Hahó Lányok!
Timi, képzeld, hogy jártam!
Megkértem Anyut, hogy ugorjon már el a konyháért az Auchan-ba. Na, reggel 9 előtt hívott, hogy már meg is vette, vett hozzá egy reggelizőkészletet is, de nem adja ám oda, ez lesz az Ő ajándéka...
Most törhetem a fejem más ajándékon.
Manka, Jack-nek nagyon jól áll ez a jacky (ezt így kell írni?????)
Tényleg, a kilókkal hogy állsz?
Timi, most megint fejtörést okoztál nekem, szánkóval kapcsolatban. Mi is akarunk venni, apa szerint oylat, aminek van támlája, és majd le lehet szerelni. De én arra nem is gondoltam, amit írtál, hogy a lejtőn úgyis mi ülünk mögé, és abba lehet, hogy nem férünk bele...
8bár én pár hete még belefértem a játszón a hintába.
)
Nna, majd átadom a fejtörést apának, ha hazajön.
Márti, nálunk is nagy slágerek a könyvek. A kedvenc az Alexandrás, mert olyan kis pici, pont az ő kezéhez való. Most éppen a kismalac a sláger benne, megkeresi, és mondja, hogy bbbbbö-bbbbö-ppppppö-ppppö (=röf-röf-röf
:D)
Itt is tök szép idő van, a kocsi hőmérője 15 fokot mutatott.
Elmentünk piacozni Zitával, hát Lányok, már bocsánat, hogy így írom, de a lökött vénasszonyok totál kiakasztottak.
Próbálom Zita fejére a sapkát, erre ott terem két néni, és elkezdik tapogatni, hogy ilyen-olyan aranyos, és felháborodva mondják nekem, hogy jajjj, hideg a keze! Hát mondom milyen legyen?? Kilóg, nem? Az enyém is hideg...
Egy másik meg a járdán rámtehénkedik, hogy hadd kapaszkodjon belém, amíg lelép. Basszus, nem arról van szó, hogy nem akartam neki segíteni, de nézzen már rám előtte, hogy babakocsi, szatyrok, nagy pocak... és bakker, állítom az egész súlyával rámtehénkedett. Hadd ne mondjam, voltak még rajtam kívül ott páran.
Na mindegy, végre kaptam meleg sapit a Kisasszonykámnak.