Új privát üzeneted érkezett!

Kata elfelejtesz engem :(

[quote="kata05"]L írta:kata05ányok!

Mindenkinek milyen alacsony a hője, nekem meg milyen magas! :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!

Ne haragudj, nem akartalak kihagyni a sorból!

Kép
kata05

Hello LÁnyok!

Jó sokat írkáltatok ma, hát senki nem dolgozott? :lol:

Coca: nagggyon jó a hőd, bármit is érzel mensi ügyben...Holnapra kell nagyon drukkolni tesztileg?

Kata : nem lehet, hogy a fogfájás sugárzik a nyakadba?

Magashőmérsékletűek: azt hiszem én is közétek tartozom...Múlt hónapban az átlaghőm 36,7 volt....

Bettike: lehet, hogy pár nap múlva megjön, annak ellenére, hogy ma felfelé kunkorodott a görbéd...Mert amúgy már leszállóágban volt...

Én görbe:
Kép

Sonjus: szerintem is lehet, hogy most van pé-d...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc,
ízületi betegség miatt. Sajnos már nagyon sokat kaptam, és csak reménykedhetek, hogy nem okozott végleges, visszafordíthatatlan károsodást. (Bár még szakállam nincs, szóval még van esélyem. :lol: )
Lassan 5 éve küzdök egy krónikus felsővégtagi gyulladással, amit tulajdonképpen nem tudnak megállapítani, hogy most reumatológiai vagy ortopédiai eredetű-e. Már feladtam minden reményt, hogy valaha is meggyógyulok.
Túl vagyok az elkeseredésen, mindenen. Most már megtanultam együtt élni vele.
Szteroidot pedig soha többet nem engedek magamba nyomni. :(
szilcsi

Csináltam magamnak kicsi-aprócska-csigácskát, csak nemtom, hogy kellene feltenni... :oops: :D Kép
szilcsi

Szilcsi,

Nagyon sajnálom. :( Esetleg ha másik orvos megnézne, vagy voltál már több dokinál ezzel a betegséggel? Alternativ módzsereket próbáltál? Nem a természetgyógyászokra gondolok, hanem masszőrökre (elsősorban sportmasszőrre).... Vagy teljesen más jellegű a betegség?
Bocs ha hülyeséget kérdeztem

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Ilcsi: sajnálom a betegségedet...a vállízületeiddel van a baj?
Bocs, ha már írtad, de van már gyerkőcöd, vagy még az elsőre gyúrtok?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Igazság szerint én napok óta csak úgy csinálok, mint aki dolgozik! :lol: Egyszerűen teljesen el vagyok foglalva magammal! :oops:
Tetszik a görbéd!!

Kata! Akkor neked sem volt könnyű napod!

Na lányok! Már megint ott vagyunk, hogy senkinek sem jó, ami van! Akinek alacsony a hője az magasat akar! Akinek magas a hője, az meg alacsonyabbat! Akinek nincs mensi azt akarja, akinek meg van azt nem akarja! (Na jó kivétel az, aki tesztelésre vár!) :lol: :lol: Tipikus emberi szokás!

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Most voltam fent a fertyn és egyetlen egy olyan görbét nem láttam akinek nagyjából úgy kezdődött az eleje mint az enyém, v. ROBCSIÉ! :lol:

Na jó hugié olyan volt és terhes!

Kép
kata05

Kata! Hát akkor az az egy pont elég, főleg úgy, hogy ikrek vagytok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Purc,
nagyon-nagyon sok dokit végigjártam már, masszőröket is, minden lehetőséget, senki sem tudott segíteni. Most még talonban van az akupunktúra, de az tényleg az utolsó.

Szezso, nem váll, hanem csukló és könyökízületek mindkét kezemben. Voltam már műtve is csuklóval, de nem segített az sem.
Mindegy, már túlvagyok rajta. Az volt a nehéz, hogy elfogadjam, hogy nem lehet rajta segíteni.

Az elsőre gyúrunk még, júliusban volt az esküvőnk.
Most lelépek, barátnőmmel megyünk teaházba. Este pedig romantikázás párommal, mert ma vagyunk 5 évesek! :D
Szép estét!
szilcsi

Ilcsi: jó szórakozást a teázáshoz meg a romantikához is :wink:

Kata: az enyémnek majdnem olyan az eleje, csak 1 tizeddel lejjebb :lol: Mondjuk az enyém egyenlőre max. ovulációs görbe...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zsezso! Akkor már hárman vagyunk lassan kezdem megnyugodni!! :lol:

Veramami gyere már, mi van veled????!!!

Lányok legyen már vki TERHES! Gratulálni szeretnék!

Kép
kata05

Kata! nagyon cuki vagy, hogy mindig Zsezso-t írsz :lol: :lol:

Terhesügyben Cocára szerintem tuti számíthatunk...

Mondjuk tényleg abszurd, hogy napok óta senki nem lett terhes... :lol: De szerintem nemsokára dömping lesz, a többség most van pé után....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!

Bocsi :oops: eddig szent meggyőződésem volt, hogy Zsezso vagy! Millió bocsánat!!

Kép
kata05

Én meg azt hittem Kata, hogy az íráskor tévesztetted el véletlenül! :lol:
bettike
Eger

Zöldi! Mizu?

Kép
bettike
Eger

Zöldicoca most ért haza, és eddig olvasott.

Sonjus,
köszi, ideértek ám a drukkok! Kunkorodjon már fel Neked, azt a teremburáját!

Forróvérű nők! (Kata, Robcsi...) Köszi nektek is a drukkokat. PG 53: én használom, és bevált.

Szirom,
a görbém nekem is ttetszik, az érzéseim viszont nem nagyon.

Ceni,
szuper a kukacod!

Szilcsi,
egészségetekre a bálozást! Maholnap húzzatok bele!

Purc,
én is Neked, nagyon!

Áfi, Liza, Nektek Kép

Kép
zölddisznó

Sajna csajok nekem meg fog jönni :cry: Kicsit olyan volt a wc papír. Most arra kell rájönnöm, hogy mi a palástfű, meg a cickafark angolul, ha valaki tudja megköszönném ha megírná, vagy esetleg latinul. És akkor lehet majd elkezdem a kúrát, bár már tök nem tudom hogyan kell... De majd visszaolvasom. Az az igazság, én most tök azt hittem sikerült.... Még a tamponjaimat sem néztem meg mennyi van :cry: Mert azt hittem nem lesz rá szükségem.

Mennek a Drukkkok, Coca Benned van minden bizodalmam+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Nem lehetne, hogy inkább átküld nekem és akkor neked nem jönne meg? Én szívesen átvállalom a mensit! :lol:
Akkor legalább én is kerezdhetném a teát! Ha jól emlékszem cickafarkot kell inni pé-ig, utána palástfű! Vagy péig a kettő keveréke és utána palástfű! Csak akkor azt nem értem, hogy amit én találtam, hogy mensi előtt 10 nappal cickafark, hogy megjöjjön rendesen és ne késsen! Purc! Ha a teázásba belejössz írsz nekem is? Én is próbáltam visszaolvasni, de sikeresen belekeveredtem!

Kép
bettike
Eger

Bettike, ha lesz infóm, egyből mondom... És köszi, küldeném én, ha lehetne :(

Purc

Kép

Kép
purc

Purc:

Lady's mantle grass (Alchemillae Herba) : palástfű
Milfoil Grass (Achilleae herba): cickafarkfű

Én vegyesen ittam (iszom) egész ciklus alatt. A legtöbben a pé előtt cickafark, pé után palástfű verziót mondták itt a fórumon. Következő ciklusban én is így fogom (remélem nem lesz már rá szükségem...)

Kata: egyáltalán nem baj, hogy Zsezso voltam :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,

Köszi az infókat, közben priviben babancstól megkérdeztem, ő is ezt mondta, annyit mondott még, hogy mesi első napjától első pozitiv tesztig itta. Úgyhogy már csak be kell szereznem, elég sürgőssen.

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Purc: remélem sikerül szerezned teát..és főleg, hogy csak 1 ciklusban kelljen innod ;-) Különben ritka sz@r az íze...Én üresen iszom, reggel melegen, este meg hidegen felhaljtom, úgy nem akkora szenvedés :-D

Jóéjt! Megyek olvasni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,

Igyekszem, már neten találtam, de sajna az pár nap mire ideér, de gondolom ne gond, ha nem a mensi elsp napjától kezdem pontosan... Úgyhogy meg is rendelem gyorsba

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt!

Úgy látom, én vagyok egyedül, akinek ízlenek ezek a teák...

...és látom, mindenki Kép még. Jól teszitek. Bár ideje lenne lassan felkelni, és Kép
Légyszi zavarjátok el a Kép -t!

Hőm:
Kép
Kellemes peteérést, bébitapadást, és bébinövesztést!

Kép
zölddisznó

Hű Coca!!!!

Tesztelj!!! Ez baba a javából!!!!!!!!!!!!!

És én kezdek kihűlni, vagy korai pé mert leszakad a baloldalam úgy fáj!

Kép

Szezso! Én írhatnék Zsezso-t! Bennem így maradtál meg! :lol: De nem akarlak megbántani ha nem, nem. :wink:

Kép
kata05

Kata!
Coca nem tesztel. Caca csak elmaradt mensi után tesztel. Imádja a + tesztet, és úúúúútálja már nagyon a negatívokat. Ezért. Coca erős!!!
Szerintem Neked még nem pé, de jó ez a kihülés.

Kép
zölddisznó

Disznóka!
Átjöttem a másik topicból hozni neked pár drukkot.
Figyellek minden nap, hogy alakulsz és nagyon szorítok.
Nekem egy hétttel később volt az inszemem és nagyon- nagy erőt adna, ha látnám, hogy most neked sikerült!
+++++++++++++++++++
üdv.
Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Cocának mennek a drukkok!

Kata ne már ez nem jó, hogy te kihűlsz, nekem meg csak feljebb megy a hőm. Bár te kerek 1 nappal előttem vagy :D
Egyébként én is nézegettem valamelyik nap a ferty-n a görbéket és én is szomorúan tapasztaltam, hogy vagy mi tényleg nagyon forróvérűek vagyunk, vagy mindenki halvérű. (ez különben tök érdekes, mert nekem álltalában jég hideg kezem-lábam, de most egy ideje nem)

Ezt olvassátok el (ha érdekel)
http://index.hu/politika/belfold/ccg7219/

Bettike miki bácsi eljött már hozzád?

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Köszi, coca! :) Úgy látszik használt a jó kívánságod, mert úgy néz ki, mint ha ma már picit jobban lennék :) (de azért lekopogom)

Szerintem is tuti babás a görbéd....., de elhiszem, hogy az nyugtat meg, hogy megvárod a mensi időpontját! Hány napra szokott általában megjönni neked?

Lányok én is mindenkinek jó peteérést, megtapadást és babanövesztést kívánok! :lol:

Kép
elizabeth25

zoldi:
Hat ez a gorbe naggyon naggyon jol alakul. :P

Olvasok am mindent, csak irni nem sok idom van mostanaban. :roll:
Tegnap voltam uh-n es a dokinal is, akinel majd szulok. Eddig jol alalkul minden, szep 8mm mar a babucink es kalimpal a kicsi szive.

purc:
En peldaul ugy ittam a teat, hogy amikor vege volt a menzinek akkor kezdtem es 14 napig ittam csak a cickafarkot es aztan kezdtem a palastfuvet egesz a menziig. Nekem kicsit kiszamithatobba tette a ciklusomat, de nem babasodtam be tole :( A cickafarkot meg ugy tudtam viszonylag keves undorral meginni ha nem aztattam 10 percnel tovabb a fuvet benne, mert akkor nem olyan keseru. Mindig frissen kell fozni reggel es este is, es langyosan inni. A palastfu nekem izlett. :oops:
Meg ajanlottak a herbariaban nekem a feher fagyongy teat is. Na azt is kiprobaltam. Azt meg este kell megfozni es reggelig a hutoben aztatni. Na az nalam nem jott be sajnos, mert magas vernyomas mellettnem ajanlott, mert verboseget okoz. Nekem nem magas a vernyomasom, de hajlamom lehet ra, mert mar tobb doki kutakodott nalam ezugyben.
Remelem neked is ugy bejonnek a teak, mint babancsnak.

Mindenkinek mennek a drukkok!

baratodildi

Szép jó reggelt!

Zöldi! Nagyon is megértelek! Kitartás a tesztig! :lol: Meg drukk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De ha lehet ne elzavarjátok mikit, hanem hozzám zavarjátok mikit! :lol:

Én a teát már beszereztem, csak még nem mertem elkezdeni inni! Csak az E vitamint falom! :lol:

Kata! Téged is elért a kihűlés, mint engem! 1163057385.71.doc

Robcsi! Holnap reggelre jó kihűlést! Nekem miki még nincs, de a hőm biztató! Meg már túl vagyok az édességzabálós idegbeteg 2 napon! Szóval hátha!

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!
Engem tegnap maga alá temetett a meló! :(

Coca! Sztárgörbéd van, de azért én drukkkkkolok továbbra is!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ebből sosem lehet elég!
Tea ügyben már ketten vagyunk, mert nekem sincs bajom az ízükkel! :)

Ceni!
Hogy én mikor mit érzek, az talány! Olyan vagyok mint egy orvosi ló! Mindent bírok érezni!!! Hol szúr, hol feszül, hol ez, hol az! :)
Most 3-4 napja szúrkál, de hogy mitől, miközben a görbém nem egy peteéréses tipus!

Áfi!
Jobbulást!

Eliza!
Neked is jobbulást!

Lehet, hogy mivel a párom a héten éjszakás, így én egyedül az ágyban kihülök? :)

Kép
sonjus

Ja! Egy kérdés foglalkoztat napok óta! Azt hiszem, hogy Ildi írta nekem, hogy lehet, hogy én is PCO-s vagyok vagy mifene! Júliusban volt UH-m igaz akkor azt nézték, hogy nem-e vagyok babás és vannak-e tüszők! De ha PCO-s lennék, akkor ott valamit láttak volna és figyelték volna, vagy mivel nem ezt nézték, akkor nem is vehették észre a PCO-s jeleket?

Kép
bettike
Eger

bettike:
A PCO nem minden esetben mutathato ki uh-n. Eleinte nekem sem volt az. Az uh-n lathato elvaltozas sajnos nem feltetel :( De lehet elhamarkodottan irtam, ha maskor volt mindig peteeresed, akkor lehet nincsen am baj. A baj akkor van, ha spontan nincs peteeres es elhuzodo ciklusok alakulnak ki. Nagyon sok esetben a PCO-t pont a fogigatlo utan veszik csak eszre, mert eloszor akkor borul fela ciklus, vagy amikor babat szeretne valaki akkor derul ki, hogy hiaba van menzi rendszeresen peteeres nincs mogotte. Nekem peldaul majdnem 2 ev sikertelen probalkozas utan derult ki egy vervetellel. :( Ha atolvasol a PCOS topikba vagy arra honlapra akkor latod, hogy vannak bizonyos kriteriumai a PCO-nak. Ha azok a feltelek adottak, illetve harombol ketto, akkor az vagy, amugy meg nem. :wink: Ezeket egy sima vervetellel es cikluskoveto uh-val meg lehet nezni. Nem akartalak am megijeszteni, csak azert vetettem fel, hogy eziranyban is kutakodjal a dokidnal. Azt hiszem pont akkor is irtam, mikor ugy volt mesz hozza. :roll:

baratodildi

Hahó!

Jól nem jött be eddig a bnet :evil: De reménykedem, hogy mondjuk azért, mert az óráját állították át...

Zöldi! Maximálisan megértelelek! És mennek a drukkok ezerrel még mindig! Mit érzel?
Én is így akartam a múlt hónapban, de nem ment :wink: És most is így szeretném, hogy elmaradt mensi után, hát majd meglátjuk... :wink:

Teaügyben én már mondtam, hogy nem vészes. Azt nem állítanám, hogy ízlik is, de lemegy simán. A kapszulás, szívószálas méhpempő ellenben brutál, ilyen rosszat én még nem vettem a számba soha életemben. De egy babáért bármit megeszem-megiszom :wink:

Szezso! Teszel egy görbét? Ha már együtt megyünk, hasonlítsuk össze! :wink: És Enikő, te vagy még velünk egy napon? Szita az agyam, ne haragudjatok.

Bettike! Szerintem is meg fog jönni.

Sonjus! A szurkálás az jóóó :wink: Szerintem lesz pé-d, most is azt mondom, főleg, ha szurkál.

Lányok, én most hátrébb nem olvasok. Megvolt tegnap a kölyök utolsó kukackezelése, úgyhogy nem ez nálunk az év legjobb napja. Bár most építőkockázik...

A görbém. Csak a két stratégiai huncutkodást hagytam rajta, szokás szerint. De azért kár volt azért a köztes napért, namindegy.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Hű de remek, meredek görbe! Reméljük akkor már jó lesz a kukac! :lol:

Ja! Szerintetek még hány nap ilyen hő mellett, hogy megjön? Hülye kérdés mi? Főleg nálam! :lol:

Ildi! Köszi a választ!

Kép
bettike
Eger

Bettike, akkor talán most már megérkezik miki bácsi. Drukkolok hozzá! Akkor is elmész azért majd dokihoz, ha megjön?

Szirom ez miatt a kukac ügy miatt örülök, hogy lányom van. Szegény kissrácok többségének le van tapadva és én elhiszem, hogy baromira fájhat nekik, mikor visszarántják.
A görbéd nagyon igyekszik felfelé :D

Kép
Kép
robcsi03

Veramami? Vakond? El vagytok tűnve!!!

Robcsi! Hát fogalmam sincs! Végül is ha megjön mi a fenét kezd velem? A clostyt nem tudja felírni úgy sem, csak a következőnél! Lehet, hogy nem megyek hanem tea, tea, e vitamin tea, tea meg LH teszt!

Kép
bettike
Eger

Szirom drága!
Ne szúrkáljon, érjen és a hőm meg emelkedjen!
Más bajom nincs is! :D
Kukac probléma :( szegényke!
sonjus

Bettike! Én elmennék azért dokihoz, ez így nagyon nem jó, hogy ekkora ciklusod van! Attól még ihatsz teát, hogy megnéz a doki :wink:
Hogy mikor jön meg? Hátnemtom, nekem 36,8-nál :lol:

Robcsi! Baromira fáj nekik, és az a baj, hogy utána pisilésnél is fáj, ettől megrémülnek, és aztán már akkor sem mernek pisilni, amikor nem fáj. És visszatartani is szenvedés persze. Szóval a fájdalom mellett még pánikrohamokat is le kell gyűrni, amik persze akkor is jönnek, ha fertőtlenítőt, fájdalomcsillapítót akartunk neki rátenni. És egy 3 éves már erős, nem is tudom, hogy fogom le egyedül, de végül azért megoldom :roll: Este, ha az uram itthon van, ketten már könnyebben boldogulunk.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!
Nincs időm beteg a csajom :(

Csak egy gyors görbe:
Kép

Mindenkinek drukkolok!! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sonjus! nekem úgy érik, hogy szurkál :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ceniko! Jobbulást neki! Szép magas hő!

Szirom! Én azért nem merem inni a teát, mert azt írták a többiek, hogy most már várjam ki a ciklus végét! Meg ez az a multkor, mikor úgy néha néha mértem, akkor 36,8-nál megjött!

Kép
bettike
Eger

Szirom!
Neked hány napig szúrkál?
Nekem ez a 4. :( és már a 16cn, úgyhogy történhetne valami!
Vagy most éppen azt történik, hogy nem történik semmi :)
Ez a türelemgyakorlás marha nehezen megy nekem! :evil:
sonjus

Ceni!
Ez a görbe nagyon tuti!
Jobbulást a lánynak!
sonjus

Sziasztok!

Egyszer írtam eddig a fórumba, de folyamatosan olvasom, mi van Veletek!!!!

Én is teázom, nekem nincs bajom az ízével.

Robcsi segítségével megcsináltam a görbémet, de nem tudom feltenni, mert azt írja, hogy nem megfelelő a fájl. (bitkép, ez a baj?) Sajnos nem értek hozzá, pedig nagyon szeretném, ha megnéznétek!

Drukkolok mindenkinek!!!!

:D

S.
snufi

Bettike Sziromnak igaza van én azért még elmennék a helyedben dokihoz. Attól még ihatod a teát, de egy kivizsgálás sem fog megártani.

Enikő gyógypusszok mennek lánykádnak!

Sonjus nekem 3 napig szurkált a múlt hónapban.

Kép
Kép
robcsi03

Snufi! Én úgy szoktam megoldani a görbét, hogy beteszem word-be és azt a fájlt csatolom!

Sonjus! Hát én sem értem, ki az a hülye, akik kitalálta a türelmet! Minek az, csak a gond van vele! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?