sosem volt pozitív, és csak a pénzt dobálom kifelé az ablakon.
Vettem ilyet is, olyat is, PG/53-at is, de semmi pozitív eredmény nem született! Eleinte aggódtam, de írta valaki, hogy neki sem mutatott soha semmit, mégis babás lett, így megnyugodtam kicsit!
Lehet mégsem kéne? :?
sonjus

Sonjus, csak akkor azt nem értem, ha nincs peteérésed, akkor neked napokig mi szúrkált?
A múlt hónapban volt peteérésed? Mióta próbálkoztok?

Kép
Kép
robcsi03

Az előző havi, szinte minta görbe volt, 15. nap pé, rá 14. napra mensi, előtte 18. nap pé, rá 14. napra mensi, szóval még a 18. napit becéloztam ám :)
De hogy mi szúrkál, azt én sem tudom, mert még most is szúrkál, elég rendesen, hol az egyik, hol a másik oldalon és eléggé lent, szóval nem is lehet másra fogni szerintem!
Ez már a 20. ciklus :(
sonjus

Sonjus, akkor ma hajrá! :)
Dokinál voltál (voltatok) már valamilyen kivizsgáláson?

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

Zöldikém! További drukkjaim röpülnek feléd! :wink: :wink: :wink: Jól mondod, ez bár esés, de nem nagy, és ha még nem jött meg a 15. dpo-on.... rajtad a világ szeme, szorítok! :lol:

Sonjus! Pattanásokhoz nem értek, de vigasztalásul megkerestem neked a leghosszabb mért görbémet :wink: Nekem úgy tűnik, attól függ a ciklus hossza, hogy melyik petefészkemben van a tüsző. A jobbos a lassú.

Kép

Itt az enyém, a mai:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!
Hát miki még sehol! Hogy a fene hozzná ide! :lol:
A görbém most már egyre brutálisabb! (betöltötte az 50-et)

Sonjus! Ha te a fagyasztott csirke címre pályázol, akkor én a legbrutálisabb, legelrémiszitőbb görbe címet szeretném megkapni! :lol:

Zöldi! Úgy döntöttem, hogy leveszem a mintát a görbédről és hogyha megjön nekem, akkor lemásolnám, már ha nem véded le! :lol:

Mindenkinek drukkjaim özöne!!!

Kép
bettike
Eger

Ja és brutál görbe:

1163143710.94.doc

Kép
bettike
Eger

Robcsi!
Volt májusban laparom, utána HSG, mert nem tudták megcsinálni lapar közben (ez érdekes volt) de minden ok velem is és a párommal is! Egy vérvételt tervezek azért, hogy lássam ott is minden ok!

Ceni!
Ez a görbe egy szebb! :) drukkkkkk!!!
Arra már én is gondoltam, hogy fészek függő lehet a ciklus és a görbe, na majd meglátjuk!

Bettike!
Én neked adom a brutál görbe címet, ha gondolod :) de légyszi ne sokáig tartogasd, legyen ez egy vándor díj, és babásodjál minél hamarabb, Miki bá meg vihetné a brutál görbe díjat magával a búsba!
sonjus

egy=egyre
sonjus

Sonjuskám, Enikő ma még nem járt itt, de ha az én görbuszomat dicséret, akkor köszi :wink: Csak már előrébb lennénk mondjuk 12 nappal...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

YES! Tudtam én! Enyém a BRUTÁLGÖRBE DÍJ! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bocsi Szirom!!!!!
Már hozzászoktam, hogy Ceni görbéje jó :)
De így külön csak most, csak itt, nagyon gratulálok
és bocsi még egyszer!!! :oops:
Már írtam, hogy csak 4 órát aludtam!
sonjus

Sziasztok,

Nekem megjött, mi több kísérteti hasonlóság történt a PONT 1 hónappal történt eseményekkel. Szóval most iszonyatos hangulatom van :cry:
De ugye új hónap, új remények :(

Purc

Kép

Kép
purc

Bakker Purc! :cry:
De ilyen nincs, hogy mióta ide irogatok, addigra lassan már mindenkinek másodszorra jön meg! :cry:

Kép
bettike
Eger

Purc :cry: Jól értettem, teszteltél is?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nagyon-nagyon köszönöm Sonjus :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Purc!
A francba :evil:
Mit írjak, hogy jobb kedved legyen? Úgy szeretnék valami vidámat küldeni neked!!!

Küldök egy kis napocskát! Én csináltam!

Kép
sonjus

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Sonjus pattanás ügyben annyit tudok nyilatkozni, hogy nekem amikor középidőben voltam, akkor jött ki egy-kettő-három, az arcom különböző pontjain, illetve mensi megjövetele előtt kb. 4-5 nappal, akkor is hasonló mennyiség, de annál rondább! :(

Kép
elizabeth25

Együttérzünk Purc!!!!!

Egy kis vidámságot küldök én is Neked!

Kép
snufi

Én is szeretnék csatlakozni és egy kis jókedvet küldeni mindenkinek:

- Mi az, sárga és öt betu?
- Sárga.

- Miért nem helyes dolog a házasság előtti szex?
- Mert könnyen lekésheted miatta az esküvőd.

- Mi a különbség a vöröshagyma és az anyós között?
- Ha az anyóst szeleteled, nem sírsz!!

- Honnan tudni, hogy tüzel a kutyánk?
- Fogy a szén a pincéből.

Repülőn, miután leálltak a motorok:
-Kérem, mindenki maradjon a helyén, ne nehezítsék meg az azonosítást...
Köszönjük!

Jó pap holtig él.

Apróhirdetés:
Fiatal, jóképű üzletember vagyok.
Hat autóm, két mobilom van, és egy nyaralóm a Karib-tengeren.
Nem keresek senkit, csak dicsekedni akartam.

- Hol terem a floppy lemez?
- ?
- Diszkréten.

- Mit mondott a nyuszika amikor lemászott a rókáról?
- Meghúztam a ravaszt!

Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk.
Beengedjük.:-)

Tegnap megmentettem egy lányt a nemi erőszaktól. Uralkodtam magamon.

Mi a különbség a hihi és a húha között? Kb 10 centi.

Én az a fickó vagyok, aki megérdemli, hogy olyan nője legyen, akit nem érdemel meg.

Én már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire az volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt.

Először megtanítanak járni és beszélni, később azt mondják:
"Ülj nyugodtan és maradj csendben" !!!

Annyira gyötör az álmatlanság, hogy már a munkahelyemen se tudok aludni.

Akármilyen rossz is a kölyök, adókedvezménynek megteszi.

Az ideális nő olyan, mint a hold. Este jön, reggel megy.

Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés.

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz,
sokszor eszükbe jut a sör is.

Kép
bettike
Eger

Purc :cry:

Képzeljétek hogy jártam. Elmentünk a Tuskó boltba vásárolni, voltak kirakva lufik, persze az én gyerekemnek 1 nem elég, mert 2 keze van. Jól van kimegyünk, pakolok be a kocsiba (Rékát már beraktam 1 lufival) mikor látom, hogy a másik lufi nincs a bevásárlókocsiban. Na mondom f@sza, amíg én megfordultam kilopták belőle. Aztán nézelődök, nem kilopták, hanem kifújta a szél belőle. Na én futok utána, otthagytam a félig kipakolt bevásárlókocsit én meg futok a lufi után. Na elkaptam, de arra a hülye pálcára rosszul volt rárakva és lefújta róla a szél. :lol:
Megint futok a lufi után, de már nem tudtam elkapni, mert kifújta a szél a parkolóból.
Hát ha ezt valaki felvette volna, tuti díjat nyerne vele egy kandi kamera sóban.

Ez vagyok én.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bocsi, de vizuális típus vagyok és láttalak magam előtt! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Hát most már én is röhögök, de k.rvára nem volt vicces, mikor ott kapkodtam az után a hülye lufi után.

Az persze másodlagos kérdés, hogy itthon a lakásban lépni nem lehet a lufiktól annyi van. :D

Kép
Kép
robcsi03

Tényleg Bettike a görbédhez visszatérve még a végén igazam lesz és te is produkálsz egy jó kis peteérést így az 50. nap környékén.

Ja és azért a te vicceid is jók voltak :D
Mivel én is vizuális típus vagyok, nekem a legjobban a vöröshagyma-anyós vicc tetszett. :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Hát bennem is megmaradt az az 50. napi mondatod, ezért tegnap apával rágyúrtunk egy kicsit! :lol: Hát majd meglátjuk az elkövetkező napi hőket! Ha megindul szépen felfelé, mint ahogy az meg van írva, akkor még bár mi lehet! Az LH tesztről amúgy lemaradtam mi?

Kép
bettike
Eger

Megnéztem megint a görbédet, szerintem ha veszel ma lh tesztet akkor kimutatja, hogy mi a helyzet. Végül is ma 2 tizedet ugrott fel.
Én azt olvastam itt, hogy az lh tesztet nem ajánlott reggel csinálni, mert akkor fals eredményt mutathat.

Pont tegnap írták nekem a lányok, hogy amit a Rossmannban lehet venni, azt ketté lehet vágni és akkor olcsóbban jössz ki a dologból.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!!
Enikő síkideg mert egy baromállatpöcsfaszfej homokszállító kamionos pöpecül elémvágott csak egy bazi nagy fékezéssel tudtam elkerülni hogy elhalálozzunk a csemetékkel............. :evil: :evil: És a legközelebbi piros lámpánál kiszóltam neki, hogy nem éppen szabályosan kanyarodott ki a főútra.... Erre visszaszólt, hogy hát 2x2 sávos az út ne ugassak. Mondtam neki, hogy ez rendbe van, de ő a 2x2 sávból mindet elfoglalta a nagy dög testével, esélyem se lett volna elférni mellette a külső sávba.... Na meg aztán anyád ugat te köcsög (engem sem kell félteni :lol: :oops: :evil: )
És erre végig ahogy jöttünk az úton (Szeged külvárosából a belváros fele) folyamatosan túrt le az útról (Ő a külsőn mi a belsőn) a szembe jövő sávra túrt le :shock: .... A k**va anyját az ilyennek. Csak mer ő nagy akkor neki mindent szabad?????????????? :evil: :evil:
Nagyon mérges voltam remegtem az idegtől..... És a következő lámpánál egy pasi kiszólt, hogy látta mit csinált velem ez a népművészeti agyagedény -vagy másnéven köcsög!-, vele is ezt csinláják ezek a homokszállítósok, pedig ő nem személyautóban ül hanem kisteherautóban :shock: :? :roll:
Bakker! :shock: :shock: :shock:
Bocs az offért de már bőgtem az idegtől egy sort az előbb amikor hazaértünk........ Apa vígasztalt, ha ő ott lett volna asszem helyreteszi a pasit......

Na a görbém: Kezdek kihűlni!
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Annak, akit érdekel az LH teszt!

http://www.infertility.hu/bm.htm

Kép
bettike
Eger

Ceniko! Mintaszerű beágyazódási esés!!!! :lol:

Kép
bettike
Eger

Enikő, ez szerintem tuti beágyazódásos görbe! Nekem is ilyen jó nagy esésem volt annó! :) Drukkkkkkkkkkkkkkk!

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?