Új privát üzeneted érkezett!

Cristi, Tünde!
Aranyosak vagytok, jól esik!!! :)

Tünde!
Nem lehet, hogy Zita hasrafekve aludt és azért csípte ki ott a pisi?
ANdrisnak most épp ugyanez van, csak kis pici pöttyökben előadva és persze nem punci....

ayse

Ayse, de akkor máshol nem csípte volna ki? Anúgy más ötletem nekem sincs.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Amikor kifolyt a pisi, akkor addig érintkezett a bőrével, amíg be nem szívódott a pelusba és ha hassal volt, akkor előrefelé történt ez így. Sudokrém?

ayse

Jaja, azzal kenem neki. Végülis lehet, mert paradicsomot evett, és az a popóját ki szokta csípni.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Apa ma a miénk volt, nem a melóé, így nem is jöttem.

Ayse :) Érdemes volt órákig melóznod az összeálíltásokkal, fantasztikusan jók lettek! Én is meghatódtam teljesen, borsózott a hátam. Nagyon ügyes vagy, én neki sem állok...

Tünde :) Köszi, ma nem volt semmi baja Gergőnek, nem tűnik betegnek, igaz éjjel volt egy kis hőemelkedése. Remélem én is, hogy megússzuk a fülfájást, látom Apán, mennyi szenvedéssel jár ez. Szerencsére én nem ismerem a dolgot.

Remélem, Zita pirossága gyorsan elmúlik! Nem vagyok lányos anyuka, de én sem gondoltam volna másra, mint a pisire.

Néztem ma a Váratlan utazást, és közben eszembe jutott egy másik film, de nem bírom előásni az agyamból, hogy mi volt a címe. Ez is egy sokrészes sorozat, talán amerikai, egy sokgyerekes család él egy icipici házban, csupa szépre nevelik a gyekőcöket, és van sok kalandjuk. A szülők nagyon szimpik voltak nekem, apuka keményen melózik, mindenki szereti őket, és anyukának Peremartoni Krisztina a magyar hangja :) És nagyjából abban a korban játszódik mint a V.U. Ha valaki tudja, mi a címe, ne titkolja el, mert órák óta ezen agyalok :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Köszi! :)

Én is emlékszem rá. Én úgy tájoltam be, hogy az valamivel a VU előtt kezdődhetett, mondjuk egy generációnyival.

Már évek óta gondolkodom rajta, hogy mi is lehetett a címe....

ayse

És éljen, hogy Gergőnek semmi baja, és hogy Apa a Tiétek volt!!!!! :):):)

ayse

Jucc!
Az jutott az eszembe, hogy én már úgyis belejöttem, megcsinálom Neked. Az kéne hozzá, hogy kiválaszd a képeket meg a zenét. Vagy tömörítve elküldöd, vagy ráírod egy cd-re és amikor felétek járunk, beugrunk érte. A képeket meg számozd meg, szóval a nevük legyen egy szám, és akkor tudni fogom, hogy milyen sorrendben akarod.

ayse

Ildi!
Hívtalak, de biztos rosszkor és a skypon sem vagy elérhető. Ezért itt mondom:
egyelőre úgy tűnik, jó a péntek!!!!

ayse

Ayse :) Nagyon aranyos vagy, de ha lesz ilyen összeállításunk, akkor az saját készítésű lesz, épp az a jó benne :) Ha nekiállok, és elakadok, akkor biztos foglak zaklatni :) Egyelőre a legnagyobb bajom az, hogy nincsenek képek, amiből lehetne csinálni. A nagy gépen vannak, az nem megy, a laptopon meg nincs kép. Ma viszem szerelőhöz a gépet, remélem, ki tudja menteni a képeinket, de azon sincs pl újszülött kép, csak egy-kettő :( És zeném sincs, de látom, hogy azt tudok szerezni :)

A film: A farm, ahol élünk az más, ugye? / ez a cím jár a fejemben egy ideje.../

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Háááááááát nem tudom, hogy ez-e az a cím, de nem kizárt. Logikus lenne. Csak egyáltalán nem rémlik (nem mintha ennek lenne jelentősége).

ayse

Sziasztok!

Lányok, én éppen tüzet okádok! :D Valamilyen húsnélküli penne tészta volt az ebédem, tök fini, de sztem legalább 3-al több chili paprikát tettek adagonként. Pedig én igazán szeretm a csípős kaját, de ezt nem tudtam megenni. :(

Zita éjjel bulihuligán volt, már furcsa is volt, hogy legalább 2 hete nem ébredt éjjel.
1 körül ébredt, kipihenten, az ágyában sírt, így átvittem hozzánk.
Tök jól érezte magát, először próbálta utánozni, hogy Apa hogyan horkol... aztán Apa pisszegett neki, hogy maradjon csendben, akkor azt utánozta, hogy "ppssszzzsss....pssss...." aztán persze én nem bírtam cérnával, és muszáj volt felröhögnöm, akkor meg az tetszett neki, és nevetett ő is....
Valamikor aztán elaludt, de mi Apával olyanok vagyunk, mint a mosott kaki. :(

Délelőtt voltunk csörgőzni, Zita az első 10 percben a nyakamba kapaszkodva volt hajlandó létezni, és így nézegetett körbe. Kb 1 óra elteltével távolodott el tőlem 2 méterre. :) És mire belejött volna, jöttünk haza. :(

Judit, Ayse, a A farm, ahol kefélünk-re én is emlékszem, de sztem az közel olyan jó nem volt, mint a VU.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde :) Balázs, is, Gergő is így viselkedik nagyobb társaságban. Mire el kell menni, addigra érzi jól magát...
Akkor szerinted ez a Farm, ahol élünk?

LÁnyok, nem megyünk el valamikor Állatkertbe? Engem őszintén szólva nagyon vonz a félárú belépő, és ha fáznánk, ott a játszóház / ha nem fázunk, akkor sem hagyható ki :) /
Mondjuk a játszóházba betegen nem vinném be a srácokat, úgyhogy emiatt inkább a jövő hétre gondolnék, de azért bízom benne, hogy ezen a héten vége lesz már ennek a köhögésnek!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Élek ám, csak a múlt héten a saját kisfiamat alig láttam, annyit mentünk apával ügyintézni, úgyhogy másra már nem is voltam kíváncsi :)

Ha mást nem is, januártól (költözés) visszakaphattok! (ha van még igény errefelé süket tyúkokra) :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucc!
Bár még mi is betegeskedünk, de azért valamikor benne lennénk egy állatkertezésben! :)

Ildi!
Mi van veletek? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sis :) Navégre :) Naná, hogy van igény süket tyúkokra / amennyiben ez Te lennél :) /, de azért ha kicsit felszabadulsz, gyere! Január még marha messze van :(

Segítség!!! Csak nekiálltam a Gergő klipnek, kész is van,sikerült képeket is találnom, csak a zene nem jó. Mármint az egyetlen zene ezen a gépen a Jamie és a csodalámpa :) Ez nem igazán illik oda... Nincs meg valakinek Cserhátitól az Édes kisfiam??? Egy helyen megtaláltam, de nem bírom letölteni.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Andi :) rendben! Hogy vagytok? Mennyire betegen? Nem tudom, milyen idő lesz a jövő héten, most tök jó lenne menni, csak meg kéne gyógyulni...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Én visszaestem, megint fújom az orrom. :(
Nati is taknyizik még, bár ő talán kicsit jobban van. Még mindig rekedt és hihetetlen mennyiségű szutyit szívok le az orrából. :( Holnap kapná a 15hós oltást, de így nem engedem, hogy beoltsák.

Zene ügyben nem tudok segíteni sajnos, nincs meg ez a szám. :(
Amikor Nati videóját csináltam, kérdeztem a nővéremet, nincs-e ötlete, milyen zenét rakjak alá. Ő is ezt a Cserháti számot ajánlotta! :shock:
Kérdeztem tőle, nem-e zavarja az az aprócska tényező, hogy lányom van?????? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

Élek és remélek. Mégpedig azt, hogy Laci egyszer csak rájön, hogy mennyivel jobb nyugiban ülni és játszani. :lol: :lol:

Jucc
Nekem megvan, de egy koncertfelvétel és szerintem nem teljesen végig. Ha gondolod leszedem és átküldöm majd. De sajna csak este.

Még ráadásként bevállaltam a sógoromék új lakására az összes függöny megvarrását is.

Szóval most sodródok, és bazira időzavarban szenvedek.

Azért megpróbálok sűrűbben jönni.

Állatkertezésben benne vagyok én is.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi :) Igen, igen, kérem szépen!!! Ezer köszönet érte! Én is egy koncertfelvételt találtam, ahol egyben énekel három dalt, és itt is csak töredéke van meg a kisfiamnak, de sebaj, ez is jó lenne, de valamit bénázok.

Szorítok, hogy Laci fáradjon már el :lol:

Állatkertet pedig megbeszéljük lassan :)

J

Kép

Kép
jucc33
Érd

ja, és ha majd küldöd, ide légyszi: jkoltai@externet.hu

Kép

Kép
jucc33
Érd

Davallia, na végre, hogy Te észrevetted amit írtam! :D Már elszomorodtam, hogy elvesztette mindenki a humorérzékét? Vagy én vesztettem el? :wink:
Keményedtél? Akkor pihenj sokat, az tényleg segít! A hétfői uh-ra pedig szuggeráld a pocaklakót, hogy jóó nagyra tegye szét a lábát!
Zitacuna rendbejött, kentem sudokrémmel.

Andi, Natinak jobbulást!

Ildi, nálunk is dettó ez a helyzet, Zita megy a tiltott dolgok felé, pl fürdőszoba, forró sütő (ebben a másállapotban egyfolytában sütök :(), kanapé...
A fele energiáját nekem adhatná, most úgyis annyira le vagyok eresztve testileg-lelkileg. :( :(

Judit, sajna én se tudok segíteni zene ügyben.

Sis, lökött tyúk ügyben nem vitázom Veled, de azért ha tudsz, gyere gyakrabban!
Mátéról ne esküvői fotó legyen a következő, ha kérhetem. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok lányok...

HÁROM DOLGOT SZERETNÉK TŐLETEK KÉRDEZNI!!! Persze az éppen aktuális emberektől...akik tudnak erre valamit...
1., Tüncsi orrán hallom, hogy szüntyög-szörcsög...és nem jön semmi az orrszívóval...persze a technika a rossz...kérem a tapasztaltakat, hogy osszák meg velem a titkot...(tudom, többször volt fent...de nem találom visszakeresve...)

2., GYED alatt lehet-e már dolgozni? ...úgy rémlik, hogy 4 órában és otthon már lehet, de nem találtam aktuális jogszabályt rá...

3., Tüncsi az utóbbi 2 fürdetés alkalmával folyamatosan sír...be sem akar menni...alíg tudom lemosdatni...pedig úgy imádott fürdeni, és semmit nem csinálunk másképp....mi baja lehet?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi :) Az orrszívást én sem csinálom profin, ebben nem tudok segíteni, és a gyedben sem :(
Fürdés: Gergő is imádott fürdeni mindig, az volt a nap fénypontja. Aztán egyszercsak tök indokolatlanul ő is elkezdett sírni, ha betettem a kádba. Eleinte a fáradtságra gyanakodtam, gyorsan lemosdattam, és futás aludni. De aztán csak nem akart ez változni, így eltereltem a figyelmét játékokkal, buborékfújással, rávettem Balázst, hogy ő is fürödjön vele, vagy én másztam be hozzá. Így nincs gond, és már nem balhézik, újra szeret fürdeni :) Hogy mi volt ez? Gőzöm sincs. Talán egy újabb fejlődési szakasz kísérője.

Tünde :) Én is észrevettem, csak valahogy elfelejtettem reagálni, bocs, biztos fásult vagyok kicsit. Szóval: HI-HI-HI.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc, köszi, akkor nem vagyunk egyedül...teljesen ledermedtem, mikor ezt csinálta...mikor bemásztam mellé, akkor is állandóan a nyakamba mászot...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Tünde,
Jucc nyomdokába lépek: gihi-gihi :P

Prüntyi,
orsszívásra nem tudok tippet sajnos, eddig mindig kijött, ahogy mi csináljuk. Bővebben: lefogom Mátét, sterimar be, fika ki. Ma annyira édes volt! Pár napja a sterimart hagyja, hogy fújjam, sőt, ő kérte először, hogy ssz-sssz! Ma meg simán hagyta, hogy ki is szívjam neki :D Na nem mintha taknyos lenne, inkább ilyen beszáradt izé, ami a kinti nedves levegőtől keletkezik.
Ez az önként jelentkezés azért nagy öröm, mert eddig sírt tőle, a porszívótól is, meg az elemestől is, méghozzá úgy, ahogy hívja őket: ddzdzzz-ddzzdzz-dzzzz :D:D:D
Fürdésbalhé nálunk is ugyanez volt egyszer! Én is érdekes játékokat vetettem be (gesztenye, pohár, kupak), és pár napon belül magától elmúlt :)
Halvány fogalmam sincs, mi okozhatta. Még csak víz sem ment a szemébe.

Andi, Jucc,
jobbulást mindenkinek, vuduzok!

Davallia,
pihenj, uh-ra vuduzok!

Ildi,
Máté is koppant valamelyik nap, amíg hajat szárítottam. Benéztem többször, a ruhákat pakolta fel-le a fotelnál. Aztán kopp... Akkor esett le, hogy miért kellett a hely... hogy fel tudjon mászni :D

Több most nem jut eszembe.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ildi :) Sikerült letöltenem a kisfiamat, ne fáradj vele, köszi!!! / remélem, nem későn szólok/.

Most megvan a zene, de hosszabb, mint a képek. Hogy kell lekeverni?

Ayse :) Nem voltál ma egyáltalán :( Minden rendben?

Sis :) Köszi a vudut! Fél füllel hallom, hogy épp a vuduzásról van szó a tévében...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Piacoztunk ma, Máté cseppet sem meglepő módon elaludt hazafelé a babakocsiban. Hogy miért nem meglepő? Hát azért, mert este háromnegyed kilenckor aludt el, és hajnali fél hétkor ébredt! :D

Tünde,
azért remélem, Máté még leteszi az érettségit az esküvője előtt :wink:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucc!

Köszi a hiányolást!

Olyan vidéki örömöknek adtam át magam, mint birsalmasajt készítés, diószedés, levélsöprés, almalekvárfőzés. Közben már ezek előtt szonyatosan bedurrant a hátam, nagyon fáj, valamit kell vele tennem. Így ha éppen nem ezeket művelem, akkor magamat művelem, azaz hanyattfekve oilvasok, hogy valamennyire összeszedje magát a hátam, vagy kinőjön már végre a szárnyam, mindegy, csak ne érezzem már ezt. :evil: Elkezdtem olvasni Faludy életrajzi trilógiájának 3., most megjelent kötetét. AZtán azt akartam elolvasni, hogy mit ír 56-ról (második kötet), aztán rájöttem, hogy akkor már elolvasom előzményeivel együtt. Ez az első kötetben van és már kétszer olvastam, de megunhatatlan és letehetetlen.

Jucc!
Én is azért rimánkodtam, hogy csak előbb tanuljon meg Andris járni, mint ahogy beüt a rossz idő. Ez így is lett. Iszonyúan rákapot, úgyhogy napjaim nagy részét derékszögben töltöm és Andris után futkosok.

ayse

Sziasztok!

Prüntyi, orrszívásban nekem csak a lefogótechnikám pöpec, de a trutty bentmaradásában nem tudok segíteni.
Zitával már 2x volt ilyen, hogy egyszercsak nem akart fürdeni, és ordított. Mi ilyenkor együtt nézzük, hogy folyik a víz a kádba, és megbeszéljük, hogy de jóó lesz, ha végre belemehet, és persze tutibiztos játékok bevetése, pl üres öblítősflakon, pancsoljuk együtt a vizet, meg nevetünk, és akkor Zita is nevet utánunk. Aztán 2 nap múlva megint imád fürdeni.

Ayse,
de jó Neked, nekem vidéki létemre nem jutnak ilyen örömök. Hátfáhjással sajnos tökéletesen együttérzek. Nem tudsz elmenni egy jó kis masszázsra?

Brigg, tök jó, milyen nagyot aludt Máté! Nem volt furcsa?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Davallia, JÉZUS MÁRIA!!!!!! Hogy csinálja ezt Panda? Tüncs még nem kezdte el....szerencsére! :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ayse,
tök jó programok ezek, én nagyon szeretem csinálni! Birsalmasajt nálunk is lett, almalekvárnak acca receptjét, abból sem akarunk kimaradni :D

Tünde,
nem ám akkor ébredt először! :D Tényleg furcsa lett volna, ha annyit alszik, de nem tette :shock:

Davallia,
nem semmi Panda! Máté hála égnek gyávanyúl, még a lépcsőn sem megy fel anyuéknál. :)

Vettünk a piacon sóskát, anyuéknál meg is főztem, Máté segített leszárazni (ami abból állt, hogy a leveleket próbálta minél kisebb cafatokra tépni, aztán megkapta a magáét egy-két szobanövény is, mert hát ami levél, az csak levél marad :wink:)
Aztán akkorát vacsizott belőle krumplival-tojással, hogy csak úgy lestem :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Davallia!
De aranyos ez a kis pirosharisnyás! :):):)
Majd gondolok Rád, amikor eszem, jó? :wink: Ha közelebb laknátok, Isten bizony vinnék....

Sis!
AZ alamalekvár az úgy jött, hogy nagyanyósomnak van egy olyan almafája, aminek olyan savanyú az almája, hogy az ehetetlen. A nagy savtartalom miatt nem is barnul. Na ebből kaptam vagy tíz kilót. Úgy csináltam belőle lekvárt, hogy megpucoltam, a kis cikkeket is apróra aprítottam, felöntöttem jóóóóóóóóóóó sok cukorral és főztem-kavargattam addig, amíg rá nem fogtam, hogy jó (most úgy néz ki, mint az üvegbe zárt napsugár :) ). Üvegekbe töltöttem, szalicil a tetejére, ennyi!

Tünde!
Mivel a rápihenés miatt kicsit jobb lett a hátam, nem bírtam magammal és megcsináltam a mákos sütidet. Nagyon finom lett, Lili is falta!

ayse

Halihó!

Nati vidió :lol:
http://s117.photobucket.com/albums/o53/ ... videja.flv

Megyek, muszáj aludnom..

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok

Duda, nagyon jó lett a videó...már annyian csináltok, hogy én is kedvet kapok hozzá... :)

Kép

Kép
prüntyi

Andi, tök jó lett a video, még nem is láttam Natiapuról képet.

Ayse, örülök, hogy ízlett a máklepény. Tojás nélkül se volt olyan rossz, megettem egy tepsinyit.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok Lányok!

Még mindig rohanásban vagyok, de két dolog miatt muszály volt jönni.

1. Mazsinak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk.

2.
Andi
Nati videó nagyon szuper.

Talán holnap este már fogok tudni jönni, és akkor kaptok egy jó hosszú litániát tőlem. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Mazsinak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Davallia!

El sem hiszem, de sikerült megelőzzelek a napi első hsz-el! :)
Bár eddig sem volt azzal bajom, hogy Te keltél korábban. :wink:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jó Reggelt!

Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat Mazsi nevében is! :D :oops:
annamami

Davallia! :D:D:D:D
Hidd el, szívesen átengedem Neked a napi első hsz-t! Ma vetettem Apával orbáncfűteát, hogy több ilyen ne forduljon elő! :wink:

Lányok, hol vagytok?

Megint új topic van, csak elfelejtettetek szólni? :? :wink: :lol: :lol:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Vagyok én is, csak gépem nincs, most ugrott haza Apa, és behozta nekem a laptopját, mindjárt be is üzemelem, mert ez egy katasztrófa...

Ayse :) Remélem, sikeres volt a cipőbeszerző körút! Srácaim még mindig köhögnek, ezért nem mertünk csatlakozni, pedig nagyon mentem volna!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok LÁnyok!

Én sem mentem más helyre, csak mostanáig itt voltak Ayseék.
Cipőbeszerzés sikeres volt, bár nem volt minden méret. Bazsikának majd csak kedden fognak hozni cipőt, de hát nekünk nem is volt annyira fontos, mert 5 perc alatt átugrunk hozzájuk.
Viszont a Fehér gyerekek nagyon aranyosak voltak. A két nagy szerintem végig vitatkozta a délelőttöt, szerintük játszottak. :)

Tudom, hogy mára egy hosszú litániát ígértem, de sajna nem fog menni, mert apa tegnap este szólt, hogy ma megyünk Badacsonyba szüretelni. A jégbornak való szőlőt. Hmmmmmnnnyyymmmmm imádom. Vasárnap délután fogunk hazajönni.
Most megyek pakolni, aztán indulunk apáért és utána irány Badacsony. Remélem holnap lesz valami jó kis Márton napi liba is.

Ayse
Tök jó volt ez a délelőtt. Olyan jól éreztem magam. Remélem Ti is.
Itt maradt az overál. :cry:

Legyetek jók, amíg én rosszalkodok. :lol: :lol:

Jó hétvégét.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi :) Jó rosszalkodást!!! És jó hétvégét! Aztán már tessék jönni, mert hiányzol ám!

Andi :) Megnéztem végre Nati-videót, nagyon tetszik, megint jó kis libabőr lett a vége!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Jönnék én, de Laci és Bazsi együtt leköti az összes szabad kapacitásomat. Meg valahogy az utóbbi hetekben úgy összesűrűsödtek a dolgok. A mai napunk pl. a következő: Délelőtt jöttek Ayseék, elmentünk cipőt venni, utána fiúknak alvás, 3-ra kocsit 60000-es szervízbe, utána pakolni, utána valami ajándékot venni a vendéglátóknak és a gyerekeiknek, utána menni apért ésindulás Badacsonyba. Szerencsére a szerelő házhoz jött a kocsiért, így nem nekem kellett elmenni a fiúkkal. De nagyjából ennyire zsufik az elmúlt hetek napjai. Persze erre a maira apa kevert rá, mert elfelejtette mondani a hétvégi szüretet.

De megígérem, hogy hamarosan többet fogok jönni, vagy ha nem hát tartok egy jó kis talit nálunk és akkor kidumálhatjuk magunkat. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen a vendéglátást!!!!

Andrisnak nagyon bejött Ildi főztje, először tempósabban majd komótosan befalt egy nagy adag rakott felt és még a csodateából is ivott úgy, hogy 2x kellett tölteni!!! Máskor ez egy heti adagja (nem viccelek), mert a szopival oltja a szomját.

Alig kanyarodtunk ki városkátokból, mindkét gyerek durmolt, úgyhogy végre Apával is beszélgethettünk egy jót. :)

A cipők nagyon klasszak!

Sildike gyerekparadicsomát csak ajánlani tudom mindenkinek :D:D:D!

(sőt Ildi a végén úgy fölpakolt útravalóval, mint a saját édesanyám :D)

Milyen overall? Az itt van! Vagy egy másikat hoztam volna el????? :oops:

ayse

Láááányok :D:D:D

Mazsinak Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!

DUDAAA!!!
TE gyilkos!! :D:D:D:D

Megnéztem a videót, tök jót bőgtem rajta, és nagyon jól esett látni, hogy voltak benne képek a saját kezem által elkövetve is :)

Bővebben hétfőn, puszi nektek!!!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

NNNNa, elkészült a mű :) Remélem, ezen is tudtok bőgni :D

Próba cseresznye:

http://s63.photobucket.com/albums/h135/ ... isfiam.flv

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ezt nem hittem volna, hogy sikerül! Köszönöm mindenkinek a segítséget, ha jó lett, nem is az én érdemem :)

A főszereplő itt kukorékol mellettem egyébként :( Fél óra alvás után fölébredt, és nem bírt visszaaludni. Együtt meséltünk Balázsnak, el is altattuk, de Gergő nem bír egyedül aludni, ahogy leteszem, már ül is föl. Úgyhogy lassan muszáj lesz vele lefeküdnöm. Holnap sógoromhoz megyünk, délelőtt átjön értünk, mert Apa dolgozik, neki meg nem lesz otthon a neje. Kicsit próbálom ápolni a lelkét, ha a három gyerektől tudunk dumálni.
Este biztos jövök!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sehol senki :( Gergő közben idejött hozzám, lehajtotta a vállamra a fejét, és elaludt. Jó darabig tartottam, de most sikeresen letettem. De ha senki nincs itt, lassan aludni térek én is...

Csak a sorminta kedvéért jöttem úgyis :D

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?