Szia Mindenkinek!
Itt vagyok,megvagyok.Az előző napokban nem jutottam el odáig,hogy leülhessek a géphez.Helyesebben éjjelente írhattam volna,csak akkor már nem volt erőm.Biztos megértitek.
Bea,Te kiváltképp,hiszen Marcid mellett is épp úgy résen kell lenni,mint az én babintim mellett.
Mindenre fel akar mászni.A leghajmeresztőbb mutatványa az,amikor a konyhában kihúzza az asztal alól a széket,s mint a villám fent terem az asztalon.Meg se áll a belső párkányig,onnan nézeget kifelé/lefelé.Szerencsére nem esik baja,mert nagy gondosan kényelembe helyezi magát a szemlélődéshez (nemrég cseréltetttük ki az ablakokat bababuksiálló, vastag üveges,műanyag buktatható-nyithatóra).Ám egy-egy napra több hasonló mászókázás is jut.Az éjjeliszekrényt már rutinosan hódítja meg,szinte meg se kottyan az a kis magaslat.De volt rá példa,hogy -mivel el kellett rohannom pisilni,néhány percre levettem róla a szemem- az ágyneműtartó tetejéről vadásztam le gyermekem,aki a rádióból szóló dallamra épp dzsiggelt a mélység felé,szembe nézve,kacagva...Akár a Mount Everestet vakmerő felfedezők,úgy hódítja meg Marcim a magasba nyúló bútorokat itthon.
Ám van örömöm is vele kapcsolatban,már ami a veszélyes dolgokkal szembeni tartózkodását illeti.Amikor be van gyújtva a sütő,nem nyúl hozzá.Közel emeli a kezét,bekukucskál,de fújó hangokkal kísérve (mert többször látta tőlem,hogyan fújom el a gyufalángot) csak nézeget.És számtalanszor szót fogad,amikor pedig csábítaná a veszedelmes ismeretlen.
Piros!Talán megkésve,de még időben szeretném megköszönni a vendéglátást!Remekül éreztük magunkat.Még Papinti is,mégha úgy is tűnt időnként,menten elalszik.hazafelé össze-vissza áradozott.És az a meggyes süti...
Orsi!Ott voltunk ma a csörgő-börgő foglalkozáson.Tündéék is.Remek volt,bár ma Marcusom nemigen akart részt venni a közös mókában.Vártalak benneteket.Jövő héten só-liszt gyurmázás lesz.
Bocsi,hogy ma nem jöttem vissza msnezni,elaludtam Marcus mellett.Remélem,legközelebb már "betegre" cseveghetjük magunkat...
Örülök,hogy nem lett bajotok.Azok az őrangyalok mégiscsak ott voltak veletek...
Spanci!lőben Kevin még aranyosabb.És az a rugó-tánc...
Ne haragudj,hogy nem köszöntem rátok,de nem tudtam,hogy menjek oda.Kevin ismerős volt,de nem esett le honnan.
Onnan tudom,hogy Ti voltatok,hogy épp mondani akartam valamit Tündének,amikor bemutatkoztál neki.
Remélem,még sokszor talizunk a Gyermekek Házában!
Zsu!Leírnád,hogy lehet busszal eljutni hozzátok,mert nem lesz ki elvigyen,és már nagyon szívesen elmennénk az általad szervezett baba-talira.
Vea!Jó hír,hogy végre meggyógyult kisfiad.12-én miről ismerlek fel?Mert nagy valószínűséggel kimegyünk körbenézni.Hogy-hogy Te is árusítasz?
Sép estét!:)