Sziasztok!
Köszi a válaszokat! A Pólus babaúszásról küldött info hasznos, mi is jártunk régebben a férjemmel (akkor még ketten, illetve pocakosan), de úgy éreztük, hogy nagyon szárítja a bőrünket a víz, ezért is voltam kíváncsi. A Te babád bőrét nem bántja a víz?
A klubról egyelőre csak annyit tudok (egyszer telefonon érdeklődtem, de sajnos azóta sem jutottam el), hogy csütörtökönként van 10-12 óra között, ami nekünk egyelőre lehetetlen időpont, mert Zsombi ilyenkor alszik. Állítólag nyitott, azaz be lehet később is futni. Vannak foglalkozások, havonta egyszer előadás, és egy védőnő, akitől lehet kérdezni. Ja, és a Csokonai (ha jól emlékszem) Műv. Házban van, a címet most nem tudom.
Igazság szerint én nem vagyok az az unatkozó, itthon ülő anyuka (sokat jövök-megyek a lurkóval), de nagyon szeretnék anyukákkal beszélgetni, ismerkedni, ezért is tervezem már a klublátogatást.
Talán a babaúszást is elkezdhettünk volna már.... Kicsit nehezen kezelem a kötött idejű programokat, ha egyedül kell elindulnom (úgy értem, hogy nincs itthon a férjem, aki segítene összekészülődni), akkor tutti, hogy elkésünk. Remélem, hogy ebben javulni fogok, mert egyébként az oviból mindig el fogunk késni!
(vagy nem én fogom elvinni
)
Remélem, hogy minden gyerkőc jól van! Mi ma lázzal küszködtünk (ez volt az első láz...), először voltunk az ügyeleten, onnan elküldtek gégészetre, Budára. Ott vártunk másfél órát, a doki szerint nincs baja a fülének. Arra, hogy valami jön belőle, meg érzékeny a füle, és lázas, nem adott magyarázatot.
Bízom benne, hogy jobban lesz (most úgy érzem, hogy megint megy fel a láza, pedig késő du-este már jól volt, láz nélkül), és nyugodtabb az éjszakája, mint amilyen volt a tegnapi. Egyébként arra gyanakszom, hogy az egészséges rendelőben szedhetett össze vmi vírust (voltunk a héten mérésen), mert rengeteg gyerek volt és iszonyú meleg. Persze ezt nem lehet kikerülni.
Most elköszönök, minden jót Nektek!
Ildikó[/url]