Sziasztok!
Háát, alakul a napunk rendesen, most mintha csend lenne a gyerekszobában, ma először, és ebben az a nagyon jó, hogy kb. fél óra múlva fel kell őket ébresztenem, mert tanácsadásra megyünk. Soha nem ébresztem őket, erre nagyon kényes vagyok, de most muszály lesz. Volt már olyan, hogy jöttek őket látogatni (pár hónaposak voltak), kb. 3-4 órát maradtak a vendégek, amiből az utolsó 2 úgy telt, hogy most már talán felébrednek. És elmentek úgy, hogy az utolsó percben beengedtem őket a szobába alvó gyerekeket nézni. De nem érzem ám bunkónak magam.
Érdekes dolgok ezek az aurafotók, és nekem nem is olyan régen, még teljesen kínai volt a homeopátia is. Na, most is az, de most már legalább elmondhatom, hogy hallottam róla, és használtunk is homeós cuccot. Úgyhogy figyelek nagyon azokra, amiket írtok. Egyébként szerencsére a mi dokinénink is ismeri ezeket a szereket, legalábbis múltkor ő írt fel orrspray-t, ez legalább jó.
Ha már a rossz anyuka dolognál tartunk, asszem benevezek én is, és valszeg rögtön az első helyre is ugrok a dobogón. Az úgy volt...
Szóval, tegnap Flóra aludt, én meg bohóckodtam Marcival a földön. Ha lefekszem, ő rögtön rámstartol, és rámászik a fejemre, ez a mániája. És persze röhög közben ezerrel. Na, megint megindult, én meg hajoltam, hogy adok neki egy puszi (talán közben mondtam is neki valamit), ő meg előrelendül, és lefejeltük egymást. Persze ez olyan jól sikerült, hogy én foggal az ő orrát. Állatira üvöltött, én meg kétségbe estem, hogy eltört az orra, jó kis seb lett rajta, de szerencsére pár perc után megnyugodott, nevetett, még ha hozzányúltam az orrához, akkor is. Szóval, végül nem történt nagy baj, de azért elég gáz, hogy próbálok mindent gyerekbiztossá tenni, közben meg én magam vagyok a veszély.
Itt egy esti kép a kis családról, ahol látszik anya foglenyomata