Szép jó estét mindenkinek!
Annnna!
Én is így szeretek járni disznóvágásra, hogy mire felkelek, már minden készen van.
Nyúlanyó!
SAjnálom, hogy betegek vagytok! A dokinéniteknek üzenem, hogy nem kiakadni kell, hanem kezelni!
Zsu!
Legközelebb holnap reggel főzünk, céklás valamit. Majd rákérdezek a csirkemájas tudományára. Egyi ismerősöm kisfia az anyuka bugyijait pakolta ki állandóan, és tök égő volt, mert egyszer szerelőt vártak és a szekrény mögül került elő az egyik.
Angi!
Én már adtam Tüncinek kölesgolyót, de úgy, hogy én fogtam közben, ő meg lerágcsálta.
Gyöngyi!
Én is a múltkor véletlenül 8 hónapos kaját vettem, de nem azt néztem, hogy mennyi idősnek van, hanem, hogy mi van benne. Egyébként a kedvencünk az négyhónapos babakaja, az almás-barack.
Babetta!
Tünci is sokat esik. Mondjuk állásból nagyon szépen visszaereszkedik négykézlábra vagy térdre, és onnan zúg el. Meg mostanában fel akar ülni mászásból és onnan hanyattesik.
Csillala!
Az egyik fogorvosi honlapon a múltkor azt olvastam, hogy már a fogak megjelente előtt kell az ínyt tiszta pelussal dörgölni, így nem képződnek káros anyagok a kibújó fogra. Ez azért szerintem túlzás. De lehet kapni ujjra húzható fogkefét, azzal nekikezdhettek masszírozni a két fogacskát, hogy megszokja a fogmosást.
Tildikó!
Szerintem az olívaolaj tisztább, mint a napraforgóolaj. És bízom benne, hogy nem annyira vegyszeres. Ezt a hidegen sajtolást még nem hallottam, de lehetséges.
Mamacka!
Látom nekem is résen kell lennem mostmár. Én egyébkén azzal szerelem le az itassunk-tejet rokonságot, hogy tejkiütéses volt a gyerek, lehet, hogy tejallergiás lesz, ráadásul van is a családban tejallergiás, úgyhogy válogatott kínzásokat helyezek kilátásba, ha bárki bármit a tudtom nélkül ad a gyereknek.
Az éjszakánk nagyon rossz volt, illetve főleg a reggel. Állandóan csak nyűglődött, meg mászkált össze-vissza, de aludni nem akart. Én meg nagyon álmos voltam.