Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus! nem is tudom, jó pár napig. Alig van, amikor nem fáj, komolyan. Mensi alatt görcs, aztán elmúlik, van egy kis nyugi, pé környékén fájdogál, szurkál, aztán fáj a mellem, mensi előtt meg megint elkezd fájni, és kezdődik elölről...
Ha megnyugtat (gondolom, nem), nekem a múlt hónapban 22. napon volt pé-m...

Enikő! Jobbulást a kiscsajnak! Mi a baj?

Snufi! Nyisd meg valami képnézegetőben, aztán save as, és ott válaszd ki a listából, hogy jpeg. Úgy menstd el.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok! Akkor most már nem értem! :cry:
Most neki kezdthetek a teának? Akár már ma este is?

Kép
bettike
Eger

Bettike! Én úgy értettem, hogy a következő ciklusban. Azt nem tudom, hogy ha most kezdenéd, milyen hatással lenne. De egy doki nem árt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Snufi görbéje

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Snufi szerintem eddig jó ez a görbe és legalább még valaki akinek magas az alaphője :D

Kép
Kép
robcsi03

Snufi! Kórelőzmény? (Hű de dokisan hangzik!) :lol:

Ja! Szirom! Bocsi! Értem most már! :oops:

Kép
bettike
Eger

Kép g

Asszem sikerült feltennem.....

Mit gondoltok Róla?

Köszi.
snufi

Bettike!

Snufi! Kórelőzmény? (Hű de dokisan hangzik!) - mire gondolsz?

Teázok, Avivát elkezdtem, de nem csinálom, méhpempőt eszem, 6. hónapja próbálkozunk.
snufi

Snufi! Doki, kivizsgálás! Ilyenekre gondoltam!

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Miért? Milyen problémát látsz??? :cry:

Ált. kivizsgáláson voltam. (hasi, hüvelyi UH, Candida, ...)
snufi

Snufi! Dehogy látok én semilyen problémát! Nem akarlak ijesztgetni! Sőt nem is látok semmit, nem vagyok görbe szakértő! Bocsika, hogy ha megijesztettelek! :oops: :oops:
Csak azt hittem, hogy van, amit tudnuk kéne még a görbéhez!
Tényleg ezer bocsi! :oops:

Kép
bettike
Eger

Snufi az nem lehet, hogy nem a 12. napon, hanem a 14. napon volt peteérés?
Úgy emléxem, azt mondtad, hogy 28 naposak a ciklusaid.

Kép
Kép
robcsi03

Ha beírod a programba a nyák milyenségét, akkor még pontosabban tudja bejelölni a peteérés idejét.

Kép
Kép
robcsi03

Kicsit tényleg megijedtem..... semmi baj, csak félreértettük 1mást.

Szóval semmit nem látsz belőle?

Vagy valaki más?

Köszi.
snufi

Robcsi!

28-30 naposak.
snufi

Csajok melyik netes oldalon lehet megnézni a gyógyszerek árait??? Nem tudja valaki????????????
Köszi

Violának vírusos torokgyulája van és már ráment a tüdejére (pedig csak tegnap óta köhög, az orra is csak tegnap óta folyik....) bronhitise is van :cry: :( :shock: :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő én ezt tudom:

http://www.hazipatika.com/

Szegény kislányodnak még egyszer jobbulást!

Kép
Kép
robcsi03

Snufi! Hát ha 28-30 naposak, akkor inkább 14. napon volt péd! Szerintem! De egy pár napos hő után, hátha átrajka a ferty is!

Kép
bettike
Eger

Snufi osztom Bettike véleményét,azért is kérdeztem, hogy hány naposak a ciklusaid.

Kép
Kép
robcsi03

Ceniko!
http://www.pharmachip.hu/main/ut/gyogyszer
Jobbulast kivanok a kicsi lanyodnak! :(

Kép
Kép
ancsa81

Hát nem 8. napi pé-m volt, csináltam Lh-t és negatív, de résen leszek, mert a 12. nap körül kell lennie!

Kép
kata05

Kata! És fogad?

Kép
bettike
Eger

Kata melyik fajta lh-tesztet használod, mert én is most készülök venni.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Bár nem engem kérdeztél :lol: , de nekem a múltkor egész jól működött, hogy a rossmanost (nevére nem emlékszem) hosszában félbevágtam, és így mindjárt kétszer annyi lett belőle. Ez nem műanyag tokban van, hanem csak egy tesztcsík. Nem olyan látványos így, de azért olvasható.

Most Corax van, mert az uram épp ment a DM-be, és ott meg olyat lehet kapni.

Nekem mindkét féle szépen mutatta az ovut.

Enikő! Szegény kicsi lány! Gyógypuszik! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

A fogammal nem tom mi van, időnként fáj, de nem akarok nyavajogni, mert az én hülyeségem hogy még nem jutottam el a fogorvoshoz.

Robcsi, vmi babymarkt azt hiszem az a neve. Pisibe kell beleállítani.

Kép
kata05

Sziasztok!

Szoktalak ám olvasni benneteket, csak nem nagyon jövök mert lusta vagyok :oops:

Szurkolok ám mindenkinek, kinek mihez kell :)

Nálam még semmi izgi, de itt a görbe

Hajrá E vitamin!

Kép
kokusz

Szirom köszi, ezt én is hallottam már, hogy ketté lehet vágni. A coraxossal is meg lehet ezt csinálni?

Kép
Kép
robcsi03

A coraxos műanyag tokban van, mint a terhességi tesztek. Nem tudom, hogy szét lehet-e szedni. Egyszerűbb a rossmannos, amit Kata írt, Babymarkt a neve valóban!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi szirom, akkor olyat veszek amit ketté lehet vágni.

Kép
Kép
robcsi03

Jé mit találtam:
A növekvő tűsző egyre több ösztrogént termel, ennek hatására - egy bizonyos szint után - az agyalapi mirigyben termelődő luteinizáló hormon mennyisége hirtelen megnövekszik, ez a jelenség az LH-csúcs A hirtelen megnövekedett LH legfontosabb hatása, hogy a tüszőben érlelődő petesejt pár óra alatt teljesen "beérik", majd kb. 36 órával az LH-csúcs után kiszabadul a petefészekből és elindul a petevezetékben a méh felé. Ez a vándorlása néhány napig tart.
Az LH-teszt vizelet segítségével ezt az LH csúcsot érzékeli. Használata egyszerű, akár a terhességi gyorsteszteké. Több márka közül válogathatunk már, a drogériákban, patikákban fellelhetőek.

Kép
bettike
Eger

Bettike belinkelnéd, hogy hol találtad ezt?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok,

Coca, csudi jó a görbéd.

Bettike, lehet tegnap úgy megijesztettem a mensit, hogy tényleg feléd indult, mert még nem jött meg.

A hasam azért fájdogál, de most fogalmam sincs mi van. :shock:

Szezso, Ildi köszi a teás infókat. Most már csak be kell szereznem, itt persze mindenbe lehet találni cickafarkot, palástfűt csak teában nem. Találtam kapszulában, meg oldatban is.

Ceni, Szirom gyógyulást a kis betegeknek, gyógypuszit nekik.

Áfi, neked is jobbulást, sok c-vitamin, és citromos tejjjjjjjjjjjaaaaaaaa.

Most akkor a legtermékenyebb a pete mikor az LH teszt pozitivat jelöl, vagy azután 36 órával??? tudja ezt esetleg valaki?

Mindenkinek mennek a drukkok.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Én most ezt úgy értelmezem, hogy abban a 36 órában az LH csúcs után!
És remélem ide is ér mensi!

Robcsi! www.mamanet.hu

Kép
bettike
Eger

Bettike, igen én is úgy értettem, azért kérdeztem, mert akkor apával nem jól csináltuk ebben a hónapban, de ha most nem jött össze erre mindeképpen figyelek :wink:

Bár most akkor azt sem tudom, hogy mikor érzem a petefészkemet, mikor fáj, szúr, nyom stb... akkor a legtermékenyebb a pete, vagy utána? Mert nekem a full pozitiv LH teszt, és a fájdalmak együtt voltak.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Akkor szerintem úgy jó, hogy pozitív LH tesz, meg fájdalmak együtt, mert a pozitív LH teszt körül megérett a pete és kiszabadult! Biztos ez a fájdogálás! Akkor most ti nem úgy voltatok együtt, hogy az LH teszt után, körül? Mert ha az LH teszt után, meg körül, akkor pont jól csináltátok, már mint szerintem!

Kép
bettike
Eger

De úgy voltunk (pozitiv LH + fájások+tojásfehérje), csak lehet, hogy másnap lett volna akkor a peteérés, és nem aznap. És másnap meg nem tudtunk együtt lenni sajna :(

Purc

Kép

Kép
purc

Purc a kiskatonák 2 napig termékenyítőképesek :)

Kép
Kép
robcsi03

Purc!

Azért jó a hőmérőzéssel együtt csinálni, mert ameddig a hő nem ugrik fel hirtelen addig fogamzóképes, miután a hő felugrott már nem. De van hogy 2 napig erősen pozitív az LH teszt.Így az csak egy támpont! Persze egyik módszer sem 100%-osan biztos.

Kép
kata05

Betti!
Miért teszed Wordbe a táblázatot? Az csak egy plusz munka. Én simán rákattintok a táblázatra jobb egérrel. Mentés másként ( átjavítom a php-t jpg-re) megnyom. És kész.Itt mellékletbe feltöltöm.

Kép
kata05

Kép
Kép
robcsi03

Kata,

én is hőmérőztem, de engem csak idegesített, hogy nem mutatott egyértelmű eredményt, ráadásul csak utólag tudtam meg, az én hőm alapján, akkor sem pontosan, hogy mikor volt a pé. így most jobb volt, hogy nem mértem, csak magamra figyeltem, és nem tántoritott el a reggel mért hő. Ráadásul csak a reggeleket vártam minden nap, így nekem sokkal gyorsabban telnek a napok. Persze valakinek olyan a görbéje, hogy totál egyértelmű mikor van a peteérés, nálam ez nem jött be. Nekem nyugodtabb az életem hőmérés nélkül. Persze mindekit csak buzdítani tudok rá, arra jó volt, hogy tudom nem a 14. napon van a pé-m, ahol elvileg kellene lennie a 28 napos ciklusomhoz képest, hanem jóval később.

Robcsi, tudom, hogy élnek azok, főleg a csajossak, de én nem szeretem a véletlenre bízni a dolgokat :wink: Ráadásul a mostani helyzetem azt mutatja lehet kellett volna az a plusz nap. Na de az majd kiderül az elkövetkező napokban, addig bizakodok amíg meg nem jön teljesen. Utána kicsit kibőgöm magam, de új hónap új remények.

pussz

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok,
purc, neked szorítok nagyon, alakulgatsz... :D
Coca, neked is, mikorra tervezed a tesztet?

Szirom, Enikő, kukac- és torokproblémákra pusszpussz!

Én már teljesen kihűlőfélben vagyok. :) Kép
szilcsi

Ceni, Szirom jól alakulnak a görbéitek! Gyerkőcöknek jobbulást!

Szilcsi lehet hogy most lesz pé-d!

Purc én nem okoskodni akartam, megértem ha így döntöttél! Én csak a véleményem írtam le az Lh- hőmérőzés- pé összefüggése közt. drukkolok neked, hogy sikerüljön.

Kép
kata05

Kata, nem vettem okoskodásnak, csak leírtam, hogy miért nem hőzök :lol: Bocs, ha úgy hangzott...

Szilcsi, apára fel :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Halihó Lánykák!

Annyit írtatok már megint, hogy alig győzöm.. :lol:

Ceni: remélem Viola hamar túllesz a betegségen....

Áfi: neked is jobbulást

LH teszthez: a Coraxot is ketté lehet vágni. Le lehet róla pattintani a tokot, kettévágni és kész....Csak meg kell jegyezni, melyik vége melyik :wink:

Purc: lehet, a kapszula is ugyanolyan jó, mint a tea....

Szirom itt a görbém (szerintem hasonlít):
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc, egyébként néha gond a hőmérőzés, meg ijesztő is mondjuk, ha nem tesz be pé-t. Ember meg azon feszeng, hogy már pé-je sem volt abban a hónapban. Egyébként huginak nem is rakott be a ferti pé-t, az Lh negatív lett és mégis babás. Szóval nem megbízható egy sem. :cry:

Kép
kata05

Szezso a te görbéd is igéretes!

Kép
kata05

Csak az a bajom, hogy apánk ma dolgozik... Most ment el, de még én is dolgozok egy darabig. :cry:
Szerintem mire hazaér, én rég aludni fogok... :cry: Úgyhogy gyanítom, lőttek ennek a hónapnak. :cry: :(
szilcsi

Kata: de jó, hogy írtad, hogy a tesódnak negatív volt az LH!!! Most megnyugodtam egy kicsit....Én 5 LH tesztet használtam el, ebből az utolsót a pé napján, és mindegyik negatív volt....már be sem írtam a fertybe, mert nagyon felhúztam magam....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi: reggel nem tudtok beiktatni egy kis hancúrt ? :wink: Vagy ébredj fel éjjel :lol: szerintem megéri...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?