Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Valaki homályosítson fel!
Mi ez a :jövőre nem szülhetek a válsztott orvosnál - őrület????!!!
Én csak kapkodom a fejem....Most ez komoly????

málna2162

Hello lányok,

Meli, várom a dokis élménybeszámolót Maszatkáról :roll:

Málna, ki fogom próbálni a nátha elleni "főzetet". Remélem segít :roll:

Mamen jó, hogy a ház nem gyulladt ki :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Na, holnap kiderül, megjön-e. Sajnos reményem nem sok van, de mint tudjuk a remény hal meg utoljára. Mindenesetre jele semmi, nem fáj a hasam, még a cickóim sem duzzadnak :oops:

Kép

Kép

hoppá

helló Mindenkinek !

most értem haza
ma nem nagyon tudtam jönni, mert pörgős napom volt

Málna
én is hallottam reggel a rádióban, hogy aki a választott orvosánál akar szülni, de az nem ügyeletes, akkor fizetnie kell
több internetes oldalon is megnéztem és van ahol 85.000 forintot írnak !! :x
nem értem, hogy miért kell a világ legszebb eseményét, egy kisbaba születését ennyire anyagi dologgá tenni !
úgy gondolják, hogy az anyuka megbeszéli a babával,mikor szülessen ?? :roll:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Helló mindekinek!
Candi!Jó,hogy benéztél,ha csak egy kis időre is! :wink:
Málna!Ezt én is hallottam,hogy csak a körzetedben lévő dokidhoz mehetsz szülni jövőre!!Ez nagyon gáz!!!!Még jó,hogy nem jövőre szülök!! :lol:
De ennek valami hivatalos helyen kéne utána nézni! :shock:
Ma sajna nagyon sz@rul voltam!!Én nemtudom,hogy mi ez nálam!Talán a melegfront!!Ami most tombol! :evil:
Meli!Mi van veled???Hol vagy??Izgulok érted! :x :wink:
Még azért megvárlak! :wink:

Kép
bea27

Bocsi Meli!Csak a szám volt nagy!Nemtudlak megvárni,mert hulla fáradt vagyok!Ma nagyon szar napom volt!Meg nyügi vagyok!Már megpancsiztam,most megyek fogatmosni,és lefexem!Mindenkinek szép,jó éjszakát!! :lol:

Kép
bea27

Meli
hogy vagy ???????
mi újság ???

vvviki

Bea
jó éjt !

Mamen
nálam a fakanál lobbant lángra ! megfeketedett !
sajnos, velem mindig történik valami !

Mókuska
még emlékszem rá, hogy nekem minden cipővásárlás tortúra volt
12 évesen 39-es lábam volt !!
életem első cipője 23-as volt

vvviki

megyek pancsizni, aztán tévét nézni és egy kicsit a párommal foglalkozni :oops:

vvviki

Meli, én is itt vagyok, várom a beszámolót. Mikor jössz??? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Meli, hol vagy ???????? :roll:

vvviki

Viki, látom már ketten várjuk... De hol van?

Kép

Kép

hoppá

Hát, én eddig vártam. Nem jött... :? Megyek csicsikázni. Jó éjt

Kép

Kép

hoppá

Én sem bírom tovább...
és még tanulnom is kell... Kép

Apa szerint nem lehet elég korán kezdeni...

Kép

Kép

Kenyér...

Kép

Pussz!

málna2162

Jó reggelt!

Olvasom, hogy a kórház ill. orvosválasztás itt is téma volt.
Itt van róla egy cikk:

http://index.hu/politika/belfold/euref1107

Nekem már 2 hete fől a fejem, na nem emiatt :( Most már nagyon úgy néz ki, hogy itt jan. 1.-től megszűnik a szülészet :(
Eddig ez a rész annyira már nem zavart, mondtam, hogy jó hát akkor Gyöngyös, ott szültem úgyis Adrit is.
Viszont ez a variáció most teljesen felborít mindent :(
Ha ez bekövetkezik, és nálunk is megszűnik a szülészet elvileg mi körzet szerint Salgótarjánhoz fogunk tartozni.
Na mindegy, én Adrit ügyeletes orvosnál szültem, és amennyire ennél a dokinál nem szerettem volna szülni annyira kellemesen csalódtam benne :wink:
Ő burokrepesztés után már nem ment el sehová ( nem úgy az éjszakás szülésznő) végig ott volt. Szülés után minden nap megnézett minket, azt, hogy a sebem, hogy alakul.

Még akartam írni egy csomót erre Krisztiánh itt nyafizik :cry:

Majd délelőtt pótolom:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt !!!!!

Meliről tudtok valamit ????

vvviki

Sziasztok drága barátnőim!!!!!!Ne haragudjatok,hogy átejtettelek benneteket és nem jöttem,de annyira rosszul voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Először is :Maszatka többé nem maszat,hanem egy kis 2,5cm-es tünemény!!!!!!!!Ver a kis szíve 1000-el és csapkod a kis tönköcske kezeivel...olyan megható volt,apának is elhomályosodott a tekintete.....3 hét múlva kell újra mennem,addigra remélhetőleg kiemelkedik a hátrahajló méhem,ha nem a doki kiemeli kézzel :shock: volt valakinek ilyen 'élménye"?Kicsit tartok tőle....de minden OK,a vérnyomásom pont jó volt most és csak a pulzusom nagyon sok(115)de az nekem mindig is így volt!!!!Holnap 2-re megyek a védőnénihez és aztán vérvétel,házidoki...stb....hivatalosan is terhes leszek!!!!!!

Viszont egy kevésbé jó hír:tegnap este hazaértünk és pont annyi időm volt,hogy kipattanjak a kocsiból az udvaron és végighánytam az udvart,meg a gatyámat :oops: ezért nem jöttem már este,apa ágybapakolt,beugrottak az öcsémék,megnézték a kistündért videón,aztán bealudtam és hosszú idő óta előszőr végigaludtam az éjszakát(na jó,5-ig bírtam aludni)
Aztán ettem egy kis aszalt fügét,ami teljes egészében a wc-kagylóban kötött ki......alig bírtam eljönni dolgozni....és most is folyamatosan hányingerem van...

A jó híreket viszont nem tudom fokozni:anyu kórházban van teljes kivizsgáláson,tegnap csináltak nála végbéltükrözést,ma gyomortükrözést,egyenlőre a mérleg két nagy fekély a vékonybélen....fél éve még csak kicsit volt elfekélyesedve,de most továbbterjedt :cry: remélem nem lesz vele gond,elméletileg ezt már gyógyítani nem lehet,csak együttélni vele és ez működik is,ha betartja a táplálkozási korlátokat és nem stresszel(hehehe,a mai viszonyok között :roll: ez lehetetlen)szóval azért nem minden fenékig tejfel....

Bocs,hogy önző voltam ma is és csak magunkról írtam....de egy valamihez muszály hozzászólnom:a dokiválasztás!!!És ha nekem az apám a szülész,vagy a nagybátyám,vayg egyszerűen csak benne bízom meg????????????????????FELHÁBORÍTÓ!!!!!!!Komolyan mondom,még egy ilyen intézkedés és én is kimegyek tüntetni!!!!

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Meli
örülök, hogy minden rendben :wink: :wink:
Róka-koma meg ha igaz már nem sokáig macerál :?
Lényeg, hogy mi miatt van.

Én most napok óta megint émelygek :? Pedig, hogy örültem, hogy elmúlt. Ez most így "ujdonság" mert eddig egyik gyerekkel sem volt így. :?

Ildi
Adrinak nagyon erős a járása. Kínai cipő és csizma 1 hónapig tart. Így tél végére ugyanott tartanék anyagilag :( 2 éve volt ilyen jellegű bakancsa, az kitartott másfél szezonba, még tavaly dec.-ben jó volt :wink: és úgy tettem el, hogy semmi baja :D
Tudod tavaly a Fila cipője is, hogy nézett ki 1 hónap után :cry:

Málna
tök jók a képek :wink:
Jó tanulást!!!

Na megyek főzőcskézni :wink: de még visszanézek :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Meli

Gartulálok!!!!
És megbocsi :wink:
Lehet,hogy kislány... :)
Anyukádnak jobbulást!!

Orvosválasztás

Én sem értek egyet vele.Miért nem szülhetek annál ,akiben maximálisan megbízom?!
Deazért szerintem amédia is felfújta a dolgot,egy kicsit.
Én 50 ezret adtam az orvosnak szülés után.
HA bevezetik az új rendszert akkor sem fog többe kerülni.Mert ha nekem 25ezret bekell fizetnem akórház kasszába,hogy az orvosom velem legyen akkor Ő is csak 25-öt fog zsebbe kapni.Főleg,hogyŐcsak megfigyelőként lehet jelen.Az ügyeletes meg...Kigazdálkodja neki a kórház a befizetett öszegből.
Persze ez a 25 elehet a duplája is ha császár,de a császár a mai árfolyamon sem 50.
Na mind1.Én a sajátomnál fogok szülni,ha egyszer oda jutok.Sajnos nekem nincs jó élményem az ügyeletes orvossal kapcsolatban. :cry:

Muszkuru

Neked ki az orvosod?Szent Imrés?Tegnap az egyik orvosról elég megdöbbentő dolgokat olvastam :shock:

Hoppá

Jobban vagy?Kipróbáltad a főzetet?

málna2162

Jelenleg hatalmas munkaundorral és rosszulléttel küzdök.
Utóbbi tegnap este óta tart.

Gabi, ezek szerint elég masszív ragaszkodó rókáink vannak.

Hát Meli, neked úgy tűnik egész rókafalkád lett :shock:
Nem, baj, az a lényeg, hogy Maszatka, aki már nem maszatka, jól van :D
A mamádnak pedig stresszmentes környezetet kívánok! :?
De egy virágbolt végül is olyasmi - legalábbis én így képzelem kívülről - sok szép virág, virágillat, a zöld szín alapban is nyugtató... :roll:

Mamen, én tuti abbahagytam volna a szoba felénél. Ha semmi baja a porszívónak, akkor is erőfeszítés, hogy befejezzem a dolgokat… :oops: Nemterhes állapotban is… Azt hiszem felvehetném a világ lustája nevet… :oops:

Málna, én még ezt nem igazán értem. Megvárom a januárt, hátha rájukborítják a bilit, és mégsem így lesz. Áprilisig még annyi minden történhet az egészségügyben (is) :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Igen, Málna, jól emlékszel, Szent Imrés, nekem nagyon bejött a kórház, amikor kipreparálták belőlem a polipomat, direkt így kerestem dokit is.

A barátnőm orvosa, ő ajánlotta, Bardóczy Zsoltnak hívják.

Én kedvelem, biztonságban érzem magamat, az előző dokijaimnál olyan futószalag érzésem volt. Ja, és apával is jól kijönnek :wink:

Mit olvastál? :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz...a virágos szakma full stresszes....hiába a szép környezet...nekünk nagyon meg kell felelni,mert nekünk van itt a legnagyobb üzletünk hatalmas árukészlettel és itt van rajtunk kívül azt hiszem 8 virágüzlet....13.000-es településen....nem egyszerű

Kép Kép
meli1118

Szép Jó napot mindenkinek!
Meli!Ez tök jó!!Ugye mondtam,hogy nincs semmi gond!!! :lol: :wink:
A róka koma meg még egy darabig biztos veled lesz!! :x Szerintem a 15.hétig maximum!Bár nem ilyesztegetni akarlak,de az egyik barátnőmet egészen 6 hónapos koráig kisérte!! :x Én csak a 15.hétig szenvedtem vele,bár nekem csak kavargott egésznap még anno a hasam!!ÚÚÚgy szerettem volna egy jót hányni!!Mert azthittem,hogy akkor majd elmúlik az émelygés!De én csak egyszer hánytam!
valakinek átkéne adnod a RÓKÁT!!!!!
Gratulálok a hivatalos kismamához,és sz ÓRIÁSI méretekhez!!
Én holnap megyek laborba (utoljára),meg CTG-re!!
Candival tegnap beszéltem,ha minden igaz akkor 1-2 hét múlva már lesz netük,és ITT lesz velünk újra!Tegnap gyönyörüen bepakoltunk Ádika komódjába,és mondtam Apának,hogy hozzuk be a számitógépes asztal helyére,de nem engedte!!Úgyhogy még ITTVAGYOK veletek egy darabig!!
Valamelyik nap dobok fel képet magamról az új kismama naciaimban,meg a pulcsiaimban!nagyon kis csinik! :)
Na megyek!Később még jövök!Mindenkinek szép napot!

Kép
bea27

Hát nem tudom mi lesz itt :?
Az még oké, hogy kifizetsz a választott kórháznak jó esetben 25000 ft.-ot ugye max. 100000ft, nem tudom ez mitől függ.
Na ha mellé orvost is választasz szülhetsz nála, viszont az nem támogatja tb, vagyis ha valamilyen fájdalomcsillapítót vagy bármit használ a dokid azért még plusszban fizetsz, és még az orvosnak szánt összeg. :(
Na én tegnap ezt bogozgattam.
Viszont ez még ugye csak tervezet, majd az "okosok" eldöntik mi lesz.

Lányok nekem semmi kedvem semmihez :oops: Ti nem szoktatok így lenni?

Na van egy kis bűzbombám, megyek kiszabadítom :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó

Azt írja a cikk,hogy 50e a max.Deaz már császárosnál számítják,és a rádió is ezt mondta.Na mind1.
Remélem az emberi jogokért,meg hasonlókért szonoklók most ezért is felemelik a hangjukat.Ennek legalább van értelme,de a kőve dobálóért ...

Muszkuru

Leírom az orvos nevét,mert mársok helylen olvastam így nem titok:
Dr.Cseke
Van egy topik:Császárral szeretnékszülni a címe.NE OLVASD EL!!!!Én elolvastam tegnap,és csak sírta...
A lényeg,hogy született egy kislány az Ő felügyelete alatt.Több napi túlhordás,rossz szívhang,meg minden ami ilyenkor már vele jár.A lényeg,hogy indokolt lett volna a császár de nem császározta meg a mamát.A szülésután 15 perci élesztették a gyereket,intenzív stb.Súlyos agykárosodása lett a babának.Nagyon nehezen fejlődött és a vele azonos korú gyerekekhez képest elmaradott .Immunrendszere szinte 0.Mindent összeszedett,amit összelehetett.Idén májusban szegényke nem bírta tovább...
Nem riogatni akarlak!Csak az orvos miatt írtam.

málna2162

Jé, az ő nevét nem ismerem :shock:
Vannak a Bálint dokik, a Barna dokik, a Faludi doktor, az én dokim, két dokinéni (Kocsis+Urbán), Holba doktor úr, de az általad említett orvosról még nem is hallottam.
Lehet, hogy új - vagy nem annyira népszerű - mondjuk mostmár sejtem miért... :(

Musz

KépKép
muszkuru

Azóta a kapuban dolgozik...

málna2162

Málna,ez a sztori engem is kibillentett kicsit az egyensúlyomból....én most ilyen történeteket nem is bírok elolvasni!!!!Lassan megyek haza,délután megyek anyuhoz a kórházba!!!!!!Holnap már jöhet haza a vizsgálatokat befejezik!!!Remélem minden Ok lesz vele!!!!!!

Puszilok mindenkit!!!

Kép Kép
meli1118

:twisted:
Nem viccből írtam,hogy NE OLVASD El...

Na pusssz!

És nyugi

Érdemes a többi topikban informálódni az orvosokról.Legalább lesz valamilyen képed róla, a szeméyles tapasztalat mellett.

málna2162

helló Mindenkinek !

bocsi, hogy csak most jövök !

Meli
minden megbocsájtva !
nagyon nagyon nagyon örülök, hogy minden rendben veled !
anyukádnak a legjobbakat kívánom !!!!!!!!
az én emésztőrendszerem is mindig betegeskedik, együttérzek anyuddal !!!!!!!
hát ha én egyszer meghallom a babucim szívhangját, képes lennék szájon csókolni az orvost ! :shock:

vvviki

Hátha valaki ebből a szempontból is érintett rajtam kívül :cry:

http://www.nol.hu/cikk/422843

Elvileg ez csak jövő juniustól :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

na, szép kilátások !

vvviki

Kis_plutó

Te addig már túl leszel a szülésen! :wink:

Egyébként az én vélemyényem,ha valakit érdekel:

Egy kicsit más szeszögből látom a dolgokat.9 éve dolgozom ,nem közvetlenül ,de az egészségügyben,szemészeti vonalon.
Sajnos a média a legtöbb esetben nem teszi hozzá pl.olyan hírhez,hogy 9000 kórházi ágy megszűnik,hogy azért "kell"megszüntetni vagy átalakítani az adott kórház vagy régió ellátását ,mert egyébként sincs kihasználva.
A nem kihasznált ágyszámokat minek fent tartani.Átcsoportosítás vagy megszüntetés után, azokon a helyeken, ahol meg tényleg szükséges a bővítés rögtön lehet lépni.Egy kisbéri,vagy szikszói kórház fenntartása többe kerül ,mint amennyi a havi betegforgalom. Nem beszélve a személyzetről.Egy ilyen kiskórházban több a fehérköpenyes mint a beteg.Nyugaton már évtizedek óta működik a rendszer.Akinek szükséges a kórházi ellátás azt bent tartják,akinek nem mehet a dolgára.Ma miért tartanak bent embereket napokig,néha inkokolatlanul?!Azért,hogy az előirányzott ágykihasználtság meg legyen.Csak az a baj,hogy amikor meg túllépik a számot utána nem vehet fel több beteget...Ilyenkor van az,hogy decemberben már nem operálnak...
A szemészeti osztályokon már az év elején bevezették ezt a rendszert.Ha egy osztályon van 30 ágy akkor egy évben (ha mind a 365napon operálnak,ami ugye nem igaz,de ha mégis) akkor 360X30 beteget lehet ellátni.Volt olyan,hogy ambuláns műtét után beírták,hogy fekvő.Persze a beteg már árkon-bokron túl volt.És szépen arra az ágyra beírtak,még egy beteget.Tehát már két beteg feküdt az ágyon. :shock: ..dupla elszámolása tb felé...

Nekem az a véleményem,hogyha a nem prosperáló kórházakat megszüntetik,és az arra nem fodított pénzt a fejlesztésre a magasabb színtű ellátásra költik, helyre állhat egyszer csak a rend.
Ha kevesebb lesz az ágyszám, akkor ugye kevesebb lesz az orvos , és a személyzet is.Mondjuk nem fog pl.5-6 takarítónő lézengeni és azt nézni,hogy mikor mehet már haza.A nővér is kevesebb story magazint fog olvasni a nővérpihenőben.Tegyük hozzá,hogyaz orvosnak is érdeke lesz dolgozni,mert gondolom jelentkező rögtön lesz a helyére.Na de kérdem nem felháborító,hogy 2 óra után mondjuk egy orvosT hiába hív az ember a kórházban,ha meg véletlenű a "munkaidőlejárta"után jelentkezik az ember nála,akkor meg húzza a száját.Nem emlékszem,hogy az orvosi esküben van munkaidő kikötés...
Na mind1 .Ez az én véleményem.Elkurvult az egész egészségügy.
De tegyük hozzá,hogy mi és az orvosokat támogató cégek kezdtük dugdosni a pénzt is a zsebükbe,és elhitettük velük,hogy ők az istenek...TISZTELET A KIVÉTELNEK!

málna2162

Megjöttem a védőnénilánytól.
Még mindig nincs meg a végleges, ő csak helyettesít, olyan gazdátlan kiskutyának érzem magamat.

Vicceseket kérdezett, miszerint ér -e stressz a munkahelyemen?
ááááááááááááá
hehehe

Meg hogy érzem e már ordító egér mozgását.
Mondtam neki, hogy érzek valamit, de nem tudom eldönteni, hogy ez a gyerek e vagy csak a beleim... :shock:

Málna, én jó kislány voltam, hallgattam rád, nem olvastam el, így boldog tudatlanságban tengetem tovább a napjaimat :lol:

Kórház témában egyetértek veled, néhány eü. dolgozó (tisztelet a kivételnek!!!) simán érezteti velem, hogy kegyet gyakorol, amikor a munkaidejében foglalkozik velem, akinek a hivatalosan fizetett (nem is kevés) TB-jéből finanszírozzák a fizetését... :evil:

Ha ezt a hozzáállást egy multinál prezentálná, másnap kereshetne magának új munkát... :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz
igazad van, ha én úgy dolgoznék, mint ahogy sok kórházi dolgozó, holnap már be se kellene mennem !!!!!! :twisted:

vvviki

Sziasztok,

Málna ma este próbálom ki a csodaitókát a megfázásomra. Éjszaka kb 20 percet fent voltam, és köhögtem. Nem "akartam" abbahagyni. Ma is előre félek az éjszakától.

Kép

Kép

hoppá

nagyon mérges vagyok az egyik kolleganőmre !
tiszta takony, teleköhögi és tüsszögi az irodát, egész nap panaszkodik, hogy ő milyen beteg, de ablakot nyitni nem enged senkit ! két méterre ül tőlem és már hétfő óta ontja magából a bacikat
a terhes kolleganőm már el is kapta tőle, ma már nem is jött dolgozni :shock:

vvviki

Mókuska
kértél képet rólam
holnap felteszek egyet, de csak erős idegzetűeknek :lol:

vvviki

Sziasztok!

Meli
Örülök, h minden rendben Maszatkával- Kiscsillaggal :lol: Anyukádnak jobbulást kivánok...

Plutó
Mi bajod Starjánnal? Az ismereteim alapján sztem itt jobb a szülészet mint Gyöngyösön! Jöhetnél az "én dokimhoz" is :wink:

Hoppá
Nagyon gyors jobbulást Neked is!!! Ilyen köhögési rohamaim nekem is szoktak lenni, nálam a mentolos dolgok váltak be (negro). Szinte mindig hordok a zsebemben mert jártam már ugy is, h a kasszánál jött rám fizetés közben. Még a pénztáros is megijedt mi a bajom :roll:

Málna
Az utolsó mondatod (is) nagyon igaz! Én ugyanezt szoktam mondani, ha vki panaszkodik. Mi rontottuk el a dokikat :?
Szép a kenyered -és nagyon guszta :lol: Máté meg zabálnivaló :wink: :lol:

Ja ha már itt tartunk ehhez mit szóltok? Egy másik topikban olvastam (helyi): egy dokinál (régen a tarjáni kórházban volt, de átment Gyöngyösre és már csak magánrendelése van itt ) az a trendi, h amig szoptat az anyuka 6 hetente el kell hozzá menni. Kérdem én, minek?-ha a 6 hetes kontroll alkalmával is minden rendben volt!?

Megyek mert elkezdődött a Barátok közt :lol:

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!
A reggeli irományom elszállt :evil: :evil: :evil:

Ildi
a tarjáni kórházzal nincs nekem semmi bajom, csak épp nem ismerek ott senkit, és semmit nem tudok hol van mármint ami terhesen érintene. :oops:
Orvos-kérdés: az úgy néz ki nem lesz gond, mert az orvosom oda megy dolgozni. :D
Szülés után már nincs gond, mert ugye Ti ott vagytok, ha hirtelen kell valami.
A távolság sem gond, csak a közlekedés utolsó időben, de majd lesz valami. :cry:

Ja, a 6 hetenkénti nézelődés elég érdekes :shock:

Hoppá
Jobbulást!!!!

Musz
ebben a világban van stresszes munkahely? :twisted: :twisted: :twisted: Nem is gondoltam volna :lol:

Kismamik mikor tesztek képet a pocikról?

Nika, Vikike Ti jól eltüntetek :(

Na reggeli "csemege" :wink:
Kép

Iskolába menet :wink:
Kép

Így lovagoltak a őszibarackfán, azóta letörték :cry:
Kép

Tegnap esti pocak :wink: amúgy 23+0 napos

szép napot! Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt mindenkinek!

Az enyém felemás. Az autónak lemerült az akksija és be kellett tolni a garázsba, muszály volt nekem is segíteni, remélem nem erőltettem meg magam (este fájt a pocim, de már jól vagyok).Munkahaelyi és anyagi gondok, reggel óta azon gondolkozom mit fogunk csinálni. Apa optimista, majd megoldjuk. :?
Tegnap este olvastam egy másik oldalon egy negatív dolgot egy orvosról, azt hiszem pont az enyém. :cry:Kezdek elbizonytalanodni. Bár az új törvény majd megoldja, úgyse szülhetek nála. :twisted:
Viszont a JÓ dolog, hogy minden rendben a babával. Legalább is egyelőre nem látott eltérést a főorvosnő az uh-on. Azért még egyszer megyek hozzá, de megnyugodtam egy kicsit.
Bocs a sok panaszért, de valakinek el kellett mondanom.
Szép napot mindenkinek :D !
üdv Mamen
mamen

Sziasztok!!!!Mamen,panaszkodj csak nyugodtan!!!!De ne aggódj,igaza van a párodnak,minden gond megoldódik!!!!!!

Gabi,édesek a gyerekek és szép a pocid!!!!!Én nem is gondolkoztam még ezen,hogy mi is lesz,ha nem szülhetek a dokimnál...szerintem ráborítom az asztalt valakire....

Nika és Vikike tényleg jól eltűnt!!!!

Mindenkinek szép napot!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli, nem is gondoltam volna ezt egy virágüzletről… :(
Délelőtt csacsogtam anyukámmal telefonon, és csajok, megvan a full stresszmentes munkakör: BARLANGRAJZ KÉSZÍTŐ :wink:
Nem találkozik sok hülye emberrel (tisztelet a kivételeknek), nem hajszolja senki, a barlang igazán különleges környezet (amíg be nem szorul az ember :shock: …)
Na mit szóltok? :lol:

Gabi, nagyon szép a pocid, semmi csík! A manók még mindig cukik :D

Mamen, egy porszívó robbantónak egy kis autótolás meg sem kottyan :wink:
Nekem anno a dokim azt mondta, ha minden rendben, ahogy nálad is, „akár teherautókat is emelgethetek az Alkotás úton” :shock:
Tudom, hogy nagyon nehéz, de próbálj meg ne túl sokat rágódni a gondokon. Megvannak azok egymagukban is :x . Gondolj inkább sokat a babóra :D

Ami pedig az anyagi gondokat illeti, jó hír, tegnap tudtam meg a védőnénilánytól (azért hívom így mert van vagy 22 éves :roll: ), szóval, hogy az önkormányzatok is megajándékozzák a családot a baba születése alkalmából. Az összeg változó, de pl. a XI. kerület 77,000 Ft-ot ad!!! :D :D :D
Azt hiszem érdemes bejelentkeznem, úgyis itt leszek pár évig, mondjuk, amíg kifizetjük a lakáshitelt. Már csak 19 év van hátra… :?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Mamen!
A lényeg,hogy a babával minden rendben legyen,a többit pedig majd tényleg megoldjátok,vagy megoldódik magától.

Meli!
Örülök,hogy minden rendben a pocaklakóddal.Róka komát sajnálom.Anyukádnak pedig jobbulást.

Muszkuru!
Akkor ti nagyon jó helyen laktok,nálunk az önkormányzat 10000ft-ot ad,persze ez is több,mint a semmi.Mikor szünik meg a "gazdátlan kutya"állapot?
Tényleg ki szokott zárni Apa az erkélyre?

Hoppá!
Köszi a receptet.Remélem a mai éjszakád jobban telt,és piri sem jelentkzett még :)
Milyen volt a gyakorlat?

Kis_Plutó!
Nagyon jók a képek.Nem semmi,hogy Adrinak már most ekkora lába van. Szép nagy a pocid :D

Bea!
Én díjjazom Apa ötletét,mármint hogy nem engedte még betenni a szekrényt,így legalább még velünk vagy. :) Jobban vagy már? Vártam,hogy jelentkezz ma,de hiába :cry:

Málna!
Megértem az álláspontod,viszont sajnálom azokat is,mint pl.Kis_Plutó,hogy utazniuk kell 20-30 km-t,mert ott ahol laknak megszüntetik a szülészetet.Nem csak azért mert egy teljesen idegen helyre kerül,hanem nyilván látogatója sem lesz annyi,mert nem mindenki tud naponta ennyi km-et megtenni.
A babaszoba képeire várni kell egy kicsit,mert az egyik bútornál elakadtunk+a fényképező gépünk is elromlott :cry: De nem felejtem el,amint kész lesz,gépet is szerzek,és felrakom.

KépKép
takido

Sziasztok!Ma korán keltünk,és mentünk a Mávba!Minden rendben van Ádival!Megcsináltattam a laborban a Toxoplazma vizsgálatot ÚJRA,mert még azért megvannak a macskáim! :?
Szóval!8:00ra értünk be a kórházba,és 10:40körül végeztünk!Nagyon fárasztó volt!Aztán még hazafele el kellett mennem Anyuval nézelődni!De már a talpamat alig éreztem!!Nagyon elfáradtam! :x
Már alig van erőm!Én nemtudom,hogy-hogy fogom tudni igy Ádikát kinyomni!Ráadásul mozgatta a nővérke,mert elég gyengécske volt a szivhangja!Aztán egy kicsit felébredt,és aztán újra visszaaludt!Kis LUSTIKA!!
Megmérte a vérnyomásomat is!Az is jó volt!És mostantól hetenete kell mennem a CTGre!!
Na!!Ezek voltak!Most megyek az ágyikóba,gyűjtök egy kis erőt,és később még jövök!

Kép
bea27

Helló csajok! Köszi a bíztatást! :D

Máris jobb a kedvem! Nem az én dokim volt :lol: ! Sajna hallottam már róla rosszat is, azért bizonytalanodtam el, de most minden ok!

Gabi, köszi a választ, nagyon jól esett! Én is így vagyok a dátumokkal.
Musz, oda fogok költözni, ha nálatok ilyen gazdag az önkormányzat! :wink:
Takido, várjuk a képeket!
Bea, akkor pihenj sokat!
Málna, a topictali nekem sajna nem jó. Kezdődik a szülinapi dömping, minden hétvége foglalt. :cry:

Megyek ebédelni, üdv Mamen
mamen

Helló Csajok!Hol van mindenki???? :roll:
Dóri,és a Candi igazoltan hiányzik!És a többiek?
Meli!Ma még nem is hallottam rólad!
Málna!Rólad sem!
Plutó!Szép a pocid,de még mindig nemértem,hogy-hogy lehet akkora,mint az enyém!! :shock: Na mindegy!
Mókuska!te hol vagy?
Hoppá?
Nika?
Elfelejtettem mondani,hogy a Doki 36 hetesnek nyilvánitott!!És aztmondta,hogy szeretné,ha még 2 hetet kibirnék!!Én ezt már VÉGKÉPP nemértem! :x Bár,ha jobban belegondolok,akkor az utolsó mensimhez számitva VALÓBAN 36 hetes vagyok!Mostmár TÉNYLEG iváncsi vagyok,hogy Ádi mikor akar majd kibújni anyucikájából!! :shock: Képzeljétek,az ápolónő kérdezte,hogy-hogy fogják hivni a babát,és mondtam,hogy ÁDÁM,erre Ő:Kedden született egy Ádámunk!! :lol:

Kép
bea27

Dóri, mostanában már nem zár ki apa, túl hideg van hozzá, de nyáron simán megtette... :?
Nem tudni, mikor jön a végleges védőnénim, decemberben még tuti nem.
Remélem, nem pont a szülésem idején kezd az új. Addigra jó lenne összehangolódni a véglegessel.

Bea, simán ki fogod tudni nyomni Ádit, szerintem a szülés előtt nem fogsz órákat csavarogni :wink:
Tehát nem leszel fáradt :D

Mamen, gyertek :D
Bár attól tartok egy költözés felemésztené ezt a kis juttatást... :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

helló Mindenkinek !

ma igazán dilis napom volt :evil:

holnap és holnapután kommunikációs tréningen leszünk megint Szilvásváradon, csak szombat este jövök

addig is jók legyetek !!!!
vigyázzatok magatokra és a babákra !!!!!

vvviki

Sziasztok,

Bea, akkor lehet, hogy 36 hetes vagy??? Akkor mostantól bármikor jöhet Ádi, semmiképp nem lesz koraszülött :wink:

Dóri, magadról nem sokat írtál. Mi van veletek, hogy bírod a nagy pocisságot??

Plutó, hát tényleg jó nagy a pocid, biztos, hogy "csak" 23 hetes vagy?

Meli, bírod a virágozást?

képzeljétek iwiw-en írt egy nő egy apróhirdetést, még nov 2-án, hogy van egy ficus benjamina-ja, "aki" helyhiány miatt új gazdára vár.... ajándékba! Hááát, ezt apa lvasta, és mive tudja, hogy virágmániás vagyok, szólt nekem. Ma már itt virít a nappalinkban... :lol: Kicsit meg kellet nyirbálni, hogy beférjen, de így is plafonig ér... Nagyon örülök neki!!

Ja, és szerintem tegnap kellett volna megjönnie, de semmi. De a cicim se nőtt, hasam sem fáj... Ennek ellenére, mivel ugyebár baromi kíváncsi vagyok, csináltam gy tesztet: negatív :? Hát ez van...

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?