Anita!
A mi cumisüvegkupakunk maradt ott, de van másik, úgyhogy raktározd egy kicsit.
Tegnap leadtuk a gyerekeket és mi elmentünk Apával Pestre, végigjártuk a barkácsáruházakat, meg voltunk a két outlet centerben.
Hát én nem voltam eljájulva, sztem ha oda rendszeresen jár az ember, már ha van mit költenie, akkor éri meg, így egy évben egyszer nem igazán.
Pláne így, hogy mi a turihoz vagyunk szokva, nem a több ezer(tízezer) ft-os cuccukhoz. Azért vettünk Apának egy bőr félmagasszárú cipőt, már az ősz jegyében
, ezt jól megúsztuk, mert 9ezer ft volt, itthon láttam ilyet, ill.hasonlót, 17ezerért.
Vettünk meleg zoknikat a Calzedoniában, na az is megérte, mert jó minőségű vastag zokni került 250 ft-ba a gyerek és 350ft-ba a felnőtt.
Sportcipőt szerettünk volna még Apának, de hát az én Uram nagyon válogatós, úgyhogy nem talált, mert ugye legyen klasszikus, de nem old's coole(nem bizti, hogy jól írtam, de sztem tudjátok miről beszélek), ne legyen nagyon sportos....., szóval egy tetszett neki nagyon, nekem is, egy Converse félmagas csuka, az meg nem volt a méretében, úgyhogy így járt.
De az tuti, ha nekem kell majd sportcipő, akkor felmegyek, mert női és gyerek rengeteg fazon volt, és méret is, nagyon jó áron.
Készülök szülőire, úgyhogy pá!!
Írjatok már irgum-burgum!
Emma üzeni:vvvv4tttttt z f z d